SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASLILAR AYAĞA KALKIN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18131)

SivasSpor.Com 23.04.2008 18:29

SİVASLILAR AYAĞA KALKIN

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygun.jpg[/IMG]

Sivasspor, ligde son 3 haftaya girilirken ''3 Büyükler'' ile başa baş şampiyonluk mücadelesi vererek önemli bir başarıya imza atmasına rağmen, kentin beklenen havayı yakalamaması Sivasspor'u üzüyor.

Futbol tarihinde Anadolu'dan Trabzonspor dışında şampiyon çıkaramayan Türkiye'de, bu sezon taraflı tarafsız herkes son 3 haftada ''3 Büyükler'' ile şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor'u gönülden destekliyor.

70 puanlı lider Fenerbahçe ve aynı puana sahip ikinci Galatasaray'ın 3 puan gerisinde, dördüncü Beşiktaş'ın ise 3 puan önünde üçüncü sırada bulunan Yiğidoların, bu periyotta alınacak sonuçlara göre Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası'na katılma ihtimali bulunuyor.

[B]ŞEHİR HAVAYI YAKALAYAMADI[/B]

Anadolu takımı olarak bu sezon eşine az rastlanır bir başarıya imza atmasına rağmen Sivas'ta beklenen havanın oluşmadığı gözleniyor. Takımı başarıdan başarıya koşan kentin en işlek caddelerinde bile çok az sayıda Sivasspor bayrağı asılı bulunuyor.

Bu caddelerde asılan bayrakların büyük bir bölümünü de kentteki resmi kurum ve kuruluşların bayrakları oluşturuyor. Bazı toplum örgütlerinin ''bayrak asma'' kampanyalarına rağmen şehirde hala takımın başarısının yankıları gözlenmiyor.

[B]BÜLENT UYGUN: İNSANLARIN ÜZERİNDE SANKİ ÖLÜ TOPRAĞI SERİLİ[/B]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu sezon kısıtlı imkanlarla, mütevazı bir kadroyla Anadolu'da futbol devrimi yaptıklarını, Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini tüm Türkiye'ye gösterdiklerini söyledi.

Uygun, kalan 3 maçı da kazanıp hedeflerine ulaşmak istediklerini, ancak kentin henüz bu başarının havasına giremediğini belirterek, ''Sanki insanların üzerinde Yukarı Tekke Mezarlığı'nın ölü toprağı serili'' dedi.

Çok zor yakalanabilecek bir başarıyı elde etmelerine rağmen yöre insanında çok fazla bir hareketlenme olmadığını ifade eden Uygun, ''Herhalde gönüllerinden seviyorlar. Sevgilerini dışa yansıtmadan, coşkulu tezahüratlar yapmadan, takımlarına gönülden destek veriyorlar. Şu anda yakalanan başarının farkında değiller'' diye konuştu

ademgoze 23.04.2008 18:34

-->: SİVASLILAR AYAĞA KALKIN

olmuyor hocam yapamıyoruz işte nedense olmuyor başaramıyoruz yoksa bizde istiyoruz ama bir türlü istedigimiz gibi olmuyor bizede hocalık yapmanız gerekiyor sivassporluyum diye gururla dolaşıcagımıza kimsede bir şey yok anca şampiyon olursak uyanıcaz galiba

TS58 23.04.2008 18:42

--->: SİVASLILAR AYAĞA KALKIN

FB-GS-BJK'yi tutan bir şehrin takımına ne yazık ki destek gelmiyor.KAÇAN BALIK BİR DAHA GELMEZ.

SİVAS'lı ne yazık ki neler başardığının farkında değil.Yazıklar olsun.

tanju_58 23.04.2008 18:43

biz istanbuldaki sivassporlular olarak şehire asıyoruz bayrakları.biraz sivasdakilerinde kıpırdaması lazım.hocamız çok haklı...

TS58 23.04.2008 18:44

Eğer sene sonunda FB ya da GS şampiyon olur da onların yalakalığını yaparlarsa ReZALETİN hası olur.

