SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ANADOLU LİGİ KURULSUN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17981)

SivasSpor.Com 13.04.2008 19:36

ANADOLU LİGİ KURULSUN

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/anadoluisyani.jpg[/IMG]

Kayserispor-Sivasspor maçında saha içindeki mücadelesinden çok tribünlerdeki dayanışma ile hatırlanacak. Tribünde açılan 'Anadolu Ligi kurulsun' pankartı dikkat çekiciydi.

Kayseri Atatürk Stadı'nda oynanan Kayserispor-Sivasspor mücadelesinde tribünlerdeki dostluk mesajları ve özellikle geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçının ardından süren tepkiler ağırlıktaydı. Karşılaşma öncesinde Kayserispor, dostluk mesajı vermek için Sivassporlu ve Kayserisporlu taraftarlara 3 bin adet karanfil dağıttı.

[B]ANADOLU LİGİ VURGUSU[/B]
Kayserisporlu taraftarlar, Fenerbahçe maçında yaşanan gelişmelere tepki göstermek amacıyla 'Anadolu çocuğunu da Chelsea'li yaptınız, helal olsun'' ve ''Anadolu Ligi kurulsun yeter artık'' yazılı pankart açtılar. Kayserisporlu ve Sivassporlu taraftarlar, ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan'' tezahüratında bulundular.

Maç sonunda her iki takım taraftarları birbirlerini alkışlarken, Fenerbahçe maçındaki hakem hataları ve teknik direktörleri Tolunay Kafkas'a ceza verilmesini protesto eden Kayserispor taraftarlarına Sivasspor taraftarı da katıldı.

Sivasspor ile Kayserispor arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta da Kayseri taraftarı, "Şampiyonluğa onurlu yürüyüşünüzü destekliyoruz" pankartı açarak kırmızı-beyazlı takıma destek vermişti.

[B]TARİHİN KÖTÜ İZLERİ SİLİNDİ[/B]
İki takım arasındaki dostluk görüntüleri, geçmişinde büyük bir yara bulunan iki kulübün yönetimlerini de sevindirdi. Türk futbolunun en büyük facialarından birinin yaşandığı 17 Eylül 1967'de 2. ligde oynanan Kayserispor-Sivasspor mücadelesinde çıkan olaylarda 40 kişi olmuş, 400'e yakın futbolsever de yaralanmıştı.

zaralım 58 13.04.2008 19:38

--->: ANADOLU İSYANI YAKINDIR

ANADOLU ELELE ...................

izmirliyigido 13.04.2008 19:52

Kayseri ve Sivas Anadolu'nun yükselen yıldızı. Yalnız benim Kayseri'lilerden nacizane bir isteğim var. Sivas'a iş imkanı olması açısından Kayseri'li iş adamları Sivas'ta yatırım yapsalar. Ne bileyim, İstikbal'in, Bellona'nın birer fabrikasını Sivas'ta organize de açsalar falan. Yani elele büyüsek ne güzel olur.

yusuf_yusuf 13.04.2008 20:05

anadolu elele hep beraber ellele

tanju_58 13.04.2008 20:09

geçenlerde trabzonla olan olaylar durduk yere tekrar alevlenince kayserili komşularımızda bizimle beraberlerdi.bazı trabzonlularda hala eskide kaldıkları için bu sivasla kayseri nezaman kanka oldular diyorlar.herkesi kendileri gibi mazide kalıyo zannediyorlar heralde.

SİVAS-KAYSERİ EL ELE AVRUPAYA.........

koyu58 13.04.2008 20:14

kayseri çılgınlar 38 tarafatra grubunu tebrik ederim
gayet güzel bir ortamda maç oldu ama
maratondaki bazı dengesizler kendi takımları aleyhine tezavrat yapınca canımız sıkıldı insan kendi takımına böyle davranırmı be

