![]() |
İlan Edelim
[B]ÇILGINLAR 58[/B]
[COLOR="Red"][B]YİĞİDO GENÇLİK[/B][/COLOR] [B]MERKEZ TAYFA[/B] [COLOR="Red"][B]YENİÇERİLER[/B][/COLOR] [B]BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR[/B] [COLOR="red"][B]GRUP GARDAŞLAR[/B][/COLOR] HER MAÇ ÖNCESİ HEYKELDE BULUŞMAYA VARMISINIZ. SİVASSPOR'U TUTAN TARAFTARLAR OLARAK YÖNETİME SESLENEREK BİZ TEK TİRİBÜN İSTİYORUZ DEMEYE VARMISINIZ.BU SİTEDE KULÜBE ZİYARET EDİLECEK GÜN VE TARİH BAŞLIĞI AÇILDIĞI ZAMAN YER VE MEKANA GELMEYE VARMISINIZ.KULÜP BİLİYOR KULÜP NE YAPACAĞIMIZI ANLIYOR.BU DURUMU HIZLANDIRMAYA VARMISINIZ.[COLOR="red"][B]YiğidolaR[/B][/COLOR] ADI ALTINDA TOPLANMAYA VARMISINIZ. Yiğidolar Marka ismini yönetime teslim edeceğimiz gün yakındır.Para değil, oluşuma destek istiyoruz.Bizlere desteğimiz olacak diyen yöneticilerimizin son duruşunu merak ediyoruz. YİĞİDOLAR BİR MARKADIR VE TARAFTARLARINDIR. YİĞİDOLAR KULÜP LAKABIDIR AMA TARAFTARLARINDIR. YİĞİDOLAR BU DURUŞUYLA BİR TİCARİ KAZANÇTIR. YİĞİDOLAR 58: spor çalışmaları(taraftar) YİĞİDOLAR: spor çalışmları(taraftar) YİĞİDOLAR: ürün hazırlama,satma,satış noktası(taraftar) SİVASSPOR 1967: spor çalışmaları(kulübündür) [I]Devlet Büyüktür Kayıtlar Yalan Söylemez.[/I] [I]Kulübümüze Ziyaret Edildiğinde Her Gruptan Katılım Olmalıdır.[/I] [I]Tarih Belirlenecektir.Siteden Takibi Sürdürün.[/I] [I]Gelmeyenin Değil Gelenin Kazanacağı Bir Gündür.[/I] Not: Yiğidolar çalışma merkezini 29.06.2008'de açacaktır. |
--->: İlan Edelim
[B]yeniçerilerin yanı bızım büyüklerimizin böyle birşeyi kabul edecegını hiç sanmıyorum hele hele ki kim oldugu belli olmayan bir insan ve henüz yaptıgı bir çalışmayı goremedıgımız kişi ise...hergun herkes grup kuruyor dernek acıyor....
bizede gelirse güzel bir olusum olacaksa ağırlığımızın olacagı ve diğer grupların rant elde etmeyeceğine kanaat getirirsek heryerde her olusumda olabiliriz....[/B] |
Arkadaşlar Merkez_Tayfa yeniden toplansın onlar çok güzel bi gruptu neden dağıldınız emre
|
EMRE GARDAŞ.İSTER ÜLKEMİZDEN İSTER UZAYDAN İNSAN BULMAK KOLAYDIR.
BİZ BU İŞE BAŞLARSAK DİĞER GRUPLARA AYIP OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİZ.YOKLAMAYA ALMAKTA HAKKIMIZDIR.DESTEK VERİLECEK İSİM LAKABIMIZ OLAN [U]YİĞİDOLAR[/U] ADI İLE TOPLANACAĞIMIZ İSİMDİR.BU İŞİ BİTMİŞ SAYIN.YETERKİ DESTEK OLAMAK İÇİN ELİNİZDEN GELEN HERŞEYİ ORTAYA KOYUN. BURDA KİMSEYE YALAN BORCUMUZ YOK. DİĞER KONULARIMIZDA 29.06.2008 DE YERİMİZ AÇILACAK DENİLDİ AÇILACAK. BU YER AÇILMADAN ÖNCE SİVASTA TESİSLERE KULÜBÜMÜZÜN BÜYÜK İNSANLARINA ZİYARET OLACAK DİYORUZ OLACAK.MARATON TRİBÜNÜNDEYİZ VEYA YENİ YAPILACAK OLAN STADIN YENİ MARATON TRİBÜNÜNDEYİZ.BUDA OLACAK.BUNLAR OLDUĞU ZAMAN OTOMATİKMAN DİĞER GRUPLAR DÜŞÜŞTE OLACAKTIR.KULÜP YENİ SEZONDA KİMSEYE EYVALLAH DEMEZ.BİZE DİYECEKTİR.DURUMLARI BİLİYORSUN.BİR GFB,BİR ULTRASLAN VE BİR ÇARŞI NASIL BİR MARKA İSE BİZDE O ŞEKİL BİR MARKAYIZ ARTIK.ANCAK ŞU DURUM VAR ORTADA.BU KULLANACAĞIMIZ İSİM KULÜBÜN LAKABIDIR.KULÜBÜMÜZ LEYLEK LAKAPLI GÜVERCİN LAKAPLI KARTAL LAKAPLI VE HATTA HATTA KANARYA LAKAPLI DEĞİLDİR.BU KULÜBE YİĞİDOLAR DENİLMİŞTİR.BU BÖYLE KALMASI LAZIMDIR.ELİMİZDEKİ KOZLARI İYİ KULLANACAĞIZ.VE KULÜP BİRGÜN DİYECEK Kİ.BENİM GRUBUM VARSA BENİ DESTEKLEYEN TARAFTAR VARSA YİĞİDOLAR ADI ALTINDA TOPLANANLARDIR.BU DURUM KARŞISINDA DİĞER GRUPLARIMIZ ZEDELENMESİN DİYE YOL GÖSTERMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR.GELİNİR GELİNMEZ DİYE DÜŞÜNCEMİZ YOK.AMA YENİ SEZONDA TEK TRİBÜNDE TEK [U]PANKART[/U] DALGALANACAK BUDA [U]YİĞİDOLAR[/U] OLACAK.50 KİŞİLİK 100 KİŞİLİK GRUPLARLA ARTIK BU İŞLER İLERLEMEZ.NE GÜZEL DEMİŞSİN 800 KİŞİ GELDİLER TATİL APIP SİVASTAN GİTTİLER RAKİPLER.TOPLANILSA BİLE ONLARI GEÇEMEZ GRUPLAR.AMA HERKEZ BİLİR Kİ TEK GRUP VAR.BUDA BU ALEME YETERLİDİR. ŞİMDİ SIRAYA KOYALIM 1-merkez açılışı 29.06.2008 2-açılıştan önce kulübe ziyaret.