![]() |
İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
[B]İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Yiğidoları önümüzde ki hafta oynanacak DENİZLİSPOR-SİVASSPOR maçına bekliyoruz. İzmir'den konvoy halinde gitmeyi planlıyoruz. SİDAYDER (İzmir Sivaslılar Dayanışma Derneği) olarak böyle organizasyon gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ayarlayabilirsek otobüs, ayarlayamazsak kendi arabalarımızla gitmeyi düşünüyoruz.
Dernek sağolsun yardımcı olamadı ama derneğe üye bir abimizin aracılığıyla araç işini hallettim. Yalnız halen gelecek olanların listesini göremiyorum. Lütfen isim yazınız. Yazdığım bu listeyi devam ettirin... 1- izmirliyigido (Y.KINIK) 2- 35fulya58 3- myway 4- yigido_sampiyon 5- bahadır erdem 6- coosivaslicoo 7- ertugrulss 8- bekirarda 9- sivsivfatih 10- Etem-Murat 11- basayev58 12- serinos 13- anilolcay 14- yasargul 15- chechenmesut 16- ahmet doğan 17- bayram abi 18- .... Lütfen isimleri yazınız. Şu anda benim ayarladığım araç 28 kişilik. Sahibide Sivas'lı bir hemşehrimiz.. Fiyat konusunda da yardımcı olacak. Sayı 28'e tamamlanmazsa masrafımız artacak. Bunu da baştan belirteyim. Gelecek olanlar lütfen isimlerini yazsınlar, beni de dernekten (Sidayder'den aramayın) cebimden ulaşabilirsiniz. Telefonum 0532-360 71 00 (Yalçın KINIK).. Haydi haberlerinizi bekliyorum. Sonrada hareket programını belirleyelim, hep beraber. Araçta ben ve SİDAYDER 2. Başkanımız Doğan DEMİRALAN'ında olma ihtimali var. (Tabii ben olumsuz gelişmeyi bertaraf edebilirsem geleceğim). Gelemezsekte araçta bazı kurallara uyulması için, araçta taşkınlık olmaması için ve yolda gruba liderlik yapması için, şoför arkadaşımız bir başkan istiyor, ben Etem-Murat kardeşimi öneriyorum. Arkadaşlar hemen yazın. Tribün fiyatı : 10,00 YTL olarak açıklanmış. "ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU [COLOR="Blue"]ŞAMPİYONLUK[/COLOR] YÜRÜYÜŞÜ"NDE [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'umuzu yalnız bırakmayalım...[/B] |
--->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
Çılgınlar 58 grubu olarak bizlerde büyük bir ihtimal Denizlide olacağız otobüs kalkıcak Denizliye...
|
Hadi bakalım iyi tezahurat edin çekirdek çıtlatmayın :D
|
Denizlispor - Sivasspor maçının günü ve saati belli oldu. Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Organizasyon için haber bekleyin.
. |
arkadaşlar herhalde kalabalık olacağız...
bilet bulabilecekmiyiz??? |
[QUOTE=S1vasLee;351795]Hadi bakalım iyi tezahurat edin çekirdek çıtlatmayın :D[/QUOTE]
İzmir'de çekirdek çıtlatılmaz, stad çınlatılır... |
-->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
[B]Cumartesi gunu Denizliye Sivasimiz icin gidiyoruz...
Izmirden hep beraber gidelim... Sayiya gore otobus de kiralayabiliriz. Katilim cok fazla olmassa da arabasi olmayanlar icin ayni otobusten bilet aliriz bi sekilde beraber gideriz... Izmirden maca gitmek isteyen yigidolar [email]patron_3558@hotmail.com[/email] ve 0505 249 39 80 telefon numaramdan bana ulasabilirler. Maca kesin gidecek olanlar buraya yazarlarsa sayiyi netlestirmis oluruz ve ona gore bi seyler yapariz.... Izmirden maca gitmek isteyen ve arabasi olmayanlar bi liste olusturalim ve cumartesi oglen hep beraber gidelim.. Katilmak isteyenler kendilerini listeye eklesinler... Ben baslatayim.. 1. myway....[/B] |
bende listeye adımı ekliyim;
1.myway 2.yigido_sampiyon |
Ben aile boyu aracımla gitmeyi düşünmekteyim.Değişiklik olursa kafileye katılmak isterim.Geç gidersek Manısa da olduğu gibi bilet sorun olurmu ?
|
İZMİR VE ÇEVRE İLLERDEN MAÇA GİDECEK OLAN TARFATARLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM.TARAFTARLARIMIZA VE TAKIMIMIZA BAŞARILAR.
|
[QUOTE=izmirliyigido;351403]İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Yiğidoları önümüzde ki hafta oynanacak DENİZLİSPOR-SİVASSPOR maçına bekliyoruz. İzmir'den konvoy halinde gitmeyi planlıyoruz. SİDAYDER (İzmir Sivaslılar Dayanışma Derneği) olarak böyle organizasyon gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ayarlayabilirsek otobüs, ayarlayamazsak kendi arabalarımızla gitmeyi düşünüyoruz.
