SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17628)

SivasSpor.Com 26.03.2008 12:00

982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]

Kasımpaşaspor yönetimi Sivasspor taraftarı için paraya önem vermediklerini belirterek, Sivasspor taraftarının olimpiyat stadyumu talebini reddetti. Aynı yönetim önceki maçlarda 1 ytl olan bilet fiyatlarını 20 ytl yaptı.Yorum sizin.

Kasımpaşaspor Kulübü yönetim kurulu yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

Turkcell Süper Ligi’ nin 28.haftasında 30 Mart 2008 Pazar Günü Saat : 15.00 ’ da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’ nda oynanacak olan Kasımpaşa - Sivasspor karşılaşmasında ağırlayacağımız değerli Sivasspor Taraftarına önemle duyurulur ;

Pazar günü İstanbul ’ da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’ nda oynanacak olan karşılaşma için Atatürk Olimpiyat Stadın’ da oynanması taleplerini kulübümüzü geçtiğimiz haftadan bu yana arayarak belirten ve bu taleplerini yine mail yoluyla yetkili mercilerimize ulaştıran İstanbul’ da yaşayan Sivas’ lı futbolseverlerin bu talebi paranın peşinde değilde tamamiyle manevi duygularının peşinde olan Kulübümüz tarafından kabul edilmemiştir.

Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarının İstanbul’ da ki bu maçında destek vermek amacıyla tribünde yerlerini almak isteyen Sivasspor taraftarı için ayrılan % 5 ’ lik kapasite % 10 olarak arttırılarak 982 kişilik yer ayrılmıştır. Karşılaşmaya gelecek olan Sivasspor taraftarının kendilerine ayrılan bu kapasiteyi göz önüne alarak maça gelmeleri önemle rica olunur.

Ligde kalma yolunda mücadele eden Futbol Takımımızın, şampiyonluk yolunda mücadele eden ligimizin kardeş takımlarından Sivasspor ile yapacağı karşılaşmada omuz omuza takımlarını destekleyecek olan her iki takım taraftarlarını dostluk ve kardeşlik içinde geçecek karşılaşma öncesi sevgiyle selamlıyoruz.

Kasımpaşa Spor Kulübü

[B][I]Spor58[/I][/B]

casus84 26.03.2008 12:20

--->: KASIMPAŞASPORUN AÇIKLAMASI..

[B][COLOR="Red"]SİVAS BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Turkcell Süper Ligi' nin 28.Haftasında Pazar Günü Saat : 15.00' da oynanacak olan Kasımpaşa - Sivasspor karşılaşmasının biletleri tüm Biletix Gişelerinden ve Biletix İnternet Sitesinden satışa çıktı.

30.03.2008 tarihinde Saat : 15.00 ' da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri maç günü sabahtan Kulüp Binasında ki gişelerimizden de satışa sunulacaktır.

Kasımpaşa-Sivasspor karşılaşmasının bilet fiyatları ise şöyle :

Kasımpaşa Taraftarı : 20,00 YTL
Sivasspor Taraftarı : 20,00 YTL
VIP Tribün : 150,00 YTL

( 26 MART 2008 Çarşamba TSİ Saat : 08.24 )[/COLOR][/B]

yigidoo 26.03.2008 12:23

Baskan resmen Sivaslilari soymak istiyor.yazik vallah. Sivasin Sivasdan baska dostu yokmus bunu bir kere daha anlamis olduk.
Adam kümeye gidiyor ama keseyde doldurmak istiyor.

