![]() |
YİĞİDO`YA DESTEK
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/destek2233.jpg[/IMG]
Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avroluk ikramiye kazanan Sivaslı gurbetçi, Sivasspor'a 100 bin dolar maddi destekte bulundu. 2 ay önce Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avro'luk rekor ikramiyeyi kazanarak ülkede tarihe geçen Sivaslı Ali Arslan, Kasımpaşa maçının ardından Sivasspor'a 100 bin dolar maddi destekte bulundu. Sivas'tan 17 yıl önce çıktığı, Romanya'da açtığı firmanın yanı sıra başarılı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerde ve mağdurlara destekte de adından söz ettirdiği belirtilen Ali Arslan, Sivasspor'un 4-0 kazandığı Kasımpaşa maçının ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Asbaşkan Erdal Sarılar ile bir araya gelerek kulübe 100 bin dolar bağış yaptı. Sivaslı ve Sivassporlu olmaktan gurur duyduğunu, Sivasspor'un Turkcell Süper Ligi'ne çıkmasıyla birlikte Sivas adına marka haline gelen takımı desteklemek için karar verdiğini ifade eden Arslan, ''Sivaslıyım. Sivasspor'un hastasıyım. İmkanlarım ölçüsünde Romanya'dan gelerek maçlara gidiyorum. İstanbul'da oynanan tüm maçlara gittim. Sivasspor Sivas'ın markası oldu. Sivas adına Sivasspor'dan, Sivasspor'u bugüne getirenlerden Allah razı olsun'' diye konuştu. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve ekibine Sivas adına teşekkür eden Arslan, şöyle konuştu: ''İki ay önce Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avro'luk rekor ikramiyeyi kazanarak ülkede tarihe geçtim. Benimle ilgili herkes bir şeyler konuştu. Ben iş adamıyım. Elbette kazandığım ödülü nasıl değerlendireceğimi çok iyi bilirim. Sivasspor benim takımım, benim yöremin takımı. Bu takıma her Sivaslı gibi benim de destekçi olmam gerekiyordu. Ben de Başkan Mecnun Otyakmaz'ı arayarak 100 bin dolar bağışta bulunmak istedim. İstanbul'a geldiğimde hem Kasımpaşa maçını izledim, maç sonrasında da destekte bulundum. Takımın başarısı ortada. Her Sivaslı bu takıma destekçi olmalı. Sözde değil, özde Sivaslılık ruhu ile herkes elinden geleni vermeli.'' Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Sivasspor'un sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımı olduğunu belirterek, ''Bu takıma nüfus cüzdanında 'Sivas' yazan herkesin destekçi olması gerekiyor. İş adamımız Ali Arslan'a teşekkür ediyoruz'' dedi. |
YİĞİDO`YA DESTEK
[B][IMG]http://www.sporx.com/images/1/29/5433_B_sivasspor_bagis001.jpg[/IMG]
Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avroluk ikramiye kazanan Sivaslı gurbetçinin, Sivasspor'a 100 bin dolar maddi destekte bulunduğu bildirildi. 2 ay önce Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avro'luk rekor ikramiyeyi kazanarak ülkede tarihe geçen Sivaslı Ali Arslan, Kasımpaşa maçının ardından Sivasspor'a 100 bin dolar maddi destekte bulundu. Sivas'tan 17 yıl önce çıktığı, Romanya'da açtığı firmanın yanı sıra başarılı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerde ve mağdurlara destekte de adından söz ettirdiği belirtilen Ali Arslan, Sivasspor'un 4-0 kazandığı Kasımpaşa maçının ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Asbaşkan Erdal Sarılar ile bir araya gelerek kulübe 100 bin dolar bağış yaptı. Sivaslı ve Sivassporlu olmaktan gurur duyduğunu, Sivasspor'un Turkcell Süper Ligi'ne çıkmasıyla birlikte Sivas adına marka haline gelen takımı desteklemek için karar verdiğini ifade eden Arslan, ''Sivaslıyım. Sivasspor'un hastasıyım. İmkanlarım ölçüsünde Romanya'dan gelerek maçlara gidiyorum. İstanbul'da oynanan tüm maçlara gittim. Sivasspor Sivas'ın markası oldu. Sivas adına Sivasspor'dan, Sivasspor'u bugüne getirenlerden Allah razı olsun'' diye konuştu. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve ekibine Sivas adına teşekkür eden Arslan, şöyle konuştu: ''İki ay önce Romanya'da sayısal lotodan 9.3 milyon Avro'luk rekor ikramiyeyi kazanarak ülkede tarihe geçtim. Benimle ilgili herkes bir şeyler konuştu. Ben iş adamıyım. Elbette kazandığım ödülü nasıl değerlendireceğimi çok iyi bilirim. Sivasspor benim takımım, benim yöremin takımı. Bu takıma her Sivaslı gibi benim de destekçi olmam gerekiyordu. Ben de Başkan Mecnun Otyakmaz'ı arayarak 100 bin dolar bağışta bulunmak istedim. İstanbul'a geldiğimde hem Kasımpaşa maçını izledim, maç sonrasında da destekte bulundum. Takımın başarısı ortada. Her Sivaslı bu takıma destekçi olmalı. Sözde değil, özde Sivaslılık ruhu ile herkes elinden geleni vermeli.'' Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Sivasspor'un sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımı olduğunu belirterek, ''Bu takıma nüfus cüzdanında 'Sivas' yazan herkesin destekçi olması gerekiyor. İş adamımız Ali Arslan'a teşekkür ediyoruz'' dedi. 31.03.2008 Kaynak : AA[/B] |
--->: 9.3 milyon Avro kazandı Sivas'a destek yaptı
Helal olsun senin gibi Sivaslıya
kesen bol olsun Sivassporumuza sözde değil özde Sivaslı lazım diğer işadamlarımızında desteklerini bekliyoruz.. |
Banada O Kadar Para Çıksa Ben Daha Fazla Verirdim...
