SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ŞAMPİYON ANADOLU`DAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17779)

SivasSpor.Com 01.04.2008 19:02

ŞAMPİYON ANADOLU`DAN

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]

4-0 ‘lık Kasımpaşa galibiyeti sonrası taraftarlar, taraflı-tarafsız herkesi bir araya getiren sloganı attı.
[B]BU SENE ŞAMPİYON ANADOLU’DAN[/B].

Sivasspor, istanbul'da hafta sonu oynanan Kasımpaşa engelini farklı geçince taraftarında takımına olan güveni bir kat daha arttı.

Kasımpaşa –Sivasspor maçı öncesinde, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu dışında Sivas’lı gurbetçi taraftarların maça olan yoğun ilgisi, Sivasspor Yöneticilerini ve basın mensuplarını zor durumda bıraktı.

Sivasspor taraftarına ayrılan 982 kişilik tribünün biletleri maçtan önce tükenince stadyuma gelen çok sayıda Kırmızı-beyazlı taraftar karşılaşmayı izleyememenin burukluğu ile ayrıldı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda maçı izleyen şanslı taraftarlar takımlarına, 90 dakika destek verirken maç sonrası futbolcularla yaptıkları karşılıklı tezahürahatlar ise maça damgasını vurdu.

4-0 ‘lık galibiyet sonrası ise taraftarların, taraflı-tarafsız herkesi bir araya getiren sloganı harikaydı.

BU SENE ŞAMPİYON ANADOLU’DAN ..

Sivasspor’lu taraftarların bu çağrısına, Kasımpaşasporlu ve stadyuma gelen bütün herkes tarafından, alkışlarla destek verildi.

[B][I]Spor58[/I][/B]

XXCakir58 01.04.2008 19:10

-->: ŞAMPİYON ANADOLU`DAN

bizim stad dolmasi lazim.Yani stad öyle sesli olmasi lazim ki yanindaki kisiyle konusamassin diye

zaralı ulkucu 01.04.2008 19:12

--->: ŞAMPİYON ANADOLU`DAN

ıns kardesım bızde stattaydık sımdı sıra sıvas dakı hemserılerımızde

sivas_kangallı 01.04.2008 19:12

bu haftaki bjk maçında taraftarlara çok iş düşüyor..

GLoBe-Y-Gençlik 01.04.2008 19:13

Haydı YıgıdolarSampyon Olucakk Kupayı Kaldıracagızz

casus84 01.04.2008 19:19

[B][COLOR="Red"]gerçekten herkes bu sloganı maçta süper yaptı...süperde ritm yakaladık....artık bütün maçlarda söylenebilir bu slogan....[/COLOR][/B]

yigidomustafa58 01.04.2008 19:21

[B]Allah'ın izniyle Anadoludan çıksın şu Şampiyon ya biz olalım ya da Kayserispor[/B]

karkinsivas 01.04.2008 19:36

beşiktaş maçını alırsakinşlh şans biraz daha bizden yana olacak hadi hayırlısı araftarlara çok iş düşüyo yani çok ses çıkması lazım şamoiyon takım taraftarı iyi motive etmesi lazım işlh sivas kazanako maçı saygılar

slasher//z 01.04.2008 19:58

biz istanbuldakiler üzerimize düşeni yaptık. şimid sıra sivasdakilerde onlar da üzerlerine düşeni yapsınlar.

58 memo 01.04.2008 19:59

Bende kasımpaşa maçındaydım
maçtan sonra Bu Sene Şampiyon Anadoludan diye bağırdık.
İnşallah biz olacağız
Anadolunun Gururu
Sivassporum oleyyy...

Divriği58- 01.04.2008 20:15

YA NIYE DISARDA KALIYOLAR KI KASIMPASA TARAFINA GIRSINLER NOLACAK

yerliturkuaz 01.04.2008 21:15

[B]HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇEN BU ŞAMPİYON OLCAZ ÇOK İSTİYORUZ BUNU...[/B]