HELAL OLSUN SİVASSPOR'a , yazıklar olsun SİVAS'I yalnız koyanlara.

talha58 23.04.2008 18:44

[B][COLOR="Indigo"]Bülent Hoca'nın son cümlesi herşeyi özetliyor ; Yaşanan başarının farkında değiller. [/COLOR][/B]

merkez_emre 23.04.2008 18:51

diyorum ya
takım şampıyonlar ligine taraftarlar amator lige layık

TS58 23.04.2008 18:51

3.ligte-2.ligte maça gelenler takım da başarı yok ki niye destek verelim derlerdi şimdi bahaneleri ne acaba.Bu şans adama 40 yılda 1 gelir,sen kendine güvenmezsen,kendini sevmezsen elalem ne yapsın.Medya ne yapsın.
Eğer bu başarıdan faydalanılmazsa cuuuuuuuuup 3.lige.Bir daha mazide kalan o yıllar diye söylenir dururuz.

Heeeeeeeeeeeeeey,esnaf pintiliği bırak ta destek ol.Gerçi çok geç kaldınız ama olsun.KALEYE'de SİVAS bayrağı ne yakışır hani.Valilik-Belediye-İl özel idare-Turizm il müdürlüğü GÜNAYDIN.

TS58 23.04.2008 18:55

GELMEZ BU GÜNLER-GELMEZ BU GÜNLER

Mazide kalır hep.

Hey gidi ESKİŞEHİR-KARŞIYAKA-SAKARYA-BURSA-ANKARAGÜCÜ-TRABZONSPOR olacak ki görün nasıl olur.Her yer KIRMIZI-BEYAZ forma-flama-şapka'dan geçilmez.
SİVAS'lı yalakalığı bırak özüne dön.Yeter bu kadar yalakalık yaptığın.

TS58 23.04.2008 19:07

ŞAMPİYON SİVASSPOR olmalıdır.HAYDİ YİĞİDO.

ygd 23.04.2008 19:08

[B]Fener ve bjk'ya hiç top oynamadan kaybedilen maçlarında etkisi var.Hele şu beşiktaşa nasıl kaybettik..hala iim yanıyoo yaww[/B]:confused::mad:

bahadır erdem 23.04.2008 19:55

[B][COLOR="Red"]BİZ SİVASLILAR![/COLOR][/B]

[B][COLOR="Blue"]HEP BÖYLE OLMADI MI?
SİVAS'LI SİVASINA NE ZAMAN SAHİP ÇIKTI Kİ?
ZENGİN OLAN KAÇTI.
EMEKLİ OLAN KAÇTI.
FABRİKALAR KURULDU SAHİP ÇIKAN OLMADI.
DEMİRÇELİK SATILDI SAHİP ÇIKAN OLMADI.
SİVAS'A EN BÜYÜK ÇAMURU ATTILAR.LEKELEMEYE KALKTILAR,SAHİP ÇIKAN OLMADI.
ŞİMDİ SİVASSPOR ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORMUŞ?NE OLACAK Kİ SAHİP ÇIKIP TA!!!

BİZ GURBETTE SİVASIMIZIN HASRETİYLE YANIYORUZ.GÜZEL BİRŞEYLER DUYUNCA MUTLU OLUYORUZ...

GERÇİ ŞU ANDA SİVAS'TA KAÇ TANE SİVASLI VAR Kİ?
BİR ANKET YAPILSA GÖRECEĞİZ.

250.000 NÜFUSLU SİVAS'TA ACABA 20.000 SİVASLI KALMIŞ MIDIR?HER NE KADAR SİVAS'IN NÜFUSU SON SAYIMDA 640.000 CİVARINDA ÇIKSADA.....

KİMSE BOŞUNA UĞRAŞMASIN!!!

BİZ BİRBİRİMİZİN KUYUSUNU KAZMAKTAN BAŞKA BİRŞEYLE İLGİLENMEYİZ.