Ama Nerde O Günler:D |
[B]bu işin azı çoğu yok bece herkes destek verse1 ytl verseler örneğin 7 milyon sivaslı düşünün ne kadar para olduğunu.ama neeerdeeee[/B]
|
hiç vermeseydi daha ii olurdu bence adam kendinin reklamını yapmış
bana çıksa en az 3 milyon avro veriridimm |
[QUOTE=akifeker;342316]hiç vermeseydi daha ii olurdu bence adam kendinin reklamını yapmış
bana çıksa en az 3 milyon avro veriridimm[/QUOTE] yavaş gelde saçın başın dağılmasın :) |
yapsınlar yapsınlar 3 5 demeyın sızde yardım yapınnn
|
miktarın önemi yok herkes öyle düşünse keşke :D
|
hiç vermeseydi daha ii olurdu bence adam kendinin reklamını yapmış
sanki karsininda cocuk kandiyor. Kazandigi paraya bak bir, birde verdigi paraya. yaziklar olsun Sivaslilara. |
-->: 9.3 milyon Avro kazandı Sivas'a destek yaptı
HICDE VERMEYE BILIRDI AMA YINEDE BEDEVADAN PARA KAZANDIN
9;3 MILYON EURO BU PARAYI ENAZ 500 BIN EURO YAPARAK DAHA IYI REKLAM YAPA BILIRDI AMA INSALLAH DEVAMI DA GELIR TESEKKÜRLER HEMSERIM KAZANCIN BOL OLSUN BEYPINARLI 58 |
[QUOTE=IsYaNKaR;342323]yavaş gelde saçın başın dağılmasın :)[/QUOTE]
çıktığı zaman görürsün senide görürüm sen canını sıkma çıktığı zamn beni ara isyankar gardaşş:D:D:D |
Allah bütçemize bereket versin, para kazanan amcanında kesesine bin bereket..:)
Erman Toroğlu da Sivasspor' a destek vermeyen Sivas'lıları sezon sonu rezil edecem burdan dedi, daha ne kadar rezil olacaklarsa?.. |
hemde ne yapacan o kadar parayı (haram haramm)
|
allah razı olsun boyle insanlara ihtiyac var
|
sizin gibi ulkesine sehrine ve spor alanina ilgi duyan herkese ornek teskil ediyorsunuz sivasli olmaniz bizim icin gurur verici bu jestinizden dolayi sizlere sonsuz tesk borc bilirim...
|
Helal olsun senin gibi Sivaslıya
kesen bol olsun Sivassporumuza sözde değil özde Sivaslı lazım diğer işadamlarımızında desteklerini bekliyoruz..Allah bereket versin :D |
100 bin euro şuanki kurda en az 200 bin ytl sms kampanyasından kazanılandan daha fazla bazıları nedense gölge ediyor.
|
[QUOTE=noname87;342368]100 bin euro şuanki kurda en az 200 bin ytl sms kampanyasından kazanılandan daha fazla bazıları nedense gölge ediyor.[/QUOTE]
Kimse Gölge Etmez Yaw..Herkes Gırgırına Konusuo Burda...Adamdan Allah Razı Olsun..Rus Parası Ama Olsun:D |
sivasa yapılan her kuruşun degeri vardır hemşerimizin biri bin olsun tebrik ederiz.. yapmayan zenginlerimiz utansın..
|
bnece sivasın başka maçı olursa onuda yener
|
Ya arkadaslar neyi tartisiyorsunuz adam neguzel vermis alla alla, herkesin kendine bagli bisey. illa 9 milyon kazandiysa yarisini veya bilmem nekadarini sivasa vermesi mi lagzim?
