![]() |
Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan başlık
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şunları söyledi:
''Bir ara oyun disiplininden kopar gibi olduk, ama sonra taktik değişikliklerle zor bir deplasmandan 4-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Puanımız 61'e çıktı. Trabzon'da sezon başında yaşadığımız olaydan sonra bize beddua yerine dualarıyla destek olan Trabzon camiasına teşekkür ediyoruz. Buraya gelmemizin en büyük etkenlerinden bir tanesi de onların manevi desteğidir.'' [url]http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8632[/url] Hararetli bir tartışma mevcut. |
--->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan ba
Şuanda 5 sayfaya ulaşmış durumda. Destekleyenlerde var karşı olanlarda.
Ben Sivassporun bu yıl şampiyon olmasını çok istiyorum. |
arkadaşlar trabzondan zorla puan almadık bu maç bitmiştir artık karıştırmayın biz ne rabzonla ne başka takımla sorunumuz yok
|
trabzon ligin kötü gitmesini bir maça bağlıyorsa helal olsun diyorum başka birşey demiyorum...nerde kaldı trabzonun 4.büyüklüğü.büyük takımsa bir maça takılı kalmaz...
|
Bazilari büyük hakaretler yaziyor !!!
Bu kadarda olmaz ! |
Bülent hocanın bugün maçtan sonra yaptığı açıklama üzerine tartışıyorlar.
|
hala bize kızıyor coğu bunlardan bir .. olmaz
|
salla trabzonu hala 27 hafta önceye takılmış kalmışlar. bükemediğin bileği öpmesini bileceksiniz tirabzonlular. bizi izlemeye devam edin.....
|
Arkadaşlar genelleme yapmayalım. Ben ve pek çok taraftarda o forumda sizleri savunuyoruz. Bazıları bize resmen hain muamelesi yapıyo.
Bu arada bir anda 7 sayfaya ulaştı o başlık |
Ben Trabzonu, Trabzonluyu ve Trabzonsporu iyi bilirim.
Benim bir cok Trabzonlu Dostum var, ama Trabzon Cosmopolitan bir Il konumunda. Milliyetci olan kesimi de var Pontus Zihniyetli Rum bozuntulari ile de karsilasirsin ama Trabzonun yüzde 90 ni iyi insandir. TRABZONLU INSANLAR BIZIM INSANLARIMIZ. SAHAYA INENLER BEYINLERI SULANMIS KENDINI INSAN YURDUNDA GÖRMEYEN HAYVAN BILE DENILMEYECEK KADAR REZIL MAHLUKLAR. TRABZONDA SIVASSPORUN SUCU NE IDI ? SIVAS A TRABZONSPORLU TARAFTARLAR IKI OTOBÜSLE GELDILER, ALLAHA SÜKÜR HIC BIR TATSIZLIK CIKMADAN UGURLADIK. BEN SENI SAMPIYON OLASIN DIYE SEVMEDIMKI BEN SENI SIVASSPOR OLDUGUN ICIN SEVDIM SEN BENIM BIR TANEMSIN DUALARIM SENINLE SIVASSPOR SIVASSPOR SIVASSPOR SIVASSPOR SIVASSPOR SIVASSPOR |
[QUOTE=00058 EAGELS;341760]Ben Trabzonu, Trabzonluyu ve Trabzonsporu iyi bilirim.
Benim bir cok Trabzonlu Dostum var, ama Trabzon Cosmopolitan bir Il konumunda. Milliyetci olan kesimi de var Pontus Zihniyetli Rum bozuntulari ile de karsilasirsin ama Trabzonun yüzde 90 ni iyi insandir. TRABZONLU INSANLAR BIZIM INSANLARIMIZ. SAHAYA INENLER BEYINLERI SULANMIS KENDINI INSAN YURDUNDA GÖRMEYEN HAYVAN BILE DENILMEYECEK KADAR REZIL MAHLUKLAR. TRABZONDA SIVASSPORUN SUCU NE IDI ? SIVAS A TRABZONSPORLU TARAFTARLAR IKI OTOBÜSLE GELDILER, ALLAHA SÜKÜR HIC BIR TATSIZLIK CIKMADAN UGURLADIK.[/QUOTE] Helal olsun kardeşim. Sivasla bizim bir sorunumuz yok. Ama beş parmağın beşi de bir değil ki? Malesef bu konuda taraftarlar ikiye ayrılmış durumda. |
vallahi trabzonlu taraftarlardan bunu beklemezdim.kendi takımlarının ligde kötü gitmesini ilk haftadaki maça bağlıyorlar,sivasın iyi gitmesinide kendilerine bağlıyorlar.anadolunun abiliğini üstlenmiş bir takımın taraftarlarına hiç yakışmıyor....
