![]() |
Hakki Hocaoğlu...
[b]Geçen senede açılan topiclere yazmıştım, Hakkı Sivassporun en iyi oyuncularından biri diye.. Haksızda cıkmadım..üç maçtır süper oynuyor...Malatya ve Samsun maçlarında gol attığı için yazmıyorum bunları, gol atmasada sanki 40 yıldır süperligte oynuyormuş gibi, sakin ne yaptığını bilen...
Helal sana adaşım...İnşallah bu formunu sezon sonuna kadar korursun..Allah seni sakatlıktan korusun...[/b] |
[QUOTE=gakgo58][b]Geçen senede açılan topiclere yazmıştım, Hakkı Sivassporun en iyi oyuncularından biri diye.. Haksızda cıkmadım..üç maçtır süper oynuyor...Malatya ve Samsun maçlarında gol attığı için yazmıyorum bunları, gol atmasada sanki 40 yıldır süperligte oynuyormuş gibi, sakin ne yaptığını bilen...
Helal sana adaşım...İnşallah bu formunu sezon sonuna kadar korursun..Allah seni sakatlıktan korusun...[/b][/QUOTE] Ek bilgi :Hakkı Sivasspor a gelmeden Önce süperlig de Samsunspor forması giyiyordu şimdi eski takımına gol attı |
bunu bilmiyordum teşk.ederim
|
walla bende aynısını dusunuyordum topıc acılır dıe beklıordum kiiii dedem acmıs adasına topıc cidden bu sene hakkı süperrr hem gol atıyor hemde güzel oynuyorr HELAL OLSUN HAKKI YA :D:D arkandayızz hakkı
|
Tabiki torun....
Hakkı'lar aslan olur zaten.. :):) |
Aslan Dedemmm :d
|
Milli Takım'da da görmek dileği ile...
Hakkı'yı haftanın karmalarında görmeye alışacağız galiba. İnşaallah yiğidolardan Milli Takım'a seçilen ilk futbolcu da olur.
|
[b]HAKKI'NIN ALLAH'I VAR 3 MAÇTIR SÜPER OYNUYOR BOŞTA GEÇMİYOR...BİZ ONA BABA HAKKI DİYOZ..[/b]
|
Hakki baba'ya İstanbuldan selamlar............
Baba büyüksünnnnnn |
[b]Hakkı çok sevilen ve beğenilen bir futbolcumuz hem ahlakı ile hemde futbolculuğu ile...Hatta bu hafta Samsun seyircisi onu tribüne çağırıp sevgi gösterisinde bulundular...Hakkı perfonmasıylada bu sene göz dolduruyor...Bu aralar Raymond Kalla da geldi ama Bence Werner LORANTIN işi çok zor olacak seçim konusunda...[/b]
|
Hakki hakikaten süper oynuyor, Bende onu begenenlerdenim.
Çok sakin, sogukkanli..BRAVOO HAKKI |
[QUOTE=Dağcı]Hakkı'yı haftanın karmalarında görmeye alışacağız galiba. İnşaallah yiğidolardan Milli Takım'a seçilen ilk futbolcu da olur.[/QUOTE]
haklısın abi haftanın 11'ine bir kişi banko... darısı diğer futbolcularımızın başına... kısa sğrede milli takıma çıkarak bize ayrı bir gurur kaynağı olacaktır inş. :) |
[QUOTE=gakgo58][b]Geçen senede açılan topiclere yazmıştım, Hakkı Sivassporun en iyi oyuncularından biri diye.. Haksızda cıkmadım..üç maçtır süper oynuyor...Malatya ve Samsun maçlarında gol attığı için yazmıyorum bunları, gol atmasada sanki 40 yıldır süperligte oynuyormuş gibi, sakin ne yaptığını bilen...
