![]() |
SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//sivas/sivaskonvoy.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'un, deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yendiği maçın ardından binlerce Sivaslı yollara döküldü. Sivaslılar araçlarıyla konvoy oluştururken, Vali Veysel Dalmaz ve çocukları da Valilik makam otomobili ile konvoyun en başında bulunarak galibiyeti kutladı. Denizlispor-Sivasspor maçının ardından Sivaslılar sokağa döküldü. Binlerce Sivaslı kentin en işlek caddesi olan İstasyon ve Atatürk Caddeleri'ni araç trafiğine kapattı. Yüzlerce Sivaslı araçlarıyla konvoy oluştururken, Vali Veysel Dalmaz ve çocukları da Valilik makam otomobili ile konvoyun en başında bulunarak galibiyeti kutladı. Valilik Binası önünde son bulan kutlamalar sonrasında bir açıklama yapan Vali Veysel Dalmaz, Sivasspor'un şampiyon olacağını savundu. Yapılan bu kutlamanın 2 hafta sonra lig bitiminde Sivasspor'un şampiyon olacağının bir işareti ve hazırlığı olduğunu ifade eden Vali Dalmaz, "Bugün Sivas bir bayram yapıyor. Bunu 'Taraftarlarla hep beraber canlandıralım' dedik. Yapılan bu konvoy, Sivas'ta 'Sivasspor şampiyonluğa hazırdır'ın göstergesi oldu. Takımı, teknik kadroyu, taraftarları ve Sivas'ı tebrik ediyoruz. Sivas'a bu galibiyet hayırlı olsun. Şampiyonluk yarışında bu galibiyet bize çok önemli bir mesafe kazandırdı. Ben de bu anlamda Sivas'a önderlik etmek istedim. Hep beraberiz. Sivas; takımıyla, taraftarıyla, teknik kadrosuyla, vatandaşıyla, iş adamıyla tek vücuttur ve takımının, kulübünün yanındadır. Tekrar Sivasspor'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi. |
--->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
Aynı şov u inşallah Ankara da gençlerbirliği maçından sonra da yapacağız!!!
|
sayın valim bugün size canlı şahitlik ettim,ve ben sizle iftihar ediyorum,siz ne güzel insansınız...
|
evet arkadaşlar süper bir ortam vardı tabiki bu şovun içinde biz de vardık:)
|
ne has Sivaslilar disariya cikmislar ya!!!
Sayin Valimizmi yoksa cikmiyana ceza var diye ilanmi etti ?? hayirdir ne oldu bu Sivaslilara!! birileri doktora haber versin!! ne olur ne olmaz !! |
[QUOTE=yigidoo;355104]ne has Sivaslilar disariya cikmislar ya!!!
Sayin Valimizmi yoksa cikmiyana ceza var diye ilanmi etti ?? hayirdir ne oldu bu Sivaslilara!! birileri doktora haber versin!! ne olur ne olmaz !![/QUOTE] aynen kardeşim..!!bizim sivasın kafasına saksı düşmüş.!!inşallah bazı şeyler değişirde..seyircilikten tarftarlığa dönüşüm başlar.. |
-->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
ANADOLU BAŞTAN BAŞA KIRMIZI BEYAZ
ARTIK TARİH DEĞİŞTİ -ŞAMPİYON SİVAS- ALLAH ÇALIŞANIN HAKKINI VERİYOR.BİZ BURALARA BEDAVADAN GELMEDİK ALNIMIZIN AKIYLA,BİLEĞİMİZİN GÜCÜYLE.SİVASIN HAVASIDA BURAYA KADAR DİYENLERE İNAT YILMADIK YIKILMADIK!YÜRÜDÜK YÜRÜDÜK VE YÜRÜDÜK!İNANMIŞTIK BİZ BU BAŞARIYA.İNANMIŞTI ANADOLU İNANMIŞTI YİĞİDOM!VE BAŞARDIK!ANADOLU TAKIMLARI ARASINDA EN ÇOK PUAN ALAN TAKIM OLDUK!ŞİMDİ HEDEF ŞAMPİYONLUK.ASKER BÜLENT BUNU HAKETTİ,11 DEV YÜREK BUNU HAKETTİ MECNUN BAŞKANIMIZ BUNU HAKETTİ 12. ADAM BUNU HAKETTİ VE ANADOLU BUNU HAKETTİ.ŞU AN KAYSERİLİSİ,TOKATLISI,YOZGATLISI,MALATYALISI,ADIYAMANLISI,HATTA ARDAHANLISI SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN DUA EDİYOR. ALLAH'IM YARDIM ELİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK EYLEME.BİZ YİĞİDOLARA ŞAMPİYONLUĞU YAŞATMAYI NASİP EYLE YA RABBİM.AMİN |
Vayy Bu Habere Vallahi Sivasin Denizliyi Yendiginden Daha COk Sevindim, Demek Sivaslilar Sonunda Ayaga Kalkabilir, Helesukur Gec bile Kalindi Ama neyse bunada Sukur :D
SIVASSPORUMMM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!! |
[B][I][COLOR="Olive"]Hele şükür yaaa !..Haydi yiğidom Uyan !..Uyan-uyan ve silkelen !..Her yer Kırmızı-beyaz olana dek !.. [/COLOR][/I][/B]
|
[B]En nihayetinde Sivastan güzel bir haber geldi :)
Valimizinde dediği gibi şampiyonluk kutlamalarının provası niteleğinde, geçte olsa yapılan herşey güzeldir ;)[/B] |
Galibiyetinizi kutluyorum Devamı Şampiyonluk kutlamasına diyorum. Adanasporlu.