BENDEN SÖYLEMESİ. [/COLOR][/B]

muhsin koçak 23.04.2008 20:02

gs ya da fb şampiyon olsun sen o zaman gör bülent hocam bu kansızları.

yigido_furkan 23.04.2008 20:44

hala hic bayrak asilmamis sadece dukkanlarda ticaret odasinin verdigi bayraklar onlarda yetersiz bnce takim sampiyonluga gidio sehirde hala hava yok 2.ligte sampiyonluga giderken heryer bayrak stad ful ceker takima 90 dk destek olurdu nerde simdi

ertor58 23.04.2008 20:56

[QUOTE=bahadır erdem;353295][B][COLOR="Red"]BİZ SİVASLILAR![/COLOR][/B]

[B][COLOR="Blue"]HEP BÖYLE OLMADI MI?
SİVAS'LI SİVASINA NE ZAMAN SAHİP ÇIKTI Kİ?
ZENGİN OLAN KAÇTI.
EMEKLİ OLAN KAÇTI.
FABRİKALAR KURULDU SAHİP ÇIKAN OLMADI.
DEMİRÇELİK SATILDI SAHİP ÇIKAN OLMADI.
SİVAS'A EN BÜYÜK ÇAMURU ATTILAR.LEKELEMEYE KALKTILAR,SAHİP ÇIKAN OLMADI.
ŞİMDİ SİVASSPOR ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORMUŞ?NE OLACAK Kİ SAHİP ÇIKIP TA!!!

BİZ GURBETTE SİVASIMIZIN HASRETİYLE YANIYORUZ.GÜZEL BİRŞEYLER DUYUNCA MUTLU OLUYORUZ...

GERÇİ ŞU ANDA SİVAS'TA KAÇ TANE SİVASLI VAR Kİ?
BİR ANKET YAPILSA GÖRECEĞİZ.

250.000 NÜFUSLU SİVAS'TA ACABA 20.000 SİVASLI KALMIŞ MIDIR?HER NE KADAR SİVAS'IN NÜFUSU SON SAYIMDA 640.000 CİVARINDA ÇIKSADA.....

KİMSE BOŞUNA UĞRAŞMASIN!!!

BİZ BİRBİRİMİZİN KUYUSUNU KAZMAKTAN BAŞKA BİRŞEYLE İLGİLENMEYİZ.

BENDEN SÖYLEMESİ. [/COLOR][/B][/QUOTE]

hepsine katılıyorum biz birlik olmayı birlikte olmayı başaramıyoruz. birbirimiz kıskanıyor birbirimizin arkasında iş çeviriyoruz. rahatımıza düşkünüz. sözde değil özde sevmek lazım sivası sivassporu . millet kuru kuru seviyo ama elini cebine at dediğin zaman ceplerinde akrep var sanki yokk atmaz elini cebine. e attın maç bileti aldın 5 kağıta geldin e bari statda tezahürat yap yokkk o da yok. onuda yapmadın şehre bayrak astır e oda yok. daha önce de dedim bu takıma layık değil bu taraftar.

ilker5801 23.04.2008 20:58

arkadaşlar bu yazıları zaten maça gelip tazavürat edenler okuyor maça gelenler 40 yaş ve üzeri esnaflar onların yalarımızdan haberi yokki yormayalım kendimizi...ne zaman ki onlardan önce bilet kapar maratonu doldururuz o zman yazdıklarımızı okuruz çünki zaten biz gitmiş oluruz maça:)

yigido_sampiyon 23.04.2008 21:08

sivasın şampiyon olmasını sivaslılar dışında herkes istiyor...

ankaraspor maçını izlediğim kahvedeki tüm abiler doğma büyüme izmirliydi.hepsi karşıyakayı tutuyo ama herkes sivas gol atınca sanki karşıyaka atmış gibi seviniyorlardı...

