![]() |
FORMASINI HAKEM ALDI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/kspsvs4.jpg[/IMG]
Sivasspor’un süper yıldızı Mehmet Yıldız’ın Kasımpaşa maçında giydiği formayı maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu’nun aldığı ortaya çıktı. Süper ligde son derece başarılı maçlar yönetmesiyle bilinen Antalya bölgesi hakemi M.Kamil Abitoğlu’nun maçın bitiş düdüğünün ardından Mehmet Yıldız’ın yanına gelerek formasını istediği ve daha sonra Mehmet Yıldız üzerinden çıkararak hakeme verdiği belirtildi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: FORMASINI HAKEM ALDI
Helal olsun mehmet yıldıza... O bir imparator... Sivasın gülü...
|
adı üstünde o bir yıldız mehmet yıldız :):):)
|
inanırmısınız;
yaaa ben de sahaya girdim istedim mehmet yıldız dan ama wermedi :( |
YILDIZ OLMAK KOLAY DEGİL.SİVASIN GÖZ BEBEGİ, KİŞİLİGİYLE FUTBOLUYLA TAKDİRE LAYIK BİR İNSAN.LİG TARİHİNDE KAÇ DEFA BÖYLE BİR OLAY OLMUŞTUR.BELKİDE İLK.
ARTIK SİVAS VE SİVASSPORDA MARKALAŞMA YOLUNDA BELLİ BİR YERE GELMİŞTİR. |
keske birde imza caksaydi o formaya kaptan.-))
|
Helal olsun Mehmet yildizdan hakeme hatira olarak kalir.Saygilarimla...
|
helal olsun mehmet yıldıza ..sivasssporun kralı.
|
heyyyyyyyytttttttttt açılın ulaaaaaan panzer geliyor boğa geliyor.
|
yaaa tabiiki mehmet yıldızın forması alınır ama o maçta cvetkov unda formasını almalıydı hakem
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;343252][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/kspsvs4.jpg[/IMG]
Sivasspor’un süper yıldızı Mehmet Yıldız’ın Kasımpaşa maçında giydiği formayı maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu’nun aldığı ortaya çıktı. Süper ligde son derece başarılı maçlar yönetmesiyle bilinen Antalya bölgesi hakemi M.Kamil Abitoğlu’nun maçın bitiş düdüğünün ardından Mehmet Yıldız’ın yanına gelerek formasını istediği ve daha sonra Mehmet Yıldız üzerinden çıkararak hakeme verdiği belirtildi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B][/QUOTE] SEVGİLİ KARDEŞİM MEHMET YILDIZIN FORMASINI HAKEM ALDI DİYE BİR HABER YAPMIŞSIN AMA HERHALDE BİR YANLIŞLIK OLSA GEREK ÇÜNKİ MAÇ SONUNDA HAKEM DİREK SOYUNMA ODASIN GİTTİ VE RESİMLERE İYİCE BAKARSAN MAÇ SONUNDA TAKIM TÜRBİNLERE GELDİGİNDE FORMA MEHMET YILDIZIN ÜSTÜNDEYDİ HAKEMLER ASLA BÖYLE YANLIŞ ŞEY YAPMAZLAR RESİMLERE BAKARSANIZ İYİ OLUR 8 SAYFADA SAYGILARIMLA MURAT SARILAR |
-->: FORMASINI HAKEM ALDI
YANKIŞ ANLASILMASIL HEKEM SİVAS A KIYAK GEÇMEDİ MEHMET YILDIZIN FORMASINI ALMAK İÇİN SIRAYA GİRECEK BUTUN DUNYA
|
boğaaaa sivasın boğasıı yakışır sana.. başkan chelsea yi sivasa getirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =)
|
YANLIZ BU FUTBOL CAMİASINDA YANLIŞ ANLAŞILA BİLİR
|
iyide ne olcak hakem alsa yani bi forma alti ustu mehmet yildizin formasinin alamazmi hakem diye mactan sonra soyunma odasinda felan vermis olabilir
|
mehmet yıldıza helal olsun ya hakeme hatıra olur gule gule kulansın hakem
|
Sivassporumuzun ve milli takımımızın önemli futbolcularından Mehmet yıldız bu sezon transfer dönemimde en çok konuşulan futbolcu olacaktır mehmet yıldızla biz yiğidolar gurur duyuyoruz