GuNaY 13.04.2008 20:17

[B]Kayseri taraftarını yürekten tebrik ederim.
Tepkilerini tribünlerde çok güzel ifade ediyorlar.
Bizlerde Kayseri'nin haksızlığa uğradığı zamanlarda buna benzer destek pankartları yapabilirdik!
En azından gelecek sezon için örnek alabiliriz...[/B]

sarı şeytan 38 13.04.2008 20:42

artık sessiz kalınmamalı.biz tepkimizi koyuyoruz darısı anadolulu diger kardeşlerimize

kadir0911 13.04.2008 20:51

biraz önce stadtyum'da mac'dann güzel görüntüler gösterdiler , kayserinin misafir perverligine tessekür ediyorum

şafak58_35 13.04.2008 20:52

geçmiş geçmişte kalmıştır her iki takımın yöneticilerini kutlamak lazım yeniden böle bişey başardıkları için...tebrik ederim

XXCakir58 13.04.2008 20:59

-->: ANADOLU İSYANI YAKINDIR

Bence anadolu takimlari bir olsun. Kimse bükemez bizi

EyüphanAydın 13.04.2008 21:00

[B]Gerçekten Kayserispor'un Anadolu Takımlarının

Sivasspor'a Vermiş Olduğu Desteği Unutmamalıyız.

Gerçekten Çok Teşekkür Ederiz.

Bu Yolda Şampiyon Olucaktırız.

[/B]

atila58 13.04.2008 21:25

maçı canlı izledim. kayserili ve sivaslı taraftarlar muhteşemdi.kayserili çılgınlar daha muhteşemdi.tüm kayserispor camiasını centilmenliklerinden dolayı kutluyorum.geçmişte yaşanan olayında tekrar tekrar yazılmamasını ve hatırlatılmamasını ,gerekirse hafızalardan silinmesi en büyük arzumuzdur.maça imzasını vuran dosluk oldu.

Ertugrul 13.04.2008 21:27

[B]Şampiyonluk iddiamızı sürdürebilmemiz için bu 3 puan çok önemliydi. Anadolu derbisinden takımımızın galip çıkması çok sevindirici.Komşu şehrimiz Kayseri'nin misavirper taraftarına teşekkür ederiz. [/B]

cenk5821 13.04.2008 21:36

helal olsun walla cok dogru solemislerrrrr yurekten rtebrik ederim

bozkurt187 13.04.2008 22:06

ya bence isyana gerek yok bütün anadolu takimlari sivasspor kadar inanarak oynasa hesi su aganda sivassporun oldugu yerlerde olabilirler

Abdullah DuMaN 13.04.2008 22:08

BU KONUDA KAYSERİ YE HELAL OLSUN DİYORUM

haydigencler 13.04.2008 22:11

Merhabalar arkadaslar ben GENÇLERBİRLİGİ taraftarıyım.Şampiyonluk yanında bizans takımlarına karsı yanınızdayız... Sivas spora onundeki maclarda basarılar..

yerliturkuaz 13.04.2008 22:12

[B]TRÜNLERDE YAŞANA OLAYLAR UZUN ZAMANDIR TRÜBÜNLERDE GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ GÖRÜNTÜLERDİ... BÖYLE DESTEK OLUNDUĞU MÜDDETÇE KİMSE YIKAMAZ ZATEN ANADOLU TAKIMLARINI...[/B]

LosTie58 13.04.2008 22:16

[B]Bu sene Şampiyon Anadolu'dan inşallah[/B] :)

azgeç 13.04.2008 22:17

anadolu dedıgı zaman fedarasyonunda bazı sucları var arkadaslar bence bazı konulkardada hata yapıyolar anadolu takımıda hep bır olursada bu yoldada anadolu takımı sanpıyon olur kendılerıde desdek olması lazım bır bırılrerıne bu arada arkadaslar kayserılerın actıgı pankarty cok dogru vede yaptıgı davranıslarından sıvasa cok tesekkur ed3er saygılarımı sunarım :)

alperen5841 13.04.2008 22:19

bizim aklımız yetmez o günlere tabide o zamanlar kayıplar için sadece trbzon sporluların mevlüt okutmuştur. trabzona diş bileleyen ve istanbul takımları sempatisi olanlara duyrulur. ANTİ İSTANBUL

SONMEZ 13.04.2008 22:36

[B]Kayserili arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.[/B]
[B]Bu güzellikleri izlerken, okurken insanın içi ferahlıyor.[/B]
[B]Teşekkürler Kayserili arkadaşlar.[/B]