Sivasta ise 15 evine 15 dakka olan stada gitmiyorlar giderlerde 90 dakka oyuruyo gidiyo...

sözün bittiği yer....

ama denizlide yalnız bırakmayacaz SİVASSPORU...

alucralı 23.04.2008 21:10

GRUBU ben ORDUSPOR taraftarıyım süperlig maçlar benim bu sezona kadr ilgimi çekmezdi futbol aşıgıyım ama süperligdeki kokuşmuşluk 3 düdügün kollanması ligde rahatlayan takımalrın birbirine yatmaları vs vs
bu sene SİVASSPOR bana süperligi yeniden takip etmeyi sagladı digitürkün karşısına geçip maç izlemeyi sevmem ama sivasspor maçlarını izliyorum tabiki ORDUSPOR maçına denk gelmedikçe
SİVAS şehrindeki SİVASSPOR'a yapılan vefasızlık nedir neden niçin
SİVASSPOR alt liglerde oynarken süperlige çıksın destek vercegim tutacagım diyen kişiler inanıyorumki şimdi bile SİVASSPOR'u tutmuyodur hatta tuttugu istbul takımı şampiyon olsun diye dua ederdir
SİVASSPOR anadoluda yıllardır süperligde oynayan ve süperlige çıkmaya ugraşan takımalrın rüyasını gerçekleştiriyor
ahhhh ahhh ulan ORDUSPOR olacakki diyoruz şuanda SİVASSPOR'un bulundugu konumda yakarız bu şehri bea diye iç geçiriyoruz
SİVASSPOR'un degerini bilin bulundugu sılamanın degerini bilin bu günleri yoks mumla ararsınız arkadaşlar kimse yardım etmez size düşenin dostu olmaz
ben şahsen SİVASSPOR şampiyon olsun ORDU şehrinde şampiyonluk tutu atacagım istanbul takımı tutan yalamalara inat
İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVASSPOR ANADOLU YANINDA
ŞAMPİYON SİVASSPOR

AKINCILAR

yerliturkuaz 23.04.2008 21:15

[B]İNANIN BU BÜYÜK BAŞARI BAŞKA BİR ŞEHİRDE OLSA O ŞEHİRDE KIYAMET KOPARDI AM BİZDE ÖYLE Mİ MAŞALLAH HİNDİ GİBİYİZ....[/B]

58 memo 23.04.2008 22:02

içimizdeki irlandalılar olduğu sürece,maça gitmeye üşenen Sivaslı olduğu sürece coşku ve heyecan olmaz tabi
en son Ankara maçını tv den seyrederken kale arkalarının çoğu boştu,inanılır gibi değil,başka takımın seyircileri herhalde bizlere gülüyordur
anti istanbul
anti istanbul yalakaları

XXCakir58 23.04.2008 23:24

Sampiyon Sivasspor olmasini dilerim. Hocam ama bizim taraftarlarimiz degil seyircilerimiz destek vemiyor,4 eylülden ses cikmiyor.

kaya0758 23.04.2008 23:26

bu başarı tartışılmasız çok büyük bir başarı
evet insanlar bunu anlayamadı.
şaşkınlık var sivaslıların üzerinde.
bir hayal aleminde yaşıyolar sanki.
sanki bayrakları açınca maça gelince o büyü kalkıp gidecek gibi geliyo.
belkide böylesi onlar için daha iyi.
belki bu büyünün bu şekilde hep devam edeceğini sanıyolar.
belkide bu büyünün böyle devam etmesi vardır kaderde.
hem belki bu büyünün devam etmesi futbolcular içinde iyi olacak.
belkide bu büyü bozulduğu zamn futbolcular üzerinde taraftar baskısı oluşacak beşiktaş gibi olacak.
bu büyü hiç bitmesin.sonsuza kadar sürsün.

belalı_yiğido58 23.04.2008 23:26

[COLOR="DarkRed"][B]şampiyonluk yolundaki bir takımı nasıldestekliyolar ki öyle .......ancak çekirdek çıtlatma rekoru kıracaz stadda...ayıptır...destekleyelim sivassporu......inanın artık şampiyonlugumuza....[/B][/COLOR]

ofozturk 24.04.2008 07:34

hepsi olacak hocam başarılarımız devamlılık kazandığı zaman kendiliğinden olacaktır arzu ettiğimiz taraftar profilleri.
ben inanıyorum.

Abdullah DuMaN 24.04.2008 07:37

BU HOCANIN ELİNDEN ÖPERİM SİZLER DAHA UYUYUN TAKIMI SİVASLILAR DEĞİL SAKARYALI KONYALI ANKARALI TRABZONLU VE DAHA BİRÇOK KİŞİ DESTEKLİYOR

UTANIN

3258murat 24.04.2008 07:50

[B]Helal olsun sana Bülent hocam

Bundan daha güzel bir benzetme olur mu bilmiyorum

Fuzuli,Baki,Nedim,Nefi,Şeyh Galip vs.vs.vs....

