![]() |
ŞİMDİ DE MOHAMMED CEZALI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/mali-b.jpg[/IMG]
Ankaraspor maçında sarı kart gören Mohammed Ali, bu hafta oynanacak olan Denizlispor maçında forma giyemeyecek. Sivasspor’da cezaların biri bitiyor diğeri başlıyor. Ankaraspor maçında kart cezalısı Hayrettin’den yoksun çıkan Sivasspor, bu defa da Mohammed Ali’den mahrum oldu. Ligin ikinci devresinde oynanan Gençlerbirliği Oftaşspor karşılaşmasında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Mohammed Ali Kurtuluş, önceki gün oynanan Ankaraspor maçında gördüğü sarı kartla ikinci kez cezalı duruma düştü. Rizespor, Bursaspor ve Ankaragücü maçlarında sarı kart gören Mohammed Ali, Ankaraspor maçının 89. dakikasında gördüğü sarı kartla bu hafta oynanacak olan Denizlispor maçında takımdaki yerini alamayacak. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: ŞİMDİ DE MOHAMMED CEZALI
MUHAMMED DIN OLMAMASI BIZIM ICIN BIZIM BUYUK BIR KAYIP AMA INSALLAH BIZIM YIGIDOMUZ MOHAMMEDI ARATMAZ BIR FUTBOL SERGILER.
BU ARADA GALATASARAY MACINA DAHA IYI CIKAR MUHAMMED. |
-->: ŞİMDİ DE MOHAMMED CEZALI
mohammed alinin Ankara macinda ceza durumuna düsmesi bence bi yandan iyi oldu. Neden sorarsaniz, Galatasaray macinda yerini alacak. Eger ki Denizli macinda mohammed ali sarki kart görseydi galatasaray macinda oyniyamazdi. Bize Denizli degil, Gs macinda lazim
|
Acaba sari karti bilerek mi yedi ? Gs macina rahat cikabilmesi icin belki bilerek sari kart yemis olabilir. Sari kartin pozisyonunu görmedim ama düsüncem mantikli olabilir. Tabi Denizli macida önemli ama Denizli macinda sari kart görse sezonun en önemli macinda (Gs maci) cezali duruma düsecek
|
[B]ben artık sakatlıklarımızın,cezalı futbolcularımızı işin hikmeti olarak görüyorum..sene başından beri hep aynı haber...:)[/B]
|
oliviera yerini iyi doldurur ;)
|
Bence sorun degil, Hem Gs ya karsi rahat cikar, Kartsiz, Hem Dinlenmis Olur, Hem Oliveara asil mevkiyinde oynamis olur..ve kendini gosterir:)
|
[B]Benim şahsi kanaatimce mohamedin yeri aranmaz onun her zaman yaptığı olay sivasspor aşkına oynayan bir futbolcu o sarı kartı yemezdi her ne hikmetse mohammed ali bunu alışkanlık haline getirdi ilk defa bu hafta Ankaraspor macında iyi oynadı ama ne yazıkki bundan sonraki denizlispor macına kendini dinlendirmeye aldı ben bu futbolcumuzda istikrarsızlığı gözlemledim halbuki her işin başı istikrardır bir gün iyi öbür gün kötü oynamayla sivassporumuza fayda yerine zarar verir[/B]
|
bence MOHAMMED iyi bir futbolcu ama nereden bir duran top olsa topu klaeye vuruyor 40 metreden serbest vuruş oluyor oradan da kaleye vuruyor bence olmaması daha iyi en azından sergio topu ortalar karambolden gol buluruz
|
[B]alistik böyle haberlere
her hata biri sakat biri cezali vs. takim 11 kisiden olusuyor ve sahaya cikan her 11 futbolcu yüregiyle oynuyor tabi bazen belirli futbolcularin yoklugu belli oluyor insallah bu hafta m. alinin yoklugu belli olmaz :)[/B] |
bence muhammed bu kartı bilerek gördü,denizli maçında cezasını tamamlayıp galatasaray maçında oynayabilmek için,yoksa denizli maçında kart görmüş olsa sezonun belkide final maçında oynayamayactı.Tabii bu benim düşüncem.
|
SİVASSPORUMUZDA İDEAL 11 DİYE BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMADI MAALESEF. O NEDENLE MUHAMMEDİN YERİNİ DE KAPATIRIZ. SERGİO OLİVİERAMIZ ORAYI HALLEDECEKTİR DİYE.
|
[B]hiç doğru bir karar değildi boşuna yedik kartı...[/B]
|
[B]Gerçekten Böyle Haberlere Artık Önem Vermiyoruz...