Gelişmelerle ilgili sitemizden (buradan) haberler verilecektir. konu ile ilgili benimle ve Mustafa kardeşim (myway) ile irtibat kurabilirsiniz. [B]"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ[/B]"NDE [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]'umuzu yalnız bırakmayalım... .[/QUOTE]krdşm süper olur bende böle bi haber bekliodum ben zaten gitmeyi düşünüyodum cnm feda herşekilde giderm organizasyon olursa hbrdar edersnz sevinirm yanımda gelcek arkadaşlarımda var bu arda izmirin hangi semtindensinz |
ben3,sivsivfatih(fatihpolat)canla başla ordayım ayrıca gelecek arkadaşlarım var
|
iii gitsinler helal olsun onlara---------------
|
[B]tamam mı?****************************[/B]
|
arkadaşlar biz izmirden sivasspora yeteri kadar destek veririz lütfen sivastan kalkıpta çekirdek çıtlatmaya gelmeyin bizleride kendinize benzetiyorsunuz
|
-->: --->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz
[QUOTE=fatihcan58;352104]arkadaşlar biz izmirden sivasspora yeteri kadar destek veririz lütfen sivastan kalkıpta çekirdek çıtlatmaya gelmeyin bizleride kendinize benzetiyorsunuz[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. Anti Parantez bu sözler çekirdekçilere ithaf olunmaktadır.Lakin gerçek olan bir konu var ki oda uzak mesafelerden kalkıp gelen kimseler gerçek Yiğidolardır. Bu böyle biline. |
--->: -->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz
[QUOTE=myway;352011][B]Cumartesi gunu Denizliye Sivasimiz icin gidiyoruz...
Izmirden hep beraber gidelim... Sayiya gore otobus de kiralayabiliriz. Katilim cok fazla olmassa da arabasi olmayanlar icin ayni otobusten bilet aliriz bi sekilde beraber gideriz... Izmirden maca gitmek isteyen yigidolar [email]patron_3558@hotmail.com[/email] ve 0505 249 39 80 telefon numaramdan bana ulasabilirler. Maca kesin gidecek olanlar buraya yazarlarsa sayiyi netlestirmis oluruz ve ona gore bi seyler yapariz.... Izmirden maca gitmek isteyen ve arabasi olmayanlar bi liste olusturalim ve cumartesi oglen hep beraber gidelim.. Katilmak isteyenler kendilerini listeye eklesinler... Ben baslatayim.. 1. myway....[/B][/QUOTE] Mustafa otobüs tutmak çok iyi olur bence.Kozağaç meydanda bi kahvehane var,maçlarda 20-30 yiğido oluyor,oraya bi afiş asarız..sayı belirleriz.internettende katılımlar olur,sonrası kolay ne dersin? |
[QUOTE=sivsivfatih58;352030]krdşm süper olur bende böle bi haber bekliodum ben zaten gitmeyi düşünüyodum cnm feda herşekilde giderm organizasyon olursa hbrdar edersnz sevinirm yanımda gelcek arkadaşlarımda var bu arda izmirin hangi semtindensinz[/QUOTE]
Karşıyaka'dayım kardeşim. Bir hafta sonu görüşelim. Maçta tanışırız inşallah.... . |
[QUOTE=izmirliyigido;351403]
[B]"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ[/B]"NDE [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]'umuzu yalnız bırakmayalım... [/QUOTE] bence bu çağrıya kulak verin egeli yiğidolar ;) |
bende inşallah orada olacam .. :D
|
[B][COLOR="Blue"]Bu maça gitmeliyiz.[COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'umuza tam destek vermeliyiz.[/COLOR][/B]
1.myway 2.yigido_sampiyon 3.bahadır erdem |
[QUOTE=izmirliyigido;352443]Karşıyaka'dayım kardeşim. Bir hafta sonu görüşelim. Maçta tanışırız inşallah....