albina58 01.04.2008 21:45

SİVASSPOR'un SİHİRİ
Sivas şehrinin Türkiye ekonomisindeki yeri nedir bilmiyorum.
-şehir nasıl para kazanır
-Yaşam koşulları nasıldır?
-Kulübün gelirleri neyle sağlanır?
-Kentin zenginleri ne kadar desdek verir?
-Yabancı ve bekar futbolcular için,sosyal yaşam alanları varmıdır?
Tüm bu soruların yanıtını bir ekonomi yazarından okumak isterim.Çünki bu şehrin tutku ile bağlandıkları futbol takımı,kendisinin 20-30 katı bütçesi olan takımları geride bırakmış durumda.Şans deseniz değil,haftalardır kazanan bir takımdan bahsediyoruz.Hakemler kıyak mı yapıyor? Elbette hayır.
Aslında cevab basit,ama uygulayabilene;
- Tutku ile oynayan futbolcular,Genç ve prensipli arkadaş bir teknikdirektör,
- Mütevazi ve güven veren bir başkan ve yönetim kurulu,
- İnançlı bir taraftar topluluğu.

ERCAN SAATÇİ
01.04.2008 hürriyet/spor

albina58 01.04.2008 22:01

KAHPE BİZANS
[B]Kahpe bizans saltanıtını biz yıktık,yine yıkacağız[/B]
Özetle böyle yazıyor pankartta,trabzon türübünlerinde yıllar önce gördüğümde''Vay be!çok havalı'' demiştim kendi kendime.
Her başkaldırı,her efelenme gibi sempati beslenecek,romantik bulunacak tarzda.
İstanbul düzenine,düzen koruyucularına ve uygulayıcılarına karşı girişilmiş bir mücadeleyi temsil eden,futbol romantiklerinin ciğerlerini gıdıklayacak türden bu pankart üzerine çokda düşünmedim açıkcası.
Takdir edip geçdim.
Şimdi eğri oturalım doğru kınuşalım,
''Savul ulan kahpe bizans'' efelenmesi kime karşı?
Hiç kimse evet hiç kimse'
Bu sezon SİVASSPOR şampiyon olsa kim üzülür?
Yine hiç kimse.
Üç büyüklerin böyle durumlarda benimsediği''Düşmanımın düşmanı,benim dosdumdur'' anlayışıyla,açıklanamayacak kadar büyük bir desdeği var SİVASSPOR'un.
Teknikdirektörleri,''Bazıları istemiyor'' diyebçıkışlar yapıyor fakat herkes biliyor ki,hayali düşmanları ve futbolcuları motive etmek için kullanıyor.
Sivasspor galatasaray ve beşiktaşıda devirirse en azından şampiyonlar liğine katılmayı garantileyecek durumda.
Sezon başından beri maçlarını izliyorum.
İyi bir takım,Üç büyüklerden daha fazla hakem azizliğine uğradıklarını söylemek ayıp olur.
Kamuoyu desdeği,medya desdeği,kahbe bizansın dışındaki takımların sıcaklığı derken Sivas büyük şeyleri başarabilir.
Engel gören varmı? hayır.
Kahpe bizans ha?
Peki öyle olsun bakalım,sizimi kıracağız.

Kanat AKKAYA
01.04.2008 hürriyet/spor

altan54&58 02.04.2008 11:35

Haydi Sivas Haydi.Sözde büyük takımlardan beşiktaş'ı yenerek saf dışı bırakacaksın sonrada galatasaray'ı fenerde tökezler elbet.Bülent Hoca ekibi milyonların duaları sizinle unutmayın...
Hem Sivas hem de Sakaraya şampiyon olacak bundan kimsenin şüphesi olmasın..

EyüphanAydın 02.04.2008 12:53

[B]Bu Sene Başka Sene,

Belki İlk,Devamı Gelir.

Belki Son.

Ama Bu Sene Elimize Geçen Bu Büyük Fırsatı

Değerlendirmeliyiz.

Camımızın Önüne Gelen Kuşu Almalıyız.

Başka Şans Yok..[/B]

bozkurt187 02.04.2008 14:26

evet ne marmara nede karadeniz bu sene anadoludan

Abdullah DuMaN 02.04.2008 16:08

HAKİKATEN SPOR GAZETELERİNDE İNTERNET SAYFALARINDA HERKEZ SİVASIN OLMASINI İSTİYO G.BİRLİĞİ KAYSERİ MANİSA TRABZON TARAFTARI HEPSİ SİVASIN OLMASINI İSTİYORLAR AYRICA 3 BÜYÜKLERİN TARAFTARI DA KENDİ TAKIMLARI 1. OLAMAZSA SİVAS OLSUN DİYORLAR

merkez_emre 02.04.2008 17:20

ilk bu tezahuratı ankaraguclulerden duymusdum ama kasımpasalıların destek verdıgını sanmıorum ki macda da baya kufur ettıler zaten...kımın ne oldugunu gorduk

vincecarter58 02.04.2008 17:26

Hadi sivastaki arkadaşlar bjk yi 4 eylüle gömme zamanı çarşı yanımızda çırak kalsın