S1vasLee 26.03.2008 12:24

Kasımpaşa neymişki oyle bılet fiyatları oluyor bilmeyende chelsea sanacak

genc_yigido 26.03.2008 12:25

Evet bende biletimi aldım ama açıklamalarına hiç uyuşmuyor. Hem para önemli değil diyorlar hemde 20 ytl yapıyorlar kendi taraftarı ne zaman 20 liraya maça girmiş yazık.. bari olimpiyatta olsaydıda 10 olsaydı daha çok kazanırdınız. Ben biletin 1-2 güne tükeneceğinden eminim.. 50 de olsaydı biterdi.. Bilet bulamayan olursa bana gelsin :) Bilet Çok ..

nazimgulturk 26.03.2008 12:26

saçmalıktan başka bişey değil bu ..kasımpaşa iki maç almış olsa şimdi ligde kalmaları olur derdim ama bu saatten sonra bence çok zor ...kaldıki olimpiyatta olsa bu maç bir sürü gelir elde edeceklerdi ..

Abdullah DuMaN 26.03.2008 12:47

-->: KASIMPAŞASPORUN AÇIKLAMASI..

yuh be saha içinden mi izletiyolar veya jakuzi içindenmi

kadir984 26.03.2008 12:51

bu ne ya chelse ile mi maç yapıyoruz el insaf be yazıklar olsun bunlar sivasa geldiğinde böyle mi yapıldı acaba. ah ulan bir gelsenizdi siz sivasa o zaman futbolcularınızdan bile bilet parası almak caiz olurdu :)

ferhat_58_oğuz 26.03.2008 12:52

ulan biz sizi her yerde yeneriz allahın izniyle dümbelekler sizn yapacagınız işin içine tükürüyüm ben olimpiyat olsa en az 30 bin kişi olurdu tırsaklar zaten ligden düştünüz bide futbolmu oynadığınızı düşünüyonuz yazık zavallılar

OsMaN1674 26.03.2008 12:54

Onlar 900 kişi yer ayrıldı desin istanbuldaki SİVAS lılar bir yolunu bulur doldurur o stadı kimse merak etmesin

yiğido 26.03.2008 13:01

ben o şanslı 982 kişiden biriyim ne mutlu bana darısı diğer hemşehrilerimin başına :))))

xremix 26.03.2008 13:01

ZAMAN İLE SİVASSPOR GİBİ DELİKANLI OLMAYI ÖĞRENECEKSİNİZ,FAHİŞ FİYATLAR İLE GÜNÜ KURTARMAK APTALIKTAN BAŞKA ŞEY DEĞİL TÜM KASIMPAŞALI YÖNETİCİLERİ KINIYORUMM....

TracyMcGrady58 26.03.2008 13:07

Bazi arkadaslara burda katilmiyorum. Sivassporumuz Sampiyonluk yarisinda degil mi? Dogal olarak güclü takimlara karsi bilet fiyatlari cikacak. Gs, Fb ve Bjk maclarinda nasil cikiyorsa bilet fiyatlari, bu sezon Sampiyonluk yarisinin icinde olan Sivasspor maclarindada bilet fiyatlari cikacak. Ben bunlar dogal olarak karsiliyorum. Sivasspor orta siralarda felan olsaydi bilet fiyatlari kesinlikle 20 YTL olmazdi. Sivassporumuz Sampiyonluk yarisinda oldugu sürecebilet fiyatlari böyle kalacaktir. Simdi mesela Barcelona Sivasa gelse, yönetim bilet fiyatlarini 5-10 YTL yapacak degil. Bilet fiyatlarinin 20 YTL olmasini dogal olarak karsiliyorum

SenSetik 26.03.2008 13:25

bilet fiyatı neyse.........
ama oynanacak stad saçmalık :(

altuntas58 26.03.2008 13:33

Kasımpaşasporun bu macı kendi sahalarında oynaması gayet doğal adamlar liğden düşmemeye oynuyorlar sivassporun en az 20-30 bin seyircisini hesap ettikleri zaman tek kurtuluş yolu olarak bu yöntemi kullanmışlar ama ne yaparlarsa yapsınlar bu macın tek galibi Sivasspor olacaktır

genc_yigido 26.03.2008 13:56

adamlar 20 de haklı biz bişey demiyoruz hemşerim. mc.. sadece önce parasında değiliz deyip sonra fiyatı tavan yapması tuhaf olmuş diyoruz.. saygılar..

