![]() |
TARAFTAR İNANSIN!!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/hayrettin.jpg[/IMG]
Hayrettin, taraftarların ve Sivas halkının şampiyon olacaklarına veya Şampiyonlar Ligi’ne gideceklerine inanmadığını söyledi!! Yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu yönetiminde gerçekleştirilen idmana sakatlıkları süren Balili ve Sedat Bayrak ile rahatsız olan İlhan, hafif sakatlığı bulunan Sezer, izinli oldukları öğrenilen Petkoviç ve Karim Saidi katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından Sivassporlu oyuncular, evli ve bekar oyuncular olmak üzere 2 gruba ayrılarak, çift kale maç yaptı. Maç sırasında futbolcuların oldukça neşeli oldukları ve birbirleriyle şakalaştıkları gözlendi. Bekar oyuncuların farklı üstünlüğüyle sona eren maçın ardından idman sona erdi. Sivasspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, idmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasından istemedikleri bir sonuç çıktığını söyledi. Galatasaray’ın bu sonucun ardından Sivas’a biraz daha rahat geleceğini ifade eden Yerlikaya, ’’Beraberlik dahi onlara yetiyor, ama biz ne olursa olsun kazanmak istiyoruz’’ dedi. Bir hedef koyduklarını, o hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Yerlikaya, ’’Denizlispor maçında da inanılmaz derecede iyi mücadele ettik. Çünkü bu saatten sonra iyi futbol fazla düşünülmez, kazanmak daha önemli. Ne yapıp edip, Galatasaray karşılaşmasını kazanmak istiyoruz’’ diye konuştu. Taraftarların ve Sivas halkının şampiyon olacaklarına veya Şampiyonlar Ligi’ne gideceklerine inanmadığını belirten Hayrettin Yerlikaya, ’’Bu bir gerçek. Ne kadar inanıyor desek de bu görünen bir gerçek. Sivaslı olduğum için bazı şeyleri daha iyi görüyorum. Sonuçta biz bu başarıyı elde ettik ve bu göz ardı edilemez bir başarı. Ama kimse inanmıyor buna. İnşallah bu başarı devam eder. Onlar inanmasın fark etmez, biz kendimiz inanıyoruz. İnşallah bunu başarırız’’ dedi. spor58.com |
-->: TARAFTAR İNANSIN!!
İNANMAYANLAR İNANSIN BİZLER İNANIYORUZ
|
--->: TARAFTAR İNANSIN!!
[B]Biz inanıyoruz Hayrettin
İnanmayanlara ise yazıklar olsun Bugün inanmayanlar Ne zaman inanacaklar çok merak ediyorum[/B] |
yha abi kim inanmıyo yeter artık fanatik egiriyorum fotomaç a giriyorum bu böyle haberler inanmıyolar artık herkes inanıyo ve sivası deskelkiyo ben bir çok kişi tanıyorum gs li fb li olmasına ragmen sivası tutuyor hemde sivaslı değilken ben inanıyorum ki hepimiz inanıyoruz...
|
insallah sampiyon oluruz, anadoludan bir sampiyon ciksa insallah
|
herkes herseye ınandı bu macı alacagınızada ınanıyoruz.
|
[B]Sivassporumuz son iki macını kayıpsız bitirmeli cünkü bu macların asla telafisi yok burda biz yiğidolara iş düşüyor takımı elimizden geldiğince maddi ve manevi olarak olarak desteklemeliyiz bu şampiyonluk yarışında bizimde olduğumuza inanmalıyız[/B]
|
nasıl inanmıyoruz ve bunu söyleyeden bir sivaslı çoğumuz inanıyoruz inanmayanlar üzülsün
|
inanmayanın gözüne 22 galibiyeti 4 beraberliği ve gelen 70 puanı sokmak lazım, sayın sivaslı uyan uyan takımın son iki haftada şampiyon olma şansı %50 şampiyonlar ligi şansı %75 e artık lütfen uyanda bir bayrak as lütfen sokağına, bu başarıya gelip geçici gibi bakan aymaz çekirdekçi halkım lütfen artık kıçını kımıldatta bir bayrak as, inan artık bu takım seneye şampiyonlar liginde mücadele edecek, son 3 yılda 46 galibiyet 22 beraberlik almış bir takım var karşında pardon elinde sahip çık kıymetini bil artık lütfen aymazlarım benim
|
Fenerliside Gsliside bjkliside Sivaslı olmayanıda inanıyor nerden çıkardılar bu haberi.İnşallah hafta sonu Gsyide yenip şampiyonlukta büyük bir adım atacagız.
