![]() |
BU GOL HAYAT VEREBİLİR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/svsbjk11.jpg[/IMG]
Beşiktaş`a 90+5`te Mehmet Yıldız`ın attığı gol sezon sonunda Sivassporumuza hayat verebilir. Lig sonunda puanların eşit olması durumunda Sivasspor ile Beşiktaş`ın gol averajlarına bakılacak. Maç 2-0 bitseydi Beşiktaş sezon sonunda Sivasspor ile puanları eşit olursa sıralamada üstte yer alacaktı. Ancak Sivasspor'un 90+5'te attığı gol skoru 2-1'e getirince ikili averajlar da eşitlenmiş oldu. Böylece sezon sonu iki takımın puanları eşit olursa ikili averajlar eşit olduğundan gol averajına bakılacak. Şu an için de gol averajlarında Sivasspor'un Beşiktaş'a bariz bir üstünlüğü var. Ligde son 5 haftaya girilirken Sivasspor'un averajı +25, Beşiktaş'ın averajı ise +17. |
--->: BU GOL HAYAT VEREBİLİR
kazancaaktın be sivas canın saolsun yinede kötü oldu ama napcan
|
bütün şanslar gitti artık ya :( çok üzgünüm yenmek lazımdı artık hedef enazından uefa olmalı...fb bu saatten sonra bırakmaz bence onlar şampiyon olur...yinede sivasa teşekkürler bu heycanı 3 yıl içinde yaşatmakbüyük başarı...istikrar olsun bu sene olmadı seneye oluruz :)
|
keşke yenseydinde sivasım şöyle küçük averajlara bakmak zorunda kalmasaydık.......
|
LİG SONUNDA PUANLARININ EŞİT OLACAGINI SANMIYORUM.BİZ ELİMİZDEKİ FIRSATI DEGERLENDİRMESİNİ BİLEMEDİK.İNCE HESAPLARI BİR DAHAKİ SEZONA BIRAKTIK SANIRIM.
[COLOR="Red"]HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK [/COLOR] |
abi biz her şartta koşulda bu ligi bjk nin önünde bitiricez ama bjk yi yensek de şampiyonluk adayıydık :(
|
Kahvede bu gole sevinen tek kişi bendim, tek Sivaslı olmam nedeniyle. Kahvedekiler de dalga geçmeye kalktılar ama cevap suratlarına Osmanlı tokadı gibi yapışmıştı:
"İnşallah lig sonunda aynı puanda bitiririz de o zaman bu golün değerini anlarsınız. Sizi o zaman görürüm." :D Maçın bitiş düdüğüyle hakeme sövme nidaları yükseldi Beşiktaşlı taraftarlardan bu sözün de verdiği etkiyle :D Bense kötü oynadığımız bir maçta en azından ikili averaj için avantaj sağlamanın (her ne kadar ikili averaj eşit olsa da averaj olarak önde olmamınızın) verdiği keyifle (teselli) eve dönüyordum. |
beyler daha 5 maç var...hiç belli olmaz...
gençlerbirliği maçının sonuna kadar beklemek ve görmek lazım... |
[QUOTE=F. Şahin;346003]Kahvede bu gole sevinen tek kişi bendim, tek Sivaslı olmam nedeniyle. Kahvedekiler de dalga geçmeye kalktılar ama cevap suratlarına Osmanlı tokadı gibi yapışmıştı:
"İnşallah lig sonunda aynı puanda bitiririz de o zaman bu golün değerini anlarsınız. Sizi o zaman görürüm." :D Maçın bitiş düdüğüyle hakeme sövme nidaları yükseldi Beşiktaşlı taraftarlardan bu sözün de verdiği etkiyle :D Bense kötü oynadığımız bir maçta en azından ikili averaj için avantaj sağlamanın (her ne kadar ikili averaj eşit olsa da averaj olarak önde olmamınızın) verdiği keyifle (teselli) eve dönüyordum.[/QUOTE] gardaş sende bendensin yahu hiçmi sivaslı olmaz yanımda hep yalnız izledim maçları şimdiye kadar. |
[QUOTE=fatihada58;346014]gardaş sende bendensin yahu hiçmi sivaslı olmaz yanımda hep yalnız izledim maçları şimdiye kadar.[/QUOTE]
senin yanında yine sivaslı yokmuş...ben kahvede beşiktaşlıların yanında izledim...90+4 de az daha dayak yiyecektim:D:D:D |
BU MAÇI KAZANMAMIZ GEREKİYORDU AMA OLMADI..BÜYÜK TAKIMLARDA KAYBEDEBİLİR.
