![]() |
MAÇIN ARDINDAN
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]
Bülent Uygun, deplasmanda farklı galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydetti. Uygun, karşılaşmada 4 gol atan Cvetkov'un Türkiye'deki en iyi forvetlerden biri olduğunu sözlerine ekledi. Uygun, 15 dakikada 2 gol bulmalarının kendilerini rahatlattığını ifade ederek, şunları söyledi: ''Bir ara oyun disiplininden kopar gibi olduk, ama sonra taktik değişikliklerle zor bir deplasmandan 4-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Puanımız 61'e çıktı. Trabzon'da sezon başında yaşadığımız olaydan sonra bize beddua yerine dualarıyla destek olan Trabzon camiasına teşekkür ediyoruz. Buraya gelmemizin en büyük etkenlerinden bir tanesi de onların manevi desteğidir.'' Önümüzdeki hafta Beşiktaş gibi güçlü bir takımla karşılaşacaklarını hatırlatan Bülent Uygun, ''Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. İnanmış bir futbolcu ordusuna sahibim. Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasını isteyen insanların dualarıyla birlikte şampiyon olabilmek için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah sezon sonunda o şampiyonluğu alırız'' diye konuştu. Uygun, karşılaşmada 4 gol atan Cvetkov'un Türkiye'deki en iyi forvetlerden biri olduğunu sözlerine ekledi. |
--->: MAÇIN ARDINDAN
[B]İnşallah Hocam...Eger Şampiyonlugu İstiyorsak Beşiktaşa Takılmamız Gerekir...Benm En cok İstedigim Gsyi Yenmek...İnşallah Alırız O Maçı[/B]
|
SİVAS TARİH YAZDI!!!
SİVASSPOR İSTANBULDA OYNADIĞI KASIMPAŞA MAÇINDA CVETKOV LA TARİH YAZDI ŞİMDİYE KADAR 23 MAÇTA SADECE 3 GOL KAYDEDEN CVETKOV KASIMPAŞA MAÇINDA ADETA GOL MAKİNESİ HALİNE GELDİ SİVASSPOR 3 PUANI CVETKOV UN ATTIĞI 4 GOLLE ALDI AYRICA
İSTATİSTİKLERDE SİVASSPOR 7 ŞUT ÇEKTİ BUNLARDAN 5 İ KALEYİ BULDU VE 4 Ü GOL OLDU VE BU İSTATİSTİKLE BİRLİKTE SİVASSPOR TARİH YAZDI |
cvetkov çok iyi oynadı inş böyle devam eder mehmet yıldızda ondan aşağı değildi.
|
ALLAHIN IZNIYLE HAFTAYAKI MACIDA KAZANACAGIZ INSALLAH
|
Lütfen sıraya geçiniz.Kasımpaşa gitti şimdi sıradaki gelsin yani Beşiktas tam gaz devam; bence şampiyon Sivas.
|
[B]hocam teşekkürler ama maçta birşey ilgimi çekti 3.golden sonra Bülent hoca sevinmedi hiç alıştık artık gol atmaya..[/B]
|
kasımpaşa maçındaki gollerin darısı beşiktaşa.allahın izniyle yenip puan farkını 6ya çıkarırız...
|
hocam sende sivasspordaki forvetlere hep türkiyenin en iyi forvetlerinden biri diyorsun bence chétkov devamliligi olmayan bir futbolcu
|
[B]KASIMPAŞA DEFANSI BUGÜNKÜ MAÇI BİZE HEDİYE ETTİ ÇOK SAOLSUNLAR...[/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;341546]Bülent Uygun şunları söyledi:
''Bir ara oyun disiplininden kopar gibi olduk, ama sonra taktik değişikliklerle zor bir deplasmandan 4-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Puanımız 61'e çıktı. Trabzon'da sezon başında yaşadığımız olaydan sonra bize beddua yerine dualarıyla destek olan Trabzon camiasına teşekkür ediyoruz. Buraya gelmemizin en büyük etkenlerinden bir tanesi de onların manevi desteğidir.''[/QUOTE] Bülent Hocayı tebrik ederim. Bir Trabzonlu olarak dualarımız sizinle.. Bu konu ile ilgili bizim sitede de bir başlık açıldı. Bazıları tepki gösterse de Trabzonluların büyük çoğunluğu sizinle beraber.. [url]http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8632[/url] |
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN
[B][QUOTE=Tirabizonsipor;341671]Bülent Hocayı tebrik ederim. Bir Trabzonlu olarak dualarımız sizinle..
