![]() |
GÖZLER SİVAS`A ÇEVRİLDİ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/bjksvs8.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig’de gözler yarın oynanacak olan Sivasspor-Beşiktaş maçına çevrildi. Sivas kazanırsa, şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puanın sahibi olacak, Beşiktaş kazanırsa zirveye tekrar ortak olacak. [B]SİVASPOR TAKTİK ÇALIŞACAK[/B] Sivasspor, bugün yapacağı taktik ağırlıklı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Kırmızı-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Yasir, Balili ve Sedat, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Diallo’nun durumu ise maç günü belli olacak. [B]SARI KARTLARA DİKKAT[/B] Sivasspor’da Beşiktaş maçı öncesi 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Mehmet, İlhan, Mohammed, Gurbanov, Diallo ve Hayrettin sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncuların Beşiktaş maçında kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak olan Kayseri maçında cezalı duruma düşecek. [B]SİVAS’IN 11’İ[/B] Sivasspor’un Beşiktaş karşısında Kasımpaşa maçının 11 ile çıkması bekleniyor. Petkoviç, Adrurrahman, Karim Saidi, Murat, Hayrettin, Musa Aydın, Sylla, Mohammed, İlhan, Cvetkov ve Mehmet Yıldız, Teknik Direktör Bülent Uygun’un Beşiktaş karşısında sahaya süreceği 11 olması bekleniyor. [B]BEŞİKTAŞ’TA 3 EKSİK[/B] Beşiktaş’ta Sivasspor maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Delgado, cezalı Serdar Özkan ve kadro dışı bırakılan Ricardinho, Pazar günü Sivas karşısında oynayamayacak. [B]DÜDÜK BARIŞ ŞİMŞEK’TE[/B] Sivasspor ile Beşiktaş arasında yarın 4 Eylül Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Barış Şimşek yönetecek. Bu sezon ilk kez Sivasspor maçında düdük çalacak olan Şimşek’in yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Gökhan Memişoğlu yapacak. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: GÖZLER SİVAS`A ÇEVRİLDİ
[B]KAZANMAMIZ GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ BÜLENT HOCA GÖRÜNEN OKİ GEÇEN HAFTA KASIMPAŞA İLE OYNAYAN KADROYU BOZMAMIŞ TARAFTARIN DESTEĞİYLE (TABİ DOLARSA)BU MAÇI ALACAĞIMIZA İNANIYORUM...[/B]
|
Hakem Trabzon Bölgesiyse ne olacğı belli olmaz Ama İnşsallah kazanacaz
|
Özellikle Mehmet'in sarı karta dikkat etmesi lazım. Aslında haftaya Kayseri maçında kasıtlı bi sarı kart görse (çaktırmadan) hem 1 hafta dinlenmiş olur, hem de son haftalarda kart korkusu çekmez
|
[B][I]SIVASSPORUMUZA BASARILAR INSALLAH 3 PUAN ALACAZ TAKIMIMIZA GÜVENIMIZ SONSUZ[/I][/B]
|
İnşallah hiçbir futbolcumuz kart görmeden sezonu kapatır. Hatırlarsanız F.Bahçe'de Pierre Van Hooijdonk 3 sene önce oynarken 16. haftada gördüğü 3. sarı karttan sonra hiç sarı kart görmeden sezonu tamamlamıştı. İnşallah bizimkilerde öyle olur. Sinirlerimize hakim olarak rahat oynarsak hem kazanırız hemde futbolcularımız eksilmemiş olur.
. |
inşallah bu maçı alırsak kayseri 3 puanı bize zaten hediye edecektir....
|
sivasta tarıh yazılacak sivasspor adım adım sampuanlığa gıdecek
|
GEREKENI SAHADA FUTBOLCULAR YAPACAK. BUNDAN ADIM GIBI EMINIM.
|
[QUOTE=slasher//z;344597]inşallah bu maçı alırsak kayseri 3 puanı bize zaten hediye edecektir....[/QUOTE]
hiç o kadar emin olma kardesim kalan 6 macta ne olacagı belli olmaz,kimse kimsenin gözünün yasına bakmaz, kayserininde bize hediye edecek puanı yok,puanı bizim söküp almamız lazım,baska çıkar yol yok!!! |
Insallah kazanacagiz üc puan ***SIVASSPORUMUZUN olacak.Saygilarimla...
|
[QUOTE=slasher//z;344597]inşallah bu maçı alırsak kayseri 3 puanı bize zaten hediye edecektir....[/QUOTE]
hiç sanmıyorum.. kayserı bize hedıye felan vermez,bosuna hayal kurmayın derim... |
Insallah alacagiz bu maci baska caresi yok besiktasi yenip Sivassporumuz sampiyonluk yarisini devam ettirecektir.Saygilarimla...
|
[B]Bu Maç Ya Bizim Ya Bizim O Kadar İster Menchester Getirin
Real Madridde Olabilir:D[/B] |
Sevgili Yiğidolar, tarih yazmamıza sadece sayılı altı hafta kaldı. Lütfen bu aşamadan sonra kimse işin ciddiyettini anlamamazlık etmesin, futbolcusu, yöneticisi, taraftarı teknik heyeti hep beraber bu işin ne kadar ciddi olduğunu tam olarak idrak edelim ve ayağımıza geln bu fırsatı kaçırmayalım.