Helal sana adaşım...İnşallah bu formunu sezon sonuna kadar korursun..Allah seni sakatlıktan korusun...[/b][/QUOTE] amin inşallah tam bir takım ruhuyla oynuyor basarılarının devamını dılıyorum... |
hakki abimiz insallah bu formunu korur biz daha cok yardimi dokunacak
aivasspora daha cok huzmet edecek ins. |
[QUOTE=kangalli_irfan_58_almanya]hakki abimiz insallah bu formunu korur biz daha cok yardimi dokunacak
aivasspora daha cok huzmet edecek ins.[/QUOTE] [b]Allah nazardan korusun...[/b] |
[b]Hakkı bu haftanın Karmasındaydı.Ligin En değerli oyuncualrı sırasındada 3.Sırada[/b]
|
[b]GOLÜ ATAN HAKKI BABA KADAR TOPU KAFASINA İNDİREN MOHAMMED ALİDE SÜPER BİR ASİST YAPTI..[/b]
|
arkadaslar masallah deyinde nazar degmesin insallah böyle devam ilerde milli takima
|
Helal Olsun Sana Hakki Hocaoğlu....oooooooo...ooooo.. .oooo
[COLOR=BLUE][SIZE=5] [B] [FONT=Bradley Hand ITC] ABİ HEPSİ GÜZEL TOPCU VALLA..HELAL OLSUN BİZİM USAKLARA..HEHE
.-.-.-.--.-.-.-.AGCA58.-.-.-.-.-.-.-.[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE] |
[QUOTE=kadir20]arkadaslar masallah deyinde nazar degmesin insallah böyle devam ilerde milli takima[/QUOTE]
inşallah böyle devam eder. :? |
sivasımızın en fedakar cefakar oyuncusu hakkı babaya Allah zeval vermesin
|
LİGİN ENLERİ
1. Hasan Şaş ........................ G.Saray ................ 14 (+8) 2. Ümit Karan ...................... G.Saray ................ 11 (+8) 3. HAKKI HOCAOĞLU.............. SİVAS ..................... 11 (+4) baba hakkı ya herşey yakışır aslında milli takımımızın çektiği savunma oyuncusu sıkıntısı varken performansını böyle devam ettirirse milli takımda neden yer almasın NE DERSİNİZ HOŞ OLMAZMI? |
Hakki Babaya Gurbet Diyari Hollandadan Sevgiler Saygilar
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Hakkı çok sevilen ve beğenilen bir futbolcumuz hem ahlakı ile hemde futbolculuğu ile...Hatta bu hafta Samsun seyircisi onu tribüne çağırıp sevgi gösterisinde bulundular...Hakkı perfonmasıylada bu sene göz dolduruyor...Bu aralar Raymond Kalla da geldi ama Bence Werner LORANTIN işi çok zor olacak seçim konusunda...[/b][/QUOTE]
bencede işi zor ama en iyisini sececegıne inanıyorum sivasspor gumbur gumbur gelıyor... |
[QUOTE=sVs]LİGİN ENLERİ
1. Hasan Şaş ........................ G.Saray ................ 14 (+8) 2. Ümit Karan ...................... G.Saray ................ 11 (+8) 3. HAKKI HOCAOĞLU.............. SİVAS ..................... 11 (+4) baba hakkı ya herşey yakışır aslında milli takımımızın çektiği savunma oyuncusu sıkıntısı varken performansını böyle devam ettirirse milli takımda neden yer almasın NE DERSİNİZ HOŞ OLMAZMI?[/QUOTE] milli takımda bir sivaslının hatta belki sivaslıların oynaması elbette çok hoş bir haber olur bizim için. |
Hakki Kardeşimiz Oynadiği Yerin Hakkini Veriyor Fazlasiyla Ayni Ismi Gibi
|
Gecen Senede Hakki Baba Cogu Zaman Bizim Aramizda En Iyi Oyuncu Diye Gösterilmişti,buna Birde Golleri Eklenince Artik Süper Liginde Yildizi Oldu.helal Sana Hakki Baba.allah Saglik Sihhat Ve Bol Basari Nasip Etsin Sivassporun Formasi Sana Helal Olsun.
|
Hakki Babaya Güvenimiz Tam..