Apaçiler 1921 26.03.2008 13:57

[QUOTE=ferhat_58_oğuz;339084]ulan biz sizi her yerde yeneriz allahın izniyle dümbelekler sizn yapacagınız işin içine tükürüyüm ben olimpiyat olsa en az 30 bin kişi olurdu tırsaklar zaten ligden düştünüz bide futbolmu oynadığınızı düşünüyonuz yazık zavallılar[/QUOTE]

bu zıhnıyettekı kısıler yuzunden futbolumuz ılerlemıyor....

genc_yigido 26.03.2008 14:09

[QUOTE=Apaçiler 1921;339118]bu zıhnıyettekı kısıler yuzunden futbolumuz ılerlemıyor....[/QUOTE]

evet arkadaşım sana fazlasıyla katılıyorum. bu yorum bir sivassporluya asla yakışmıyor.. Bu şekilde ki açıklamalar bizi üzüyor biraz duyarlı olalım lutfen kınıyorum senii ferhat..

merkez_emre 26.03.2008 14:11

[B][U]'''paranın peşinde değilde tamamiyle manevi duygularının peşinde olan Kulübümüz'''[/U][/B]

bi inanasım gelmıyor boyle dıyen bır anlayısın bılet fıyatını 3 buyuklerle mac yaparmıs gıbı 20 ytl yapmasını

Apaçiler 1921 26.03.2008 14:14

arkadasım stadımızda acık trıbun yoktur o yuzden vıp tırbun harıc heryer esıttır tutupda bu macı 5 ytl yapamazsın adama gülerler ucuncu lıgdekı maclar 5 ytl.ne olmasını beklıyosun

merkez_emre 26.03.2008 14:17

gardaş bizde normalde bıletler 5 ytl derbiler 10 gittiğim cogu super lıg takımında da derbiler hariç hep aynı fiyat..kayserisporun her 2 3 macından birisi 1 2 3 ytl manısa gecen hafta bize 1 ytlden bilet verdi ne 3. ligi ne 5 ytl si asıl senın dedıgın gulunc :)

ama tabi karar kulubunuzun ona da saygı duymak lazım

Apaçiler 1921 26.03.2008 14:22

demek ıstedıgım sıızn bıletler cok ucuz 5ytl:)neyse karar değişmicek nede olsa sonucda bızde bılete para verıyoruz ama olımpıyata 1 yt verıceğıme semtıme 20 ytl vermeye razıyım.

myway 26.03.2008 14:29

-->: --->: KASIMPAŞASPORUN AÇIKLAMASI..

[B][QUOTE=Apaçiler 1921;339128]arkadasım stadımızda acık trıbun yoktur o yuzden vıp tırbun harıc heryer esıttır tutupda bu macı 5 ytl yapamazsın adama gülerler ucuncu lıgdekı maclar 5 ytl.ne olmasını beklıyosun[/QUOTE]

Manisa da aynen sizin durumunuzda ve maci 2 hafta once manisada 1 ytl ye izledik arkadasim..![/B]

RECEP_YÜKSEL 26.03.2008 14:35

--->: -->: KASIMPAŞASPORUN AÇIKLAMASI..

[quote=TracyMcGrady58;339092]Bazi arkadaslara burda katilmiyorum. Sivassporumuz Sampiyonluk yarisinda degil mi? Dogal olarak güclü takimlara karsi bilet fiyatlari cikacak. Gs, Fb ve Bjk maclarinda nasil cikiyorsa bilet fiyatlari, bu sezon Sampiyonluk yarisinin icinde olan Sivasspor maclarindada bilet fiyatlari cikacak. Ben bunlar dogal olarak karsiliyorum. Sivasspor orta siralarda felan olsaydi bilet fiyatlari kesinlikle 20 YTL olmazdi. Sivassporumuz Sampiyonluk yarisinda oldugu sürecebilet fiyatlari böyle kalacaktir. Simdi mesela Barcelona Sivasa gelse, yönetim bilet fiyatlarini 5-10 YTL yapacak degil. Bilet fiyatlarinin 20 YTL olmasini dogal olarak karsiliyorum[/quote]

