SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Sitedeki Rakip Takim Avatarlari !!!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17933)

yigido Atilla 10.04.2008 14:20

Sitedeki Rakip Takim Avatarlari !!!!!

[B]Sivasspor.com !!! Sivasspor futbol takiminin taraftarlarini temsil ediyor.. Bu sitede baska Takim Avartasi görmek benim gibi belki yüzlerce Sivasspor taraftarini rahatsiz ediyordur. Siteye rakip takim taraftarlari üye olabilmeli !!! ama Rakip Avartalar olmaksizin kaydiyla.. Sivasspolu cani gönülden seven Sivassporlular sizler bu konu hakkindaki düsüncelerinizi merak ediyorum ????????[/B]

ofozturk 10.04.2008 15:18

--->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!

bence olmaz abi.iyi niyetle geliyorlar sonucta. farklı takımlara tahammül etmezsek bize de tahammul etmezler. sonucta adam avatarını sivasspor yapacak değil ki. sen olsan baska forum da yapar mısın abi?

myway 10.04.2008 15:30

-->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!

[B]Nasil futbolcu sahaya ciktiginda rakip takima katlanabiliyor onun formasini goruyorsa bizim de burda rakip takimin avatarini gormemizin bi sakincasi olmadigini dusunuyorum...

Spor hosgoru baris ve kardesliktir....

Iyi niyetli olmayanlarin zaten yeri yok burda...

Saygilar..[/B]

K4r_Tugrul 10.04.2008 15:32

[B]yha abi beni trabzonun ve kayserinin siteden banladılar sırf avatar yüzünden. Adamlar dediki aramızda rakip takım taraftarı istemiyoruz dediler. Trabzonlularda sivaslılar aramızdan defolun dediler ve banladılar. ve bende hiçbir kötü niyetlili bişey yazmadığım takdir de[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 10.04.2008 15:37

[B]aynen bendende benıde bazı taraftar sıtelerınden banladılar trb.konyaspor.gs.bjk.[/B]

altan54&58 10.04.2008 15:40

[QUOTE=yigido Atilla;347469][B]Sivasspor.com !!! Sivasspor futbol takiminin taraftarlarini temsil ediyor.. Bu sitede baska Takim Avartasi görmek benim gibi belki yüzlerce Sivasspor taraftarini rahatsiz ediyordur. Siteye rakip takim taraftarlari üye olabilmeli !!! ama Rakip Avartalar olmaksizin kaydiyla.. Sivasspolu cani gönülden seven Sivassporlular sizler bu konu hakkindaki düsüncelerinizi merak ediyorum ????????[/B][/QUOTE]

Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Yinede Haydi Bastır Sivas Haydi Bastır Sakarya

altuntas58 10.04.2008 15:42

[B]Sitemize girenlerin avatarına bir şey yapamayız adamlar baştan ben sivassporlu değilim derse bence bir mahsuru yoktur ama başka takımın avatarını kullanıp ben sivassporuda tutuyorum büyütmüşlerden birinide tutuyorum derse işte o zaman olmaz insanlar bu siteye girerken baştan tavrını ortaya koymal bir gönülde iki aşk yaşanmaz öyle ikili oyunlarla bizlerin sabrını zorlamasınlar rengini ortaya koymalılar sivasımızın Sivassporumuzun ismiyle ve plakasıyla diğerlerini birleştirip uyduruk avatar yapmaya son verilmeli diye düşünüyorum [/B]

sivasli215 10.04.2008 15:56

iş hakaret boyutuna varmadığı sürece herkes görüşünü beyan etmeli bence...

altuntas58 10.04.2008 16:33

-->: --->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!

Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=altan54&58;347494]Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Yinede Haydi Bastır Sivas Haydi Bastır Sakarya[/QUOTE]

[B]Sevgili kardeşim Sakaryaspor bizim kardeş takımımız şimdiye kadar bu sitede sakaryaspora karşı en ufak bir kötü kelime gördünmü hayır göremezsin cünkü biz yiğidolar sakaryasporu çok seviyoruz arkadaşımınki sadece bir öneri kimleri kast ettiği gayet acık onuda sizin bile tahmin etmeniz lazım bizim işimiz sizinle değil bizi satanlarla sen rahat ol başımızın üstünde yeriniz var [/B]
[ATTACH]2779[/ATTACH] [ATTACH]2780[/ATTACH]

bortecine 10.04.2008 16:47

[QUOTE=altan54&58;347494]Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Yinede Haydi Bastır Sivas Haydi Bastır Sakarya[/QUOTE]

Sakaryaspora bu sitede en ufak kimse ne laf soyler nede soyletir bizler sakaryasporu kendimize kardeş takım gibi görüyoruz.

dülger58 10.04.2008 17:40

SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR.GELMELERİNDE HER HANGİ BİR SAKINCA YOK.MEDENİ BİR ŞEKİLDE, SAYGI ÇERCEVESİNDE YAPILDIKTAN SONRA PROBLEM OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

[COLOR="Red"]SPOR AMACINA UYGUN YAPILIRSA DEGER KAZANIR....[/COLOR]

yigidoo 10.04.2008 18:10

Birakin gelsinler, en azindan gercek yüzlerini görmek firsati dogar nede olsa sanal alemde de olsada. Yanliz her sey saygi vede sevgi cercivesinde olmali. olmuyaninda sizte amirleri en yakin zamanda uyliklerini silmelidir.

yigido Atilla 11.04.2008 00:24

Alt Dün, 12:31 #108
myway
Nasil futbolcu sahaya ciktiginda rakip takima katlanabiliyor onun formasini goruyorsa bizim de burda rakip takimin avatarini gormemizin bi sakincasi olmadigini dusunuyorum...

[COLOR="Red"]Spor hosgoru baris ve kardesliktir[/COLOR].
mayway mantigim istedigin takimi tutarsin ama Sivastaysan o sehrin ekmegini yiyorsan ve bir de tum sehir kenetlenmisken sampiyonluk havasina girmisken, basariya ac bir Anadolu kentindeyken, o gun orda o stadda besiktasi tutmak ihanettir diyor...
-------------------------------------------------------------------
[COLOR="Magenta"][B]Öyleyse ""May Waw kardes "" Sivasli kartallarada hos görülü olmalisin .. spor baris ve kardesliktir......[/B][/COLOR]

altan54&58´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.

[B][I] """altan kardes """ Benim Diger takim taraftarlarinin siteye üye olmasin diye bir kelime yazdigimi hatirlamiyorum.!!! Dikkatli okursan ne demek istedigimi anlarsin.. Beni rahatsiz eden Avartalarin basinda "" utraslan "" Besiktas 58, Fenerbahce avartalari. Bunda kirilacak darilacak üzülecek ne var altan kardesim. ... [/I][/B]

altan54&58 11.04.2008 08:14

--->: -->: --->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari

[QUOTE=altuntas58;347506][B]Sevgili kardeşim Sakaryaspor bizim kardeş takımımız şimdiye kadar bu sitede sakaryaspora karşı en ufak bir kötü kelime gördünmü hayır göremezsin cünkü biz yiğidolar sakaryasporu çok seviyoruz arkadaşımınki sadece bir öneri kimleri kast ettiği gayet acık onuda sizin bile tahmin etmeniz lazım bizim işimiz sizinle değil bizi satanlarla sen rahat ol başımızın üstünde yeriniz var [/B]
[ATTACH]2779[/ATTACH] [ATTACH]2780[/ATTACH][/QUOTE]

Doğru belki ben biraz hassas davrandım kimin kastedildiği belli gerçekten çok teşekkür ederim nezaketinize.Sağlıcakla kalın
HAYDİ SİVAS HAYDİ SAKARYA

altan54&58 11.04.2008 08:16

[QUOTE=yigido Atilla;347634]Alt Dün, 12:31 #108
myway
Nasil futbolcu sahaya ciktiginda rakip takima katlanabiliyor onun formasini goruyorsa bizim de burda rakip takimin avatarini gormemizin bi sakincasi olmadigini dusunuyorum...

