![]() |
MAÇIN YILDIZI MEHMET
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/kyssvs22.jpg[/IMG]
Sitemizde yapılan anket sonuçlandı. Üyelerimiz, Sivassporumuzun deplasmanda Kayserispor`u 1-0 mağlup ettiği maçın yıldızı olarak Mehmet`i seçti. Yapmış olduğumuz ankete göre Mehmet kullanılan oyların %52,23`ünü alarak maçın yıldızı seçildi. 2110 üyemizin katılım gösterdiği ankette Mehmet 1102 kişinin oyunu aldı. Mehmet`i 301 oy ile Sergio, 262 oy ile Abdurrahman ve 251 oy ile Petkoviç takip etti. [B][I]Sivasspor.com[/I][/B] |
--->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
mehmet yildiz macimizin yildiz ve petkovic
|
Yildiz yildiz olmustur bu macta. tabiki kaptan
|
Mehmet Yıldız...................
|
[B]10 numarasıyla "[COLOR="Red"]Sergio Pacheco de Oliveira[/COLOR]" kesinlikle maçın yıldızı...
9 numarasıyla "[COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR]" her zamanki gibi süperdi...[/B] |
hepsi yildiz gibi oynadi "!!!!!!!! :):):):):)
|
[B][COLOR="Indigo"]Mehmet Yıldız yine golünü attı. [/COLOR][/B]
|
PUHA PUHA PUHA PUHA HAYRETTİNE'E VERDİM.MAÇIN YILDIZI HEPİMİZİ ÇİLEDEN ÇIKARDI
|
Bütün takımı kutluyorum ancak bence maçın yıldızı Oliviera idi. Adama Alex'in benzeri filan diyorlar ama biz öyle dersek hakkını yemiş oluruz. En az Alex kadar tekniği yüksek artı daha fazla koşuyor mücadele ediyor, takımı atağa çıkartıyor. Hakkaten Bülent Hoca tam ON munara adam transfer etmiş. Avrupa'da kendisinden çok faydalanacağız.
Bu arada Devran'ı, Muhammet Ali'yi, Diallo'yu, Abdurrahman'ı da özellikle üst düzey futbol oynadıkları için ayriyetten tebrik ediyorum. |
maci stad ta izledim mehme yıldız dı tabiki
|
tabiki mehmet yildiz...........
|
mohammed maçı dinlerken her pozisyonda o vardı
|
[B]9-[COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR] = O bir asist kralı.. O bir YILDIZ... O bir Kayseri fatihi... O biir o biir O bir-iki-üç MEHMET YILDIIIZZZ...
10-[COLOR="Red"]Sergio Pacheco de Oliveira[/COLOR] = O Anadolunun yeni Maradonası.. O bir top cambazı.. O bir Kayseri fatihi... O bir-iki-üç OLİVEİRAAAA 1-[COLOR="Red"]Michael Petkoviç[/COLOR] = O bir cesur yürek... O bir iki kale direği arası bekçisi.. O bir Kayseri fatihi... O bir-iki-üç PETKOVİÇÇÇÇÇ[/B] |
MAÇIN YILDIZI
SERGİO . EĞER BU ADAM BİZDE KALIRSA GELECEK SEZONA ASİST KRALI OLACAKTIR. VE GOL KRALI DA BİZDEN ÇIKACAK |
hepside yıldızdı ama en çok parlayanı mehmet yıldızdı...:D:D:D
|
butun takimm:D:D::D macin yildizi mehmet yildizz:D
|
[B]Takımın Tek Golünü Atan,
Takımın Parlayıpta Hiç Sönmeyen Yıldızı Mehmet Yıldızdı Bence. Gerçekten Güzel Bir Gol Atti Tebrikler. Zorlu Bir Deplasmanda İyi Bir Puan Çıkardık. Az Kaldı Yiğidom Az.[/B] |
ya tamam hepsi güzeldi eyvallah mehmet yıldız süper ama birz gerçekci olalım geçen hafta beşiktaş maçında diallo yoktu nolduk bu hafta vardı noldu farkı görün lütfen diallo sivas için bi veli nimet gerçekci olalım kaçtane pozisyonu kesti geçit vermedi yalanmı
|
[B]MEHMET YILDIZ GENE GAKİBİYETİ GETİREN TARAF OLDU... MAÇIN YILDIZ OLMAYI SONUNA KADAR HAKETTİ...[/B]
|
ben hep silla nın adını duydum ondan ona verdim
|
-->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
maçın yıldızı SİVASSPORUN TÜM KADROSU..