Artık bu işin şakası yok, yüzdük kuyruğuna getirdik, bu noktadan sonra asla ve asla kaybetmememiz lazım. Cvetkov sakatmış, Balili ve Sedat yokmuş, BJK'nın Avrupa için son şansıymış falan filan... Bu bahaneler uzar gider, biz buraya bahanelere meydan okuyarak geldiysek -ki öyle yaptık- bu aşamadan sonra hiçbir bahanemizin olmaması lazım. Biz de üç-dört sakat olabilir ancak BJK'de de sakat ve cezalılar var, hem de Bobo, Serdar Özkan, Delgado gibi tek başına sonucu değiştirebilecek kapasitede futbolcuları oynamıyor. Yani şartlar eşit hatta biz moral olarak, inanç olarak onlardan birkaç gömlek daha üstünüz. Yarın çıkacağız aslanlar gibi oynayacağız ve bu Beşiktaş'tan üç puanı söke söke alacağız. Herkes bu takıma güvensin, üç beş kuruşuna kıysın, takımına destek olsun alsın biletini gitsin stada, sonra da İstasyon'da UEFA'yı garantilememizi kutlasın. Herkes, futbolcularımız, yönetim, teknik heyet, taraftar lütfen biraz daha dişimizi sıkalım, ha gayret şampiyonluğa az kaldı. İnşallah yarınki Beşiktaş maçından üç puan alıp hem UEFA'yı garantileyeceğiz hem de şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız. Hadi bakalım Allah şampiyonluk yolunda yardımcımız olsun! Hep destek tam destek... |
-->: GÖZLER SİVAS`A ÇEVRİLDİ
[B]Sivasspor,Beşiktaş macı belliki zor gececek her şey biz yiğidolarda biter 4 Eylül stadyumunda yiğidoların takımı ne derece desteklerse o derece başarımız yüksek olacaktır arkadaşlar lütfen bu hafta bilet paraları yüksek ben protesto ediyorum maca gitmeyeceğim demeyin anlayışlı olalım şu son 6 macın hepsi 15 ytl olsane olur sivassporumuz Şampiyonluğa oynuyor benim 100 ytl sivassporumumdan önemli değil diye düşünmeliyiz bu bir tarihi fırsattır bu fırsatı iyi değerlendirelim [/B]
|
hadi bakalım inş takımımıza sonsuz güveniyoruz..
|
BENCE EN ZOR MACIMIZ KAYSERI MACI OLACAK
BEN O MACTAN KORKUYORUM KIMSE KIMSEYE HEDIYE ETMEZ VE EGE TAKIMLARINDA DAYANISMA VAR G:DOGU TAKIMLARINDADA OLUYOR ARALARINDA DAYANISMAYAPIP MAC VERIYORLAR AMA IC ANADOLU TAKIMLARINDA BU YOK BUYUR-ANKARASPOR MACIMIZ-BUYUR KONYA MACIMIZ- BEYPINARLI 58 |
insalah besiktasi destekliye gözler aglayacak
|
bület hoca ve ekibimiz bunun da üstesinden gelecektir unutmayın pazar günü 4 eylülde kartal ızgara var :D:D:D:D
|
bu maci insallah alacagiz, almamiz lazim da. Insallah Kasimpasa yendigmiz gibi Besiktasi da öyle yeneriz
|
ALLAH'ın izniyle beşiktaşı yenip hedefimize emin adımlarla koşacağız.Bizim için çok önemli maçlar var;yendiğin takımı geride bırakıyorsun.İşte bunun için bjk ve gs maçları çok önemli.İkisinide yenip bekleyeceğiz inşallah.
|
[B]Şu Ana Kadar İstanbul Devrine Kimse Böyle Bir Yarışta Dur Demedi
İnşallah Bu Maçtan Sonra Dur Diyeceğiz. Kazasız Belasız Bu Maçi Atlatırsak ŞAMPİYON OLDUK Demektir. Allah Yardımcımız Olsun.[/B] |
[B]kazanmamız gereken maçları aldık bu maçıda alacağımıza inanıyorumm...[/B]
|
tum avrupanın gozelrı cevrılsın bu maça ne yazar vız gelır tırıs gıder takımlar
|
Arkadaşlar bu maçın hakemine şimdiden dikkat edin diyorumm...Şikesiz futbol istiyoruz..Gerekirse yeniliriz ama hakederse bjk kazansın...Hakkımızı kimse yiyemez..Buna engel olmalıyız...İnşallah u maçı da alıp şampiyonlukta çok büyük bir adım daha atmış olucaz..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:24. |