[B]Yalnız, ''İSYAN'' ibaresi pek ferahlatıcı gelmedi...![/B]

[B]- ''Anadolu İsyanı'' yerine ;[/B]
[B]- ''Anadolu Dayanışması'' ifadesi daha ferahlatıcı olurdu gibime geliyor...![/B]

ertor58 13.04.2008 22:37

KESİNLİKLE KATILIYORUM BU LİGDE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRECESKSEK BIRAKALIM İSTANBUL TAKIMLARI KENDİ ARALARINDA OYNASIN. BİZİM İÇİNDE ANADOLU LİGİ KURULSUN BİZDE ORADA OYNAYALIM. AYRICA FENERE BUGUN YİNE BEDAVA BİR PENALTI VERİLDİ. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.

mustafa yiğit 13.04.2008 22:37

helal olsun kayseriye helal olsun sivasa biz anadolu çocuguyuz birlik ve beraberlik için bizler ne fener nede galatasarayız onlar gibi düşman olsak bu ülke olmaz bu ülkeyi anadolunun insanı elde tutuyor

ertor58 13.04.2008 22:40

MADEM LİGDE ŞİKE YAPIYORLAR ANADOLU TAKIMLARIDA HEPSİ BİR OLUP HERSENE BAŞKA BİR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPSINLAR. LİGDE HERSENE 26 MAÇ KAZANSAN 78 PUAN YAPAR BUDA HER YIL BAŞKA BİR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPAR.

fatihada58 13.04.2008 22:45

[QUOTE=ertor58;349056]MADEM LİGDE ŞİKE YAPIYORLAR ANADOLU TAKIMLARIDA HEPSİ BİR OLUP HERSENE BAŞKA BİR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPSINLAR. LİGDE HERSENE 26 MAÇ KAZANSAN 78 PUAN YAPAR BUDA HER YIL BAŞKA BİR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPAR.[/QUOTE]

Ben bu fikri söylemiştim ertor kardeş:)))lakin pek kaale alınmadı.Umarım bundan sonra böyle değerli fikirler dikkat çeker...

eyuphulagu 13.04.2008 23:20

önce şunu söyleyeyim.ligin ist-anadolu diye ayrımına şiddetle karşı çıkıyorum bu bir.böyle bir ayrımı yapanları kınıyorum bu da iki.sanki kayseri-sivas arasında dostluk rüzgarları esiyor.kayserinin uefa ya katılması neredeyse garanti olmasına rağmen maça bu kadar hırslı çıkmasına;oyuncularının bu kadar sert oynamasına inanın çok şaşırdım.neyse ki sivas çok iyi oynadı ve maçı aldı.kayserispor kendi çıkarı için sivassporu kullanıyor.kayserideki fb maçında hakem hatası nedeniyle maçı kazanan kayserinin artist hocası Tolunay Kafkas o gün isterdim ki çıksın maçı kazandık ama hakem hatası nedeniyle kazandığımız için üzgünüm diyebilseydi.lütfen bu tür dolduruşlara gelmeyelim.unutmayalım sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur.

sarı şeytan 38 13.04.2008 23:49

[QUOTE=eyuphulagu;349096]önce şunu söyleyeyim.ligin ist-anadolu diye ayrımına şiddetle karşı çıkıyorum bu bir.böyle bir ayrımı yapanları kınıyorum bu da iki.sanki kayseri-sivas arasında dostluk rüzgarları esiyor.kayserinin uefa ya katılması neredeyse garanti olmasına rağmen maça bu kadar hırslı çıkmasına;oyuncularının bu kadar sert oynamasına inanın çok şaşırdım.neyse ki sivas çok iyi oynadı ve maçı aldı.kayserispor kendi çıkarı için sivassporu kullanıyor.kayserideki fb maçında hakem hatası nedeniyle maçı kazanan kayserinin artist hocası Tolunay Kafkas o gün isterdim ki çıksın maçı kazandık ama hakem hatası nedeniyle kazandığımız için üzgünüm diyebilseydi.lütfen bu tür dolduruşlara gelmeyelim.unutmayalım sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur.[/QUOTE]