..HERŞEYE RAĞMEN SİVASSPOR.. |
[QUOTE=yigido_sampiyon;346016]senin yanında yine sivaslı yokmuş...ben kahvede beşiktaşlıların yanında izledim...90+4 de az daha dayak yiyecektim:D:D:D[/QUOTE]
yanımda sivslı yok dediysem eziktaşlıda yok demedimki gardaş:))) ben ne febeş geyse maçları bilirim tek başıma yüzlerce kişiye karşı izlediğimi:))) ama bana en çok koyan manisaspor sivasspor maçıydıki o zaman işte dalacaktım beyamcalara resmen kaşınmışlardı allahtan kız arkadaşım vardı yanımda engel oldu bana yoksa yaşlarına başlarına bakmadan dalacaktım walla.Bugünkü maçtada aynıydı yaşlarına bakmadan konuşuyolar şeytan diyo çarp iki tane ağızlarının üstüne.bide bülent uygun diyo 40 milyon dua ediyo saydınmı bülent bey walla ben hiç görmedim dua edeni hepsi beddua benmi ters bir yerde yaşıyom acaba?:) |
puanlar esitlense bile sezon sonuna kadar kalan 5 haftada averaj ustunlugumuzu yitirebiliriz, hic belli olmaz.
|
[QUOTE=fatihada58;346018]yanımda sivslı yok dediysem eziktaşlıda yok demedimki gardaş:))) ben ne febeş geyse maçları bilirim tek başıma yüzlerce kişiye karşı izlediğimi:))) ama bana en çok koyan manisaspor sivasspor maçıydıki o zaman işte dalacaktım beyamcalara resmen kaşınmışlardı allahtan kız arkadaşım vardı yanımda engel oldu bana yoksa yaşlarına başlarına bakmadan dalacaktım walla.Bugünkü maçtada aynıydı yaşlarına bakmadan konuşuyolar şeytan diyo çarp iki tane ağızlarının üstüne.bide bülent uygun diyo 40 milyon dua ediyo saydınmı bülent bey walla ben hiç görmedim dua edeni hepsi beddua benmi ters bir yerde yaşıyom acaba?:)[/QUOTE]
:D:DAhhh ah,bende bu konudan sıkıntılıyım.Seyrettiğim yerde,üç SİVASSPOR'lu,dört fenerli,üç beşiktaşlı,beş tane futboldan bihaber eşşekçi(At yarışcı:D) vardı. Benim sizler gibi sevinememe veya bağıramama sıkıntım yoktu.Fenerlilerde sonuna kadar SİVAS'ı desdekliyordu.Sayıca üstündük:D,ama bugün topun bizi istememesi,sevgili bülent UYGUN bu maçı için yanlış kurgusu,üç kişi karşısında belimizi kırdı ama sağlık olsun,bu skor bizi beşiktaş ın üstünde kalmamızı sağladı,futbolda yenmekde var yenilmekte,sağlık olsun,haftaya bakalım. |
cok şanssız goller yedik 8taşlılar büyük klübüz diye konuşup duruyorlar eger bizi büyükten saymıyorlarsa bugun maçta gollerden sora 11 kişi geriye çekilmelerine ne demeli?liverpool onları büyük sandı ama 8 tane attı üstüne gitti:Dyazık oldu valla
|
çok büyük bir avantaj kaçırdık........sağlık olsun napalım artık.
