SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLETLER BİTTİ!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18312)

SivasSpor.Com 30.04.2008 15:10

BİLETLER BİTTİ!!!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/boyut2.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Sivasspor ile Galatasaray arasında yapılacak maçın biletlerinin tamamının satıldığı bildirildi

Sivas 4 Eylül Stadı'nda, 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da yapılacak maçın biletlerine, her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi.

Sivasspor taraftarları için ayrılan maraton tribününün biletleri 30, kale arkası tribününün biletleri ise 15 YTL'den satışa sunuldu. Konuk takım Galatasaray seyircilerine ayrılan havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün biletleri ise 30 YTL'den satıldı.

Şampiyonluk yolunda her iki takım açısından da büyük önem taşıyan ve spor kamuoyu tarafından yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşmanın biletlerinin tamamı, 2 günde satıldı.

Biletlerin satışının yapıldığı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nin camına bir kağıt üzerine ''Biletler bitti'' yazısı yapıştırıldı. Gişeye bilet almak üzere gelen çok sayıda taraftar, bilet kalmadığı için eli boş döndü.

Karşılaşmaya Sivaslı futbolseverlerin yanı sıra çevre illerden de sporseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor.

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Maça inanılmaz bir ilgi var. Her iki takım için ayrılan biletlerin tamamı satıldı. 30 bin bilet olsa, 30 bini de satılırdı'' dedi.

Bu arada zorlu maç öncesinde kentin işlek caddeleri ve sokakları Sivasspor bayraklarıyla ve kırmızı-beyaz balonlarla süsleniyor. Kent esnafı iş yerlerine, vatandaşlar da evlerinin balkonlarına ve camlarına Sivasspor bayrakları asıyor.

[B]-BASINA KAPALI İDMAN-
[/B]Dünkü idmanın ardından kapılarını basına kapatan Sivasspor, bugün kulüp tesislerinde 11.00'da yaptığı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı ekip, maç gününe kadar günde tek idman yapacak. Zorlu maç öncesinde, Sivasspor'da Balili ve Sedat'ın sakatlıkları sürüyor.

AA

musty_58 30.04.2008 15:16

--->: BİLETLER BİTTİ!!!

Maaşallah . İnşallah galip geliriz maçtan sonra da bu kalabalık İstasyon caddesini bayram yerine çevirir.

Bu arada henüz iş işten geçmeden, bu maçta bile, sinema koltuğunda patlamış mısır yiyerek film izler gibi çekirdek yiyerek maç izleyecek olan varsa lütfen biletini takıma tezahurat yapacak taraftarlara satsın. Hatta satmasın babasının hayrına versin :D

antik58 30.04.2008 15:17

umarım bıletlerı SİVASSPORu hakıkaten seven ve ona tam destek olacak taraftarlar almıstır.

altan54&58 30.04.2008 15:19

Takıma tam destel olma zamanı haftalardır ilklere imza atan YİĞİDOLAR bu seriyi gs maçında da devam ettirecek.gs ile bugüne kadar 5 maç yapan SİVASSPOR'UN rakibi karşısında galibiyeti yok ama bu haftada bir ilke imza atacak YİĞİDOLAR yani ezik gs'yi E-Z-E-C-E-Ğ-İ-Z.

EyüphanAydın 30.04.2008 15:32

[B]Gerçekten Sivasspor İçin Sivas Halkı İçin Sevindirici Bir Konu.

Biletler Yine Ucuz.!!Ancak Diğer Maçlara Göre Biraz Pahalı :)

Farkeder Mi?Bundan Sonra Herkezin Gözünü Şampiyonluk Bürümüş

İsterse Milyar Olsun Bilet Fiyatları Eminim

O Biletleri Almak İçin Çok Uğraşıcak Sivaslılar Vardır.

İnşallah Taraftarlarımız,Çok İyi Hazırlanıp Sivasspor'umuzu

Bu Kilit Maçta Çok İyi Desteklerler...

Sanki Bu Hafta Dünya Derbisi Gibi Bir Maç Olucak.

Bir Düğüm Açılıcak.

Benim Görüşüm Bu Saatten Sonra Sivasspor'umuzuz Kim OLursa

Olsun Ne Kadar Güçlü Olursa Olsun..

Maç Vermiyecetir.

Hele O Muhteşem 4 Eylül Stadında.