[COLOR="Red"]Spor hosgoru baris ve kardesliktir[/COLOR].
mayway mantigim istedigin takimi tutarsin ama Sivastaysan o sehrin ekmegini yiyorsan ve bir de tum sehir kenetlenmisken sampiyonluk havasina girmisken, basariya ac bir Anadolu kentindeyken, o gun orda o stadda besiktasi tutmak ihanettir diyor...
[COLOR="Magenta"][B]Öyleyse ""May Waw kardes "" Sivasli kartallarada hos görülü olmalisin .. spor baris ve kardesliktir......[/B][/COLOR]

altan54&58´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

[B][I] """altan kardes """ Benim Diger takim taraftarlarinin siteye üye olmasin diye bir kelime yazdigimi hatirlamiyorum.!!! Dikkatli okursan ne demek istedigimi anlarsin.. Beni rahatsiz eden Avartalarin basinda "" utraslan "" Besiktas 58, Fenerbahce avartalari. Bunda kirilacak darilacak üzülecek ne var altan kardesim. ... [/I][/B][/QUOTE]

Evet belki ben yanlış anladım diğer takımlar deyince hassasiyetinize teşekkür ederim ben de burda olmaktan çok mutluyum sizinle duygularımı paylaşmaktan çok mutluyum

altan54&58 11.04.2008 08:18

[QUOTE=bortecine;347512]Sakaryaspora bu sitede en ufak kimse ne laf soyler nede soyletir bizler sakaryasporu kendimize kardeş takım gibi görüyoruz.[/QUOTE]

Sivas'da bizim kardeş takımımız ben yanlış anladım kardeşim tekrar teşekkür ederim size burda olmaktan dolayı çok mutluyum

altan54&58 11.04.2008 08:21

--->: -->: --->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari

[QUOTE=altuntas58;347506][B]Sevgili kardeşim Sakaryaspor bizim kardeş takımımız şimdiye kadar bu sitede sakaryaspora karşı en ufak bir kötü kelime gördünmü hayır göremezsin cünkü biz yiğidolar sakaryasporu çok seviyoruz arkadaşımınki sadece bir öneri kimleri kast ettiği gayet acık onuda sizin bile tahmin etmeniz lazım bizim işimiz sizinle değil bizi satanlarla sen rahat ol başımızın üstünde yeriniz var [/B]
[ATTACH]2779[/ATTACH] [ATTACH]2780[/ATTACH][/QUOTE]

Az önce yazmayı unuttum kardeşim Sivas'da bizim başımızın tacıdır hep dua ederim Sivas burda olmaktan dolayı çok ama çok mutluyum.Nezaketinize tekrar teşekkür ederim

GLoBe-Y-Gençlik 13.04.2008 07:30

[B]ıns su avatar ısını bır an once hallederler hep bızmı suscaz [/B]

tatangalar54 13.04.2008 13:14

yaşasın sakarya sivas kardeşliği inşallah süper ligde beraberiz

altan54&58 13.04.2008 13:19

--->: -->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!

[QUOTE=tatangalar54;348405]yaşasın sakarya sivas kardeşliği inşallah süper ligde beraberiz[/QUOTE]

Ağzına sağlık hemşerim.Yaşasın Yiğido ile kardeşliğimiz. Sivasspor'a Avrupa Kupaları'nda yürekten başarılar.bjk'nın intertotoya gitmesi ülkemiz için daha hayırlı en azından 8 yemezler herhalde.
SIKI DUR SÜPER LİG SAKARYA GELİYOR
Yaşasın SivaSakarya geris palavra

tatangalar54 13.04.2008 13:30

teşekkürler altan abi slm ayrıca yarınki antalya maçın gelicekmisin abi

Del Piero 13.04.2008 13:48

[B]Ben bu sitede sadece 3 İstanbul takımlarının(sözde büyüklerin) taraftarlarını hiçbir şekilde görmek istemiyorum...