[QUOTE=sVs]LİGİN ENLERİ
1. Hasan Şaş ........................ G.Saray ................ 14 (+8) 2. Ümit Karan ...................... G.Saray ................ 11 (+8) 3. HAKKI HOCAOĞLU.............. SİVAS ..................... 11 (+4) baba hakkı ya herşey yakışır aslında milli takımımızın çektiği savunma oyuncusu sıkıntısı varken performansını böyle devam ettirirse milli takımda neden yer almasın NE DERSİNİZ HOŞ OLMAZMI?[/QUOTE] HAKKI BABAYA GÜVENİMİZ TAM..! BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ..[IMG]http://www.sivasspor.com/forum/images/icons/icon14.gif[/IMG] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]HAKKI'NIN ALLAH'I VAR 3 MAÇTIR SÜPER OYNUYOR BOŞTA GEÇMİYOR...BİZ ONA BABA HAKKI DİYOZ..[/b][/QUOTE]
BABA HAKKI YA VE SİVASIN BÜTÜN BABA FUTBOLCULARINA SONSUZ BAŞARILAR,,,NE DE OLSA YİĞİDO BU ŞEHİR,,,HAVASI SUYU BİLE YETİYOR EVELALLAH |
cok klas bir oyuncu , bize cok seyler kazandiracak
|
super bi futbolcu insalllah performansi böyle devam ederr
|
[b]Hakkı HOCAOĞLU ve Sergio FRAN eğer geçen 4 haftrada sergilediği futbolu bu hafta Galatasaray maçında sergilerse Galatasaray bizi inanın yenemez...Ben bu maçta Hakkıdan çok şey bekliyorum...[/b]
|
[b]adaşim Bu Hafta Galatasaray Forvetlerine Gol Imkani Vermediği Gibi...bide Gol Atacak Inşallah...
Ya Bu Hakki'nin Formasini Almam Lazim....[/b] |
[QUOTE=gakgo58][b]adaşim Bu Hafta Galatasaray Forvetlerine Gol Imkani Vermediği Gibi...bide Gol Atacak Inşallah...
Ya Bu Hakki'nin Formasini Almam Lazim....[/b][/QUOTE] [b]Valla ben Andersonunkini aldım darısı senin başına...Abim sanada yakışır yani..[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Valla ben Andersonunkini aldım darısı senin başına...Abim sanada yakışır yani..[/b][/QUOTE]
oldu baska bı emrın varmı durda bı formada biz alalım bak daha benım formama bile yok ayıp yani :) |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]oldu baska bı emrın varmı durda bı formada biz alalım bak daha benım formama bile yok ayıp yani :)[/QUOTE]
[b]İnşallah diğer maçtada sen alırsın...[/b] |
[b]helal olsun hem attırmıyor hemde gidip gol atıyor :D rakiplerimiz pek sevmez bu tip oyuncuları :D :D[/b]
|
[b]sivasspor'daki başarısını milli takımda da perçinledi... artık hem takımımızın hemde milli takımın değişmeyenelri arasında yer alacak eminim :)[/b]
|
[QUOTE=gunay][b]sivasspor'daki başarısını milli takımda da perçinledi... artık hem takımımızın hemde milli takımın değişmeyenelri arasında yer alacak eminim :)[/b][/QUOTE]
Milli takim?? |
Görünen köy kılavuz istemez . . .
[QUOTE=gunay][b]sivasspor'daki başarısını milli takımda da perçinledi... artık hem takımımızın hemde milli takımın değişmeyenelri arasında yer alacak eminim :)[/b][/QUOTE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Günay gardaş çok haklısın. Sivasspor'dan bir futbolcumuzun milli takımda forma giymesi bizleri gururlandıracaktır. Takımımızın ortaya koyduğu futbol ortada. . .[/FONT][/SIZE] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:38. |