(her grup davetli olacak) 3-yeni sezonda yiğidolar adı altında tribünlerde olmak. BUNLARIN HEPSİ OLMASSA BENİ VE İÇİNDE BULUNDUĞUM BU ORTAMI DANSÖZ İLAN EDEBİLİRSİNİZ.ANLAMIYORMUSUNUZ BU LAKAB KOZUMUZ VE BİZDE.ARTIK YÖNETİME İSTEKLERİMİZİ SUNMALIYIZ.BU İSTEKLERİMİZ ZARAR VERİCİ DEĞİL KARLI BİR İŞ OLACAK.SUNDUĞUMUZ YÖNETİCİLER VAR.KİŞİSEL OLARAK BAŞLAYIN DENİLDİ BİZLERE.AMA BU YETMİYOR.YETİYOR ASLINDA AMA DURARAK BEKLENMEMELİ. YETERLİ OLMUŞTUR İNSALLAH. YETERLİ DEĞİLSE SABIR EDİN BEKLENEN GÜNLERİ BEKLEYİN. İSPATLICAZ.SİZDE YETERKİ YİĞİDOLAR İSMİNDEN KAÇICI BİR TAVIR SERGİLEMEYİN.HEP BERABER KAZANACAĞIZ.BİDE BENİM İP ADRESİMDE 3-4 KİŞİ GÖZÜKÜYORMUŞ.BİR ÜYE ÖYLE DEMİŞ.BİLİYORUM GÖZÜKÜYOR.HAKLISINIZ. İYİ GÜNLER |
[QUOTE=S1vasLee;352775]Arkadaşlar Merkez_Tayfa yeniden toplansın onlar çok güzel bi gruptu neden dağıldınız emre[/QUOTE]
BUNLAR BİR DAHA YAŞANMASIN DİYE ÖNERİYORUZ. DESTEKLENEN BİR KİŞİ OLACAK ÇÜNKÜ. HERKEZE SAYGILIYIZ.SAYGIMIZ AÇILAN KONULARDAN DA BELLİDİR. |
[B]Mesut Reıse Baglı O KABUL EDERSE YİGİDO GENÇLİK VARDIR SOZ BENDE DEGIL[/B]
|
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;352782][B]Mesut Reıse Baglı O KABUL EDERSE YİGİDO GENÇLİK VARDIR SOZ BENDE DEGIL[/B][/QUOTE]
inanıyoruzki mesut reisiniz kulübe ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayacak.arkadaşlarımız bir arkadaşınızla temasa geçerek durumu netleştirecek.mesut gardaşımız duyulmuş ve iyi işler yapmaya çalışan bir insan olarak bilinmektedir.bu çalışmayı deteksiz bırakmaz diye düşünüyoruz.Varmı böyle bir şey iyi düşünün.ne güzel bir durum. merkez tayfaya zaten güveniyoruz. eşitlik olacak herkez şeklini koyacak.diyeceklerki işte merkez tayfa bu işte yiğido gençlik bu.bakın YİĞİDOLAR ismiyle toplanıyorlar.Bunlar denilecek.yeni nesilden de dua alacaksınız alacağız.Sabır sabır demişler.uyguluyoruz.sizde uygulayın.yakındır zaman. |
[B]valla dediğim gibi önce icraat yapılsın sonra olucaksa olur zaten ama açılışa 3 ay demişsiniz simdi gelip baslık acıyorsunuz...önce yaparsınız bir takım şeyler kendınızı gosterirsiniz sonrada oturulur konusulur...ama msnde de konustum biraz adam bir ahmet diyor iki dk sonra hasan ismim diyor 2 dk sonra baska birşey diyor...
bu arada onune gelen yiğidolar tescili bende diyor bi anlamadım gitti sunu sizle beraber 3 kısı daha ulastı bana onlarda bizde dedi...ne patentmiş arkadas herkesın elınde dolanıyor... dediğim gibi kuruyorsan kur tek başına kendını bi macda goster ne olup ne olmadıgını gorelım bizimde sartlarımız yerine getirilirse sivasspor ıcın hersey yapılabılır...)[/B] |
emre bizlerin adını çok kullanan var.
dikkat et.şimdi herkez için link atıyorum.araştırılsın.bu link için izin aldım.belirtilen yere tel de açabilirsiniz.yaşımız 38 ama tribüncüyüz.emir demiri keser.linki bekleyin anlatımlı olacak.. |
Evet TEK GRUP OLSUN!