Onlar bile senden daha iyi ifade edemezdi herhalde[/B]

Abdullah DuMaN 24.04.2008 07:55

Ey seyircim uyan’
Sivas sokaklarında şampiyonluk coşkusunun olmaması Uygun’u üzdü. Genç hoca, “Sanki insanların üzerinde Yukarı Tekke Mezarlığı’nın sessizliği var” dedi

SİVASSPOR’UN başarısı şehre yansımıyor. Ligde son 3 haftaya girilirken şampiyonluk yarışında 3 büyüklerle baş başa mücadele ederek tarih yazan Sivasspor’un bu başarısı kentte beklenen havayı oluşturmadı. Şehrin en işlek caddelerinde bile çok az sayıda Sivasspor bayrağı bulunması dikkatten kaçmadı. Teknik Direktör Bülent Uygun, “Sanki insanların üzerine ölü toprağı var. Herhalde takımlarını gönüllerinden seviyorlar” dedi.

FOTOGOL

3258murat 24.04.2008 07:56

[B]Peki bu ölü toprağını ne zaman ve nasıl atacağız üzerimizden

Allah korusun, deprem olunca insanlar ne hale düşüyor

İşte Sivasspor da futbolda deprem yaptı

Dünya sarsıldı,UEFA sarsıldı,ANADOLU' da yer yerinden oynadı

Anadolunun gözleri çakmak çakmak

Peki ya Sivas ? Coğrafyada hissetmeyen bir yer kaldı o da SİVAS[/B]

zaralım 58 24.04.2008 08:04

SİVAS'TAKİLER TÜM DÜNYADAKİ SİVASLILAR ARTIK CANLALNIN ÖNÜMÜZDE 3 FİNAL MAÇIMIZ VAR ÖZELLİKLE DS-GS MAÇLARINDA TAKIMI YANLIZ BIRAKMAYALIM

Yigido58_NL 24.04.2008 08:44

3 hafta sonra sampiyon belli oldugu zaman goreceksiniz,bazilarinin uzerinde olu topragimi serili yoksa iclerinde kansizlikmi var,iki dudukten biri sampiyon olsunda gorun bakalim nasil canlaniyor o oluler,adi insanlar senin sehrinin takimi sampiyonluga oynasin sen hala diger takimlarin yalakaligini yap.Inanamiyorum halkimiza ,Ben Hollandada yasiyorum burda Sivasla alakasi olmayan insanlar bile Sivassporu canigonulden destekliyorlar,maclarini kacirmiyorlar,Herkesin sevgisini kazanabildi Sivassporum ama Sivas sehrinin sevgisini destegini kazanmak cok zor diye dusunuyorum.

Delikanli adamin tuttugu takim nufus cuzdaninda yazar

S1vasLee 24.04.2008 09:05

Haydi Sivass Destek Zamanı Tam destek Yiğidolar Şampiyon Sivasspor hadİiiiii

altan54&58 24.04.2008 09:48

Haydi SİVAS, Haydi SİVAS Sevdalıları,Haydi YİĞİDO, Sözde büyüklerin saltanatını yıkmaya çok az kaldı ayağa kalkın HAYDİ.Avuçlarımız patlayana ,sesimiz kısılana,yorgunluktan bayılana dek destek verelim YİĞİDOYA.Ulu Önder Atatürk Cumhuriyetimizin temelini SİVAS'da attı.Haydi o zaman TÜRKİYEMİZİN her yerini hatta yetmez dünyayı KIRMIZI BEYAZ'a çevirelim.Şimdi destek zamanı uyuma değil.

