![]() |
GOL KRALLIĞI
[B]GOL KRALLIĞI[/B]
[B]1[/B] Semih Fenerbahçe 15 [B]2 [/B] Alex Fenerbahçe 13 [B]3 [/B] De Nigris Ankaraspor 13 [B]4[/B] Holosko Beşiktaş 13 [B][COLOR="Red"]5 Mehmet Yıldız Sivasspor 12 [/COLOR][/B] [B]6[/B] Umut Bulut Trabzonspor 12 [B]7[/B] Ümit Karan Galatasaray 11 [B]8[/B] Gökhan Ünal Kayserispor 11 [B]9 [/B] Gökdeniz Trabzonspor 11 [B]10[/B] Kezman Fenerbahçe 10 |
--->: GOL KRALLIĞI
ii ya b sene gol kralığı yarısna gıren futbolucuları kutluyorum
|
-->: GOL KRALLIĞI
[B]Mehmet yıldız bu sezon gol kralı olabilir arada 3 gol var hiç belli olmaz bir bakarsın gol kralı olur cıkar[/B]
|
inşallah mehmet yıldız gol kralı olur.
|
[B]chetkov gibi bi maçda 4 gol atsa
tabii atsa diyorum gol krallığını artık kimseye bırakmaz şu balık semihde olmasa [/B] |
[B]SEMİH ARKASINDA ALEX OLDUĞUNDAN ÇOK KOLAY GOL BULABİLİYOR.... BU YÜZDEN GOL KRALLIĞINDA SEMİHİ BİR ADIM ÖNDE GÖRÜYORUM...[/B]
|
MEHMET YILDIZ sen büyüksün.Gol kralı olmanı isterim.
|
yakisir mehmetime ki bu yav yigido mehmet
|
[B]semih gibi balık oyuncular gol kralı olsun hiç istemem [/B]
|
mehmet yildiza gol kraligi yolunda üstün basarilar dileriz.Saygilarimla...
|
gönül isterki mehmet yıldız kral olsun inşallahda olur
|
Bu Sene ilk 5 girmis. Insallah seneye kendi oturur Gol Kralligina
|
Balilide sakatliktan döndügü icin artik oda Gol Kralligi icin savasir. Ve eminim ki seneye Sivasspordan cikar insallah Gol Kralligi
|
yaw ßoş ßoş KonuLar açıp duruyosunuz. Sanki kimse ßilmiyordu Semihin gol kraLı oLduqunu..
FORZA SİVASSPOR |
ölümüne sivaslıyız gardaslar önümüzdekisezon baskentliyigigolar olarak yakın deplasman lara gidelim arkadaslar cvp bekliyorum
sivasssssss şanpıonnnnnnnnnnnnn mehmet yıldız bizim gönümüzün gol kıralı boş verin goooooollll gralını para sike işte kartal işte para şike işte kanarya işte para sike işte kartal işte para şike işte kanaya işte |
SİVASSPORUN ZATEN TEK GOL KRALI MEHMET YILDIZ BAŞKA HİÇ KİMSE YOK
|
[QUOTE=YuNuSPaSa58;370714]yaw ßoş ßoş KonuLar açıp duruyosunuz. Sanki kimse ßilmiyordu Semihin gol kraLı oLduqunu..
FORZA SİVASSPOR[/QUOTE] okuma krdeşim oku diyenmi var sana ayrıca epeyden açtım bu konuyu yeniden gündeme getirmişler |
Mehmet gol atmasada sıfır çeksede o bizim kralımız.ççç
|
semıh gıbı balık bı oyuncu oludugu ve fenere cok basıt gol attıran takımlar oldugu surece sanmıyorum ama bu sene inşallah mehmet yıldızın yıldızı dahada parlayacak ve gol kralı olacak buna inanıyorum
|
Sİvasspor : [COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR]
Beşiktaş: Bobo |
[B]2008-2009 sezonunda Mehmet'ten çok ümitliyim bu yarışta nitekimde çok güzel başladı... Devam böyle Mehmed'im...[/B]
|
selam sivassipora başarılarımı diliyorum ENGİN OTYAKMAZ
|
Gol krallığında Mehmet YILDIZ hariç diğer yiğidolarımızıda görmek isteriz...
|
GOL KRALLIĞI
bence takımda en iyi oynuyan kişi Balili ile Mehmet yıldız dır.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?lütfen bana cevap atın:confused:
|
semihin arkasında alex varsa mehmetin arkasında muhammed ali iyileşsin o var:D yada mehmetin arkasında kocaman sivas var gol kralı olursun inşallah mehmet yıldız
DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR... |
Mehmet abime başarılar diliyorum ve başka yiğidolarında gol krallığında olmalarını arzu ediyorum...
|
inşallah mehmet yıldız gol kralı olur.