Zaten Sesimiz cikmiyor.. Bari birlik , ve tek grup Olursa.. Hep Bir Agizdan Ayni Soz Ayni Cumle Cikar Ve Stadi Inletiriz! |
bu oluşumun amacını bilmiyorum.Gerçekten Sivasspor için mi yoksa rant için mi.
eğerki gerçekten Sivassporumuz içinse Abilerimde olşuma ne şekilde tepki verirse bizde aynen uyarız. |
insallah insallah olurda gercek yigidoyu bilirler
|
[QUOTE=sait arslan;352787]emre bizlerin adını çok kullanan var.
dikkat et.şimdi herkez için link atıyorum.araştırılsın.bu link için izin aldım.belirtilen yere tel de açabilirsiniz.yaşımız 38 ama tribüncüyüz.emir demiri keser.linki bekleyin anlatımlı olacak..[/QUOTE] ABİ ÖNCELİKLE YAŞLANDIN ARTIK.NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR. Değerli Sivassporlular.Öncelikle her şeyin Sivas ve Sivasspor için olduğunu belirtmek isterim.Kulübümüz 2008 yılı mayıs ayında 41. Yılını kutlayacaktır.Sivasspor kulübüne bu yıl kutlamalarındaki hediyeyi Haziran ayında vermek istiyoruz.Hediyemiz Sivasspor kulübünün lakabı olan YİĞİDOLAR ismidir.Diyeceksiniz ki biraz konuyu açarmısın.Tabiki sizler için açarım.Çünkü bu yazı benden beklenmektedir.2005 yılından beri sevilen ve sevilmeyen bir insanım.Sevenlerimiz çok varmış ki iyi bir şekilde destekliyor.Sevmeyenlerimiz illaki birşeyler yapacaktır sağda solda.Şİmdi gelelim YİĞİDOLAR ismine.Sivasspor Kulübü çok büyük bir hata yapmıştır.Değerli bir başkanımla konuşarak(isim vermek yasak) durumu anlattım.Bana evet biz Sivasspor 1967 isiminin marka tescilini ve logo yani amblem tescilini yaptırdık dedi.Yiğidolar olarakta bunu yapacaktık dedi.Ancak bilmiyorum nedendir yapmadık dedi.Sivasspor kulübümüzün bu hatasını kapatmak bizlere düştü.Ve bu hatayı kapattıktan sonra dediğim gibi değerli bir başkanımızla ilk etapta tatlı sert bir görüşme yaptık.Direk dedik ziyarette bulunduğum bir yardımcı kardeşimle.Başkanım YİĞİDOLAR isim hakkı spor sınıfında bizdedir.Duyumlar gelir yanlış anlaşılma olur diye bunları duymadan size iletmek istedik dedik.Gözlerinin içi güldü.Çok sevindi çok mutlu oldu.Çünkü bir hikayesi vardı bu çalışmalarımızın.Diyarbakırlı bir vatandaş bu ismi kapatarak ele almak ve tekstil üzerinden ticaret yapmak istemiş.Aracı şirkete gittiğinde ilgilenen görevli allahtan Sivaslı ve arkadaşımız çıkmış.Hemen ona bu isim kapatılmış diyerek yalan söylemiş.Yalan söyleme nedeni ise bu ismi kullanan olursa Sivasspor kullanabilir düşüncesinde olmasıdır.İyi bir iş yaptığına inanıyoruz bu kardeşimizin.Hemen bizlere haber verdi ne yapalım dedi.Yanına gittik önce spor çalışmalarının bulunduğu ve sonra tekstile giren bütün ürünlerin bulunduğu sınıfı kapattırdık.Bununlada kalmadık.YİĞİDOLAR isminin tabelada ve dükkan önlerinde kullanılmaması içinde bu işlere el koyduk.Lokal,mağaza ve akla gelen her konuda dükkanların,alış veriş mekanlarının ve mağazaların önüne bu isim yazılamaz durumuna getirdik.Diğer bahsettiğim sınıfları açmak isterim.Spor çalışmaları dedik.buna stad faaliyetleri ve tesisler girmektedir.Yani şuan Kulüp YİĞİDOLAR yazmışsa sağa sola reklamımızı yapmaktadır.Aslında bu bir suçtur.Ama hain bir insan değiliz.Sivassporluyuz.Başkaları yapsa 25 bin ytl cezası vardır.Gelelim diğer konuya.Tekstil de Atkıya,polara,şapkaya,monta,formaya YİĞİDOLAR yazısını kimse basamaz ve yazamaz.Buda bir şuçtur.Tespit adilirse savcılığa yeri ve zamanı gelince suç duyurusunda bulunuruz.Kulübümüz bunu yapıyor mu.Yapıyor...Ancak hain bir insan değiliz çünkü Sivassporluyuz.Canları sağolsun.Örnek atkı:Ön tarafında Sivasspor Arka tarafında Yiğidolar yazmakta.Eh işte bu yazıyı ekleten bizden izin almak zorunda.Canları sağolsun Camiamızın.No problem.Gelelim diğer konulara.sınıfın içinde maddler var.DERGİ,GAZETE,TV PROĞRAMCILIĞI,RADYO PROĞRAMCILIĞI,SEMİNER,EĞİTİM ve ÖĞRETİM HİZMETLERİ gibi ve aklıma gelmediğim birkaç çalışmayıda biz yapabiliriz.Mesela Bir proğram vardı.Yiğidolar'a kampanya.