Bu konu ile ilgili bizim sitede de bir başlık açıldı. Bazıları tepki gösterse de Trabzonluların büyük çoğunluğu sizinle beraber.. [url]http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8632[/url][/QUOTE] Eksik olmayin:) Ilk mac bir talihsizlikti. Haksiz olmadigimiz halde Trabzonda bazilari tarafindan hakkimizda karalama kampanyalari baslatildi. Ama sonunda sagduyu galip geldi. Bizle birlikte olan Trabzonlu kardeslerimize de tesekkur ederiz..[/B] |
[QUOTE=Tirabizonsipor;341671]Bülent Hocayı tebrik ederim. Bir Trabzonlu olarak dualarımız sizinle..
Bu konu ile ilgili bizim sitede de bir başlık açıldı. Bazıları tepki gösterse de Trabzonluların büyük çoğunluğu sizinle beraber.. [url]http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8632[/url][/QUOTE] tranzonsporda bence hakketiği yerde değil... inşallah bizde 5. büyük olarak Anadoludan şampiyon çıkan ikinci şehir olacaz Allahın izniyle... |
Bizim sitede taraftarlar ikiye ayrılmış durumda. Bazıları destekliyor bazıları ise kızıyor. Ben sonuna kadar sizinleyim. Bizans takımları şampiyon olacağına Anadolu takımları şampiyon olsun.
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;341688]tranzonsporda bence hakketiği yerde değil...
inşallah bizde 5. büyük olarak Anadoludan şampiyon çıkan ikinci şehir olacaz Allahın izniyle...[/QUOTE] İnşallah. Gerçektende çok istiyorum bu sene sizin şampiyon olmanızı.. |
-->: MAÇIN ARDINDAN
Hocam size katiliyorum ama bizi cekemeyenler var bizim sampiyon olmamiz icin elinden geleni yapanlar da var. Ama Besiktas macindan korkmuyorum ben yenecgiz allahin izniyle. Nobre yok haftaya defans da sakatliklar var. Haftaya bakip görecegiz
|
İnşallah eziktaşı yenersiniz. Bu maçı aldıktan sonra da GeySeyi yenerseniz kesin şampiyonsunuz..
|
Beşiktaş,SİVAS'ı çok sevdi.O kadar çoookkkkk sevdiki,iki haftadır Sivas'dan çıkmıyor,bir hafta daha Sivas'da konaklayacak.önümüzdeki haftanın sonundada bir haftalık rezervasyon çalışması yapıldı.Bülent UYGUN hocamız,işlemleri kendi eliyle sürdürüyor.Bizimde pek şikayetimiz yok yani.
BJK nin puan 58.bugünden itibaren iki hafta daha kalacağı garantilendi. |
Biz Trabzonspor'u şampiyonluk mücadelelerinde kendi takımı gibi destekleyen Sivas'lı arkadaşlarımızı henüz unutmadık . bilmeyenlere istanbul medyasının fitnesine düşenlerede hep anlatmaya çalışıyoruz .
İnşallah Sivas bu sene Anadolu ateşini yeniden yakacak . Tek korkum 96'da Trabzona oynanan oyunun bir benzerinin Sivasa oynanması ... Umarım Sivas şu kadroyu koruyabilir , seneye Bülent hoca 2-3 direkt oynayabilecek oyuncu aldırabilirse asıl Sivas fırtınası o zaman başlar. |
Sizinle ilgili başlık şuan itibariyle 5 sayfaya ulaştı. Hararetli bir tartışma oluyor.
[url]http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8632[/url] |
Evet ziyaret ettim sitenizi yalnız 3 kişi hariç diğer herkes sivasın küme düşmesini, o olmazsa şampiyon olmamasını istiyor.Nedenine gelince yayın geliri vs azalacağı içinmiş.Ayrıca anadoludan şampiyon sadece trabzonspor olurmuş.Şunu söleyim trabzonu bırak bu seneki ilk maçımıza kadar ömürüm boyunca bitim kadar sevmedim.Artık nefret noktasına geldi.Bülent hocam artık sizde şu anlamsız boş kelimeyi ağzınıza almayım bi zahmet siz istediğiniz kadar 100 adım atmaya çalışın onlar 1 adım gelmeyeceklerdir.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hem suçlular hem güçlüler.Bu arada trabzon sitesinde bizi destekleyen 3 kişiye şükranlarımı sunuyorum en azından o insanlar anadolu kelimesinin anlamını anlamışlar.