Sivasspor'umuzu Can-ı Gönülden Destekliyoruz..

Başarılar YİĞİDOM....[/B]

xremix 30.04.2008 15:33

bu işi 4 eylülde bitireceğizz başka yolu yokk

samet yıldız 30.04.2008 15:40

[B]kale arkası varmış hala diye duydum maraton ilk günden bittide [/B]

yigidomustafa58 30.04.2008 15:44

[B]gerçekten çok güzel bir olay Sivasspor için ben biletler satışa çıktığı gün söylemiştim biletler çok ucuz olduğunu tabi satılır hemen ama güzel ....

bilet alamamış arkadaşlar da bizler gibi Ligtv den izler artık maçı...[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 30.04.2008 16:26

Sivas-G.Saray maçının biletleri tükendi

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Sivasspor ile Galatasaray arasında yapılacak maçın biletlerinin tamamının satıldığı bildirildi.
Sivas 4 Eylül Stadı'nda, 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da yapılacak maçın biletlerine, her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi.
Sivasspor taraftarları için ayrılan maraton tribününün biletleri 30, kale arkası tribününün biletleri ise 15 YTL'den satışa sunuldu. Konuk takım Galatasaray seyircilerine ayrılan havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün biletleri ise 30 YTL'den satıldı.
Şampiyonluk yolunda her iki takım açısından da büyük önem taşıyan ve spor kamuoyu tarafından yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşmanın biletlerinin tamamı, 2 günde satıldı.

Biletlerin satışının yapıldığı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nin camına bir kağıt üzerine “Biletler bitti” yazısı yapıştırıldı. Gişeye bilet almak üzere gelen çok sayıda taraftar, bilet kalmadığı için eli boş döndü.
Karşılaşmaya Sivaslı futbolseverlerin yanı sıra çevre illerden de sporseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor.

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Maça inanılmaz bir ilgi var. Her iki takım için ayrılan biletlerin tamamı satıldı. 30 bin bilet olsa, 30 bini de satılırdı” dedi.

Bu arada zorlu maç öncesinde kentin işlek caddeleri ve sokakları Sivasspor bayraklarıyla ve kırmızı-beyaz balonlarla süsleniyor. Kent esnafı iş yerlerine, vatandaşlar da evlerinin balkonlarına ve camlarına Sivasspor bayrakları asıyor.

BASINA KAPALI İDMAN

Dünkü idmanın ardından kapılarını basına kapatan Sivasspor, bugün kulüp tesislerinde 11.00'da yaptığı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı ekip, maç gününe kadar günde tek idman yapacak. Zorlu maç öncesinde, Sivasspor'da Balili ve Sedat'ın sakatlıkları sürüyor.

AA

PATRON 30.04.2008 16:28

--->: Sivas-G.Saray maçının biletleri tükendi

[URL="http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4445&Itemid=1"]http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4445&Itemid=1[/URL]

yigido_furkan 30.04.2008 16:39

-->: BİLETLER BİTTİ!!!

biletler tamamen bitymis bnde gelirken baktim bufede yaziyodu bnde bu maci canli izleyecek 16000 sansli kisiden biriyim

Tarkan ÇeLik 30.04.2008 16:54

[B][CENTER]Haber yalan ..!! Gerekli bilgiyi yarın veririm ben :rolleyes::rolleyes: Nerden satışa sunulduğunu :):)[/CENTER][/B]

sivas_kangallı 30.04.2008 17:12

bitmesi çok normal boleyle maç bi daha sivaslıların ayağına gelmez belki bu maç kaçmaz inş gs yi yenicez.

58_babacan_58 30.04.2008 17:16

şimdi çarşıdan geliyorum bilet almaya gittim ama elim boş döndümmm bana bilet lazımmmmmmmmmm

merkez_emre 30.04.2008 17:51

valla arkadasın birisi maraton kombinesini kiraya verıcekmıs 100 ytl e istersen irtibata gecirrim...

