SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Şampiyonlar Ligi !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17797)

DENİZEVİ 03.04.2008 03:31

Şampiyonlar Ligi !..

[B][I][COLOR="Olive"]Şampiyonlar Liğinde [COLOR="Yellow"]Fener[/COLOR][COLOR="Blue"]bahçe[/COLOR] yine Tarih yazmaya devam ediyor.Bu güzel başarılarından dolayı Fenerbahçe yi tebrik eder,Başarılarının devamını dileriz.Darısı İnşallah [COLOR="Red"]Sivas[/COLOR][COLOR="Silver"]spor[/COLOR] umuza !..[/COLOR][/I][/B]

[CENTER][IMG]http://www.fenerbahce.org/pic_lib/giris.jpg[/IMG][/CENTER]

albina58 03.04.2008 03:36

--->: Şampiyonlar Liği !..

Bu yaşananları iyi irdeleyip,ders çıkarmalıyız.Yarın yürüyeceğimiz bu yolda,bugün edindiğimiz deyenimler,yol gösterici olacaktır bize.
Türkiye adına,bu başarı sonrası alınan puanlar,ülke olarak kazandığımız itibar ve konum,futbol açısından önümüzdeki yıl bizimde avrupa arenasında oynayacak olmamız hasebiyle,çok önemlidir.
Fenerbahçe'yi bu başarısından dolayı kutlar,sonrası içinde başarılar temenni ederim.

yigidomustafa58 03.04.2008 13:08

[B]fenerbahçeyi tebrik ederim darısı [COLOR="Red"]SİVASSPORumuzun[/COLOR] başına...[/B]

afilli3458 03.04.2008 13:14

-->: Şampiyonlar Liği !..

Fenerbahçeye ikinci maçında başarılar diliyorum.Onların açtığı bu yolda bizimde başarılarla yürümamizi temenni ediyorum.Çünkü futbol piyasasında türkiyenin adı daha sık duyuldukça takımlar hedeflerini büyütecek ve başarılı olmak isteyecektir.İnşallah bunu ilk isteyen SİVASSPORUMUZ olur.
DURMAK YOK YOLA DEVAMMMM.......

sivassporummm58 03.04.2008 13:15

Fenerbahçeyi tebrik ederim inşallah rövanşta da başarılı olurlar...

SenSetik 03.04.2008 13:22

bir TÜRK olarak kibirli ingilizlerin senelerce bizimle hindi dolması olarak bahsetmelerinden utanıyordum..

bu onlara iyi bir ders olmuştur....
inşallah Sivassporumuzda bize böyle başarılar yaşatır

ofgurleyuk78 03.04.2008 13:40

Elbette Fb ile gurur duyduk. Ama Sivasspor sitesinde böyle bir forum açmak bence yersiz. Ne başkanımız ne hocamız alınmasın yersiz olmuş.

DOCKA 03.04.2008 13:43

Fenerbahçeye başarılar inşallah gelecek haftada başarılı olurlar ve yarı finale yükselirler bu Türk futbolu ve Türkiyenin ülke puanı açısından çok önemli bir olay gelelim sivassporla ilgili kısmına
geçen sene fikstürde yanlış hatırlamıyorsam fenerbahçe bizi takip etmişti bu senede biz maç sırası olarak onları takip ediyoruz mantık olarak seneye chelsea ile sivasta oynama şansımız yüksek :D:D:D
büyük başkan mecnunun söylediği söz gerçekleşecek gibi chelseayi sivasa getireceğiz demişti hani :D

cenk5821 03.04.2008 14:00

walaa ben 3 buyuklerden gs tutuorum ama fb yenince cok mutlu oldum sanki fbli gibi darisi sivassporumun basina 3 buyukler egomoyasina son verip sade sivasspor olsun :D

izmirliyigido 03.04.2008 14:38

Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyuran, Türk'ün gücünü gösteren Fenerbahçe'yi bizlerde tebrik ediyoruz. Başarılı yönetimi, akıllı transfer politikası ile büyük işlerin nasıl başarılacağını gösteriyorlar. Bizde parasal yönden F.Bahçe kadar olamazsak bile, Sayın Mecnun Odyakmaz sistem olarak uyguladığına eminim. İnşallah seneye de Chelsea'yı biz Sivas'a getireceğiz.

