![]() |
SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
[CENTER][B]Önemli olan kendi maçlarımızı kazanmak.
Şampiyonluk ve Şampiyonlar ligindeki en büyük engel olan galatasarayı yenmekten başka çaremizde yok. Son haftaya girmeden maçı kazanıp, Ankara'ya şampiyonluk hesaplarıyla gideceğiz ;)[/B] [B][COLOR="Red"]SİVASSPORUM:3[/COLOR] Galatasaray:0[/B][/CENTER] |
--->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]insallah bu sefer kendi sahamizda Gs yenecegiz
iki takimda dikkatli oynuyacagindan faza gol olacagini sanmiyorum tahminim SivasSporumuz 1 - 0 Galatasaray[/B] |
bu tip maçlara 1-0 olsun bizim olsunla bakılmalı
Sivassporumuz:1 Galatasaray:0 |
[B]BELKİDE BİZİM SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI OLMAK YADA OLMAMAK MAÇI... ÇOK ZOR BİR MAÇ TANSİYONUN YÜKSEK OLACAĞI MAÇI İSTYENEİN KAZANACAĞI BİR MÜSABAKA OLACAK....
ARKADAŞLARIMIZINDA DEĞİ GİBİ 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN...[/B] |
valla kazanalımda skor ne olursa olsun artık isterse 10-9 olsun:D isterse 1-0
|
[B]tahminim bol gollu bi maç olur
3-2 sivasspor kazanır [/B] |
[COLOR="Red"]yavvvvvv hadi artık yenersin sen aslanı 1-0 olsun bizim olsun hadiiiii kaçırma bu fırsatı yen cimbomu geç tarihe[/COLOR]
|
sivasspor bugün 2:1 yener dedim haftayada
Sivasspor 3 GS 1 diyorum ;) |
[COLOR="DarkRed"][B]alıcaz haftaya maçııı 2-1 alırız yineeeee[/B][/COLOR]
|
Arkadaşlar İstanbuldan herhangi bir organizasyon olacak mı bu maç için.Taraftar derneğindeki arkadaşlar haber verebilir mi eğer otobüs kaldırılacaksa. Şimdiden teşekkürler...
|
Bence bol gollü bir maç olur. 3-1 veya 2-1 gibi bir skorla bizim olur gibi geliyor.
|
[B][COLOR="Red"]SIVASSPOR :2 GALATASARAY:1 .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
1-0 olsun bizim olsun :D Bu sene şampiyonuz inş en kötü ihtimalle şamp.ligi
|
sivasspor: 2 galatasaray : 1 inş.yeneceğiz
|
-->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
bnce maci 2 1 aliriz ve sampiyonluga 1 adim daha yaklasiriz
|
[B]hakem bülent yıldırım olacak!!!!![/B]
|
sahadan en az bir beraberlikle ayrilacagimiza eminim
|
[B]bu mac bızım 2-0 sıfır ıns yenıcez kral bızız[/B]
|
ben maçı 1-0 kazanıcağımızı tahmin ediyorum..
|
[B]İnşallah yarınki maç berabere biticek ve biz gs'yi burda yenerek önüne geçicez,sonra fb'nin de trabzon ya da gençlerbirliğine puan kaybetmesiyle şampiyonuz inşallah...[/B]
|
16. hafta liderdik, GS'ye yenildik ve liderliği kaybettik,
20. hafta liderdik, FB'ye yenildik ve liderliği kaybettik, 29. hafta elimize geçen çok önemli bir fırsatı teptik, BJK'ye yenildik ve kaybettik! Bu çok önemli maçlardan kritik galibiyetler çıkaramadığımız için Sivaslılar Sivasspor'a bir miktar tedirginlikle yaklaşıyorlar, bir türlü iddialı olamıyorlar. İş bu halde yine çok önemli bir fırsatı elimize geçirdiğimiz şu an: 33. hafta GS ile maç yapacağız. Bu maç için özellikle teknik heyet ve futbolcularımıza sesleniyorum, yeter artık kritik maçları kaybedegeldiğimiz artık birisini de kazanalım. Unutmayın GS galibiyeti bizi şampiyon yapabilir! En kötü ihtimalle şampiyonlar ligine götürür, lütfen bunun bilincinde oynayın. Bize bu çok iddialı konumumuzda bir hüsran daha yaşatmayın! Bu maçta inşallah büyük sükse yaparız; Sivas: 3 GS: 1 |
SİVASSPOR-Galatasaray Maçı öncesi Lütfen tüm şehre ve evlerimize Sivasspor bayrakları asalım...Sivas'ın üzerindeki ölü toprağı artık kalksın, Zaman şenlik zamanıdır. Şehride,taraftarıda ve Grurumuz Sivasspor'uda ayağa kaldıralım. Tüm Türkiye Sivas görsün. Lütfen konuyla ilgili ayrı bir form açılsın ve insanlar organize edilsin.
|
ben gs derım ya sivas bu maçı da satr 0-3
|
çok zor ve stresli bir maç olur.akıllı oynayan kazanır.bu sezon bir çok ilki başardık.inşaallah galatasarayı da yenerek hem yine bir ilki başarır,şampiyonluğa da dev bir adım atmış oluruz.saygılarımla
|
[QUOTE=GuNaY;354603][CENTER][B]Önemli olan kendi maçlarımızı kazanmak.