|
Bence attığımız o gol beraberlik golu gibiydi. sivas ı tebrik etmek lazım. son anlarda maçıda bırakabilirdi, ama yapmadı. uzatmadaki gol hayat verdi. beşiktaşın erken gol bulması olayları değiştirdi. yoksa ne devansı bu kadar canlı nede forvetleri bu kadar cesaretli olamazlardı. golu erken bulsaydık bu maçı kazanırdık.
birde seyircilerimiz çok suskun. beşikteşın seyircisi bizi susturdu. acil bir amigo lazım. benim şansımmıdır bilmem nereye otursam orası usukun. tek başıma bağırmaktan ortada kalıyorum. ayağa kalksan otur kardeşim diye bağırıyorlar. türübündeki 10 bin kişi susarsa takım bunu seyirci yenilgiyi kabullendi olarak algılar. sonuçtada oyuna yansır. tıpkı dünkü gibi. sivassporu maçtan sonra trübüne çağırmak gerekiyordu. büyük işler yaptılar cünkü. kalan 5 maçı kaybetsek bile ayakta alkışlanacak takımımız var. hepsinin anlından öpüyorum. |
İNŞ kayseri'den 3 puanla döneriz
|
[B]önümüzdeki 5 mactan elimizden gelidigi kadar basarili ayrilmaliyiz
sezon sonuda bjk ayni puanla kalirsak evet bu gol bizi kurtaracak insallah bu ince islere kalmayiz ve puan farkiyla önünde oluruz [/B] |
Defans çok hatalı oynadı.Diallo arandı.Bir aydını durdurmadı takım.Zaten şampiyonluğu bize yedirmezlerdi ama şimdi uefa da riske girdi.
|
[B]herşey hesap üstüne gol atılması elbet iyi oldu ancak beşiktaşı burda sahaya gömmeliydik.çingene hesaplarıyla uğraşmazdık o zman[/B]
|
evet bencede bu gol cok önemli
|
[B]aramızda 8 gol farkı var oh oh...[/B]
|
Petkoviç her maçta 2 gol yiyior, aslanım akın neredesin.
Keşke şu petkoviç iyileşmeseydi. Üstelik musa'ya dikkat, herhangi bir yerden transfer teklifi aldı gibi geliyor bana. |
[url]http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=15[/url]
sivassporumuza oy kullanalım lütden |
-->: BU GOL HAYAT VEREBİLİR
maglup durumdayken keske bare beraberligi yakalasaydiniz. Neyse artik Besiktas macini unutalim önümüze bakalim
|
UMARIM SİVASSPOR BU GOLE GEREK KALMADAN DA BU LİGİ BEŞİKTAŞIN ÜSTÜNDE BİTİRİR.
|
-->: BU GOL HAYAT VEREBİLİR
[B]Evet bu gol ilerde bize faydalı olabilir ama bunlar önemli değil önemli olan kalan 5 macımızı kazasız atlatıp o muhteşem günü yaşamak Şampiyon olmasakta avrupaya bir türlü gitmeliyiz[/B]
|
[B]haftayı puansız kapatsakta avantajımız var bjk ye karşı[/B]
|
[B]BEN TAKIMIZIN BU YÖNÜNÜ SEVİYORUM SON ANA KADAR MAÇI BIRAKMIYORLAR.... ZATEN BU KAZANAM VE İSTEK GÜCÜMÜZ SAYESİNDE BURALARDAYIZ....[/B]
|
[B]İnşallah Buna Kalmadan Şampiyon Oluruz.
Az Kaldı Yiğidom,Üzülme Ama Sonuçta Şampiyon Biz Olucağız. Bu Hafta Büyük Takımların Tesadüf İle Kazanması Gerçekten Hakeminde Bir Torpil Geçmesi Hepimizi Sinirlendirdi. Ancak Ezilmeyeceğiz.Ezmeyeceğiz.Şampiyon Olucağız Çatlıyacaklar.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:03. |