.

yigido_furkan 03.04.2008 14:56

gercekten tbr etmek gerekiyo ins rovanstada turu gecerler artik seneye bu zamanda biz oralarda oluruz

sivas_kangallı 03.04.2008 15:26

tebrikler fenere önemli olan ordaki maç..

slasher//z 03.04.2008 15:27

başlığı ''şampiyonlar ligi'' olarak düzeltirseniz sevinirim.
saygılar.

myway 03.04.2008 15:32

-->: Şampiyonlar Ligi !..

[B]Fenerbahce takdir edilesi bir isi gerceklestirip, 8 macta 2 gol yiyen chelsea ya bir macta 2 gol atma basarisini gostermistir.

Rovansta da fenerbahcenin dikkatli bir oyunla turu gecme ihtimali oldukca fazla gozukuyor..

Sivassporu da insallah onumuzdeki sene sampiyonlar liginde gruplarda oynarken goruruz.

Fenerbahcenin bu basarisi ileride daha cok takimla avrupada olmamizi, belki de sivasimizin on eleme oynamadan gruplara katilmasini saglayacak:)[/B]

sivasli215 03.04.2008 16:15

--->: Şampiyonlar Ligi !..

madem şampiyonluğa oynayan sivassporumuzun sitesinde şampiyonluktaki en büyük rakiplerimizden biri adına forum açılıyo,bende katkı da bulunayım!
öncelikle ne olursa olsun,bence sadece burada sivassporumuz haber olmalı,en azından bir baska takım için forum açılmamalı,bvu takım bizi sevindirmiş miş!
fenerbahçe ki milli gururlarımızı ikiye bölen takımdır,her ne olursa olsun galatasarayın avrupadaki başarısını hazmedemeyen bir zihniyetin basarısını bend asla tasvip etmem.
seneler önce olympiakos(yunanistan)-galatasaray maçı öncesinde kadıköydeki lig maçında 'sizin yüzünüzden yunanlı da olduk' adlı oldukça büyük bir pankart acanda ve onu maç boyunca oradan kaldırmayanlarda,fenerli yöneticiler ve taraftarlar değilmiydi!
o yüzden fenere öfkem asla bitmez,chelsea en azından yunanistan takımı değil!
salı günü de chelsea'nın turu geçmesini temenni ederim
saygılar...
(birilerini kızdırdıysam affola hemşolar!)

sivasli215 03.04.2008 19:06

inşallah seneye chelsea kadıköye ali samiyene değil 4 eylül stadına gelir!

antitoksidan 03.04.2008 19:13

[QUOTE=cenk5821;343832]walaa ben 3 buyuklerden gs tutuorum ama fb yenince cok mutlu oldum sanki fbli gibi darisi sivassporumun basina 3 buyukler egomoyasina son verip sade sivasspor olsun :D[/QUOTE]

onlar eskidendi kardeş artık 3 büyük 4 büyük yok tek büyük var o da SİVASSPOR

Nihat71 03.04.2008 19:14

Chelsea'de bunlara 4 tane sallamazsa haftaya bende daha birşey bilmiyorum.

Türkmüş ayaklarını geçelim. Fazla şımardılar, tesadüfen birkaç tur atladılar. O kadar payaryı harcadıktan sonra sanki çok bir başarı.

Fener konusu istemiyorum bu sitede şahsen.

sivasli215 03.04.2008 19:29

[QUOTE=Nihat71;343968]Chelsea'de bunlara 4 tane sallamazsa haftaya bende daha birşey bilmiyorum.

Türkmüş ayaklarını geçelim. Fazla şımardılar, tesadüfen birkaç tur atladılar. O kadar payaryı harcadıktan sonra sanki çok bir başarı.

Fener konusu istemiyorum bu sitede şahsen.[/QUOTE]

bende sabahtan beri onu söylemeye calışıyorum kardesim...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42.