Abdullah DuMaN 04.04.2008 07:41

GS Yİ YENİP VE GS NİN FB Yİ YENDİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK OLABİLİRİZ

Abdullah DuMaN 04.04.2008 07:42

ANCAK FB PARAYLA HALLETMEYE ÇALIŞIYOR BU HAFTA KAYSERİ 3 ÖNEMLİ FUTBOLCUSUNU KADROYA ALMADI

BEN DİYORUMKİ KAYSERİ FENERE YATACAK EMİN OLUN
BİZİM ŞAMPİON OLMAMIZI İSTEMİYORLAR

zaralım 58 04.04.2008 09:28

inş ŞMAPİYON SİVAS................

Engin58 05.04.2008 08:33

Her zaman her yerde Sivassporumuza tam destek hep destek hep birlikte.Saygilarimla...

albatros01 06.04.2008 09:07

Sivassporun Şampiyon olmasını istiyoruz.Adanasporlular.

furkan_58_ 06.04.2008 10:18

[B]Wallaha Bjk Maçını Almalıyız...[/B]

Yigido_Burak 06.04.2008 10:34

[B][I][U][COLOR="Red"]Kasımpaşa Galibeyinden Sora Yapılan Slogan Süperdi Her MActa YapıLmasını İsteriz..! Simdi Sivasta Besiktas Macında Sivastaki Taraftarlarımızdan ßekliyoruz aynı sloganı..!Sivasımıza ßeşiktaş karsısında başarılar ..!Haydi Aslanlar..!bir dewi Daha Dewirelim.! [/COLOR][/U][/I][/B]

sarı şeytan 38 06.04.2008 10:41

--->: -->: ŞAMPİYON ANADOLU`DAN

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;344198]ANCAK FB PARAYLA HALLETMEYE ÇALIŞIYOR BU HAFTA KAYSERİ 3 ÖNEMLİ FUTBOLCUSUNU KADROYA ALMADI

BİZİM ŞAMPİON OLMAMIZI İSTEMİYORLAR[/QUOTE]
dün gördük neyin ne oldugunu kimin kimlerle maç kazandıgını.ayrıca 3 futbolcumuzu kadroya almadıgımızı söylüyorsun.toledo sarı kart cezalısıydı.(belediye maçında enteresan bir kart gördü.)Gökhan Ünal sakattı.Mehmet Topuz da sakat olmasına ragmen çıktı sahaya

submarıneyıgıdo 06.04.2008 10:51

ÖYLE BİR BAGIRALIMKİ SESİMİZ HÜKÜMET MEYDANINDAN DUYULSUN

yigido_sampiyon 06.04.2008 10:59

bugün Allahın izmiyle herkes görecek sivası...

bu iş parayla olsaydı...

TS58 06.04.2008 13:19

SİVAS anadolu yıldızı.Tutanlar sevinecek,diğerleri üzülecek.

şafak58_35 06.04.2008 13:23

zor çok zor ya fb yi yapcaklar bence engel olurlar bize görün bak

ertor58 06.04.2008 15:33

hepimiz isterdik tabi şampiyon anadoludan olsun diye ama bu beşiktaş maçındaki futbolla sanırım bu rüyadan uyanma zamanı geldi artık. hepimize geçmiş olsun. gücümüz bu kadarmış

sivaslimete 06.04.2008 15:35

ahhhhh ahhhhhhhhhh keskeeeeeeeeeeee nefret ediorum bu istanbul takimlarindan biktim ya anadolu takimi olsunda kim olursa olsun ya

Abdullah DuMaN 07.04.2008 07:30

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;344198]ANCAK FB PARAYLA HALLETMEYE ÇALIŞIYOR BU HAFTA KAYSERİ 3 ÖNEMLİ FUTBOLCUSUNU KADROYA ALMADI

BİZİM ŞAMPİON OLMAMIZI İSTEMİYORLAR[/QUOTE]

fener hakemi aldı gs aynını yaptı fb ye verilen ancak olmayan penaltı ofsayttan gol
g.birliği lehine verilmeyen penaltı gs ye galibiyet getirdi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:42.