cenan58 24.04.2008 10:05

SİVASSPORUN BU NOKTAYA GELMESİ ELBETTEKİ ÇOK BÜYÜK BAŞARIDIR. BU BAŞARI İÇİN TAKIM OYUNCULARINI, TEKNİK HEYETİ VE YÖNETİMİNE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR. ANCAK:
ŞEHİRDE BAYRAM HAVASI YARATILAMAMASININ SEBEBİ YİNE SİVASSPOR DUR. SEBEBİ İSE TÜM ANADOLU TAKIMLARINI YENİP KENDİ SAHASINDA 3 BÜYÜTÜLMÜŞLERE YENİLMESİDİR. 4-1 LİK FENER YENİLGİSİNE GİDECEK OLURSAK; ŞEHİR TAM HAVAYA GİRİP BAYRAM HAVASI YARATMAK İSTERKEN TAKIM HİÇ DİRENÇ GÖSTERMEYEREK 4-1 YENİLMİŞ VE TARAFTARIN SEVİNCİ KURSAĞINDA KALMIŞ, KOPMUŞTUR.
DİĞER BİR UMUT BEŞİKTAŞ DERKEN YİNE TARAFTARI BU HAVADAN VE SEVİNÇTEN MAHRUM ETMİŞ 2-1 YENİLEREK BAYRAM HAVASININ, SEVİNÇ FIRTINASININ ÖNÜNE ENGEL KOYMUŞTUR.
ŞİMDİ ŞEHİRDEN BAYRAM HAVASINA GİREREK FESTİVAL YAPMASI İSTENİYOR. SİVAS ŞEHRİ SİZE MİNNETTARDIR. ANCAK BİR SEVİNÇ YUMAĞI OLUŞTURMAK VE ŞEHRİ FESTİVAL HAVASINA SOKMAK İSTENİYORSA DENİZLİ MAÇINI 3 PUANLA GEÇİP 3 BÜYÜTÜLMÜŞLERDEN BİRİ OLAN GALATASARAY'I SAHAMIZDA YENMEK ELZEM OLMUŞTUR. AKSİ KAKTİRDE BIRAKIN BAYRAM HAVASINI ALDIĞI TÜM BAŞARILARI YİNE SİVASSPORUN KENDİSİ GÖLGELEYECEKTİR.
SİVASSPORLULAR VE SİVAS ŞEHRİ BAYRAM HAZIRLIĞI YAPMIŞ VE FESTİVALE HAZIRDIR. GALATASARAY'I YEN VE BU FESTİVALİN FİTİLİNİ ATEŞLE.

SEVGİ VE SAYGILAR

yigidomustafa58 24.04.2008 12:14

[B]çok üzücü bir olay Sivas caddelerinin sokaklarının Sivas bayraklarıyla donatılması gerekir..[/B]

EyüphanAydın 24.04.2008 12:20

[B]Gerçekten Bülent Hocamız Çok Doğru Konuşmuş...

Hala O Başarıyı Hala O Özveriyi Yakalayamadık..

Eğer Böyle Giderse Hiçte Yakalamayacağız Gibi..

Zararın Neresinden Dönersek Kardır..İnşallah Biz Ve Halkımız İnşallah

En Yakın Zamanda Uyanır..Silkelenir Kendine Gelir....!!![/B]

altan54&58 24.04.2008 12:25

Evet ya Evet her yer ama her yer KIRMIZI BEYAZLA donatılmalı ne duruyorsun HAYDİ.....

sinan-58 24.04.2008 13:10

ah 2. lig gunleri istasyonda her adım başı dev bayraklar nerde o guzel guzler

ademgoze 24.04.2008 13:18

bu haber tüm gazetelerde çıktı düşünün artık digerleri bim hakkımızda ne düşünmüş

kadir984 24.04.2008 14:31

yinede öyle dememesi gerekirdi gerçekten gönüllerde şampiyonluğu ve sevigisi var en azından onu kaybetmemeliler

ilkergur 24.04.2008 14:34

Ben ankara'da arabamın arka camında kocaman sivasspor posteri ve flaması ile dolaşıyorum. sivaslı olmanın gururunu herkese göstere göstere yaşıyorum. 5058'e defalarca mesaj gönderdim, sivassporun ankaradaki her maçına gidiyorum. sene sonunda göğsümü gere gere "ben elimden geleni yaptım" diyeceğim. haydi sivaslılar herkes destek olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:20.