|
İnşallah Şampiyonluk sevincini aynı şekilde gençler maçı sonrası ankara sokaklarında da yaşarız
|
vayyyy ne güzel inş bi mucize olurda şampiyon oluruz ozamn görsün türkiye
|
SİVASA VE SİVASLIYA BU YAKIŞIR.ÇOK GÜZEL HERZAMAN BÖYLE DESTEK DEVAM EDER.
VALİMİZİN HAKKINI ÖDEMEMİZ MÜMKÜN DEGİL SİVAS VE SİVASSPORA KATKILARINDAN DOLAYI KENDİ ADIMA NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ OLUR. |
[B]macı cılgınlardan fatih abiyle izledik zaten 3 kişiyiz mac bitti istasyonda yol boyu gidiyoruz bi tane atkılı bayraklı kımse olmaz mı yok ayaklarımız telaslı telaslı meydanda vardır diyor ve hızlı adımlarla ilerliyoruz bekliyoruz bir ses bir araba korna sesi ama yok..ben yine donup bizimkılere ''ben dedim size bu sivastakılerın cogundan bişey olmaz'' diye diyip geri donuyoruz sonra bi bakıyoruz yavas yavas arabalar tek tük de olsa kornalarla meydana akıyor karar degısıp bir ihtimal canlılık olur diye tekrar meydana gelıyoruz az da olsa bir kıpırdanma var sonra fatih abinin tanıgı olan bir arabaya dolusuyoruz 6 7 kişi ve yavas yavas çarşı şenlenmeye calısıyor ataturk caddesinden yukarı dogru cıkarken polıs beledıye carsısının onunde durduruyor hepımız korkuyoruz ceza gelıcek kalabalıgız arabadan sarkıyoruz diye ama polis demez mi '' konvoy yapacaksanız valılıgın onunde durun'' diye :D bi gelıyoruz yaklasık15 20 bayraklı arac durmus meydanın canlanmasını beklıyor...gittikden sonra kapının onunde sayın valımızı goruyoruz atkılı birşekilde konvoyu ortanize ediyor...biraz bekledıkden sonra araba sayısı 30 a yakına ulasıyor ve istasyondan gara ordan yenısehire ordan da ataturk caddesıne cıkıyoruz avaz avaz bagırarak ve valılıgın onunde kutlamayı bıtıriyoruz...