|
[I][B]ya Şampiyon olacağız ya da Şampiyon olacağız...[/B][/I]
|
[B][COLOR="Red"]BİZ SONUNA KADAR İNANIYORUZ AMA NEDENSE HALKIMIZDA BİR TUTUKLUK VAR. SEBEBİ BU BÜYÜK BAŞARI HERKESİN BAŞINI DÖNDÜRDÜ, ÖLÜMÜNE VARIZ, ÖLÜMÜNE DESTEKLİYORUZ SİZİ.[/COLOR][/B]
|
evet inanmayanlar var ama ben sonuna kadar sampiyon olacagimiza inaniyorum
|
Bizler İnandık,
Sizde Verdiğiniz Demeçlerle,Haberlerle İnandığınızı Gösterdiniz.. Bu Yola Sadece Sivasspor Çıkmadı,Bu Yola 70 Milyon Türk'ün Yarısından Çoğuda Bu Yolda.. Bizi Bizleri Destekliyorlar... Artık Biz İnandık Sizde Bu Hafta Galatasaray'ı Yenip İnandığınızı Gösterin.. Haydi Sivasspor Durmak Yok Yola Devam Daha Çok İşimiz Var |
gercek taraftar bu sitede gercek taraftar sivasi sonuna kadar destekler
|
ya arkadaslar ben resim göndercem ama nasıl ekliyoruz bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
|
biz inanıyoruz ve takımımıza güveniyoruz inşallah final niteliğinde olan maçı kazanıp şampiyon olucaz inş..
|
biz tabikii inandık,bu inanç ile buralara geldik sıra son aşamada 3-0 almamız gereken maç ....
|
HERKES İNANIYORDA DOSTUM SİVAS TA OYNANAN OYUNLAR VAR. SİVASLI TEDİRGİN KALIYOR GEÇMİŞTE YAŞAMIŞ OLDUĞU KARA GÜNÜMÜZ VAR. BAKINSANA SİVAS DİYE BAĞIRAN TARAFTAR JOPLANIYOR. BAŞKA ŞEHİRLERDE POLİSTE O ŞEHİRİN ADINI BAĞIRIYOR. KORKUDAN... İNŞAALLAH PAZAR GÜNÜ TARAFTAR TARAFDAR OLACAK HERŞEYİ GÖZE ALACAK [COLOR="Red"]CEHENNEMDEN GELENLER EVLERİNİ ARAMAYACAK[/COLOR]4 EYLÜL CEHENNEMİ DAHA SICAK OLACAK. ONALRDA CEHENNEMİN DİBİNİ BOYLAYACAK.
|
[CENTER][B][I][COLOR="red"] Zaman Birlik ve Dirlik Zamanı !..
El-Ele,Omuz-Omuza,Haydi Hepbirlikte !.. [/COLOR][/I][/B] [IMG]http://i27.tinypic.com/11j2adv.gif[/IMG] [IMG]http://i28.tinypic.com/118othl.gif[/IMG] [URL=http://www.mehter.info/][B][I][COLOR="red"] >> LÜTFEN TIKLAYINIZ[/COLOR][/I][/B][/URL] [B][I][COLOR="red"]Banane FB den,banane GS den,banane yaa BJK den !.. Herşey Anadolumun Yıldızı [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR][COLOR="silver"]SPOR[/COLOR] için !.. [/COLOR][/I][/B][/CENTER] |
[B]Bizler inandık sizde inanın
Bizim için bu maçın alın !!! Laaay Laaa LAaayy[/B] |
[B]BİZİM İNSANLARIMIZ SAĞIR DUYSALAR BİLE DUYMAZLIKTAN GELİRLER...[/B]
|
Sivas halkı galibiyete inanıyor!
[B][COLOR="Red"]Sivas halkı galibiyete İNANIYOR![/COLOR][/B]
[B]Sivaslılar, Turkcell Süper Lig'de bitime 2 hafta kala şampiyonluğu tartışıyor. Sivaslılar'ın bir kısmı, Sivasspor'un şampiyon olmasının hayal olduğunu söylerken; bir kısım Sivaslı da, ligde hafta sonu Sivas'ta oynanacak Galatasaray maçını kazanarak şampiyon olacaklarını iddia ettiler. Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak ve şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Sivasspor-Galatasaray maçı öncesi Sivas'ta vatandaşlar, bu maçla ilgili farklı tahminlerde bulunuyor. Sivasspor'un, ligde şampiyonluk iddiası bulunmasına rağmen, kentte büyük bir heyecan yaşanmazken; Sivaslılar'ın büyük bir kısmı, hafta sonu Sivas'ta oynanacak Galatasaray maçını kazanacaklarını ve şampiyon olacaklarını iddia ettiler. Bazı vatandaşlar ise Sivasspor'a yeteri kadar destek verilmediğini ve Kırmızı-beyazlı ekibin, büyük takımlara karşı özellikle bu sezon istenen sonuçları elde edememesi nedeniyle şampiyon olamayacaklarını kaydettiler. Bu arada, Sivasspor bayrağı satmak için Kayseri'den Sivas'a gelen bir bayrakçı, Sivasspor'un hafta sonu oynanacak maçı kazanacağını düşündüğünü söyledi. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maç öncesi bayrak satışlarından memnun olmadığını dile getiren bayrakçı, "Bayrak satışları hiç iyi değil. Alan yok. Çünkü kendileri bile şampiyon olacaklarına inanmıyorlar" dedi.[/B] |
-->: Sivas halkı galibiyete inanıyor!
