![]() |
HAYRETTİN 3. KEZ CEZALI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/hayrettinn.jpg[/IMG]
Kayserispor maçında sarı kart gören Hayrettin Yerlikaya, bu hafta oynanacak olan Ankara maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Hayrettin Yerlikaya, bu sezon üçüncü kez kart cezalısı durumuna düştü. Fenerbahçe, Ankaragücü ve Manisaspor maçlarında sarı kart gören ve Kayserispor karşısına kart sınırından çıkan Hayrettin Yerlikaya, maçın 44. dakikasında gördüğü kartla cezalı duruma düştü. Buna göre Hayrettin Yerlikaya, Cumartesi günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Ankaraspor maçında kart cezalısı olduğu için takımdaki yerini alamayacak. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: HAYRETTİN 3. KEZ CEZALI
offffffffffffffffff hayrettin offffffffffffffffffffff
|
[B]HAYRETTİNİ ELEŞTİRENLER AlIN SİZE GÜN DOĞDU O MEVKİDE KİMİ OYNATACAKSINIZ GÖRELİM BAKALIM...[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Bu maçta galiba İlhan sol beke çekilir. Küçük bir ihtimalde Mahmut Hanefi. Ama Mahmut şu anda oynayacak gibi görünmüyor. [/COLOR][/B]
|
valla mahmut hanefiyi niye aldık anlamadım ben...adamı son 5 dakka bile oynatmadı bülent hoca...
|
yönetimin yaptığı işlerden bugüne kadar tek bir konuda hatalı görüyorum.O da Hayrettin konusunda.Bu oyuncudan bi halt olmayacak bu belli.Zamanında BJK istedi ki BJK takımı transferde parasının hesabını bilmeyen bir takım.Bu adamı BJK ye iyi bi fiyata İTELEYEMEDİK ya Mecnun başkana o konuda keşke diyorum.
|
[QUOTE=ilker_8787;349108]yönetimin yaptığı işlerden bugüne kadar tek bir konuda hatalı görüyorum.O da Hayrettin konusunda.Bu oyuncudan bi halt olmayacak bu belli.Zamanında BJK istedi ki BJK takımı transferde parasının hesabını bilmeyen bir takım.Bu adamı BJK ye iyi bi fiyata İTELEYEMEDİK ya Mecnun başkana o konuda keşke diyorum.[/QUOTE]
arkadaşım tamam hayrettin son haftalar iyi oynayamoyor ama bu kadarda yerden yere vurma... beşiktaş istediği zaman bırakmayız diyodunuz,daha 2-3 haftaya kadar fatih terim niye milli takıma almıyo diye söyleniyodunuz... bu takımın buralara gelmesinde hayrettinin çok büyük payı var... Allahtan mehmet yıldız son haftalarda gol attıda dilinize düşmedi:mad::mad: |
[QUOTE=yigido_sampiyon;349110]arkadaşım tamam hayrettin son haftalar iyi oynayamoyor ama bu kadarda yerden yere vurma...
beşiktaş istediği zaman bırakmayız diyodunuz,daha 2-3 haftaya kadar fatih terim niye milli takıma almıyo diye söyleniyodunuz... bu takımın buralara gelmesinde hayrettinin çok büyük payı var... Allahtan mehmet yıldız son haftalarda gol attıda dilinize düşmedi:mad::mad:[/QUOTE] Arkadaşım inanırmısın ben hiç bir zaman Hayrettin iyi bir futbolcu demedim.Bu takımın en zayıf halkası da bana göre hayrettindir.Hayrettinin övülecek tek yanı defansif özelliğinin İŞE YARAR olmasıdır.Kimse yanlış anlamasın iyi oyuncu asla değil.Ofansif özelliği hiç yok. Milli olma konusuna gelince ise Fenerbahçe ve Bjk maçlarında (özellikle fb maçında) yaptığı hatalara ve kapattığı bölgenin rakipleri tarafından koridor haline getirilmesine bakarsanız bu oyuncunun ne kadar milli takımı hakettiği konusunda umarım daha iyi fikir sahibi olursunuz.Neden fb ve bjk maçlarını örnek gösteriyorum ? Çünkü milli takım bazında Hayrettinin karşısında olacak oyuncular Gs , Fb ,Bjk kalitesinde hatta belki daha yüksek kalitede oyuncular olacak................................ |
-->: HAYRETTİN 3. KEZ CEZALI
Cok kolay sari kart yiyor Hayrettin bu sezon. Daha dikkatli olmasi lazim
|
yiğidi öldür hakkını yeme! hayrettin gerçekten sivas için çalışmış bir adamdır ama bana sanki bu sezon iyice cıvttı gibime geliyor
|
hayrettin iyice azıttı biraz kendine gelse iyi olur
|
BUNU DAHA ÖNCEDE YAZDIM SİVASSPORDA AKSAYAN MEVKİ HAYRETTİNNİN MEVKİSİ.3 YILDIR SON BİR YILI HER MAÇ OLMAK ÜZERE MAÇLARA GİDERİM BİR ÇOK MAÇTA HAYRETTİNİN KÖTÜ FUTBOLUNU İZLEDİM.HALA HAYRETTİNİ İNSANLARA BİR YILDIZ DİYE GÖSTERENLERİ ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM....