Siğer bizim gibi Anadolu kuluplerinin tarftarları rahatlıkla gelmeliler... ama iyi niyetli oldukları sürece hiçbir şekilde rahatsız etmezler bizi

sadece ezik istanbul tarftarları gelmemeli sitemize

diğer anadolu takımları ise iyi niyetliyse baş tacı edilmeli bence. [/B]

ferhat_58_oğuz 13.04.2008 13:59

sakaryaspor bizim kardeş takımımızdır bunu kimse inkar edemez ben ayrıca sakarya sporun avartarını bizim sitede görmekten hiç rahatsız olmam ali samiyende sakaryaya 3 1 yenildiğimiz maçta sakaryasporlu taraftar kardeşlerimiz sivasspor lehine tezahurat yapmışlardı bizde aynı şekilde alkışlayarak yollamıştık onları bence tüm anadolu kulüpleri bir kaçı hariç birlik güzellik teşkil etmelidir İSTANBULDAN HARBİ YİGİDO

ofgurleyuk78 13.04.2008 14:56

Hz. Mevlana ne demiş" Gel. Ne olursan ol yine gel. Bu kapı umutsuzluk kapısı değil." Bu site de herkese açık olmalı. Hem dost, hem de rakip. Zaten içimizde bizanslılar yoık mu? Rakip taraftar açıkca söylüyor hiç değilse. Ya içimizdekiler. Rakip taraftar buyursun gelsin. Kapımız herkese açık. Büyüklüğün göstergesi de bu olmalı.

bozkurt187 13.04.2008 15:23

beni hic rahatsiz etmiyor
ne yaparlarsa yapsinlar

altan54&58 13.04.2008 15:30

[QUOTE=tatangalar54;348412]teşekkürler altan abi slm ayrıca yarınki antalya maçın gelicekmisin abi[/QUOTE]

Selamlar ben teşekkür ederim sevgili hemşerim.Ah keşke imkan olsa da gelsem ama ben gurbetteyim.Sakarya'da yaşamıyorum.Muğla'nın Fethiye ilçesindeyim ama övünmek gibi olmasın SAKARYALIM kardeş takımımda SİVAS.Antalya maçını alalım iş yerimi ve evimi Yeşil Siyah'la donatacağım

tatangalar54 13.04.2008 17:41

-->: --->: -->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !

[QUOTE=altan54&58;348694]Selamlar ben teşekkür ederim sevgili hemşerim.Ah keşke imkan olsa da gelsem ama ben gurbetteyim.Sakarya'da yaşamıyorum.Muğla'nın Fethiye ilçesindeyim ama övünmek gibi olmasın SAKARYALIM kardeş takımımda SİVAS.Antalya maçını alalım iş yerimi ve evimi Yeşil Siyah'la donatacağım[/QUOTE]

helal olsun sana abi bayrakları astığında fotoları bi zahmet eklede bizde görelim gelemiyeceğine üzüldüm ama yüreğinin burada olduğuna eminim biz senin yerine orada olucaz inşallah maçıda alıcaz saygılar benimde kardeş takımım sivas bir yarımızda sivaslı sakaryalı olsakta

ultraaslan58 05.05.2008 21:48

sevgili dostlar sevgi ve hoşgörü her kapıyı açar..unutmayın onlar sizin için rakiptir ama sizler de onlar için rakipsiniz..burada her renkten insanın olması bu sitenin dolayısıyla sivasspor un değerini yükseltir..