|
adam demişki fener şampipiyon olsun sivas olmasın diyor
|
Ben ve benim gibi taraftarlarda çok şaşırdılar bu yazıları görünce. Bu kadarını beklemiyorduk doğrusu. Onların cahilliğine veriyoruz
|
[B]kendi kendilerine sitelerinde konuşuyorlar
onlar futbola yakışır şekilde bizi ağırsalardı bunlar olmazdı kendileri etti ve buldu[/B] |
[COLOR="Red"][B]BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN [/B][/COLOR]tezahuratı beni çok duygulandırdı.
|
[QUOTE=bortecine;341788]adam demişki fener şampipiyon olsun sivas olmasın diyor[/QUOTE]
Öyle düşünenlerin Allah belasını versin. Feneri Avrupada bile desteklemem ki neden Türkiyede destekleyim. O tür düşünen taraftarlar geçmişine ihanet ediyor haberleri yok. Bizim en nefret ettiğimiz takım FBdir. |
bende öyle biliyorum trabzonlular feneri sevmez ama kimmiş o fener şampiyon olsun diyen şaşırdım.
|
[B]bu alaycı sözlere verecek cevabım vardı ama nese boskoy tatsızlık yaratmıyalım..inşallah küme düşersiniz..sizin devir kapandı artık..kayseri ve sivas var artık[/B]
|
[QUOTE=Tirabizonsipor;341796]Öyle düşünenlerin Allah belasını versin. Feneri Avrupada bile desteklemem ki neden Türkiyede destekleyim. O tür düşünen taraftarlar geçmişine ihanet ediyor haberleri yok. Bizim en nefret ettiğimiz takım FBdir.[/QUOTE]
demekki yanlış biliyormusun. :Neyse kardeşim sana saygım var en azından doğru olan gerçekleri savunuyorsun. |
Yazık ya açık açık hazmedemiyoruz deseler kızmıyacam ama saçmalıyorlar takımlarının durumundan dolayı kızgınlar bence.. Pozitif düşünen arkadaşlar var ma azınlıkta.. neyse bu durumu fazla uzatmanın faydası olmaz.. Şampiyon SİVASSPOR..
|
FB ile ilgili olumlu yazılar yazan ve onları destekleyen Trabzonsporluları kınıyorum. Onlardan utanıyorum :(
|
[QUOTE=rapjii;341800][B]bu alaycı sözlere verecek cevabım vardı ama nese boskoy tatsızlık yaratmıyalım..inşallah küme düşersiniz..sizin devir kapandı artık..kayseri ve sivas var artık[/B][/QUOTE]
arkadaşım o onların sorunu.sivaslıya yakışmaz kimseye beddua etmek. |
[QUOTE=Tirabizonsipor;341808]FB ile ilgili olumlu yazılar yazan ve onları destekleyen Trabzonsporluları kınıyorum. Onlardan utanıyorum :([/QUOTE]
sen değil onlar utansın........... |
Ama inanın onlar azınlıkta. Bizler maçlarda genellikle hep FB alayhine bağırırız. "Ayağa kalmayan Fenerli olsun" tezahüretı bunlardan sadece bir tanesi
|
[QUOTE=tanju_58;341809]arkadaşım o onların sorunu.sivaslıya yakışmaz kimseye beddua etmek.[/QUOTE]
Bende bu şekilde konusmayı istemem ama dayanamıom sinir ediolar adamı...suratıma gelipde deseler nese... bende trabzon taraftarını saygın bi taraftar sanardım yanılmısım gs taraftarından farkı yokh..anadoluyu desteklicekleri yerde neler konusuolar...sanki o macı alsaydılar şampiyon olcaklardı.. |
dolaylı tarafından yazılan
Aynen katılıyorum.sıvası şampiyon yapmazlar gibi hiç bir mantıksal izahı olmayan sözlerle adamları neredeyse şampiyon yapacağız.Çok net olan şey maalesef adamlar şampiyon olacak gibi.Eğer yarış son maçta sıvas ile fb arasında olursa ki öyle görünüyor istemesekte tarihimizde ilk defa maalesef trabzonda fb nin galibiyetine sevineceğiz. Bu forumda FBnin Trabzonspıorumuzu yenmesinden dolayı sevineceğini söyleyenlere de rast geldik. Resmen kabus gibi bişey yaa. 96 yılında elimizden şampiyonluğu çalan FB yüzünden kaç Trabzonlu intihar etti haberin varmı? Onların kemiklerini sızlatmaya kimsenin hakkı yok!.. yazmışlar işlerinde kini dışarı atma piskolojisi |
[QUOTE=bortecine;341814]sen değil onlar utansın...........[/QUOTE]
Eyvallah bortecine dostum...... |
[B][COLOR="Red"]benim düsüncem trabzonsporun menfaatine olan düsüncedir.ben sivasin sampiyonluguna tercihle f.bahceyi tercih ederim.fb nin sampiyonlugunu sivasin kine tercih etmek neden sizi rahatsiz ediyor ki?trabzonspor istanbul takimlarinin hegemonyasini kiran tek kulüp olmakla caka satarken bu öfkeniz neden?ayrica dikkat ederseniz bu benim sahsi fikrim dedim.takimimiz maca yatmalidir anlaminda söylemedim.burasini gözden kaciriyorsunuz.lütfen...[/COLOR][/B]
yazmış bu arkadasın düşüncesi şunu gösteriyor sivassporun trabzonsporun üstüne çıkabilecek korkusunu? ama yersiz vede sacma bir korku olduğunu 10 yaşındaki çocuk bilir. |
inş.ligi en üst seviyede bitirerek zafer'e ulaşmış oluruz
|
ney trabzon mu oda kim???