İzin alınmadan tv de ne işi var.Yapılan çalışmada kulübe kampanya.Spor kokan hareket olduğu ortada.Biz sporu aldık.Buda suç.Ama Kanallarımızın canı sağolsun diyoruz no problem.Problem yok dememize bakmayın yeri ve zamanı gelince olabilirde. Koymuş olduğumuz bu ağırlık tek bir nedene dayanmaktadır.TEK GRUP.TEK TRİBÜN.Ben sivri dilli olduğum için sevilmedim.Net bir şekilde söylüyorum kimse geride kalmasın.Reisinize de reis demeye hazırız.Lakabınızdan kaçınmayın.Bakın kimseyede birşey demiyoruz.Savcılığada şikayet etmiyoruz.Bu çalışmalarımızda alcağımız dua ya bakıyoruz.Allah bu hayırlı çalışmalarımızı ne amaçla yaptığımzı bilmektedir.Sivri dilliyim ya.Biz bir tribünde olduğumuz zaman sağda solda 50 şerli grup görmek istemiyoruz.Sıkıntı yok.İsteyen sağda solda olabilir.Biz bir tribünü komple kapatırız.Ama çekirdek yenir ama destek verilir ama ayakta maç izlenir ama ayakta maç izlenmez.Bir türlü bu destek verilir.Bulunduğumuz yerede herkez girebilir.Ama istekli ama isteksiz reklamımız olmuş olur.İnsan gibi Sivasspora destek vermeye çağırıyoruz.İyi anlaşılmışızdır inşallah. Gelelim biraz geride kalan konuya.Başkanımız İlk etapta çok sevindi demiştik.Bize ne dedi biliyormusunuz.Siz bir şey istiyorsunuz.Alın sizin olsun dedi.Sonuna kadar destek veriyorum dedi.Bizimde tek bir işimiz kaldı.Ziyaretimizi gerçekletirmek herkezin elini sıkmak işi bitirmek.Biz başkana ne dedik peki.YİĞİDOLAR marka ismini Kulübümüze bırakmak istiyoruz.40 yıllık lakabımızı kulüpten almış gözükmek istemiyoruz dedik.Artık gerisini siz düşünün.BÜYÜK OLUŞUM OLUR MU OLMAZ MI. Bizler iyi çalışmalarımızla alt grublarımızlada zaman aman gündeme geldik.Bu alt gruplarımız ise YİĞİDOLAR oluşumunun kanadı idi.Ama iyi ama kötüyüz.Biz söz verdik Sivastayız. 29 hazirandada merkezimizi açacağız.Bu merkez kampanya çalışması ile ilgilidir.Ayrıca ürün satışı olsun diyede Kulübümüze yol göstereceğiz.Tv proğramcılığıda düşünüyoruz.Kısaca marka sınıfına giren bir FİRMADIR.Zor mu yapmak,tabiki KOlay. DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. İSMİ GEÇEN GRUPLAR HER ZAMAN SAYGIYLA HUZURLARINDA EĞİLDİĞİM GRUPLARDIR.DERNEKLERİMİZİN HAKKINI DA YEMEYELİM.[U]1967 G.T.D.[/U] ve [U]İST. SİVASSPOR T.D.[/U] desteksiz kalmamalı.Grup yolunda olmayanları bu derneklere üye olmaya davet ediyorum.Olmayanlar ise adresiniz belli.Derneklerimizide Aramızda görmekten mutluluk duyarız. evet ben aldım bu ismi satın. iyi günler. ismi geçmeyen başkan kulüp başkanı değildir. bİRAZ sabır ya biraz sabır. bu zamana kadar saklandık mı hiç. |
[QUOTE=mermerbey;352806]ABİ ÖNCELİKLE YAŞLANDIN ARTIK.NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR.
Değerli Sivassporlular.Öncelikle her şeyin Sivas ve Sivasspor için olduğunu belirtmek isterim.Kulübümüz 2008 yılı mayıs ayında 41. Yılını kutlayacaktır.Sivasspor kulübüne bu yıl kutlamalarındaki hediyeyi Haziran ayında vermek istiyoruz.Hediyemiz Sivasspor kulübünün lakabı olan YİĞİDOLAR ismidir.Diyeceksiniz ki biraz konuyu açarmısın.Tabiki sizler için açarım.Çünkü bu yazı benden beklenmektedir.2005 yılından beri sevilen ve sevilmeyen bir insanım.Sevenlerimiz çok varmış ki iyi bir şekilde destekliyor.Sevmeyenlerimiz illaki birşeyler yapacaktır sağda solda.Şİmdi gelelim YİĞİDOLAR ismine.Sivasspor Kulübü çok büyük bir hata yapmıştır.Değerli bir başkanımla konuşarak(isim vermek yasak) durumu anlattım.Bana evet biz Sivasspor 1967 isiminin marka tescilini ve logo yani amblem tescilini yaptırdık dedi.Yiğidolar olarakta bunu yapacaktık dedi.Ancak bilmiyorum nedendir yapmadık dedi.Sivasspor kulübümüzün bu hatasını kapatmak bizlere düştü.Ve bu hatayı kapattıktan sonra dediğim gibi değerli bir başkanımızla ilk etapta tatlı sert bir görüşme yaptık.Direk dedik ziyarette bulunduğum bir yardımcı kardeşimle.Başkanım YİĞİDOLAR isim hakkı spor sınıfında bizdedir.Duyumlar gelir yanlış anlaşılma olur diye bunları duymadan size iletmek istedik dedik.Gözlerinin içi güldü.Çok sevindi çok mutlu oldu.