SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   Gs MaÇıNa DoĞRu.!! YİĞİDO GENÇLİK .!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18191)

GLoBe-Y-Gençlik 26.04.2008 22:47

Gs MaÇıNa DoĞRu.!! YİĞİDO GENÇLİK .!!

[CENTER][IMG]http://img159.imageshack.us/img159/9040/sdsdjn5.jpg[/IMG]

[B]SİNCE_2008[/B]
[B]YİĞİDO GENÇLİK[/B][/CENTER]

sivas_kangallı 26.04.2008 22:48

--->: Gs MaÇıNa DoĞRu.!! YİĞİDO GENÇLİK .!!

hadi bakalım gs maçı çok önem kazandı inşallah gs yi yenicez bu sefer.

34elif58 26.04.2008 22:51

inşl maşllahı yok bu maçı alcaz. şampiyonluktaki en buyuk adımı atmş olucaz!! (şAmpiyon SİVAS)

yusuf_yusuf 26.04.2008 23:26

allahın izni ile kazanırız ya ben pek umutlu deilim ma bu maç ta yenerız umarım

mdeniz58 26.04.2008 23:28

-->: Gs MaÇıNa DoĞRu.!! YİĞİDO GENÇLİK .!!

SİVASSPOR-Galatasaray Maçı öncesi Lütfen tüm şehre ve evlerimize Sivasspor bayrakları asalım...Sivas'ın üzerindeki ölü toprağı artık kalksın, Zaman şenlik zamanıdır. Şehride,taraftarıda ve Grurumuz Sivasspor'uda ayağa kaldıralım. Tüm Türkiye Sivas görsün. Lütfen konuyla ilgili ayrı bir form açılsın ve insanlar organize edilsin.

ofgurleyuk78 26.04.2008 23:31

Beşiktaşın dışında önemli maçlarda galibiyetimiz yok. İnşallah bu uğursuzluk Cimbomda bozulur.

ofgurleyuk78 26.04.2008 23:32

Gazetelerde yazıyor(Sivas dışında yaşadığımız için) sivaslılar pek destek olmuyormuş. Üzüldüm doğrusu. Her yer donatılmalı bayraklarla. Tıpkı Bayram yeri gibi olmalı..

SONMEZ 26.04.2008 23:50

--->: -->: Gs MaÇıNa DoĞRu.!! YİĞİDO GENÇLİK .!!

[QUOTE=mdeniz58;355052]SİVASSPOR-Galatasaray Maçı öncesi Lütfen tüm şehre ve evlerimize Sivasspor bayrakları asalım...Sivas'ın üzerindeki ölü toprağı artık kalksın, Zaman şenlik zamanıdır. Şehride,taraftarıda ve Grurumuz Sivasspor'uda ayağa kaldıralım. Tüm Türkiye Sivas görsün. Lütfen konuyla ilgili ayrı bir form açılsın ve insanlar organize edilsin.[/QUOTE]

[B]Çok doğru ve güzel bir öneri.
Umarım öyle olur ve mutlu sona ulaşırız.[/B]

fyurt58 27.04.2008 14:42

arkadaslar ben erzincandan yazıyorum adım furkan bana sivas-galatasaray maçının bilet fiyatlarını söylermisiniz 30 kişilik bi grup olarak gelmeyi düşünüyoruz sivas taraftarı olarak cep numaram 0537 2262424 email adresim [email]fyurt@hotmail.com[/email] birde biletleri nerden alabileceğimizi söylerseniz çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum ona göre bizde erkenden gelicez memleketimize şimdiden sagolun arkadaslar hayırlı günler

svsloveturan 27.04.2008 15:17

ya rakadaşlar kesin alcaz gs maçını buraya kadar getirdik burda bırakamayız herkes kendini hazırlasın şanpiyon olamasakta bu sevinci yaşayalım biz izmirden 10 sivaslı gelcez sivassporla gurur duyuyoruz yensede yenilsede buralara kadar bizi umutlandırdıkları için çoook teşekkr ederiz EN BÜYÜK SİVASSPOR maça gerçekten destekleyecek taraftarların gelmesini temenni ederim
gösterelim şu yazarlara sivasta nasıl taraftar varmış
hepini a.e.o görüşmek üzere bye

sinan-58 27.04.2008 15:18

hep destek tam destek olmak için kale arkası gara gelsin herkes

izmirliyiğido35 27.04.2008 15:20

YAV MAÇA GİDİYONUZ DA ARTIK İNLETİN ŞU STADI YAVV BAKIN BİZE İZMİRDEKİ YİĞİDOLAR DENİZLİYİ İNLETTİK 90 DAKKA SES SOLUK KALMADI VALLA
SİZ ORADA DAHA ÇOKSUNUZ YAPIN ARTIK GÖRSÜNLER SEYİRCİYİ

GLoBe-Y-Gençlik 27.04.2008 15:42

[B]DoStUM bIz INLETIROYUZ CEKIRDEKCILERIN ITIRAZI OLMASA DUYULUCAK NEYSE GORURUSZ MEŞALE FALAN STAD KIRMIZI BEYAZ OLUCAK[/B]

furky.b 27.04.2008 15:43

Ilk basta Sehitlerimizi Unutmayalim..Gereken Pankart Acilmali..
Sehitlerimize Allah'Tan Rahmet Ailesine Bassagli Diliyorum..