evet kardeş haklısın ve bu gün kimse bi şeyin varkında değil

hafta sonu derbi var bizi ilgilendiren berabere bitmesi bizim için iyi olacak olan derbi peki bilet fiatlarından haberi olan varmı açık türbün [COLOR=red][B]60 YTL [/B][/COLOR]Bu türkiyede bir ilk derbilerde 60 ytl bilet yani SİVASSPOR ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR BENCE 20 YTL ÇOK BİLE DEĞİL Bu fırsat herkez kendince değerlendirecektir

[COLOR=red][B]VE MÜMKÜNSE YORUMLARDA KARŞI TARAFA HAKERET OLMASIN SONUÇDA KASIMPAŞA BİR İLÇE TAKIMI VE BÜTÇESİ BELLİ ORDA Bİ BÜYÜK MAÇ OYNASIN 40 -50 YTL YAPAR BİLETİ [/B][/COLOR]

Apaçiler 1921 26.03.2008 14:35

Bende 1 ytl ye mac ızlemek ısterım benmde cebımden 20 ytl cıkıcak bu fıyatları yonetım belırlıyo ole yada bole o stad dolucak nası olsa mantığıyla yola cıkıyorlar.

genc_yigido 26.03.2008 14:40

YİĞİDOLAR BENCEDE karşı tarafı kötüleyen şeyler yazmayalım lütfen 20 yse 20 100 ise 100 bu maça bütün sivaslılar gidecek..

SenSetik 26.03.2008 14:40

ne değişecekki konuşsak !!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivaslibey 26.03.2008 15:33

Arkadaslar Kasimpasa'nin kendi sahasinda oynamasi çok normal. Adamlar zaten stadsizlik yüzünden bugün bu durumda bulunuyor. Ben böyle bir istegin çok saçma oldugunu düsünüyorum. Fiyatlar konusuna gelince, ona karisamam, kendileri bilir. Sonuçta ben Istanbulda olsam verirdim. Ayrica bildigim kadariyla, full koltuklu bir stad.

Her neyse, içerde, disarda, artik bütün maçlarimizi kayipsiz geçirmemiz lazim. Allah yardimcimiz olsun.

ceza_tolga_rep 26.03.2008 16:06

biz sivastan gelecez nasıl bilet bulacaz?????????

Apaçiler 1921 26.03.2008 16:09

[QUOTE=ceza_tolga_rep;339165]biz sivastan gelecez nasıl bilet bulacaz?????????[/QUOTE]

sivasta biletix yokmu???eğer yoksa ıstanbuldakı bıletıx gıselerınden temın edebılırsınız.

Apaçiler1921 26.03.2008 16:16

s.a ya 20 mlyon bıze görede pahalı ama size göre bence ucuz kendı takımına 20 ytl yapan adam dua edinde size daha fasla yapmamıs!!! nese mac gunu gorusmek usere a.e.o

NİHAT_EKİCİ 26.03.2008 16:18

KASIMPAŞA NEDEN OLİMPİYATTA OYNAMK İSTEMİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM MAÇ PAZAR GÜNÜ İDDAA EDİYORUM ENAZ 50.000 SEYİRCİMİZ OLUR, BUNLARIN YAPTIĞI AKIL İŞİ DEĞİL. ZATEN LİGDEN DÜŞTÜNÜZ OLİMPİYATTA OYNAYINDA BARİ KASANIZ DOLSUN. NEYSE PAZAR GÜNÜ ORDAYIZ.