Çünkü bir hikayesi vardı bu çalışmalarımızın.Diyarbakırlı bir vatandaş bu ismi kapatarak ele almak ve tekstil üzerinden ticaret yapmak istemiş.Aracı şirkete gittiğinde ilgilenen görevli allahtan Sivaslı ve arkadaşımız çıkmış.Hemen ona bu isim kapatılmış diyerek yalan söylemiş.Yalan söyleme nedeni ise bu ismi kullanan olursa Sivasspor kullanabilir düşüncesinde olmasıdır.İyi bir iş yaptığına inanıyoruz bu kardeşimizin.Hemen bizlere haber verdi ne yapalım dedi.Yanına gittik önce spor çalışmalarının bulunduğu ve sonra tekstile giren bütün ürünlerin bulunduğu sınıfı kapattırdık.Bununlada kalmadık.YİĞİDOLAR isminin tabelada ve dükkan önlerinde kullanılmaması içinde bu işlere el koyduk.Lokal,mağaza ve akla gelen her konuda dükkanların,alış veriş mekanlarının ve mağazaların önüne bu isim yazılamaz durumuna getirdik.Diğer bahsettiğim sınıfları açmak isterim.Spor çalışmaları dedik.buna stad faaliyetleri ve tesisler girmektedir.Yani şuan Kulüp YİĞİDOLAR yazmışsa sağa sola reklamımızı yapmaktadır.Aslında bu bir suçtur.Ama hain bir insan değiliz.Sivassporluyuz.Başkaları yapsa 25 bin ytl cezası vardır.Gelelim diğer konuya.Tekstil de Atkıya,polara,şapkaya,monta,formaya YİĞİDOLAR yazısını kimse basamaz ve yazamaz.Buda bir şuçtur.Tespit adilirse savcılığa yeri ve zamanı gelince suç duyurusunda bulunuruz.Kulübümüz bunu yapıyor mu.Yapıyor...Ancak hain bir insan değiliz çünkü Sivassporluyuz.Canları sağolsun.Örnek atkı:Ön tarafında Sivasspor Arka tarafında Yiğidolar yazmakta.Eh işte bu yazıyı ekleten bizden izin almak zorunda.Canları sağolsun Camiamızın.No problem.Gelelim diğer konulara.sınıfın içinde maddler var.DERGİ,GAZETE,TV PROĞRAMCILIĞI,RADYO PROĞRAMCILIĞI,SEMİNER,EĞİTİM ve ÖĞRETİM HİZMETLERİ gibi ve aklıma gelmediğim birkaç çalışmayıda biz yapabiliriz.Mesela Bir proğram vardı.Yiğidolar'a kampanya.İzin alınmadan tv de ne işi var.Yapılan çalışmada kulübe kampanya.Spor kokan hareket olduğu ortada.Biz sporu aldık.Buda suç.Ama Kanallarımızın canı sağolsun diyoruz no problem.Problem yok dememize bakmayın yeri ve zamanı gelince olabilirde. Koymuş olduğumuz bu ağırlık tek bir nedene dayanmaktadır.TEK GRUP.TEK TRİBÜN.Ben sivri dilli olduğum için sevilmedim.Net bir şekilde söylüyorum kimse geride kalmasın.Reisinize de reis demeye hazırız.Lakabınızdan kaçınmayın.Bakın kimseyede birşey demiyoruz.Savcılığada şikayet etmiyoruz.Bu çalışmalarımızda alcağımız dua ya bakıyoruz.Allah bu hayırlı çalışmalarımızı ne amaçla yaptığımzı bilmektedir.Sivri dilliyim ya.Biz bir tribünde olduğumuz zaman sağda solda 50 şerli grup görmek istemiyoruz.Sıkıntı yok.İsteyen sağda solda olabilir.Biz bir tribünü komple kapatırız.Ama çekirdek yenir ama destek verilir ama ayakta maç izlenir ama ayakta maç izlenmez.Bir türlü bu destek verilir.Bulunduğumuz yerede herkez girebilir.Ama istekli ama isteksiz reklamımız olmuş olur.İnsan gibi Sivasspora destek vermeye çağırıyoruz.İyi anlaşılmışızdır inşallah. Gelelim biraz geride kalan konuya.Başkanımız İlk etapta çok sevindi demiştik.Bize ne dedi biliyormusunuz.Siz bir şey istiyorsunuz.Alın sizin olsun dedi.Sonuna kadar destek veriyorum dedi.Bizimde tek bir işimiz kaldı.Ziyaretimizi gerçekletirmek herkezin elini sıkmak işi bitirmek.Biz başkana ne dedik peki.YİĞİDOLAR marka ismini Kulübümüze bırakmak istiyoruz.40 yıllık lakabımızı kulüpten almış gözükmek istemiyoruz dedik.Artık gerisini siz düşünün.BÜYÜK OLUŞUM OLUR MU OLMAZ MI. Bizler iyi çalışmalarımızla alt grublarımızlada zaman aman gündeme geldik.Bu alt gruplarımız ise YİĞİDOLAR oluşumunun kanadı idi.Ama iyi ama kötüyüz.Biz söz verdik Sivastayız. 29 hazirandada merkezimizi açacağız.Bu merkez kampanya çalışması ile ilgilidir.Ayrıca ürün satışı olsun diyede Kulübümüze yol göstereceğiz.Tv proğramcılığıda düşünüyoruz.Kısaca marka sınıfına giren bir FİRMADIR.Zor mu yapmak,tabiki KOlay. DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. İSMİ GEÇEN GRUPLAR HER ZAMAN SAYGIYLA HUZURLARINDA EĞİLDİĞİM GRUPLARDIR.DERNEKLERİMİZİN HAKKINI DA YEMEYELİM.[U]1967 G.T.D.[/U] ve [U]İST. SİVASSPOR T.D.[/U] desteksiz kalmamalı.Grup yolunda olmayanları bu derneklere üye olmaya davet ediyorum.Olmayanlar ise adresiniz belli.Derneklerimizide Aramızda görmekten mutluluk duyarız. evet ben aldım bu ismi satın. iyi günler. ismi geçmeyen başkan kulüp başkanı değildir. bİRAZ sabır ya biraz sabır. bu zamana kadar saklandık mı hiç.[/QUOTE] sabredecek birşey yok ya söyle ya söyleme.başkan kimmiş merak ettim.bu başkan yiğidolar ın başkanı mı olacak. |