58 memo 05.05.2008 21:59

[QUOTE=ultraaslan58;361693]sevgili dostlar sevgi ve hoşgörü her kapıyı açar..unutmayın onlar sizin için rakiptir ama sizler de onlar için rakipsiniz..burada her renkten insanın olması bu sitenin dolayısıyla sivasspor un değerini yükseltir..[/QUOTE]

alın size bir örnek
hem gs li nick hem Sivassporlu nick
hangi takımı desteklediği belli değil
işte böyle örneklere izin vermeyin
ben eziktaşın sitesinde Sivasspor nickiyle girdim banladılar
maalesef bizim sitede 2 takım nick ve avatarlı çok var
böylelerine izin vermeyin
hep hoşgörülü olan biziz ama rakipler sanal alemde bile hoşgörülü değil

badboysefaa 06.05.2008 02:11

kesinlikle kim olursa olsun bence yanlış resim falan olmaz centilmeniz ama bi yere kadar diger takım forumlarına bakın ne demek istedigimi anlarsınız....

Deepsid3 08.05.2008 14:46

[QUOTE=altan54&58;348406]Ağzına sağlık hemşerim.Yaşasın Yiğido ile kardeşliğimiz. Sivasspor'a Avrupa Kupaları'nda yürekten başarılar.bjk'nın intertotoya gitmesi ülkemiz için daha hayırlı en azından 8 yemezler herhalde.
SIKI DUR SÜPER LİG SAKARYA GELİYOR
Yaşasın SivaSakarya geris palavra[/QUOTE]

Bu site sadece Sivassporun değil kardeşininde sitesi. Sakaryaspordan başka hiçbir takım buraya yazamaz. Çünkü biz kardeş iki takımız hemde ölesiye kardeş. Siz bizim için öldünüz gerekirse bizde ölürüz. 7 eylül 2002i unutmucaz unuturmucaz.

Yaşasın SivaSakaryaspor

ahmet585858 08.05.2008 18:00

bize zarı olmayan herkese hoş görülü davran malıyız bence

kaysevas 11.05.2008 16:49

arkadşlar selamlar. konunun benzerini bulamadığım için buraya yazıyorum. kayserisporlular olarak kurulan milli takım kadrosuna karşı mail atıyoruz ve bir format hazırladık. sivaslılar olarak bu çağrıya destek bekliyoruz.format aşagıdadrı. kendinize gore uyarlayabilirsiniz.
Sessiz kalmayın. Türkiye nin sadece İstabuldan ibaret olmadıgını gosterin

mail adresi
[B]yuzdeyuzfutbol@ntv.om.tr[/B]

Umarım Maillerimizi Okur, Haklı Sesimize Tercüman Olursunuz.

Bizler Kayserispor taraftarıyız ve dün gece yarısı açıklanan Türk Milli Takımı Kadrosu ile ilgili söyleyeceklerimiz var.

Her şeyden önce kurulan Milli Takım Kadrosunun sadece ve sadece İstanbul takımlarından ve onların uzantılarından olmasına karşıyız. Neden. Çünkü Türkiye' de, Süper Lig de 34 Hafta boyunca mücadele eden, takımları için ter akıtan, takımlarını ligde belirli yerlere getirmiş bu kadar futbolcu varken, oynadıkları takımda doğru dürüst 11' e giremeyen, ya da yurt dışında ülkemizi temsil ediyor anlayışıyla milli takıma alınan futbolculara karşıyız.

Burdan Sayın Fatih TERİM' e Anadolu Kulüplerinin Bir Temsilcisi olarak soruyoruz.

Türkiye de ve Avrupa' da bir çok takımın transfer teklifi yaptığı, oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini ve takdirini kazanan, takımlarını deyim yerindeyse uçuran ya da uçurumların kenarından alan Mehmet TOPUZ' lar, Mehmet YILDIZ' lar, Aydın TOSCALI' lar, İlhan EKER' ler, İbrahim ŞAHİN' ler ve daha adını hatırlayamadığımız nice değerler nerdeler? Neden Tümer METİN gibi sırf askerlik yapmamak için yurt dışına giden bir futbolcu böyle kutsal bir milli görev için Milli Takıma çağrıldı. Ya da Neden Colin Kazım RİCHARD gibi bir futbolcu milli takım kadrosuna alındı. Soruyorum Mehmet TOPUZ daha mı kötü oynadı Süper Lig maçlarında Colin Kazım RİCHARD' dan. Bu bizim haklı isyanımızdır. Son cümle olarak şunları söylemek isteriz ki Türkiye Sadece İSTANBUL değildir. Asıl Türkiye ANADOLU' dur. Bu böyle olmuştur. Bundan sonra da böyle OLACAKTIR.