Şampiyonluk ve Şampiyonlar ligindeki en büyük engel olan galatasarayı yenmekten başka çaremizde yok. Son haftaya girmeden maçı kazanıp, Ankara'ya şampiyonluk hesaplarıyla gideceğiz ;)[/B] [B][COLOR="Red"]SİVASSPORUM:2[/COLOR] Galatasaray:1[/B][/CENTER][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]Aslında SİVASSPOR - GS Maçının konusu ben açmak isterdim çünkü burdan skor değil güzel dileklerimi yazmak isterdim sonuçda yine yazıyorum Sivasdaki tüm Yiğidolarave Yiğidelere tüm Taraftarlara ve Seyircilere SİVASSPOR -- GS maçı sonucu ne olursa olsun SİVASSPORUMUN Bu sezon sivasdaki son maçı Ve maç bitmeden stadı terk etmeyin maç sonu ne olursa olsun Şampiyon SİVASSPOR ŞAMPİYON SİVASSPOR DİYEREK İNLETİN TÜM SİVASI BU TAKIM BUNU FAZLASIYLA HAKETTİ 4 EYLÜL ŞAMPİYON SESLERİYLE İNLEMELİ TEŞEKÜRLER SİVASSPOR BİNLERCE TEŞEKÜRLER BU MAÇIN SKORU NE OLURSA OLSUN BİNLERCE TEŞEKÜRLER AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ DEMİYECEM ONLAR ZATEN DUYDU HEY SİVASLI UYUMA YETER ARTIK DUY BU TAKIMI AS BAYRAKLARI UYAN UYUMA TÜM DÜNYADAKİ SİVASLILAR UYANIN ARTK ASIN BALKONLARA BAYRAKLARI KIRMIZ BEYAZ OLSUN HER YER TEK REN TEK YÜREK [/B][/COLOR] |
[QUOTE=yusuf_yusuf;355046]ben gs derım ya sivas bu maçı da satr 0-3[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]BEN SİTE YÖNETİMDE OLSAM SENİ BU SİTEDEN ATARIM SATMAM KSB[/B][/COLOR] |
bu mac acayip zor olacak ama ginede 2-1 aliriz
|
[B][I][COLOR="Olive"]Olmak ve olmamak !..Andımız Şampiyon olmak adına...Kıran-kırana en çetin maç olacaktır.Ortada bir maç...Gönlüm Sivasspor un son keskin virajı galibiyetle kapatarak,Ankara ya Şampiyonluk Cumhuriyetini kurmaya gidecektir...[/COLOR][/I][/B]
[CENTER][IMG]http://i29.tinypic.com/ra93zn.gif[/IMG][/CENTER] |
inşllah 2/1 alcaz cimbomuda boş göndercez
|
gs yi yenecez buna yürekten inanıyorum.bugünki maç berabere biterde haftaya fener gençlerbirliğne veyada trabzona takılırsa ipi göğüsleriz
|
[I]Insallah yigidoalrin takimi Sivassporumuz galatasaray macini kazanip sampiyonlar ligine giden ilk anadolu kulübü olmanin kapisini acmis olursun .Sivassporumuza üstün basarilar dileriz.Saygilarimla...[/I]
|
Yenemezsek çok ama çok yazık olur.FB-BJK maçları çok sönük ve kötüydü.Haydi SİVAS bu defa kazanmalısın.GS çok kuvvetli bir takım.
|
slm ben bu yorumu izmirden fanatik bir sivaslı yiğido olarak yazıyorum ben bu tajmini tüm galata saraylılarla iddaya girerek yapıyorum yiğidoların efendisi sivasspor 2 tane normal 1 tane penaltıdan sivas 3 gs 1....
|
kaç kaç biterse bitsin farketmez sonuçta galip gelen taraf SİVASSPOR olsun...bnim tahminim:
SİVASSPOR:2 Galatasaray:1 |
SİVASSPORUMUZ 2
SALATSARAY 1 *********************************************** |
erol58 agzından bal damlıo arkadasım inş..... 4 eylül cimboma mezr olacak :@:@:@:@
|
[B]1-0 olsun bizim olsun....bu maçı alalımda ankaraya akalım...[/B]
|
-->: --->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumla
[QUOTE=yusuf_yusuf;355046]ben gs derım ya sivas bu maçı da satr 0-3[/QUOTE]
[B]bu lafı çocukluğuna veriyorum!!![/B] |
ALLAHIN IZNIYLE BU MACI ALACAGIZ
TAHMINIM: [B][COLOR="Red"]SIVASSPORUMUZ 2[/COLOR][/B] GS 1 |
Dökülen beşiktaş'ı yenemedik ki bunları yenelim, valla bu istanbul takımları konusunda beni sivasspor çok yanılttı. Akşı taktirde şimdi 6 puan avarjla liderdik ve bu sezon sonu şampiyonduk.
Sivas:3 gs:0 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17. |