[QUOTE=yeniceri_can;352826]sabredecek birşey yok ya söyle ya söyleme.başkan kimmiş merak ettim.bu başkan yiğidolar ın başkanı mı olacak.[/QUOTE]
can kardeş benim bildiğim istanbulda yönetici ile görüşüldüğüdür. ayrıca mantıklı bakmak gerekiyor.şuan yapılan sadece alıştıra alıştıra anlatımdır.kalan 3 maçta organizasyon yok.hedef yeni sezon.ancak belirtilecek bundan sonraki konunun tesisler önünde buluşulması ile ilgili bir konu olacağını biliyorum.tarihi hemen şimdi 10-20 gün ileri atacak halimiz yok.ayrıca reise reis lidere lider demeyede hazırız.belirtilmiş bu zaten.ama eşitlik ve yiğidolar isminde toplanarak birşeyler yapılmasının vakti gelmiştir.bilinen birşey varki yeni sezona göre hareket ediliyor.bizlere verilen bilgilerde sizin gibi.bana kalırsa hemen birlik olunmalı.bazı arkadaşlarla aynı fikirdeyim.tesisler önündeki buluşmadan sonra ziyaretimizi değerli başkanlarımıza yapacağız.ama hep birlikte.ondan önce kararların alınacağı bir ön görüşme olacaktır.direk gideriz işimizi hallederiz.buda kolay ama sivastaki gruplarımızada ihtiyacımız var.şuan kimse birşey yapamıyor.yapılıyor deniliyorsa inanmam.elde olan bir koz var.derine inersek biraz ayıp olur.bekleyelim görelim demekten başka çare yoktur.koz iyi kullanılıyor.ama kulübün yararına... hem okuyanlarda var şuan bu konuları.bazı kişilerin telleri var.aranıldığında yanımıza gelebilecek kişileri ynlendireceklerdir.kimsenin yapamadığı bir düşünceyi gerçekleştireceğiz.Örnek Yeniçeriler dönüyor denildi.işte olmuyor.birleşilcek denildi işte olmuyor.OLmuyor olmuyor. bu olacak mı diyeceksin.olacak.... yanıt vermek zorunda kalıyorum.inş. kızmazlar. geliyoruz diyipte gelmiyoruz diyenlerden olmayacağız. buna eminim.son olarak diyim. 3 ay denilmiş.yooo 45 gün kaldı. buna yakın bir zamanda da konu ile buluşmaya davet edileceksiniz. telefonlarda var bazı kardeşlerimizin.sivastakilerden.. |
kanaka.bide bekliyoruz başımızın üstünde yeriniz var denilmesini bekleriz.
bu işi düşman veya yabancı birileri yapmıyor.evelallah sivaslıyız. işler başladığında kimseye 2. bir teklifimiz olmaz. görüşmekte yarar vardır.ben burda yazarım.ama görüşünce daha etkili kanıtlar sunarım.yazıyoruz yazıyoruz sen bana bune ben sana bune diyorum.onu söle bunu söle yaz yaz olmuyor. ecük daha bekleyek.zaman gelir.su gibi akıyor.detaylara sonra gireriz. |
adam yukarda demiş ne güzel.dansöz ilan edersiniz başarı olmassa.
biz ne insanlar gördük.dedi bişeyler olamadı. bende eminim.benide dansöz yaparsınız. gerekirse çekirdek yeriz ama baştan aşağı yiğidolar yazar bulundumuz yerde.ingiliz taraftarı gibide olmaya hazırız.yeterki denilsinki yiğidolar birlik oluyor.buda bir birliktir. ve örnektir. ateşli bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. şuan boş bir isim değil dolu bir isim elimizde.bilmem anlatabildimimim. |
BİDE İSTENİLİYORSA KONULARI GEÇİCİ OLARAK KAPATABİLİRİZ.
SONRA AKTİF EDEBİLİRİZ.TERS GİDEN BİŞEY YOK.KULAKTAN KULAĞA DUYULSUN BİLİNSİN DİYE,BİRİLERİ BİRİLERİNE İLETSİN DİYE CABALIYORUZ. ÇOK KONUŞTUM KIZACAKLAR GENE. GÜLE GÜLE KARAR ALDIM YAZMICAM BU KONUYA BİŞEY DAHA. YAZIMI SONRA YAZACAĞIM.ORTADA BAŞARISIZLIK YOK.HEDEF VAR. |
-->: İlan Edelim
EĞERKİ SEVDAMIZ SİVASSPOR İSE GELİN BİRLİK OLALIM ZATEN İÇ SAHADA BİR MAÇIMIZ KALDI.NEDEN OLMASIN.
|
[QUOTE=video58;352831]can kardeş benim bildiğim istanbulda yönetici ile görüşüldüğüdür.