Saygıyla Duyurulur.

BÜTÜN ANADOLU KULÜPLERİ ADINA KAYSERİSPOR TARAFTARI.

MustafaParlak 11.05.2008 16:55

sakarya spora laf yok ama tslilere var lanet olsun istanbul sempatizanlıgı yapanlara bizim için ölenleri unutamayız sizi sewioruz sakara şehri ve sakarya sporlular..!

TS58 11.05.2008 17:10

Arkadaşlar EMPATİ yapmazsak başarılı olamayız.Eleştirilerden ders çıkarmalıyız.Küfür olmadıktan sonra her fikre saygı duymalıyız.Yoksa kaybeden biz oluruz.

EN BÜYÜK TEHLİKE" KIRAL ÇIPLAK" diyemeyenlerdir.

karacaorenli 11.05.2008 17:18

AYRIM YAPIN :ANADOLU, İSTANBUL

EVET arkadaşlar anadolu takımları envanterine müsade edilsin...
istanbul yalakaları yasaklansın
zaten sitede sorun cıkaranlar ist takım taraftarları...

İSTANBULA KARŞI TÜM ANADOLU ELELE...

SİVASLI KÖPEKLER İSTANBULU DESTEKLER ...
LANET OLSUN İSTANBUL YALAKALIĞI YAPANLARA.....

SİVASSPORUMUZ ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR BİZİM KÖPEKLER İSTANBULUN PEŞİNDEN KOŞUYOR....

ANADOLUNUN İSYANIDIR SİVASSPOR....

Rook 19.05.2008 08:50

[QUOTE=Deepsid3;363015]Bu site sadece Sivassporun değil kardeşininde sitesi. Sakaryaspordan başka hiçbir takım buraya yazamaz. Çünkü biz kardeş iki takımız hemde ölesiye kardeş. Siz bizim için öldünüz gerekirse bizde ölürüz. 7 eylül 2002i unutmucaz unuturmucaz.

Yaşasın SivaSakaryaspor[/QUOTE]

Ne olduki 7 Eylül 2002'de ?
Bu olayı yeni duyuyorum ama Başarılar..

yusuf_yusuf 19.05.2008 10:09

herkes isteği takı n avatarını kullansın biizm siteyı kotulemedıkçe tabi ne kullanırlarsa kulnasınlar

altan54&58 19.05.2008 10:15

Sakaryaspor kafilesi 7 Eylül 2002'de trafik kazası geçirmiş ve Türkiye 1.Ligi'nde gol kralı da olan B.Aykut kazada vefat etmişti.Hepsinin toprağı bol mekanı cennet olsun.
YAŞASIN SİVAS SAKARYA KARDEŞLİĞİ
SİVASAKARYA GERİSİ PALAVRA

yusuf_yusuf 19.05.2008 10:19

[QUOTE=altan54&58;369949]Sakaryaspor kafilesi 7 Eylül 2002'de trafik kazası geçirmiş ve Türkiye 1.Ligi'nde gol kralı da olan B.Aykut kazada vefat etmişti.Hepsinin toprağı bol mekanı cennet olsun.
YAŞASIN SİVAS SAKARYA KARDEŞLİĞİ
SİVASAKARYA GERİSİ PALAVRA[/QUOTE]

doğru haklısın gardas sana katılıyorum olen futbolcunun mekanı cennetlık olur umarım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:04.