Gonlunden geceni vermis iste, 100000 lirayada sukur..o parayi dogru durust bi sms kampanyasindan topliyamiyoruz.. elbet bildigi vardir o adamin, belki o parayla fabrika veya baska bisi yapacaktir, ileride sivas a daha cok yardim( yatirim) yapmak icin.. |
YARDIM YAPAN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN.YARDIMIN BÜYÜGÜ, KÜÇÜGÜ OLMAZ.HERKES KENDİ KESESİNE GÖRE YARDIM ETMELİ.BU TAKIM BİZİM TAKIMIMIZ.HERZAMAN DESTEK OLMALI.[COLOR="Red"]SİVASLI İŞ ADAMLARIMIZ TAM DESTEK OLSA BÜYÜK TAKIMLAR BİZİM YANIMIZDA KÜÇÜK KALIR..........[/COLOR]
|
-->: 9.3 milyon Avro kazandı Sivas'a destek yaptı
TEBRİK EDERİM ....................
|
--->: YİĞİDO`YA DESTEK
[B]Ben tebrik etmiyorum arkadas hemen hemen 10 milyon avro çıkmıs vere vere 100 bin vermiş..tamam hiç de vermeyebilirdi diyosunuzda aldığı parayla verdiği parayı karsılastırdımızda ayıp oluyo bari kazandığı parayı sölemeseydiniz...haydan gelen para huya gider bari yarısını sivasspora verde huya gitmesin..[/B]
|
bu işler gönül rızasıyla olur..allah 1 ytl verendende 1 milyon ytl verendende razı olsun.!!bu işin azı çoğu olmaz bu gönül işidir,memleket sevdası işidir..
|
9 milyon kazanan bir sivasspor'lu, en az şöyle bir milyon bağışlar.
Olmadı ben hemşo, ayıp ettin valla:-) [CENTER][IMG]http://img297.imageshack.us/img297/2685/avatar147mb0.gif[/IMG][/CENTER] |
Bravo.Bu örnek davranış, "ben Sivaslıyım" diyen işadamlarına ders olsun...
|
[QUOTE=Nihat71;342446]9 milyon kazanan bir sivasspor'lu, en az şöyle bir milyon bağışlar.
Olmadı ben hemşo, ayıp ettin valla:-) [CENTER][IMG]http://img297.imageshack.us/img297/2685/avatar147mb0.gif[/IMG][/CENTER][/QUOTE] Arkadaşlar adam yine sivasspor a bağış yapmış elinde milyon dolarları var ve hiç bağış yapmayan işadamları varya bir de onları düşünsenize... |
HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN. |
[QUOTE=okan27ank;342461]HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.[/QUOTE] katılıyorum çok haklısın!!!herkes biraz tasın altına eline soksun! |
SAĞOL KARDEŞ İLK TEŞEKÜR SENDEN GELDİ OLACAK BU İŞ OLMALI YOKSA KAYBEDEN SİVASSPOR OLUR...
|
[B]bide teşşekür ediyim sana:D unutmusum:D[/B]
|
Kardeş konu dışına çıkmışsın böyle bir yorum yapacaksın bu konuyla ilgili bir forum aç oraya yazalım:)
|
NASIL AÇILACAGI KONUSUNDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
|
[QUOTE=okan27ank;342486]NASIL AÇILACAGI KONUSUNDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.[/QUOTE]
kardeş anasayfadaki forum yazan yeri tıkla daha sonra önüne gelen konulardan birini seç ilgili olandan ve karşına konu aç diye bir şey çıkar orayı tıkla ve son olarak başlık ve yorumunu yaz:) |
bana ciksaydi hepsini verir baskan olurdum. talihli abimiz biraz pintiymis ama yinede helal olsun. bravo
|
helal olsun adama 100 bin dolar vermiş az diyen arkadaslar kimileri varki 5 ytl lik sms kampanyasına sms atmıyor buna ne demeli
|
[B]tşk ederizde
o kazandığı paranın yanında az kalıyor bee :D[/B] |
[B]Hemşehrimiz'in Sadece Düşünmesi Yeter...
Gerçekten Böyle Düşünceli Hemşehrilerimiz Oldukça Sırtımız Allahın İzniyle Hiç Yere Gelmez...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:19. |