|
Cevap: GOL KRALLIĞI
işallah SİVASSPORDAN bi futbolcu olur :)
|
1-Taner gülleri
2-Mehmet YILDIZ 3-KAMANAN |
Toplam 13 ayrı futbolcunun ligde gol sevinci yaşadığı Sivasspor'da, futbolcuların performansı şöyle:
[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/svsgllr.jpg[/IMG] |
SİVASIN TEK KRALI VARDIR ODA MEHMET YILDIZDIR....!!!!!
|
Futbolcu Takım Maç İlk 11 Süre Sarı Kırmızı Gol
Abdurrahman Dereli Sivasspor 16 16 1297 3 0 0 Akeem Agbetu Sivasspor 12 2 462 2 0 0 Akın Vardar Sivasspor 16 16 1440 2 0 0 Bruno Mbanangoye Sivasspor 9 4 383 0 0 1 Cihan Yılmaz Sivasspor 26 18 1684 3 0 5 Elrio van Heerden Sivasspor 6 6 468 0 0 0 Erman Kılıç Sivasspor 25 19 1704 4 0 3 Ersen Martin Sivasspor 11 8 600 2 0 0 Faruk Bayar Sivasspor 10 7 568 2 0 0 Ferhat Bikmaz Sivasspor 4 2 216 3 0 0 Hayrettin Yerlikaya Sivasspor 24 24 2049 9 0 0 İbrahim Dağaşan Sivasspor 19 18 1491 11 1 0 İbrahim Şahin Sivasspor 17 12 955 5 0 4 Kadir Bekmezci Sivasspor 17 13 1024 2 1 0 Lucien Aubey Sivasspor 8 7 694 1 0 0 Mehmet Yıldız Sivasspor 10 10 858 2 1 3 Michael Petkovic Sivasspor 13 13 1170 2 0 0 Murat Sözgelmez Sivasspor 22 18 1724 3 0 1 Musa Aydın Sivasspor 28 22 2098 5 0 3 Nabil Taider Sivasspor 8 6 412 0 0 0 Onur Tuncer Sivasspor 4 3 244 0 0 0 Pierre Mbemba Sivasspor 1 0 17 0 0 0 Rahman Soyudoğru Sivasspor 1 0 12 0 0 0 Sedat Bayrak Sivasspor 21 21 1890 11 0 3 Sezer Badur Sivasspor 12 8 748 4 0 0 Souleymane Keita Sivasspor 11 11 874 4 1 0 Uğur Kavuk Sivasspor 10 7 639 2 0 0 Yannick Kamanan Sivasspor 23 9 1187 1 0 5 Yasin Çakmak Sivasspor 20 19 1719 6 0 0 |
ALEXSANDRO DE SOUZA
FENERBAHÇE 11 EMMANUEL CHINENYE EMENIKE KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 11 MAMADOU HAMİDOU NİANG FENERBAHÇE 8 DEYVISON ROGERIO DA SILVA BEŞİKTAŞ A.Ş. 7 HERVE GERMAIN TUM BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 7 JOSHUA CHRISTOPHER SIMPSON MANİSASPOR 7 SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE 7 UMUT BULUT TRABZONSPOR A.Ş. 7 BURAK YILMAZ TRABZONSPOR A.Ş. 6 İBRAHİM AKIN BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 6 JAKSON AVELINO COELHO TRABZONSPOR A.Ş. 6 MILAN BAROS GALATASARAY A.Ş. 6 SIDNEY CRİSTİANO DOS SANTOS MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 6 FLORIN LUCIAN CERNAT KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 5 PETER GRAJCIAR KONYASPOR 5 [B]RICARDO PEDRIEL SUAREZ SİVASSPOR 5[/B] AZIZA MAKUKULA MANİSASPOR 4 ERSEN MARTİN KASIMPAŞA 4 IVAN ERGIC BURSASPOR 4 JOSE MARIA GUTIERREZ HERNANDEZ BEŞİKTAŞ A.Ş. 4 KEREM ŞERAS MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 4 MARCELO DANUBIO ZALAYETA KAYSERİSPOR 4 MERT NOBRE BEŞİKTAŞ A.Ş. 4 SERCAN YILDIRIM BURSASPOR 4 STANISLAV SESTAK MKE ANKARAGÜCÜ 4 TEOFILO ANTONIO GUTIERREZ RONCANCIO TRABZONSPOR A.Ş. 4 TURGAY BAHADIR BURSASPOR 4 |
EMMANUEL CHINENYE EMENIKE
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 12 ALEXSANDRO DE SOUZA FENERBAHÇE 11 MAMADOU HAMİDOU NİANG FENERBAHÇE 9 BURAK YILMAZ TRABZONSPOR A.Ş. 8 HERVE GERMAIN TUM BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 8 JOSHUA CHRISTOPHER SIMPSON MANİSASPOR 8 UMUT BULUT TRABZONSPOR A.Ş. 8 DEYVISON ROGERIO DA SILVA BEŞİKTAŞ A.Ş. 7 SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE 7 TFF |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:35. |