Tarkan ÇeLik 30.04.2008 18:03

[QUOTE=merkez_emre;357835]valla arkadasın birisi maraton kombinesini kiraya verıcekmıs 100 ytl e istersen irtibata gecirrim...[/QUOTE]

:D :D :D :D Vay yavrum Vay.. :D:D:D:D

merkez_emre 30.04.2008 18:21

ben değilim olm hem sende tanıyon kıraya vereni :D

5858ismail3535 30.04.2008 18:22

biletler bitti ama sivas taraftarları cok önemli sivas güm güm yerinden oynar insallah galatasarayı yeneceğiz

titizyiğido 30.04.2008 18:36

cimbomu yenecez gardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşş başka yolu yok

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

veysel 30.04.2008 18:41

BURASI 4 EYLÜL STADI BURDAN CIKIS YOK

58 memo 30.04.2008 18:55

biletlerin 2 günde bitmesi iyi bir olay
coşkulu bir destek olmasını dileriz
stadyumda her taraf kırmızı-beyaz olsun
kırmızı-beyaz
bu alemde kral Sivas

kingsivas58 30.04.2008 19:04

[QUOTE=veysel;357861]BURASI 4 EYLÜL STADI BURDAN CIKIS YOK[/QUOTE]

galatasaray ı [B]4 EYLÜL'E GÖMECEZ BU MAÇ SİVAS'IN BAŞKA YOLU YOK!![/B]

[IMG]http://www.tumspor.com/photos-inner/784202857.jpg[/IMG]

yeniceri_can 30.04.2008 19:05

[QUOTE=merkez_emre;357844]ben değilim olm hem sende tanıyon kıraya vereni :D[/QUOTE]

bende tahmin edebiliyorum.çok abartmış fiyatı

gardasin.58 30.04.2008 19:45

bir sifir olsun bizim olsun insallah.
sporun SEVGI DOSTLUK VE KARDESLIK OLDUGUNU UNUTMAYALIM.

yerliturkuaz 30.04.2008 19:47

[B]HAYRET NASIL OLDUDA BU MAÇA İLGİ FAZLA ŞAŞILACAK BİR OLAY...[/B]

GOSt 30.04.2008 20:15

hadi hayırlsı nediyelım..alıcaz inş. macı.

sampiyon_yigit 30.04.2008 20:20

VALLA GUZEL HABER INSALLAH ATESLI TARAFTARLAR OLUR!!!!

altuntas58 30.04.2008 21:35

[B]Bütün biletler tükendi bende istanbuldan geldim rahatca alırım dedim ama malesef bilet bulamdım bakalım ne olacak[/B]

yusuf_yusuf 30.04.2008 23:07

ya haaaklısınız 50 bın olsa 50 bınıde satlırdı belkı illerden çok kısı geldı bu maçaaa yenerız umarım

ademgoze 30.04.2008 23:30

bu maçında biletlerinin bitmesi normal innşallah sivas biletlerini gençlik almıştır bu maçta taraftar önemli

ademgoze 30.04.2008 23:31

[QUOTE=altuntas58;358025][B]Bütün biletler tükendi bende istanbuldan geldim rahatca alırım dedim ama malesef bilet bulamdım bakalım ne olacak[/B][/QUOTE]

sivastamısın abi beraber gitseydik bilet bulursun innşallah

merkez-apo 01.05.2008 00:19

ben 60 liraya kombine kart buldum:d

XXCakir58 01.05.2008 01:51

biletler bitmesine sevindim, ama sadece biletler bitmekle olmaz. Stad da sessizlik sona ercek, hep bagiralacak, destek verilecek. Bir Taraftar yan koltugundaki oturan baska bir taraftari duymucak kadar sesli olacak 4 eylül stadi

Engin58 01.05.2008 01:59

Gercekten cok guzel taraftarimizin maca akin etmesi gurur verici .Saygilarimla...

yiğidobaytar58 01.05.2008 04:40

kara borsa kara borsaaaaaa :) :) lazımsa.............

şaka şaka :))))

Abdullah DuMaN 01.05.2008 07:28

belliydi zaten................

berat.demir 01.05.2008 07:50

Sivas, GS’yle 1 milyon YTL kazanacak VIP konuklar Vali Konağı’nda yatacak

Nurten ERK TOSUNER

Bu pazar Sivas’ta oynanacak Galatasaray-Sivasspor maçı öncesinde maç biletleri tükenirken, otellerde yer kalmadı. Otellerde yer kalmadığı için Sivas Valisi Veysel Dalmaz başta olmak üzere tüm Sivas yönetimi Galatasaraylı VIP konukları evlerinde ağırlayacak. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, kritik maçın birkaç gün içinde şehir ekonomisine en az 1 milyon YTL kazandırmasını bekliyor.