işine bak trabzon taraftarı işine bak uğraşma yiğidolarla, neymiş ilk maçda olaylar olmasaymış sivasspor buralara gelemezmiş:D hata bülent hocada bunların ismini zikredip burunlarını kaldırmamalıydı. İNADINA 58 |
SİVASSPOR işine bakmalıdır. Sahada oyna sahada yen ya da yenil. Kendi işine bak.
|
[B][I]Ya bırakın şu trabzonu hâla ne uğraşıyoruz bunlarla kendi kendilerine didişsinler..[/I][/B]
|
RENKLER ve ZEVKLER TARTIŞILMAZ.
Herkes dilediği takımı tutmak da özgürdür. Lütfen herkes birbirine saygılı olsun. Anket denilen birşey var. Tıkla oyunu , gör sonucu. Uzun lafın kısası. Söz Gümüşse,sükut ALTIN'dır. |
inşallah sivas şampiyon olamaz onlar değpilmiydi sivas-tarbzon maçında trabzon kümeye diye bağıran
onların başkanı değilmiydi can güvenliğimiz yok diye ilk maçtan kaçan boşverin şampiyon olup adamların bir yerlerini kaldıracağımıza fener şampiyon olsun daha iyi istanbul efsanesini biz yıkmıştık yine biz yıkacağız inşallah , bu başka takım olmamalı yanlız biz olmalıyız. bunu yazanı kınıyorum... |
hep olumsuz görüşleri taşımayalım buraya. sağduyulu yazanda çok var. :)
ya bunun üstüne gitmenin fazla bi manası yok adam elindeki kadroyla büyük iş başarıyor ve bizede teşekkür ediyor bunu centilmen bi şekilde karşılamak varken neden 10 sayfa msj yazıoz olumlu veya olumsuz..bence dönüp kendimize baksak çok ii olacak dünkü maça giden arkadaşlara acıdım ne futbol seredebildiler çektikleri sıkındı yanlarına kar kaldı umarım güzel günleri yakında görürüz |
-->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan baş
[B][COLOR="Red"][COLOR="Blue"]Bahsi Geçen Forumda adamın birisinin yazdığına bakın[/COLOR];
İşte böyle türevleride çıkar siteye üye olur! Sivassporlu görmek istemiyorum(z) ![/COLOR] -------------------------------------------------------------------------- Sivrinin biriside çıkar işte böle mesaj yazar. Bende inatlarına girdim YiGiDo_TuGRuL nickiyle üye oldum birde mesaj çaktım:D:D:D:D:D[/B] |
ben şunu anladım trabzonsporlular fenerbahçeli.bende trabzon avni akerde feneri niye yenemiyor diye düşünüyordum demekki adamlar stadta trabzon forması ile duruyor ama kalbi fenerden yana.bizim stadta olduğu gibi.
anti istanbul bundan sonra anti trabzon bunlardan anadolu takımı olmaz. adamlar SİVASSPOR'UM şampiyon olursa yayın gelirimiz azalır diyor küçük hesaplar yapıyor. siz bırakın fener şampiyon olsun demeyide acınacak halinizi düşünün trabzonlular.bizim sizin gibilerin duasına ihtiyacımız yok.50 milyon olmasında 45 milyon olsun dua eden. bugün antepli bülent bölükbaşın konuşmasıda çok sevindiriciydi şampiyonluk için gönlümden SİVASSPOR geçiyor dedi. helal olsun. |
-->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan baş
Arkadaşlar sizler oyuncular gidecek derken bizim Asker elden uçmasın. Aman sahip olun:Biz gurbetteyiz.
|
[QUOTE=tanju_58;341749]trabzon ligin kötü gitmesini bir maça bağlıyorsa helal olsun diyorum başka birşey demiyorum...nerde kaldı trabzonun 4.büyüklüğü.büyük takımsa bir maça takılı kalmaz...[/QUOTE]
gardas sen kafana takma. o maca iliskin karar haftalar sonra verildi. ne Sivas'in cikisinin, ne de trabzon'u n düsüsünün o macla lakasi yok. hatta ilk önce trabzon lehine verdilerdi karari. biz o maca takilmadan aslanlar gibi mücadele verdik. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:51. |