uefaya katılamamız garanti degil bu bir.diyelimki garantiydi.bizden maçta oynamayıp şike yapamamızı bekliyordun bilmiyorum ama böyle birşey mümkün degil.ayrıca sahada o kadar sert bir futbol yoktu bu iki.kayserispor kimse üzerinden hesap yapmaz bu üç.kayserideki ilk maçta hakem hataları demişsin.oturup saysak fenerin golünün ofsayt olmasıyla beraber kayseriye ofsayt kararlarında ve birçok pozisyonda daha fazla haksızlık yapıldıgını görürüz bu dört.o maçtan sonra menejer Süleyman Hurma çıktı edunun kartı hatalıydı umarız karttan dolayı ceza almaz dedi.istersen araştırıp bulabilirsin bu beş.fenerin hangi yöneticisi böyle birşey yaptı yada çıkıp biz maçı haksız kazandık diyebildi.hatta üstüne bide şeref tribünündeki şeref yoksunları tarafından hakarete mahsur kaldı yöneticilerimiz bu altı.ayrıca sevgi ve saygılarımı sunuyorum sana sivassporlu gibi görünsende fenerli imajı veriyorsun buda yedinci ve son

fatihada58 13.04.2008 23:51

[QUOTE=sarı şeytan 38;349112]uefaya katılamamız garanti degil bu bir.diyelimki garantiydi.bizden maçta oynamayıp şike yapamamızı bekliyordun bilmiyorum ama böyle birşey mümkün degil.ayrıca sahada o kadar sert bir futbol yoktu bu iki.kayserispor kimse üzerinden hesap yapmaz bu üç.kayserideki ilk maçta hakem hataları demişsin.oturup saysak fenerin golünün ofsayt olmasıyla beraber kayseriye ofsayt kararlarında ve birçok pozisyonda daha fazla haksızlık yapıldıgını görürüz bu dört.o maçtan sonra menejer Süleyman Hurma çıktı edunun kartı hatalıydı umarız karttan dolayı ceza almaz dedi.istersen araştırıp bulabilirsin bu beş.fenerin hangi yöneticisi böyle birşey yaptı yada çıkıp biz maçı haksız kazandık diyebildi.hatta üstüne bide şeref tribünündeki şeref yoksunları tarafından hakarete mahsur kaldı yöneticilerimiz bu altı.ayrıca sevgi ve saygılarımı sunuyorum sana sivassporlu gibi görünsende fenerli imajı veriyorsun buda yedinci ve son[/QUOTE]

Ağzına sağlık kardeş gönlüne sağlık.Ama bizde yani anadoluda kör çok naparsın gözleri görmüyor bişeyleri.

yigido_sampiyon 13.04.2008 23:57

--->: ANADOLU LİGİ KURULSUN

kayseri sivas dayanışması yada diğer anadolu takınlarının dayanışması sadece ligin son haflarında veya böyle şike iddalarının olduğu zamanlarda değil her zman olmalıdır...

ligin en başından kayseriye yada başka bir anadolu takımına haksızlık yapıldığında sivas sesini yükseltmeli sivasa haksızlık yapıldığında diğer anadolu takımlarını sesini çıkarmalı...

ligin bitmesine 1 ay kaldı bu dayanışmalar unutulacak...

bu şekilde sesimizi istanbula duyurabiliriz...

sarı şeytan 38 13.04.2008 23:59

biz sivas için taaa trabzon maçında istanbuldaki arkadaşlarımızla destek verdik.bu işler gönülden olursa sonuca ulaşır.yoksa nafile birer çaba olur

sivasli215 14.04.2008 00:11

[QUOTE=sarı şeytan 38;349124]biz sivas için taaa trabzon maçında istanbuldaki arkadaşlarımızla destek verdik.bu işler gönülden olursa sonuca ulaşır.yoksa nafile birer çaba olur[/QUOTE]

biliyoruz kardesim,tsk ederiz.bu dayanışma sadece böyle lig sonunda artık un-elek meselesinde olmasın,ligin basından sonuna kadar olsun
istanbul egemenliğini bitirmek için anadolu birlikteliği şart!!!

memati baba 14.04.2008 00:27

İnşallah Sivas şampiyon olur ve Kayseri de Türkiye kupasını alır...