PAZAR günü Galatasaray ile kendi sahasında karşılaşmaya hazırlanan Sivasspor, bu maç sayesinde Sivas ekonomisine yaklaşık 1 milyon YTL’lik katkı sağlayacak. Sivas’ta hediyelik eşya ve yerel gıda satıcıları, restoranlar heyecanla maç için gelecek binlerce taraftarı bekliyor. Sivas Valisi Veysel Dalmaz, şehirdeki otellerde yer kalmadığı için Sivas’a gelecek protokol seyircilerinin bazılarını evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ise bu kritik maçın 1-2 günde şehir ekonomisine en az 1 milyon YTL. kazandıracağını tahmin ediyor.

Uçaklar ve oteller doldu

Lig şampiyonluğunu etkileyecek bu önemli karşılaşmanın oynanacağı Sivas’ta maçın oynanacağı stadyumun 15 bin kişilik bileti tükendi. Şehirdeki toplam 700 yatak kapasitesinin tamamının dolması üzerine Sivas Valisi Veysel Dalmaz başta olmak üzere tüm şehir protokolü, şehir dışından gelecek Galatasaraylı VİP konukları kendi evlerinde yatıracak. Şehir dışından maçı izlemeye gelecek birçok Sivassporlu taraftar da otellerde yer kalmadığı için geceyi şehirdeki akrabalarında ve arkadaşlarında geçirecek. Sivas’a giden uçak ve otobüsler de doldu.

Protokol evlerini açacak

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, bu haftaki maç nedeniyle bütün otellerin dolması yüzünden Sivas protokülünün, şehirdışından gelecek Galatasaraylı taraftarları kendi evlerinde ağırlayacaklarını söyledi. Süperlig’de bir takımının olmasının Sivas’a olumlu katkılarının olduğunu belirten Vali Dalmaz, şöyle konuştu: "Bu kez maça büyük ilgi var. Şehrimizdeki 700 yatak kapasitesi doldu. Maç izlemeye İstanbul’dan ya da çevre illerden gelen protokol seyircisini Sivas yönetimi olarak birer ikişer evlerimizde ağırlayacağız. Gelen seyircilerin bir bölümünün zaten Sivas’la bir şekilde bağlantısı var. Onlar da bir kaç gece akrabaları, arkadaşlarında konaklıyor. Şehrimizde hissedilir bir hareketlenme oluyor.

Esnaf bayram edecek

Sivas’ın birinci lige çıkmasından sonra Sivas’ta oynanan maçlara takımların çok sayıda taraftarının geldiğini belirten Dalmaz, şöyle konuştu: "Sivas’ta 4 yıldızlı bir, 3 yıldızlı 3 otelimiz var. Belediye ruhsatlı yerlerle birlikte 700 yatak kapasitemiz var. Sivasspor’un birinci lige çıkmasıyla otellerde yer kalmamaya başladı. Şehrimize 5 yıldızlı iki otel kurulması da gündeme geldi. Hediyelik eşyadan yöresel ürünlere, balından sucuğuna, bütün esnaf bayram ediyor. Maç süresince lokantalar ve yiyecek yerleri de hareketlilik kazanıyor."

Gerekirse tribüne halı serer, misafirlere maçı seyrettiririz

BU pazar oynanacak maç için satışa sunulan 15 bin biletin tükendiğini belirten Sivas Valisi Veysel Dalmaz, "Maçı seyretmek isteyen çok kişi var. Bu yüzden protokolle ilgili yerlerde sorun yaşanıyor. Yerel protokolümüz zaten feragat ediyor, ama gerekirse yerlere de halı serer yine misafirlerimize maçı seyrettiririz" dedi.

Artık ’neden şampiyonluk olmasın’ diyoruz

SİVAS Valisi Veysel Dalmaz, tüm Sivas yönetiminin hep beraber Sivasspor’a destek olduklarını belirterek, "Takımımızın buraya kadar gelmesinden gurur duyuyoruz. Seyircimiz taraftar seviyesine yeni yükseliyor. Biz de valilik olarak öncülük ediyoruz, maç sonrası konvoylarda hep beraberiz" dedi. Vali Dalmaz, şöyle konuştu: "Birinci yarıyı lider bitirmek bizim için motivasyon oldu. Ticaret ve Sanayi Odası, Valili, Belediye olarak hep berabar ek katkı sağladık, futbolcu satmadık. İkinci yarıda üçüncü sırada olmamız büyük kazanç. Ligin üst sıralarını hedefliyorduk. Hedefte şampiyonluk yoktu, ama artık neden olmasın diyoruz."