|
[B]Teknik heyet ve futbolcuları güzel sonuçtan ve akilane oyunundan dolayı tebrik ederim.Sivassporun top oynamış için oynamak değil yeri ve durumuna göre kimin nasıl ne şekilde müdahale edeceğini bilerek sergilediği zeki oyununu Bjk karşısında da sergileyeceğinden şüphem yoktur.Sivasspor bitik modlarına girmiş olan Bjkya karşı üstün bir oyun sergileyecek ve galip gelecek potansiyele sahiptir.İnandıktan sonra mutlaka gerisi gelecektir. [/B]
|
[QUOTE=fatihada58;341772]Evet ziyaret ettim sitenizi yalnız 3 kişi hariç diğer herkes sivasın küme düşmesini, o olmazsa şampiyon olmamasını istiyor.Nedenine gelince yayın geliri vs azalacağı içinmiş.Ayrıca anadoludan şampiyon sadece trabzonspor olurmuş.Şunu söleyim trabzonu bırak bu seneki ilk maçımıza kadar ömürüm boyunca bitim kadar sevmedim.Artık nefret noktasına geldi.Bülent hocam artık sizde şu anlamsız boş kelimeyi ağzınıza almayım bi zahmet siz istediğiniz kadar 100 adım atmaya çalışın onlar 1 adım gelmeyeceklerdir.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hem suçlular hem güçlüler.Bu arada trabzon sitesinde bizi destekleyen 3 kişiye şükranlarımı sunuyorum en azından o insanlar anadolu kelimesinin anlamını anlamışlar.[/QUOTE]
Genelleme yapmayalım. Bende sizin şampiyon olmanızı isteyenlerden biriyim. Diğerlerinin ne düşündüğü umurumda bile değil. |
Evet mutlaka siz onlardan değilsiniz hatta eminim orda bize destek veren daha doğrusu haklıyı haksızı ayıran 3 kişiden biride sizsiniz lakin orda yazılanları okuyunca morali bozuluyor insanın ister istemez köpek vs yazıyorlar insana dokunuyor.
|
Haklısın fatihada58. Ben öyle düşünenler adına sizlerden özür dilerim ama makbule geçermi bilemem..
9 sayfaya ulaştı oradaki başlık. Meğerse ne kadar zorlarına gitmiş Bülent Hocanın söyledikleri |
[B]tüm takimi yönetimi ve taraftari tebrik ediyorum
cok güzel bir oyun sergilediler düsünerek oynadilar ve kendilerini cok yormadan hatta kart görmeden galip gelmeyi bildiler Ligin son haftalarinda gayet sakin olup düsünerek oynamak gerek her takimi yenecek gücteyiz ve bülent hocamiz gerekli taktiklerle takimi yönetiyor futbolcularimiz birbirlerine kenetlenmis, hepsi yürekleriyle mücadele ediyorlar cok basariydilar insallah sezon sonu Sampiyon biz oluruz en cok hak eden takim bizim takimimiz TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIP DESTEKLEYEN TARAFTARA COK TESEKKÜRLER BU MACTA IYIYDINIZ INSALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER[/B] |
Aslında kasımpaşa kötü oynamadı.. Bu kasımpaşa şimdiye kadar yenemediğimiz GS yi devirmiştir.. Ama defansı çok kötü umarım Fatih Akyeli isteyen arkadaşlar ne kadar hata yaptıklarını anlamışlardır.. adam futbolcu değil odun sayılır.. Yazık kasımpaşaya ama bizim de gali gelmemiz gerekiyordu ve başardık. Ben maç 3-0 lehimize biter dedim 4-0 oldu :)) İnşallah darısı BJK ya.. BJK maçı bizim için devam maçı.. GS maçı ise şampiyonluk maçımız.. İnşallah ikisinide alır şampiyon oluruz...
...:::ŞAMPİYON SİVASSPOR:::... |
Ne gerek var böyle bir açıklamaya , yaratılan boş polemiklere... Neyse Şükürler olsun 6 hafta gibi az bir süre kala yarışta ön saflardayız İNŞALLAH şampiyon olacağız .. Az Kaldı Az!!! :)
|
[QUOTE=fatihada58;341772]Evet ziyaret ettim sitenizi yalnız 3 kişi hariç diğer herkes sivasın küme düşmesini, o olmazsa şampiyon olmamasını istiyor.Nedenine gelince yayın geliri vs azalacağı içinmiş.Ayrıca anadoludan şampiyon sadece trabzonspor olurmuş.Şunu söleyim trabzonu bırak bu seneki ilk maçımıza kadar ömürüm boyunca bitim kadar sevmedim.Artık nefret noktasına geldi.Bülent hocam artık sizde şu anlamsız boş kelimeyi ağzınıza almayım bi zahmet siz istediğiniz kadar 100 adım atmaya çalışın onlar 1 adım gelmeyeceklerdir.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hem suçlular hem güçlüler.Bu arada trabzon sitesinde bizi destekleyen 3 kişiye şükranlarımı sunuyorum en azından o insanlar anadolu kelimesinin anlamını anlamışlar.[/QUOTE]