albina58 14.04.2008 03:05

Olmayacak dua'ya amin denmez.Nerde ne zaman birlik olacak.Sadece bu sezon son hafta için,güçlünün yanında yer almak veya fırsattan pay almak olarak nitelendiriyorum.Burda kayseri veya başka bir anadolu kulübünün bu desdekden ne gibi çıkarı olacak.İşte onun cevabı,şuanki ortamda verilemez.Yalnız bu tür gelişmeler bizim aleyhimizdedir.Saha içerisinde ve trübünlerdeki fair-play içerisindeki rekabete her zaman varım.
Ama anadolu isyanı diye bir sloğanı ve buna kuru kuruya taraf olmak beklenilmez.
Bu ve benzeri,nerden geldiği belli olmayan,uzak vadede ters etkileri olacak bir düşün sistemi,türk futbolu adına intihardan başka birşey değildir.
FB-GS-BJK gibi kulüplerin,türkiye ortamında,45-50 milyon kadar taraftar kitlesine sahip oldukları muhtelif anket ve araştırmalarla sabit olunmuşken,muhtemel kalan 20 milyon kadar seyirci ile hangi isyan yapılacak.
İsyan yapılacaksa,SİVAS kenti nufüsuna kayıtlı yaklaşık,7 milyon nüfus,bunların içinde yetkin olan 5 milyon kadar insanımızın bu kulübe veya anadoludaki başka kentlerin nufüsuna paralel oluşacak bunların kulübe üye olmaları,aynı veya nakdi olarak tam desdekleri neticesinde bu isyan gerçekleşebilir.
Sağlam kafa ile düşünelim,sadece sitemiz dahilinde 40 000 kadar üyemiz bulunduğu bir ortamda,4 EYLÜL stadımızda 15 000 kişiye oynadığımızda,7 milyonluk nufüs çogunluğumuzda,SİVASSPOR'a üye olan vatandaşımızın 1 000 civarında olduğunu,kombine satışının daha 1000-2000 arası bir rakamda olduğunu düşündüğümüzde,burda yazan arkadaşlarımızın bile yazarken samimi olmadıkları maalesef görmekteyim.

kaya0758 14.04.2008 03:49

SEVİYORUM ULEN ŞU KAYSERİ TARAFTARINI..
BU SEN ŞAMPİYON ANADOLUDAN........

ofozturk 14.04.2008 08:36

helal olsun sivas-kayseri anadolu dostluguna. daha da iler gider inş.

35fulya58 14.04.2008 08:52

Anadolu devleri, İstanbul beylerine ders verecektir merak etmeyin. SİVASSPOR Şampiyonluğu, Kayserispor Kupayı, 3 büyükler ise havayı alacaktır.

Dağcı 14.04.2008 08:55

ANADOLU LİGİ KURULSUN

Kayseri - Sivas dostluğunun her geçen gün daha da ileri gittiği görmekten dolayı mutluyuz.

Futbol pastasından Anadolu kulüplerine artık fazla bir şey düşmediğini herkes görüyor.

Türk futbolunun hali de ortada. Bir de çıkıp sıkılmadan daha çok yabancı oyuncu ile oynanmasından bahsediyorlar. Bilerek yada bilmeyerek Türk futboluna darbe vuruluyor.

Anadolu dayanışmasına gelince; keşke yapılan haksızlıklarda tüm takımlar birbirlerine destek olsalar. Ateş düştüğü yeri yakar misali olursa hiç bir şey olmaz.

3258murat 14.04.2008 08:57

[QUOTE=sarı şeytan 38;348966]artık sessiz kalınmamalı.biz tepkimizi koyuyoruz darısı anadolulu diger kardeşlerimize[/QUOTE]

[B]sarı şeytan 38
ben maça gidemedim ama
bir isteğim vardı o da gerçekleşmiş.
İsteğim şu idi: Dostluk ve kardeşlik ortamının olması .
Bir de hemşehrilerimin ,geçen hafta Kayseriye yapılan haksızlık
için tepki göstermeleriydi.Bu isteklerimin gerçekleşmesi mutlu etti beni.Saygılar...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:53.