.[/QUOTE] olur krdşm ya ben öle de bölede gitcem ama birlik gidelim krdşm daha güzel olur ben de buca kozağaçta oturuyorum arkadaşın biri demişya kozağaçta kavede 20_30 kişi oluo sor bakalım o kavede benden başka çıldıran çekirdek çitletmekten hoşlanmayan başka biri varmı gol atmadanda bağırabilen tezavhürat eden varmı inşallah denizlide çoşcam bilader organizasyonla ilgili beni hbrdare edersen sana minnet duyarım ilgin için saol |
ya krdeşlerim bilet olayını nasıl halletcez ben burdan halletmeye çalışıom denizlide okudum arkadaşlarım var ama maç günü alınıosa gerek yok bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim
|
[QUOTE=izmirliyigido;351403]İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Yiğidoları önümüzde ki hafta oynanacak DENİZLİSPOR-SİVASSPOR maçına bekliyoruz. İzmir'den konvoy halinde gitmeyi planlıyoruz. SİDAYDER (İzmir Sivaslılar Dayanışma Derneği) olarak böyle organizasyon gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ayarlayabilirsek otobüs, ayarlayamazsak kendi arabalarımızla gitmeyi düşünüyoruz.
Gelişmelerle ilgili sitemizden (buradan) haberler verilecektir. konu ile ilgili benimle ve Mustafa kardeşim (myway) ile irtibat kurabilirsiniz. [B]"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ[/B]"NDE [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]'umuzu yalnız bırakmayalım... .[/QUOTE] HELAL OLSUN EGEDEKİ MARMARADAKİ İÇ ANADLUDAKİ BÜTÜN MAÇLARA GİDİYORSUNUZ |
arkadaşlar denizli kendi sitesinde anket yapmış kim kazanır die onlar bile %67 gibi yüksek bii oranla sivas kazanır demiş abiciğimmm yiğidoyu kabullenmek zorundasınız artık biz sivaslı sivassporlu anadoluluyuz varmı ötesi
|
-->: --->: -->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidi
[QUOTE=basayev58;352439]Mustafa otobüs tutmak çok iyi olur bence.Kozağaç meydanda bi kahvehane var,maçlarda 20-30 yiğido oluyor,oraya bi afiş asarız..sayı belirleriz.internettende katılımlar olur,sonrası kolay ne dersin?[/QUOTE]
[B] abi cok guzel olur da haftaici okul yuzunden fazla bi yere kipirdayamiyorum ama bana ulasan arkadaslarla sayimiza gore bi seyler yapabiliriz... siz arabanizla mi gideeceksiniz abi?[/B] |
[QUOTE=sivsivfatih58;352510]olur krdşm ya ben öle de bölede gitcem ama birlik gidelim krdşm daha güzel olur ben de buca kozağaçta oturuyorum arkadaşın biri demişya kozağaçta kavede 20_30 kişi oluo sor bakalım o kavede benden başka çıldıran çekirdek çitletmekten hoşlanmayan başka biri varmı gol atmadanda bağırabilen tezavhürat eden varmı inşallah denizlide çoşcam bilader organizasyonla ilgili beni hbrdare edersen sana minnet duyarım ilgin için saol[/QUOTE]
[B] Bucadayim hocam bende .. Denizliye gecen sene gittik. Burdaki manisa deplasmanina da siteden bi kac arkadas ve kendi arkadaslarimla gittim...Sahsi arabanizla gitmeyecekseniz mac gunu otobus tutamasak da ayni otobusle fln gidebiliriz denizliye.. bu arada biletin sikinti olacagini zannetmiyorum. Mactan 1-2 saat once stadin onunde olursaniz bulmaniz sikinti olmaz...[/B] |
[QUOTE=bahadır erdem;352486][B][COLOR="Blue"]Bu maça gitmeliyiz.[COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'umuza tam destek vermeliyiz.[/COLOR][/B]
1.myway 2.yigido_sampiyon 3.bahadır erdem[/QUOTE] [B]organizasyonla ilgili yalcin abi den haber alirsak hep beraber onlarin grupla da gidebiliriz yada olmadi bilet alip otobusle denizliye gidicez abi haberleselim:)[/B] |
HEP DESTEK TAM DESTEK...............