Apaçiler 1921 26.03.2008 16:20

daha once yapılan yorumları ve kasımpaşa yonetımının verdıgı cevabı okursan bunun bu sorunun cevabını bulursun..

genc_yigido 26.03.2008 16:29

[QUOTE=ceza_tolga_rep;339165]biz sivastan gelecez nasıl bilet bulacaz?????????[/QUOTE]

yiğido hemen almazsan sen gelene kadar karaborsaya düşer.. hiç bulamazsan iritbatta ol benle..

inebolu7 26.03.2008 17:13

[QUOTE=S1vasLee;339068]Kasımpaşa neymişki oyle bılet fiyatları oluyor bilmeyende chelsea sanacak[/QUOTE]

kasımpaşa nın ne olduğunu öğrenemedin mi daha sizi yenen gs yi yendi biz nasıl sivas ta oynadıysak sizde kasımpaşa oynayın korkmayın bu kadar ya ama kendinize dikkat edin

inebolu7 26.03.2008 17:15

[QUOTE=NİHAT_EKİCİ;339172]KASIMPAŞA NEDEN OLİMPİYATTA OYNAMK İSTEMİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM MAÇ PAZAR GÜNÜ İDDAA EDİYORUM ENAZ 50.000 SEYİRCİMİZ OLUR, BUNLARIN YAPTIĞI AKIL İŞİ DEĞİL. ZATEN LİGDEN DÜŞTÜNÜZ OLİMPİYATTA OYNAYINDA BARİ KASANIZ DOLSUN. NEYSE PAZAR GÜNÜ ORDAYIZ.[/QUOTE]

para önemli değil bizim için ayrıca daha düşmedik.kasımpaşadan neden bukadar korkuyorsunuz ya

serhatcan 26.03.2008 17:36

[QUOTE=Apaçiler 1921;339128]arkadasım stadımızda acık trıbun yoktur o yuzden vıp tırbun harıc heryer esıttır tutupda bu macı 5 ytl yapamazsın adama gülerler ucuncu lıgdekı maclar 5 ytl.ne olmasını beklıyosun[/QUOTE]

kardeşimm bilet fiyatları neysede 1000 kişilik yer ayırıyorsunuz veya veriyorsunuz. siz kasımpaşalılar 8.000 kişi dolduracakmısınız. bu yüzden stadı sivaslılara açmanız lazım.

serhatcan 26.03.2008 17:39

[QUOTE=inebolu7;339195]kasımpaşa nın ne olduğunu öğrenemedin mi daha sizi yenen gs yi yendi biz nasıl sivas ta oynadıysak sizde kasımpaşa oynayın korkmayın bu kadar ya ama kendinize dikkat edin[/QUOTE]

Bu ne demek şimdi. kendinize dikkat edin derken ucuz kahramanlıkmı yapıoyorsun. aam sizin tuzağınıza düşmez bu sivaslılar. siz ne kadar kasımpaşalıysanız unutma sizim 1000 katınız kadar yiğidoluk var biz sivaslılarda. bence ucuz kahramanlık yapmayın.

ademgoze 26.03.2008 17:47

bencede çok saçma oldu bilet fiyatları hangi takıma 20 ytl den sattılar ki bize 20 ytl satıyorlar e mail atalım

[url]http://www.kasimpasaspor.org.tr/iletisim.asp[/url]

B.DUMANLI 26.03.2008 18:56

Ankara belediyesi cumartesi Trabzonu yenerse Kasimpasa-Sivas maci öncesi puan farki 11 olacak hangi akli basinda KASIMPASALI o maca gelerek 20 YTL verir ,aklindan süphesi olmasi lazim.7 mac kala 11 puan fark Kasimpasalilar biraz gercekci olun kasimpasa sahada FB,GS ve BJK icin mücadele edecek üc büyüge destek amaciyla gelecekseniz o baska.Ama unutmayin o üc büyükler sizin ikinci lig biletinizi kesti.Ankaradaki dayanisma Istanbulda yok.Basarisiz bir yönetime destek amaciyla git colugunun ,cocugunun rizkini ver yöneticilere; yok ben Türkiye sampiyonu SIVASSPORU izlemek istiyorum diyorsan ozaman baska mesele.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:54.