Oyuncumuzun Cezali Olmasına Gerçekten Çok Üzüldüm, Ancak Bu İlk Defa Olmuyorki. Sezon Başından Beri As Oyuncularla Çıktığımız Maç Sayısı 2-3'dür.. Ancak Sonuçta Karşı Rakipte 11 Oyuncuyla Çıkıyor Bizim Takımda. Maç 90 Dakikadır.90 Dakika Diri Ve Kontrolü Bırakmayan Takım Kazanır. Başka Hİç Birşey Bilmem. Yok Yıldız Oyuncuymuş,Yok Milyon Dolarlık Oyuncuymuş Farketmez. Bizim Oyuncularımızın Hiç Bir Farkı Yok... Onlarında 2 Gözü Var,Bizim Oyuncularında.. Sadece Bu İşe Sımsıkı Sarılmaktır Bence.[/B] |
YA NAPALIM OLURSA OLSUN BASKA FUTBOLCUMU YOK OYNAYACAK HERKES SIRADA
|
çok büyük eksiklik ama paniğe kapılmamalıyız onun yerini doldurucaklar kişiler var.
|
denizlinin ofsayt taktiğinde mohammedin o kıvrak paslarına ve kornelerde yaptıkları alan savunmasında mohammedin zeki paslarına ihtiyaç duyabiliriz ama denizli maçı kolay geçer mohammedin gs maçına rahat çıkması dahada onemli
|
bence bilerek gordu gs macında oynamak icinn olabilir
|
uzun zaman sonra 11 kişi ile mücadele edeceğiz.
takımı olumlu yönde etkiler. |
[B]Sakatlıklarımız ve cezalılarımız arttıkça,
Galibiyetlerimiz de puanlarımız da artıyor...!? Sakatlığı hiç arzu etmeyiz ama , Aman takım sakata gelmesin de hafih sakatlıklara ve cezalılara eyvallah. Haydi hayırlısı...[/B] |
MUHAMMED GS MAÇINDA DAHA ÇOK LAZIM BİZE
|
[B]TAKIM OLARAK ÖYLE BİR ALIŞTTIKKİ EKSİK OYNAMAYA ARTIK KİM EKSİLİRSE EKSİLSİN FARKETMİYOR BİZİM BİR SİSTEMİMİZ VAR O SİSTEM SAYESİNDE EKSİKLER OLSADA TIKIR TIKIR OYNUYORUZ...[/B]
|
[B][COLOR="Blue"]HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL!
OYUNCULAR ÖYLE BİR KENETLENMİŞ Kİ,BİRBİRLERİNİN YERİNİ ÇOK GÜZEL DOLDURUYORLAR[/COLOR][/B]. |
--->: -->: ŞİMDİ DE MOHAMMED CEZALI
[QUOTE=altuntas58;352241][B]Benim şahsi kanaatimce mohamedin yeri aranmaz onun her zaman yaptığı olay sivasspor aşkına oynayan bir futbolcu o sarı kartı yemezdi her ne hikmetse mohammed ali bunu alışkanlık haline getirdi ilk defa bu hafta Ankaraspor macında iyi oynadı ama ne yazıkki bundan sonraki denizlispor macına kendini dinlendirmeye aldı ben bu futbolcumuzda istikrarsızlığı gözlemledim halbuki her işin başı istikrardır bir gün iyi öbür gün kötü oynamayla sivassporumuza fayda yerine zarar verir[/B][/QUOTE][B]aynen katılıyorum kardeş bence oynamaması daha hayırlı adamın artık faydası degil zararı dokunuyo [/B]
|
--->: -->: ŞİMDİ DE MOHAMMED CEZALI
[QUOTE=böcek;352561][B]aynen katılıyorum kardeş bence oynamaması daha hayırlı adamın artık faydası degil zararı dokunuyo [/B][/QUOTE] arkaadşlar BOŞ BOŞ konuşmayın adam bu hafta güzel bir gol atmış muhammedin zararı var bilmem ne??? anlamıyom ben sizi muhammedin yerine başkası oynar m.ali ise final niteligi taşıyan galatasay maçından güç depolayıp orda kendini göstercegine inanıyorum!!
|
mehmet yıldız da kart sınırında insallah denızlı macında kart görmez..
|
ya sorun degil ugur yıldırım oynar oda süper futbolcu frikik atışlarıda süper muhammedi aratmaz bence zaten takımda kımse kımsenın yoklugunu arattırmıyor
|
bazı kişiler hala mohammedi kotuluyor ama o bu takımın beyni
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:42. |