[B]Sivasspor bu macı alıp önümüzdeki maca bakacaktır bu macın mutlak galibi Sivasspor olacak[/B]
|
--->: Sivas halkı galibiyete inanıyor!
[B]biz her zaman inanıyoruz ve güveniyoruz...[/B]
|
saolun bızler ınanıyoruz sılerde ınanın
|
--->: Sivas halkı galibiyete inanıyor!
İnşallah kazanıcaz bu maçı.Şampiyonlar ligi bile yeter bizlere.
|
-->: Sivas halkı galibiyete inanıyor!
insallah allah izin verirze haydi sivassporummm58
|
Biz inaniyoruzda güveniyoruzda.***SIVASSPORUMUZA ÜSTÜN BASARILAR DILERIZ.Saygilarimla...
|
ADAM HAKLI
İÇİMİZDE BAZI GERİ ZEKALILAR HALA İSTANBUL TAKIMLARININ PEŞİNDE KOŞUP SONRADA BİZ İSTEMEZMİYİZ ŞEHRİMİZİNTAKIMININ ŞAMPİYON OLMASINI DİYOR ULAN GERİZEKALI OKADARINI İSTAN BUL TARAFTARIDA SÖYLÜYOR.... DAHA DEĞİŞİK Bİ ÖKÜZ GRUBUMUZ DAHA VAR BUNLAR TAM BİR ACAYİP BUNLAR TAM BİR GERİZEKALI BUNLARDA TAKIMI İSTAN BUL TAKIMLARINDAN BİRİNİN GÖLGESİNE SIKIŞTIRMAK İSTİYOLAR (ismi önemlideğil fener)ADAMLARLAR ÖKÜZ İŞTE NE EDELİM SIĞIRLAR SİVASMAÇINA GELIP TIRBÜNDE FB GS TARTIŞMASI YAPAN ÖKÜZ OĞLU ÖKÜZLER VAR BÖLE TARAFTAR GELMESİN ARKADAŞ MAÇA... SİVASSPOR CAMİASININ BÜYÜKLÜĞÜNE İNAN MAYAN LAR BU SİTEYEDE GELMESİN.... SİKTİRSİN GİDİP İSTAN BUL TAKIMININ SİTESİNE GİTSİN..... |
SİVAS HALKI ŞAMPİYONLUĞU YAŞAMALI
Sevgli hemşehrilerim değerli sivaslılar sivaslı olmayan sivasspor sempatizanları sivasspor severler gerçekten bu yıl bu sivas bu şampiyonluğu hak ediyor umarım son maçarda yanlış bir şeyler olmaz ve yiğidolar şahlanır dünyada yedi milyon sivaslı türkiyede yetmiş milyon futbolsever şampiyon gibi şampiyon görür tek dileğimiz arzumuz budur haydi yiğidolar allah işinizi rast getirsin derken sivasspora başarılar diliyor şampiyonluğu bekliyorum
|
Selam arkadaslar, Ben Sivasli bir GS taraftariyim ama isin icinde Sivasspor oldumu o zaman isler degisir tabiki!
Ben Almanyada yasiyorum ve dogal olarak sivas´a mac izlemeye gelme ihtimalim yok ve maclarda stadimizin %50 gibi dolu olmasi beni üzüyor. Taraftardan dogru dürüst destek almiyoruz sivasspor olarak. Her macta stadimiz dolsa hem takimimizi motive ederiz hemde maddi acidan kulübümüze destek oluruz. Istanbul takimlarina karsi 100 mil. $ kadrolarna yani, sampiyonlukta var olmak kolay degil, elimize bu firsat bir daha ne zaman gececek diye sordunuz mu hic? Lütfen Hep destek tam destek!!! Eylül de kismet olursa sivasa gidecegim bir mac izlemek icin bir de forma almak icin.... herkese tekrar selamlar |
ARKADASLAR GS MACINA GIDIN LÜTFEN!!!!
SIVASSPOR BIR DAHA SAMPIYONLUK SANSINI NE ZAMAN YAKALAYACAK? BU FIRSAT ELIMIZE BIR DAHA NE ZAMAN GECECEK? BEN ALMANYADA YASAYAN BIR SIVASLI OLARAK STADI yari yariya dolu görürsem üzülüyorum yahhh... GS, FB ve BJK her yil sampiyon oluyor Tarihi degistirmenin zamani gelmedi mi? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44. |