Tribunde Su Slogani Atsaniz :

Bu Vatan Bölünmez Bu Boyle Bilinir!!!
Bu Vatan Ugruna Haziriz Ölmeye,!
Apo'nun P..eri Sabrimiz Kalmadi!!
YIGIDO(SIVASLI) Geliyor S..... Anani !!!

Arkadaslar Kusura Bakmayin ama Nekadar Kufur Etsek de Az Onlara..
Allah Belalarini Versin!!!!

ayni bu video daki gibi show yapsak: Gorsunler Bu Vatan Sahipsiz Kalmadigini! Olmeye Hazir Oldugumuzu!!

[url]http://www.youtube.com/watch?v=wNljhvcPGwY[/url]

MustafaParlak 27.04.2008 15:48

arkadaşlar şampiyonluk yolunda önemli bit maç olabilir ama üstünde çokk konuştugumuz bütün maçları yenildik önemli ama sıradan bir maç üstünde fazla durmayalım...

GLoBe-Y-Gençlik 27.04.2008 15:49

EVET INS ŞEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ YARIN BIRGUN BIZDE GIDICEZ KADERDE NE VARSA O KIM BILIR SEHIT DUSERIZ ÖLÜRÜZ VATANIMIZ SAG OLUR

iskin_58 27.04.2008 16:13

arkadaşlar siz şu gar tarafı a blokta milletin gözünü korkutsanız biraz çekirdekçiler gelemez oraya.bilet bulamıyoruz ki gelelim a bloğa adamlar hemen kapıyor iyi izleniyor diye.siz bağırıyorsunuz arkanızdakiler oturup çekirdek yiyor.

sinan-58 27.04.2008 17:37

-->: --->: Gs MaÇıNa DoĞRu.!! YİĞİDO GENÇLİK .!!

[QUOTE=iskin_58;355383]arkadaşlar siz şu gar tarafı a blokta milletin gözünü korkutsanız biraz çekirdekçiler gelemez oraya.bilet bulamıyoruz ki gelelim a bloğa adamlar hemen kapıyor iyi izleniyor diye.siz bağırıyorsunuz arkanızdakiler oturup çekirdek yiyor.[/QUOTE]

kardeş kale arkalarında millet karışık oturuyor sen gel yer çok orda

alem_halil 27.04.2008 17:59

bu maçı sabırsızlıkla bekliyoruz abazımızın çıktığı kadar bağıracağız abimle pazar gününü nasıl getireceğiz.inş maçta galibiyetle ayrılırsak maçtan sonra kutlama yaparız haydin yiğidolar gar tarafına buyrun sitres atmaya...

GLoBe-Y-Gençlik 27.04.2008 18:45

[B]SımDı Geldı Su Gs maCIna Ins BerAbeR kAlırDa DeVıRıRıZz [/B]

hakan_toker58 27.04.2008 19:01

arkadaşlar bütün bir sezonun suskunluğunu bu maçta bozalım, tüm türkiye taraftarı ve şampiyonu görsün artık türkiyede 4 büyük yok tek büyük var oda SİVASSPOR

fyurt58 27.04.2008 20:44

arkadaslar lütfen bana maç biletlerinin ücreti hakkında bilgi verin çok acil 30 kişi beni bekliyor geleceğiz sivas a ama öncdeden bilmemiz lazım ücretleri lütfen bir cevap yazın

GLoBe-Y-Gençlik 27.04.2008 20:48

tam bılmıyorum tahmınen kale arkadası 15 veya 20 olur maraton ıse 30

TS58 27.04.2008 21:12

SİVAS'ı satan Aslanlar kartaldan sonra maça gelirler.

efetoor 27.04.2008 21:17

arkadaşlar bu maçta gassarayı yenip Sivasın gücünü göstermeliyiz. herkes maça gelsin ve gassaraya sivas cehennemi neymiş gösterelim. ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ! O KADAR!:mad:

özyiğido 27.04.2008 21:26

şimdi fb bizi sıkıştıracak ne olur maçı alın diye kendileri resmen yattı bizide yaktı en azından berabere kalsaydı iyi olurdu biz gsyi 3-0 yenmemiz lazım

Eroltutus58 27.04.2008 21:34

ben sivassporlu futbolcu kardeşlerimizin galatasarayın isminden korkmadan her zamanki oynadıları futbollarını oynarlarsa 3-0 veya daha farklı skorla kazanacaklarına eminim. Ancak takımın inanması lazım kendine. Ben inanıyorum ve SİVASSPOR ŞAMPİYON DİYORUM.

yiğidocan58 27.04.2008 21:35

BİZ GSYİ BURDA 3-0 YENECEZ İNŞ.
GS REHAVETE KAPILIR YENERİZ,FB DE DAHA TOPARLAYAMAZ...
ŞAMPİYON SİVASIM OLUR.ALLAH BÜYÜKTÜR.
FUTBOLCULAR TEKNİK HEYET BAŞKANIMIZ İNANIYOR BİZDE İNANALIM ŞAMPİYONLUĞUMUZA...