|
[B]Gerçekten Normal Taraftara Vermesi Karşı Rakip'in Hocasına
Vermesi Güzel Bişey. Ancak İlk Defa Hakeme Verdiğini Gördüm... Gerçekten Çok Sevindim... Mutluda Oldum...[/B] |
beyler hakem boş kaleye atamayan YILDIZ die almış olmasın formayı:D
|
hakemler bile yildizimiza hayran
|
MEHMET YILDIZ kardesim benim soyismim gibi bende YUNUS YILDIZ aynı soydanız :D
|
[QUOTE=slasher//z;343258]inanırmısınız;
yaaa ben de sahaya girdim istedim mehmet yıldız dan ama wermedi :([/QUOTE] Bilader sende keşke ben yan hakemim deyip isteseydin formasını... :D :D . |
[QUOTE=SivasSpor.Com;343252][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/kspsvs4.jpg[/IMG]
Sivasspor’un süper yıldızı Mehmet Yıldız’ın Kasımpaşa maçında giydiği formayı maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu’nun aldığı ortaya çıktı. Süper ligde son derece başarılı maçlar yönetmesiyle bilinen Antalya bölgesi hakemi M.Kamil Abitoğlu’nun maçın bitiş düdüğünün ardından Mehmet Yıldız’ın yanına gelerek formasını istediği ve daha sonra Mehmet Yıldız üzerinden çıkararak hakeme verdiği belirtildi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B][/QUOTE]MEHMET YILDIZ DAN FORMA ALMA YOLLARI |
[QUOTE=sarilartekstil;343350]SEVGİLİ KARDEŞİM MEHMET YILDIZIN FORMASINI HAKEM ALDI DİYE BİR HABER YAPMIŞSIN AMA HERHALDE BİR YANLIŞLIK OLSA GEREK ÇÜNKİ MAÇ SONUNDA HAKEM DİREK SOYUNMA ODASIN GİTTİ VE RESİMLERE İYİCE BAKARSAN MAÇ SONUNDA TAKIM TÜRBİNLERE GELDİGİNDE FORMA MEHMET YILDIZIN ÜSTÜNDEYDİ HAKEMLER ASLA BÖYLE YANLIŞ ŞEY YAPMAZLAR RESİMLERE BAKARSANIZ İYİ OLUR 8 SAYFADA SAYGILARIMLA MURAT SARILAR[/QUOTE]
Yok sanırım, formayı içeride almış. Öyle diyorlar. Yoksa tribünlere teşekkür ederken forması üzerinde. Sonradan istemiş... . |
mehmet yildiz gercek bi futbolcu... karakterli futbolcu...
|
hhey babam ne sivasspor ya mehmet in ilk oynadığı maçı hatırlarım hey gidi günler heyyyyy o mehmet şimdi bir yıldız sen herşeyin en iyisini hakediyorsun
|
helal olsun, güle güle kullanilsin. Ama Cvetkov simdi düsünür neden benimkini de almadi diye
|
[B]vayyy gerçekten hakemin bile gözüne girmiş demekki...[/B]
|
BİZ İSTESEK VERMEZ HA ............:D:D:D:D
|
hakem işi biliyor, o formanın sahipleri seneye şampiyonlar liginde galibiyet kovalayacaklar
|
[QUOTE=tarik5860;343348]yaaa tabiiki mehmet yıldızın forması alınır ama o maçta cvetkov unda formasını almalıydı hakem[/QUOTE]
abi cvetkov formasını kasımpaşanın siyahi topçularından biriyle değiştirdi; ben de istedim ama bana wermedi :( mehmet yıldız dan da istedim o da vermedi :( |
[quote=slasher//z;343258]inanırmısınız;
yaaa ben de sahaya girdim istedim mehmet yıldız dan ama wermedi :([/quote] [QUOTE=izmirliyigido;343502]Bilader sende keşke ben yan hakemim deyip isteseydin formasını... :D :D .[/QUOTE] [B]Sen beni güldürdün, Allah' da seni güldüre hemi. Allah iyiliğini versin hemi İzmirli. :D[/B] |
NE GÜZEL BİR ŞEY BÜYÜK OLMAYA DEVAM EDİYOR HIZLA İLERLİYORUZ....
|
bu hafta sahaya inip 4 gol yiyen rustunun formasini istersiniz artik:d
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:37. |