|
valla arkadaşlar biz eskiizmirden gideceğiz ama arkadaşlarda araba var büyük bi ihtimalle onla gideriz stadda görüşmek üzere
|
--->: -->: --->: -->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'y
[QUOTE=myway;352684][B]
abi cok guzel olur da haftaici okul yuzunden fazla bi yere kipirdayamiyorum ama bana ulasan arkadaslarla sayimiza gore bi seyler yapabiliriz... siz arabanizla mi gideeceksiniz abi?[/B][/QUOTE] mustafa eğer olursa önceliğim otobüs olucak yani bi sayı çıkartıp gidebilirsek,iyi olur...arabayla giderdim ama denizliden antalya'ya geçmem gerekebilir belli değil,o sebepten işler karışık biraz,cuma'ya netleşir,o zamana kadarda otobüs olayının olup olmuyacağı belli olur,haberleşiriz yinede... |
[QUOTE=S1vasLee;351795]Hadi bakalım iyi tezahurat edin çekirdek çıtlatmayın :D[/QUOTE]
[QUOTE=fatihcan58;352104]arkadaşlar biz izmirden sivasspora yeteri kadar destek veririz lütfen sivastan kalkıpta çekirdek çıtlatmaya gelmeyin bizleride kendinize benzetiyorsunuz[/QUOTE] [B]DEPLASMANA GİDEN HİÇ AMA HİÇ BİR TANE DAHİ TARAFTAR TAKIMINI DESTEKLEMEK TEZAHÜRAT YAPMAK DIŞINDA ASLA DÜŞÜNCESİ OLMAZ OLAMAZ DA, HATTA ÖYLE OLUYOR Kİ YEMEK-SİGARA BİLE UNUTULUR DURUMA GELİNİR. RAHAT OLUN, BİZİM GERÇEK TARAFTARLARIMIZ DEPLASMANLARDADIR (TABİ İMKANSIZLIKLAR NEDENİYLE GİDEMEYEN GERÇEK TARAFTARLARIMIZ DA YOK DEĞİL).[/B] |
İnşallah (babam beni götürürse) bende oradayım.
|
denizli deplasmanına gidecek olan yiğidolara hayırlı yolculuklar
dilerim,yolunuz açık olsun denizliye çok seyircimizin gitmesi lazım İzmirde Sivaslı çoktur,çok seyircimizin gideceğini tahmin ediyorum.. Sivaslıyız,Sivassporluyuz.. |
-->: --->: -->: --->: -->: İzmirli Yiğidolar, Deni
[QUOTE=basayev58;352712]mustafa eğer olursa önceliğim otobüs olucak yani bi sayı çıkartıp gidebilirsek,iyi olur...arabayla giderdim ama denizliden antalya'ya geçmem gerekebilir belli değil,o sebepten işler karışık biraz,cuma'ya netleşir,o zamana kadarda otobüs olayının olup olmuyacağı belli olur,haberleşiriz yinede...[/QUOTE]
[B] valla abi su durumda bizim kendimiz otobus tutup gitmemiz zor gorunuyor. Ancak karsiyakadaki dernek otobus kaldirirsa onlara dahil olabiliriz. Onunla da ilgili bilgiyi Yalcin abi verir. Eger o olmazsa zaten 15 kisi falan oluruz.. Onceden ayni otobuse yer ayirtip hep beraber gidebiliriz . O sekil de olur bence. Bilmem sen ne dersin?[/B] |
Forum da bu haberi veren İzmirli yiğido kardeşim. :
Organizasyon işi ile bizzat ilğilenmeni isteyeceğim.Bu haberi sen yaptın arkasını devam ettir.Tüm izmir grubu olarak katılımcılar en son Cuma günü saat ( .. ? .. ) a kadar bu sütünlardan isimlerini ve Denizli maçına gideceklerini beyan edip taahhütte bulunsunlar. |
abi bende uyarım eger organizasyon varsa beni de ekleyin numaramı bırakayımolmadı burdan ulasırsınız 05445657185 osman yıldırım
|
musti dımam izin koparayım gelcem gelmeyen fenerli olsun :D
|
--->: -->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz
[QUOTE=bekirarda;352813]Forum da bu haberi veren İzmirli yiğido kardeşim. :
Organizasyon işi ile bizzat ilğilenmeni isteyeceğim.Bu haberi sen yaptın arkasını devam ettir.Tüm izmir grubu olarak katılımcılar en son Cuma günü saat ( .. ? .. ) a kadar bu sütünlardan isimlerini ve Denizli maçına gideceklerini beyan edip taahhütte bulunsunlar.[/QUOTE] Canım kardeşlerim, benim açımdan olumsuz bir gelişme oldu, o yüzden ben gelemeyebilirim ama az önce Sidayder'den bir üye ile görüştüm otobüs veya midibüs ayarlamak için. Son ve net yanıt yarın gelecek ama bu arada net sayı istiyorlar. Gidecek sayısı net belli olursa Sivas'lı bir kardeşimizden otobüs ayarlayacağız. O yüzden gidecek olanlar lütfen isimlerini ve kesin geleceklerini buradan taahhüt etsinler ki o kardeşimiz aracını o gün servisten çekip bize verecek. Yarın bana bilgi gelecek. Kaç YTL'ye götüreceklerine, kaç kişilik bir araç olacağına dair. Bende sizlere buradan haber vereceğim. Gelmek isteyenler (sayıyı belirlemek için) isimlerini lütfen yazsınlar. 1- ..... 2- ..... . |
[B]organizasyonla ilgili bilgiler yarin netlesecek arkadaslar... lutfen takip edelim...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:49. |