Stadyumda çarpışacağız ama dışarda birlikte dolaşacağız

SİVASSPOR Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Dostça bir maç olacak. Biz gelen takımlara bütün misafirperverliğimiz gösteriyoruz. Bu maç da böyle olacak. Büyük şehirlerde böyle olmasa da biz rakip takıma geleneksel Anadolu şehrinin misafirperverliğini yaşatacağız" dedi. İstanbul’dan maç için büyük talep geldiğini söyleyen Otyakmaz, "Cuma bir, cumartesi ve pazar günleri de 2’şer uçak kalkacak. 150’şer kişilik bu uçakların kapasiteleri dolu. Başka uçaklar da kalkacaktır. Otobüslere de çok sayıda talep var. Otellerde yer bulamayan arkadaşlarımıza bile yer bulamıyoruz. Ben de yaklaşık 10 kişiyi evimde yatıracağım."

Şampiyonluk Sivas KOBİ’lerine moral olur

SİVASSPOR’un ligin bitiminde şampiyonluk ipini göğüslemesi halinde Sivas’a çok büyük katkılar sağlayacağını söyleyen Osman Yıldırım, "Şampiyonluğun Anadolu’ya getireceği çok şey var. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ın şampiyonluğu manevi haz veriyor taraftara. Ama Sivas’ın şampiyonluğu Sivas’taki KOBİ’lerimize bile moral olur. Sivas’ta 5 bin işyerimiz var. Büyük yatırımların ağırlığı kamuda. Olası bir şampiyonluk, iyi yönetilen, uyum içinde çalışan, hesabını yapanların başarıya ulaşabileceğini gösterecek" dedi.

Ekonomik katkısı uzun vadede daha fazla olacak

SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım da, şu anda Sivas’ta bütün otellerin dolduğunu, hediyelik eşya ve bayrak satışlarının arttığını söyledi. Sivasspor’un Galatasaray ile bu hafta oynacağı maçın şehrin ekonomisine birkaç gün içinde 1 milyon YTL’lik bir katkı yapacağını tahmin ettiklerini belirtti. Yıldırım, "Sivasspor’un başarısının esas getirisi uzun vadede olacak. Bu maçlar sayesinde Sivas insanı kendisini ve kültürünü tanıtabilecek. Ekonomik katkısı uzun vadede göründüğünden çok fazla olacak" dedi.

Fenerbahçe taraftarları da Sivas maçı için organizasyon yapıyor

GALATASARAY’ın Sivasspor ile oynayacağı deplasman maçı için hazırlık yapan sadece Galatasaray taraftarları değil. Ali Samiyen’deki son maçta 1-0’lık yenilgi nedeniyle şampiyonluk umudunu Sivas’ın Galatasaray’ı yenmesine bağlayan Fenerbahçe taraftarları da hem oynayacakları Gençlerbirliği maçı hem de Sivasspor-Galatasaray maçı için organizasyon yapıyorlar. Bir gurup Fenerbançe taraftarının Sivasspor’a destek olmak üzere Sivas’a gideceği belirtiliyor. Diğer taraftan İstanbul’un çeşitli semtlerinde de Fenherbahçe taraftarları Sivasspor-Galatasaray maçını izlemek için hazırlık yapıyorlar

edebiyatisyen 01.05.2008 08:14

Allah'ım salı günü ne kuyruktu ama.120 milyonluk bilet aldım.Sivasıma feda olsunnnn.

PATRON 01.05.2008 08:25

[QUOTE=edebiyatisyen;358152]Allah'ım salı günü ne kuyruktu ama.120 milyonluk bilet aldım.Sivasıma feda olsunnnn.[/QUOTE]

Evet ogün gündüz çok kalabalıkmış ben akşam üzeri gitmiştim.

Son biletlerden 2 adette ben aldım.Şanslı kişilerden biriside benim :)

NİHAT_EKİCİ 01.05.2008 09:33

[B]HAYDİ HAYIRLISI BAKALIM. PAZAR GÜNÜ TARİH YAZACAĞIZ TARİH.TÜRKİYE TARAFTAR NEYMİŞ GÖRECEK, YERİ GÖK İNLEYECEK.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33.