İNADINA 58

tayfun5883 27.04.2008 21:53

arkadaşlar benim sizlerden bir ricam olacak lütfen fener ve beşik formalı zibidileri tribünlere almayalım sivasın imajını etkiliyor artık şampiyonluğa oynayan bir takımımız var onları uyaralım eger beşik ve fener formasıyla gelirlerse çıkartmaları için uyaralım

metins 27.04.2008 21:57

--->: -->: Gs MaÇıNa DoĞRu.!! YİĞİDO GENÇLİK .!!

[QUOTE=ofgurleyuk78;355057]Gazetelerde yazıyor(Sivas dışında yaşadığımız için) sivaslılar pek destek olmuyormuş. Üzüldüm doğrusu. Her yer donatılmalı bayraklarla. Tıpkı Bayram yeri gibi olmalı..[/QUOTE]

aynen de ole zaten bizim yapmamız gereken 1 yıl boyunca yapmadığımızı bu maçta yapmak ve sivasspor a seyirci deil TARAFTAR OLALIM :)

kadir0911 27.04.2008 22:03

[QUOTE=furky.b;355363]Ilk basta Sehitlerimizi Unutmayalim..Gereken Pankart Acilmali..
Sehitlerimize Allah'Tan Rahmet Ailesine Bassagli Diliyorum..

Tribunde Su Slogani Atsaniz :

Bu Vatan Bölünmez Bu Boyle Bilinir!!!
Bu Vatan Ugruna Haziriz Ölmeye,!
Apo'nun P..eri Sabrimiz Kalmadi!!
YIGIDO(SIVASLI) Geliyor S..... Anani !!!

Arkadaslar Kusura Bakmayin ama Nekadar Kufur Etsek de Az Onlara..
Allah Belalarini Versin!!!!

ayni bu video daki gibi show yapsak: Gorsunler Bu Vatan Sahipsiz Kalmadigini! Olmeye Hazir Oldugumuzu!!

[url]http://www.youtube.com/watch?v=wNljhvcPGwY[/url][/QUOTE]

kusura bakma ama küfürsüz pankart olmasi lazim, coluk cocuk geliyo maca örnek olmamiz lazim

sinan-58 27.04.2008 22:06

-->: --->: Gs MaÇıNa DoĞRu.!! YİĞİDO GENÇLİK .!!

[QUOTE=kadir0911;355614]kusura bakma ama küfürsüz pankart olmasi lazim, coluk cocuk geliyo maca örnek olmamiz lazim[/QUOTE]

bu pankart değil marş.................

kadir0911 27.04.2008 22:20

--->: -->: --->: Gs MaÇıNa DoĞRu.!! YİĞİDO GENÇLİK

[QUOTE=sinan-58;355621]bu pankart değil marş.................[/QUOTE]

tmm yanlis okudum ama herneyse genede küfürsüz gecmesi lazim

badboysefaa 27.04.2008 22:39

keşke tirbünlerdede ölü topragı kalksa maraton çekirdek yemese maçta bagırsa sivas için sivasspor için lütfen canlanalım ben bayragımı astım evimin camına hadi yigidolar sıra sizde sivasın gelişimi için sivasspor için.... teröre lanet olsun aponun köpekleri desek daha doru olur küfür etmemiş oluruz küfürleri içimizde ederiz

EyüphanAydın 27.04.2008 22:45

[B]Yiğido Gençlik Grubuna,

Gerçekten Yeni Kurulmalarına Rağmen..

Çok İyi Organizasyonlar Yaptılar..

Bu Haftada Galatasaray Maçinda Başarılar Dilerim...[/B]

bezanardo 28.04.2008 15:14

arkadaşlar bende kocaeli den geleçem maça...fakat maç günü anca orada olurum acaba amaç günü bilet buylabilir miyim.lütfen yardımcı olun.. tel numaram:0555 504 28 69

YiğidoGençlik 28.04.2008 15:44

[QUOTE=fyurt58;355545]arkadaslar lütfen bana maç biletlerinin ücreti hakkında bilgi verin çok acil 30 kişi beni bekliyor geleceğiz sivas a ama öncdeden bilmemiz lazım ücretleri lütfen bir cevap yazın[/QUOTE]
kardeş mai lini ekledim irtibata geçelim

yigido_furkan 28.04.2008 16:00

yine gar tarafi kale arkasindami olacaksiniz ayrica ora SIKINTi oluyo mac baslayinca arkadan millet oturun goremioz diyo bi 200 kisi felan olsa kimse bisey diyemezde iste

bozkurt187 28.04.2008 16:05

bu maci yüzde yüz almamiz lazim

H_Turan 28.04.2008 16:09

Maça ilgi çok istasyon caddesindeki bilet gişesinde kuyruk oluşmuş böyle giderse 3 güne büyük ölçüde dolar stad daha 6 gün var maça.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54.