ne mutlu ki bende o coskunun ıcındeydım...organızeye yapıp sivas i az da olsa senlık havasına sokan valimize binlerce kez tesekkurler... not : Allah ın izniyle bunun 10 20 mislini pazar aksamı saat 21,00 dan sonra tekrar yapacaz !!! (7 . haftadan itibaren msn imde yazdıgı gibi '' O LA CA ĞIZ ! ! ! ''[/B] |
arkadaşlar fazla sevinmeyin konvoy dediği 10 araba ya var ya yok 40-50 kişide valiliğin önunde vardı 2. ligdeki gunlerimizin 10da 1i etmez o zmnlar iğne atsan yere düşmezdi birde maç bittikten sonra taşhanın orda bir minübüs gsli kendi takımlarının lehine tezahürat yaptı gitti bu da sivasın ayıbı
|
arkadaşlar inanın izmirli yiğidolar olarak asıl şovu biz denizlide yaptık az olan sayımıza rağmen denizlili taraftarları susturupğ sözü biz aldık
|
kardeş video veya resimler ne zman eklenecek
|
belki birazdan eklenir krdşm myway krdşm halletcek çok yorulduk daha yeni geldik dostum
|
[CENTER][IMG]http://i29.tinypic.com/ra93zn.gif[/IMG][/CENTER]
|
tamam gardaş 4gözle bekliyoz fotoları
|
insallah haftaya gs macinda'da cosarlar
|
[I]Cok sükür sivasimizin caddelere dökülüp bayram sevinci yasamasi biz yigidolar olarak büyük onur vericiliktir.Yürü be Sivasim yürü kim tutar seni yigidolarin takimi Sivassporumuz.Saygilarimla...[/I]
|
dahada sokaga gidecegiz bu son degil
|
HELAL SİVASSPORA HELAL YİĞİDOLARA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR İŞTE DEVRİM YAPMAYA SADEÇE İKİ MAÇ KALDI ŞAMPİYON SİVASSPOR
|
Artık SİVAS'lı yeniden öz kimliğine döndü.Bundan sonra temeli sağlam.Şımarmaz,bu başarıyı yeterli görmez ise hep zirve de kalır.Yoksa maziyi anar durur.
|
sivasın şampiyonluğunun hayal değil bir hedef olduğunu herkes anlamıştır umarım biz ligi nerde bitirirsek bitirelim şampiyon olduk sayıyorum bu başarıyı başka hangi anadolu takımı kazanmışki hemide süperligde 3 sezonumuz sivassporlu tüm yönetici teknik kadro futbolcular vali belediye başkanı iş adamları taraftarlar tüm emeği geçen yiğitlere selam hepsini çok seviyoruz ve hepsini teker teker tebrik ediyoruz siz bize bu mutluluğu yaşattınız ALLAHTA her daim sizi mutlu etsin İSTANBULDAN DELİ YİGİDO
|
gerçekten çook sevındım yav sivaslıların böle bırlık içinde olmasına inşallah devamı gelir...
|
ARTIK BU COSKUYU HER HAFTA YASIYACAZ İNŞ
|
İNŞ ALLAH O SEVİNÇ'İ BİZE YAŞATIR
|
evet dün sivastan bekir arkadaşım aradı acayip ses geliyordu çok süper görüntü diyordu hep böyle olmalıyız son maçtada biz taksime çıkarız
|
[B]BU HAVANIN DİLERİMKİ GALATASARAY MAÇINDA STADADA YANSIR...[/B]
|
Ya hemşerilerim şu GS maçında lütfen bilet alıp maça gidin. Seyirci gibi oturup izleyenlere taraftarlardan yer kalmasın lütfen.. Son iki maç ya son iki maçç
|
işde bu sivasspor tafatarı bu çoşkuyu gs maçında da yaşayalım 4 eylulun cehennem olduğunu gösterelim tum dunyaya
|
Ya anlamıyorum arkadaş bu takım daha ne yapsın ki şu statta yer gök inlesin. Şu takım kayserinin olsaydı neler yaparlardı. Bursaspor taraftarına bakalım, Konyaspor taraftarına bakalım. Abi bizim maç lig Tv olunca kimse stata gitmiyor. Ama Bursa maçlarını ister canlı olsun olmasın full çekiyor.
|
Sayın valimizde olmasa kimse Sivasa sahip çıkmayacak. Yav şu İstanbuldaki zengin Sivaslı olanlar varya pardon sadece kimliğinde sivas yazanları kınıyorum. Bir insan ancak bu kadar memleketine duyarsız olur yavv. Başka takımlara sponsor olacağınıza memleketiniz takımına sponsor olun suyunu içtiğiniz, havasını soluduğunuz, ekmeğinden yediğiniz memleketinize bir faydanız olsun..
|
helal olsun yiğidolaraböyle bir konvoyu İstanbuldada yapmak lazım
|
[B]helal olsun sıvasıma bızede bu yakışırdı o akşam sıvasda olup kardeşlerım beraber sewınmeyı cooooooooooooookkk ıstredım ama saglık olsun şimdı sıra cımbom haydı sıvasım [/B]
|
kiskananlar catlasin hele kayserispor antrenörü orta yernden catlasin
|
[B][COLOR="Red"]SİVASLILAR [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]BİRDE TAKIMLARINA SAHİP ÇIKSALAR![/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:24. |