ayrıca mantıklı bakmak gerekiyor.şuan yapılan sadece alıştıra alıştıra anlatımdır.kalan 3 maçta organizasyon yok.hedef yeni sezon.ancak belirtilecek bundan sonraki konunun tesisler önünde buluşulması ile ilgili bir konu olacağını biliyorum.tarihi hemen şimdi 10-20 gün ileri atacak halimiz yok.[B]ayrıca reise reis lidere lider demeyede hazırız.[/B]belirtilmiş bu zaten.ama eşitlik ve yiğidolar isminde toplanarak birşeyler yapılmasının vakti gelmiştir.bilinen birşey varki yeni sezona göre hareket ediliyor.bizlere verilen bilgilerde sizin gibi.bana kalırsa hemen birlik olunmalı.bazı arkadaşlarla aynı fikirdeyim.tesisler önündeki buluşmadan sonra ziyaretimizi değerli başkanlarımıza yapacağız.ama hep birlikte.ondan önce kararların alınacağı bir ön görüşme olacaktır.direk gideriz işimizi hallederiz.buda kolay ama sivastaki gruplarımızada ihtiyacımız var.şuan kimse birşey yapamıyor.yapılıyor deniliyorsa inanmam.elde olan bir koz var.derine inersek biraz ayıp olur.bekleyelim görelim demekten başka çare yoktur.koz iyi kullanılıyor.ama kulübün yararına... hem okuyanlarda var şuan bu konuları.bazı kişilerin telleri var.aranıldığında yanımıza gelebilecek kişileri ynlendireceklerdir.kimsenin yapamadığı bir düşünceyi gerçekleştireceğiz.Örnek Yeniçeriler dönüyor denildi.işte olmuyor.birleşilcek denildi işte olmuyor.OLmuyor olmuyor. bu olacak mı diyeceksin.olacak.... yanıt vermek zorunda kalıyorum.inş. kızmazlar. geliyoruz diyipte gelmiyoruz diyenlerden olmayacağız. buna eminim.son olarak diyim. 3 ay denilmiş.yooo 45 gün kaldı. buna yakın bir zamanda da konu ile buluşmaya davet edileceksiniz. telefonlarda var bazı kardeşlerimizin.sivastakilerden..[/QUOTE] bu yeni reisi tanıyomuyuz bizler. |
ÇILGINLAR 58
YİĞİDO GENÇLİK MERKEZ TAYFA YENİÇERİLER BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR GRUP GARDAŞLAR bir elin nesi var iki elin sesi var demişler.. |
[QUOTE=yeniceri_can;352854]bu yeni reisi tanıyomuyuz bizler.[/QUOTE]
can senin reisin benim reisim denmiştir. o anlamda yani.bu diğer gruplar içinde geçerlidir. her grup gelir oldu sana 4 grup 4 lider. hepsine eşit saygı gösterilir anlamında. taraftarlar arasında tatsızlık olmasını bu şekil halledeceğiz. tatsızlık olmazda yinede tedbir alınmalı.bu işlerde hangi gruptan olursan ol zirvede 1 kişin olacak.eşitlik sağlanacak.kimse kimsenin ne ilerisinde nede gerisinde olacak. BAK ŞUAN BİZ SABAHTAN BERİ KONUYU 6 ARKADAŞ TAKİP EDİYORUZ. GÜZEL BİR OFİSTE ÇİZİM ÜZERİNE ÖZEL İŞLERİMİZİ HAZIRLIYORUZ. BEN KONYALIYIM.AMA SİVASSPORLUYUM TAMAM MI. SAYENDEDE İLK MESAJIMI SANA ATTIM. BİLGİSAYAR DEĞİŞTİRDİM ÇİZİMLERİ AŞAĞI YOLLAMAM GEREKİRDİ.BELKİDE BUGÜN AKŞAM 22:00 DE FELAN ÇIKARIM.CANIN SAĞOLSUN.HE DE GEÇ.BİRAZ BEKLEMEDE KAL. ŞİMDİ MÜSADE EDERSEN İŞİME DÖNECEĞİM. |
[QUOTE=slasher//z;352861]ÇILGINLAR 58
YİĞİDO GENÇLİK MERKEZ TAYFA YENİÇERİLER BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR GRUP GARDAŞLAR bir elin nesi var iki elin sesi var demişler..[/QUOTE] ÜSTÜNLÜK KURMAYA ÇALIŞILMIYOR. BUNU HATIRLATTIKTAN SONRA SANA KATILIYORUM ARKADAŞ.4-5 GRUBUNDA SESİ VARDIR VARDIR.ÖYLE BİR VARDIR Kİ. |
[COLOR="DarkRed"][B]tek grup olması daha güzel birlik ve beraberlik içinde destekleriz sivassporu..........[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=konya58;352866]can senin reisin benim reisim denmiştir.
o anlamda yani.bu diğer gruplar içinde geçerlidir. her grup gelir oldu sana 4 grup 4 lider. hepsine eşit saygı gösterilir anlamında. taraftarlar arasında tatsızlık olmasını bu şekil halledeceğiz. tatsızlık olmazda yinede tedbir alınmalı.bu işlerde hangi gruptan olursan ol zirvede 1 kişin olacak.eşitlik sağlanacak.kimse kimsenin ne ilerisinde nede gerisinde olacak. BAK ŞUAN BİZ SABAHTAN BERİ KONUYU 6 ARKADAŞ TAKİP EDİYORUZ. GÜZEL BİR OFİSTE ÇİZİM ÜZERİNE ÖZEL İŞLERİMİZİ HAZIRLIYORUZ. BEN KONYALIYIM.AMA SİVASSPORLUYUM TAMAM MI. SAYENDEDE İLK MESAJIMI SANA ATTIM. BİLGİSAYAR DEĞİŞTİRDİM ÇİZİMLERİ AŞAĞI YOLLAMAM GEREKİRDİ.BELKİDE BUGÜN AKŞAM 22:00 DE FELAN ÇIKARIM.CANIN SAĞOLSUN.HE DE GEÇ.BİRAZ BEKLEMEDE KAL. ŞİMDİ MÜSADE EDERSEN İŞİME DÖNECEĞİM.[/QUOTE] ben şahsen tanımadığım kişinin reisliğinde gruba girmem.sadece sordum.kendini neden yazmak zorunda hissettin anlamadım. |
gerek akıncılar gerek marmara olarak başarısız olmadık.alt gruplar yiğidolar ismini gizlemek için elinden geleni yaptılar.bu durum karşısında yönetim ve yöneticilerin karşısına çıkmamız kolaylaştı.çünkü yiğidolar artık taraftarın olmuştu.bu zamana kadar kullanılamadı bu isim.şimdi kullanılacak.herkez eşit olacak.bu oluşum spor dışı çalışmalar harici radyolarımızda ve televizyonlarımızda da proğramlar yapabilecek.dergi ve gazete durumlarıda var.valimizle görüşüp seminerler ve konferanslar isteyeceğiz.sivas gencinin eğitimide elimizde olacak.çok madde var çok.ilk iş birleşmek.yer açılıyor zaten.eşit olacak herkez.