AMA; HAYRETTİNE KIZMIYORUM SONUÇTA ODA ŞAMPİYONLUĞA GİDEN TAKIMIN BİR PARÇASIDIR VE HİÇ ŞÜPHESİZ BU TAKIM İÇİN ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIĞI KESİN.HAYRETTİNİN KAPASİTESİ BELLİDİR.SİVASLIDIR.BU TAKIMI EN FAZLA SEVN ODUR FUTBOLCULAR İÇİNDE.NİTEKİM BU TAKIMA 9 YILINI VERMİŞTİR.AMA UZUN LAFIN KISASI HAYRETTİNİN KAPASİTESİ BELLİDİR.ONDAN KAPASİTESİ DIŞINDA ÇOK FAZLA BİŞEY BEKLEMEMEK LAZIM.DAHASI TÜRK İNSANI DUYGUSALDIR.HAYRETTİN ELEŞTİRİLER SONRASI KAPASİTESİNİN ALTINADA DÜŞMEYE BAŞLADI SON MAÇLARDA.ELEŞTİRENLERDEN BİRİSİDE BENDİM Kİ BUNUN YANLIŞ OLDUĞUNU ANLADIM VE HAYRETTİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM BURADA EĞER BU YAZILANLARI OKUYOSA.SONUÇ OLARAK DİĞER TAKIMLARDADA KÖTÜ VEYA FORMSUZ FUTBOLCULAR VAR.HAYRETTİN KÖTÜ FUTBOLCU DEĞİL KAPASİTESİ SINIRLI BENCE HAYRETTİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ...... |
[B]hayrettin sivası yalnız bırakıp duruyosun
şu hırçınlığı bırak artık [/B] |
-->: --->: HAYRETTİN 3. KEZ CEZALI
[QUOTE=leblebi82;349098][B][COLOR="Indigo"]Bu maçta galiba İlhan sol beke çekilir. Küçük bir ihtimalde Mahmut Hanefi. Ama Mahmut şu anda oynayacak gibi görünmüyor. [/COLOR][/B][/QUOTE]
bencede oynamaz ama oynasada bi görsek................. |
oda çok itiraz ediyor ligin en çok sarı kart göreni................
|
HAYRETTİN HİÇ YOK YERE SİNİRLİ HAREKETLERİNLE NE YAPMAK İSTİYORSUN.KAYSERİ MAÇINDA BOŞ YERE SİNİRLİ HAREKETLERİNE DİGER ARJADAŞLARINIDA GERİYORSUN.
|
çok gereksiz tepki'den dolayı cezalı durumu düştü ama olsun ankara maçında yok denizli-gs-gençler maçında var (kırmızı yemezse aman yemesin hiç bir futbolcumuz yemesin)
|
Son zamanlarda forum düşüşü devam ediyor. Bence bu hafta bir dinlensin belki kendine gelir. Bizde bu arada Mahmut Hanefi'yii görmüş oluruz. Aldık oynatalım bari.
|
Sivasın Turkcell süper lige çıkmasında en önemli etken HAYRETTİN YERLİKAYA dır
|
hayettin bu kartı bilerek gördü zannedersem haftaya ankara maçında oynamayıp diğer maçlara 90 dakika parolası galiba yinede canı sağolsun formu düşsede payı büyük
|
Hayrettin'in takıma çok fazla katkısı olduğu söylenemez.Yerine daha iyi bir adam alınmalı.
|
hayrettin kayserispor maçında sarı kart görmek için çok uğraştı.her pozizyona , yaptığı faullerde hakemin her hareketine itiraz ediyor itirazınıda sürdürüyor.kayserili seyircilerinde tepkisini tek hayrettin aldı.son zamanlarda çok agrasif ve sinirli.sivassporda sivaslı tek futbolcu olan hayrettin kardeşimiz milli takıma çağrılacak kadar güzel ve iyi futbolcu ancak kendine çeki düzen vermesi gerek .
|
Adam belki yorgundur, bu arada dinlenme firsati olmustur, ileriki maclarda eski formuna doner insallah,, bu arada Mahmut Hanefi oynamasi lagzim..O mevkinin adami..