MAÇIN YILDIZI ANADOLUNUN İNANMIŞ TAKIMI SİVASSPOR TA KENDİSİ MAÇIN YILDIZI BÜLEND UYGUN MAÇIN YILDIZI MECNUN ODYAKMAZ MAÇIN SAYIN VALİMİZ VEYSEL BEY STADA GELEN TARFTARLARIMIZ... ONLAR İNANIYOR SAVAŞIYOR ŞAMPİYONLUK İÇİN ŞAMPİYON BİR KENTİN İNSANLARI ÇOÇUKLARI OLMAK İÇİN SAWAŞIYOR.. SIRA BİZDE LÜTFEN 5058 MESAJ ATALIM MADDİ DESTEK LAZIM ARKADAŞLAR.... |
kim olabilir
''OF COURSE MEHMET'' |
MEHMET YILDIZ tabiki................ AMA TÜM OYUNCULARIMIZ ELLERİNDEN GELENİ YAPTI
|
ya tabikide mehmet yildiz adam kendi asina herseyi yapiyor
|
[QUOTE=yigidomustafa58;348878][B]10 numarasıyla "[COLOR="Red"]Sergio Pacheco de Oliveira[/COLOR]" kesinlikle maçın yıldızı...
9 numarasıyla "[COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR]" her zamanki gibi süperdi...[/B][/QUOTE] Kesinlikle katılıyorum. Sergio süperdi. Siz onu birde Avrupa'da oynayacağımız maçlarda görün. Bu maçta çok iyi oynadı. Sürekli oynarsa takımın maestrosu olacak.. . |
Bence Hayrettin'di maçın yıldızı. Mehmet Yıldız golü attıktan sonra maça hiç asılmadı. Yanındaki topa dahi koşmadı. Hayrettin defansta hatasız denecek kadar iyi oynadı. Üstelik ileriye bindirmelerinde de geri dönerken ağır kalmadı. Kısacası görevini layıkıyla yerine getirdi.
|
VALLAHİ MÜKEMMEL Bİ ŞEKİLDE TOPU ÖNÜNE ALDI VE HARİKA BİR VURUŞ YAPTI KİM NE DERSE DESİN MEHMET YILDIZIN TEKNİĞİ HARİKA BENCE MİLLİ TAKIMDA BANKO OYNAMALI
|
top tekniği ile sergio oliveria
|
Maçı canlı seyrettim 1. Mehmet Yıldız.. 2. Petkovic.. 3.Abdurahman dereli harikaydı...
|
maci izliyemedim isdeydim, ama yinede bence galip geldigimiz icin hepsi birer yildizdir. En Iyi oynuyan Topu kayserispor da kim bilmiyorum
|
[B]tek golumuzu atan mehmet yıldız dı[/B]
|
[B][I]Mehmet Yıldız
Başka söze gerek yok[/I][/B] |
[B]Mehmet Yıldız attığı golle çok önemli bir virajı kazasız belasız geçmemizi sağladı. [/B]
|
oliveria bence güzel oynadı iyi paslar verdi mehmet golü attı ama saha içinde en iyisi oliveria ydı bence
|
defanstakı yaptıga basarılar dılerım syylanın mehmet yıldızada tesekkur edrım bırde yanlız gol atana degıl gol attırmıyana bakalım arkadaslar
|
Maçın Yıldızı Soyadı gibi Mehmet Yıldız :)
|
TABİKİ MEHMET YILDIZ OLİVERİYA HARİKA PETKOVİÇ MÜKEMMEL HEPSİ İYİYDİ HAYRETTİNDE Bİ DÜŞÜŞ VAR SADECE KÖYLÜM OLMASINA RAĞMEN BÖLE
|
ilk kez muhammet alinin bukadar iyi mucadele ettigi bir mac izledim tebrikler mohammet herzaman boyle ol
|
Bazı arkadaşlarda nedense Hayrettin Hastalığı var.Hayrettin kötümü oynadı arkadaşlar, iyide oynasa kötüde oynasa hep onu eleştirenler var.Unutmayalım ki takımdaki tek Sivaslı O.Değerlerimize sahip çıkalım lütfen,hemen harcamayalım.Tüm futbolcular gibi oda bazen hata yapabiliyor.Tüm sezonun en iyisi olan Murat Sözgelmez geçen hafta hata yapmadı mı? hemen yerle birmi edelim.Yapmayalım Lütfen...
|
Maçın yıldızı tüm takım ve Kaptan Mehmet.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:19. |