iş imkanlarıda doğacak hemşerilerimize ayrıca.çünkü şirketleşmeyede gideceğiz.sivasspor kulübümüz bunların hepsinden yararlanacak.tabiki bizlerde. bakın ürün satışlarıda olacak.sivaslı nerdeyse satış noktası olacak.polar atkı forma gibi...tabelasında da YİĞİDOLAR yazacak.tabela hakkıda elimizde.kulübümüz bunlardanda yararlanacak.1500 gencimize iş imkanı düşünüyoruz. gruplar sıcak bakıyor birleşmeye.biz güzel sözler duyunca buradan mutlu oluyoruz.veren hepimiz kazanan hepimiz olacağız.yeni nesil bizlerle gurur duyacak.atalarımız gibi şehri terk etmeyecek.şehir göç vermeyecek.yeterki geri çevrilmeyelim.yeterki inanılsın bizlere.biz bu işi başlatanlarız.ama sayımız artıncada yanımızdakilerle eşitiz.yeni sezonda tek tribün inşallah.yıkılacak 4 eylül. [B]bir gün geleceğim dedi, geliyor.[/B] |
inşallah dediğiniz gibi olur kendi çıkarınız değil sivassporun çıkarı için uğraşırsınız...
|
evet ya tek gurup tek yurek olalim arkadaslar.
|
[B]BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM. BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM.[/B] YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer |
işin altında mermer varsa başlamadan bitmiş demektir :D
|
[QUOTE=zarali_sansar;356268]işin altında mermer varsa başlamadan bitmiş demektir :D[/QUOTE]
bu zamana kadar gösterdiğin deteği yeni sezondada istiyoruz. teşekkürler [B]BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ. LÜTFEN RİCA EDİYORUM. BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM.[/B] YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer |
[QUOTE=mermerbey;356272]bu zamana kadar gösterdiğin deteği yeni sezondada istiyoruz.
teşekkürler [B]BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ. LÜTFEN RİCA EDİYORUM. BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM.[/B] YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer[/QUOTE] Ne demek her zaman siz yeter ki becerin :D |
[QUOTE=zarali_sansar;356278]Ne demek her zaman siz yeter ki becerin :D[/QUOTE]
BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ. LÜTFEN RİCA EDİYORUM. BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM. YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer |
HELAL OLSUN DESTEKLİYORUM MERMERBEY.
SİLDİR KONULARI. MAHKEMEYE VER SİTEYİ BİDE. BAK YİĞİDOLARA DESTEK RESMİ VAR ANA SAYFADA ÖYLE BİRŞEY YAPMADIK Kİ |
[QUOTE=video58;356281]HELAL OLSUN DESTEKLİYORUM MERMERBEY.
SİLDİR KONULARI. MAHKEMEYE VER SİTEYİ BİDE. BAK YİĞİDOLARA DESTEK RESMİ VAR ANA SAYFADA ÖYLE BİRŞEY YAPMADIK Kİ[/QUOTE] [B]BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ. LÜTFEN RİCA EDİYORUM. BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM.[/B] YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer |
[QUOTE=mermerbey;356282][B]BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM. BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM.[/B] YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer[/QUOTE] KANKA YENİÇERİLER NASIL DERS VERMİŞTİ BUNLARA.O KAFA DURUYOR HALA BİZDE.UYGULANACAK MI.;) YA YENİÇERİLER AKLIM GELDİ.NE GÜZEL GÜNLERDİ. |
menfat cikari oldukca bunlar birlesmezler bostan yere yormayin kendiniz.degisik gurplar olabilir. yeterki turbunde ses ciksin isteyen istedigi gurpa gitsin.
|
TMM BU GALATASARAY MAÇINDA BÜTÜN TARAFTARLAR TOPLANALIM
|
[QUOTE=yigidoo;356326]menfat cikari oldukca bunlar birlesmezler bostan yere yormayin kendiniz.degisik gurplar olabilir. yeterki turbunde ses ciksin isteyen istedigi gurpa gitsin.[/QUOTE]
farkındayız.herkezi eşit şartlara getireceğiz.hedef bu. adama diyoruz ki bizimle ol.banane diyor.sepetlendiğinde gelir her halde. inanmıyor inanmıyor.ispatlanacak gün belli.menfaatcilik ayrı o yolu akıl ile kovalamak ayrı.yinede herkez istediğini alacak.markayz öttürecez boruyu.yeni sezonda.konularımız burda silinmese binlerce kişi görecek birbirine haber verecek.yeni sezonu umutla beklicek. |
[B]Sivasspor üzerinden bişeyler kazanmak isteyenler var herhalde [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:28. |