|
[B]çok büyük bir kayıp olarak görmüyorum..kanfory bile daha iyi oynar o mevkide...sol ayak değil ama adamım becerir o işi de.[/B]
|
iyi oynadı kötü oynadı bunu yorumlamak istemiyorum çünki takımın buraya kadar gelmesinde her futbolcunun emeği ve katkısı var ancak şunu hemen belirteyim dün maçı kaysreiye gidip staddan izledim bana göre hayrettin ceza almak için elinden gelen herşeyi yaptı çok fazla hakemle oynarsanız sonuçlarına katlanırsınız diyorum
|
[QUOTE=kadir984;349242]hayettin bu kartı bilerek gördü zannedersem haftaya ankara maçında oynamayıp diğer maçlara 90 dakika parolası galiba yinede canı sağolsun formu düşsede payı büyük[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"] Bana da bilerek gördü gibi geldi ankaraya karşı şansımız tutmasada kalan 4 maçtan en kolayı ankara gibi gözüküyo![/COLOR][/B] |
[B]çok hırçınsın be Hayrettinim...[/B]
|
hayrettin bu kacinci cezan senin. Biraz toparla kendine gel. Sen Sivassporlusun, büyük takimlardan teklif alman, senin simarman yada yükselmen anlamina gelmez. Kendine gel, toparla
|
hayrettin bunun adı be,zaman olsa dördüncüyüde araya sıkıştırırdı ama mesafe
çok kısaldı,valla helal olsun takım arkadaşlarına tur bindirdi,zira haftalardır 3 sarı kartla oynayan sayısız futbolcumuz var. |
zaten son haftalrda performansu hiç ii deil biraz dinlensinn
|
[B]Gerçekten Bir Futbolcu İçin 3.Kez Cezalı Olması Çok Tuhaf.
Hele Sol Bel Olan Bir Futbolcu. Defans Olsa Gelen Forvetleri İndirdi Desem Tamam Bişey Demicem Ama Sol Beksin HAYRETTİNİM. Senin Ve Sivasspor'un İyiliği İçin Sen Daha İyİ Bilirsin Ama. İnşallah Bi Daha Düşmessin[/B] |
çok gereksiz bir sarı kart daha biraz dikkatli olması lazım yaf..
|
tahminime göre bu sefer bilerek yedi hayretin karti ki Gs macinda cezali duruma dusmesin diye.
ama nede olsa daha cok dikkat etmeli dir. |
yapıcı değil yıkıcı eleştiri yapanları Sivasspor Altyapısına beklıyoruz...istemeyen İteleyelim gitsin diyenleri sahalara beklıyoruz
|
olsun ya hayrettın iiii dır saol sun var olsun bır maç ceza almıs çok mu
|
[B]Son haftalarda hayrettinde büyük düşüşler görüyorum bu sarı kartlarda onun bir göstergesi aklında bir şeylermi var nedir ben bu kadar forumdan düşen bir hayrettini izlemedim bu hafta kayserispor macında iyi oynadı hemen oyunun yarısında sarı kart gördü kendini dinlendirecek galiba [/B]
|
[QUOTE=ilker_8787;349113]Arkadaşım inanırmısın ben hiç bir zaman Hayrettin iyi bir futbolcu demedim.Bu takımın en zayıf halkası da bana göre hayrettindir.Hayrettinin övülecek tek yanı defansif özelliğinin İŞE YARAR olmasıdır.Kimse yanlış anlamasın iyi oyuncu asla değil.Ofansif özelliği hiç yok.
Milli olma konusuna gelince ise Fenerbahçe ve Bjk maçlarında (özellikle fb maçında) yaptığı hatalara ve kapattığı bölgenin rakipleri tarafından koridor haline getirilmesine bakarsanız bu oyuncunun ne kadar milli takımı hakettiği konusunda umarım daha iyi fikir sahibi olursunuz.Neden fb ve bjk maçlarını örnek gösteriyorum ? Çünkü milli takım bazında Hayrettinin karşısında olacak oyuncular Gs , Fb ,Bjk kalitesinde hatta belki daha yüksek kalitede oyuncular olacak................................[/QUOTE] SURDA KALMIS 4 HAFTA KONUSTUGUNUZ SEYLERE BAK BU ZAMANA KADAR IYI OYNADI HAYRETTIN SIMDI BIRAZ KÖTÜ OYNUYOR HEMEN YERDEN YERE VURMAYALIM ARKADASIM BU TAKIMLA GURUR DUYMALIYIZ BURALARA GETIRDIGI ICIN SIMDI HERKES SIVASSPORU KONUSUYOR TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIM ONLAR BUNU HAK EDIYOR TAKIMIMIZDAKI BÜTÜN FUTBOLCULAR......... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:55. |