Nedir bu nefretin sebebi kuzum , söyleyin bilelim . Birbirimizin nefretini değil , saygısını ve sevgisini kazanalım . |
sampiyon olmayi canı gonulden istiyoruz hepimiz ama insallah engel koymazlar onumuze
|
Trabzon taraftar formunu satır satır okudum.Önceki yorumlarımda belirttiğim gibi şampiyon olmamızı istemiyorlar(büyük çoğunluğu)Ama kendi takımları dışında bir takımın (Fb.Gs.Bjk) şampiyon olmasını nasıl isterler anlayamıyorum. Bir çok sivasspor taraftarının başka takım tuttuğunu biliyoruz.Ben eski gsliyim Uefa kupasını aldıktan sonra takımı dağıttılar.Fatih terim kaçtı gitti.Büyük düşünemediler.Bizim işimiz buraya kadar dediler ve dediklerinde haklı çıktılar.O dönemden hangi futbolcu dünya çapında.Hiç biri değil.Ne hakan,emre okan vs.sürünüyorlar. Demek istediğim bizim takımımız ligdeki 3.yılında şampiyonluk mücadelesi veriyor.Takımda ve taraftarın içinde büyük düşünen insanlar var.Mücadele etmeyi seven taktik bilen ve yerine göre davranmasını bilen insanlar var. Diğer takım taraftarlarına (özellikler ts 4. büyük olan ve yerini bize kaptırmamak isteyen) lütfen kendi takımınızın şampiyon olması için mücadele edin.3 puanın arkasına sığınıp geri lan 33 haftayı gözardı etmeyin. Bizim hedefimiz 4. büyük olmak değil her zaman 1. olmaktır.Zirve mücadelesi vermektir.Onca sene 1.lige çıkmak için mücadele verdik didindik durduk.2.lig kadrosunu devam ettirdik ve başarı öyle geldi.İnanana ve mücadele eden takımın taraftarı olmak insana gurur veriyor.
|
sivassporumuzu bu haftalarda böyle zirvede görmek çok güzel inş kalan maçları kayıpsız atlatrak şampiyonlar ligine gideriz dünkü maç süperdi keşke istanbulda yine sivasmızın maçı olsaydıda yine gitseydik saygılarımla
|
--->: KİM BU GECE KUŞLARI???
Sivasspor'un ve diğer şampiyonluk mücadelesi veren takımların fikstürlerine baktığımda, eğer bu haftaki Sivas'ta oynanacak mücadeleyi kayıpsız kapatabilirse Sivasspor (ki bence BJK maçında Sivas puan kaybetmeyecek) Sivasspor bu senenin ve Anadolu'nun yeni şampiyonudur. Gaziantep'liyim Ankara'da ikamet ediyorum. Sivasspor'u çok yakından takip ediyorum. Form grafiğine ve fikstürüne baktığım zaman Sivas'tan başka şampiyon göremiyorum. Keşke Fenerbahçe maçındanda kayıpsız ayrılsaydınızda şampiyonluğu şimdiden ilan etseydiniz :)) Ek olarak bu haftaki gösterdiği performanstan ötürü kendini Türkiye'ye ispatlamış olan Cvetkov'u maçı izlerken ayakta alkışlayan biri olarak onada Gol Krallığı yarışmasında yürekten vede yürekten başarılar diliyorum. Başkanınız Mecnun beyin ve teknik heyetin (Başta Bülent Hocam olmak üzere)vede Gönülleri ile oynayan Sivasspor'lu futbolcuların Sivasspor'u şampiyonlar liginde büyük başarılara taşıyacağınada canı gönülden inanıyorum. Benim, Sivas'lıların ve Sivas'ı artık büyüklerin arasında kabul eden tüm Türkiye'nin bu inancını boşa çıkartmayacağınızı dileyerek Şampiyonluk kutlamalarına bi davetiye istiyorum :))
Saygılar Boran Karahan. |
[B]Üst Üste Gelen Goller Sonrası Bülent Hocamızında Dediği
Gibi Rahatladık,Şampiyonluğa Oynayan Takımlardan Böyle Galibiyetleri İnşallah Daha Çok Görürüz.[/B] |
a bu deilde inşşşlah bu başarıları sezon sonuna kadar götürüzz.
nede olsa kaybedeceğimiz bişey yok sonuna kadar savaşmalıyızz |
Bülent Uygunun Şampiyonluk İnancı
[B][URL="http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=10043"]Videyu İzlemek İçin Tıklayınız!!![/URL]
30.03.2008[/B] |
--->: Bülent Uygunun Şampiyonluk İnancı
hocamızın konuşmaları güzel.ama şu trabzon camiasına diye başlayan sözleri kullanmasaydı keşke.iyi niyetli olarak söylediğini biliyoruz ama dünde bazı sitelerde gördükki trabzonlu bazı kendini bilmez taraftar olduğunu zannedenler hocamıza hakaretler yağdırıyor.
hocamızın böyle konuşmalarda biraz daha dikkat etmesi lazım.iyi niyetli hocamız ama kendini bilmeyenleride göz önünde tutması lazım... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:38. |