![]() |
Stadin 10% Rakip Takima!!
Arkadaslar
Stadin kapasitesinin 10% , Galatasaray li Taraftarlara ayrilmis.. Bizim Sivasspor Taraftarlarimiz Bilet Bulamazken Neden Normalde 5% lik olan bir sey 10% e cikarildi???? Yazik Yazik..Simdi Anlasildi Neden Biletlerin Cabuk Tukendigi!! |
-->: Stadin 10% Rakip Takima!!
acaba bu maç istanbulda olsaydı gs aynı şeyi bize yaparmıydı
|
--->: Stadin 10% Rakip Takima!!
[B]Arkadaşlar Gerçekten Sivasspor'umuz Böyle Bişey
Yaptıysa Gerçekten Çok Ayıp Etmiş...!!! Eğer Bu Maç İstanbulda Olsaydı. Veya Galatasaray'la Olmayıp Diğer Büyük Takımlarla Olsaydı.. Asla Ve Asla Rakip Takımın Yüzde Bilet Oranını Yükseltmezdi. Çünkü Onların Lig Başında Belirlediği Bir Yüzdelik Oranı Var Lig Bitene Kadar Aynı Prasedürü Uyguluyorlar... Yinede Bu Bir Bahane Değil..!! Ne Kadar Galatasaray Taraftarı Olursa O Kadar 4 Eylül Stadında Yüzleri Kızarıcak. Nedeni İse Maçi,Kazanıp Sevinç Çığlıklarımızı İzlemeleri Olucak[/B] |
[B]aaaa kötü haber bu ama Sivaslı çatıdan da izler farketmez maçı.. :D[/B]
|
ya olsun nede olsa konuk ekıp razı olalım bu gun bız yaparız yarın onlar yapar
|
Burdan yönetimi kınıyorum herşey para demek degildir sonra kalkıp birileri sivas halkı takıma neden destek vermiyor yönetimde ki abilerimiz taraftarların biraz yanında olsa herşey daha güzel olacak
|
bu kadarda olmaz ya biz bilet bulamazken adamlar kendi seyircileri onunde gibi oynayacak
|
[QUOTE=sinan-58;359239]acaba bu maç istanbulda olsaydı gs aynı şeyi bize yaparmıydı[/QUOTE]
HAYIR YAPMAZLARDI............. |
bizim taraftar 800 kisiyi susturamiyor 1600 kisiyi nasil susturacak merak ediyorum cekirdek citlatma sesinden baska ses cikmiyo maratondan eger bu maci kazanmak istiyosak herkes taraftar olmali
|
eğer taraftarımız yine diğer maçlarda olduğu gibi tezahurat yaparlarsa değil 10.000 kişi 20.000 kişide olsak o 1600 kişi bizi susturur.
Taraftarımıza büyük bir iş düşüyor.Yarını bekleyip göreceğiz. |
--->: -->: Stadin 10% Rakip Takima!!
[quote=sinan-58;359239]acaba bu maç istanbulda olsaydı gs aynı şeyi bize yaparmıydı[/quote]
İnan yaparlardı kardeş bize önce güzel bir kafes sonra bataklıktan geçen bir yol içeri alınmayana SİVASSPORA Başarılar yazan Bayraklar içeride güzel çay kahve servisi bunları yaparlardı Özelikle BJK stad görevlileri hiçbir pankartımızı almadıkları gibi yazılı bayrakları bile almıyorlar kim ne derse desin pankart ve afişleri en rahat içeri aldığımız yer SİVAS kimsenin pankartına engel olmuyoruz ama herkez bize engel oluyor ve bu durum şuan GS - SİVASSPOR maçı olsaydı çekiçeğimiz eziyeti bilen bilir ve 25 bin kişilik türbünden 100/10 2500 yapar 2500 değil 1500 değil 600 bilet zor verirlerdi saygılar |
eğer taraftarımız yine diğer maçlarda olduğu gibi tezahurat yaparlarsa değil 10.000 kişi 20.000 kişide olsak o 1600 kişi bizi susturur.
|
zaten sivas taraftarlarının arasında baya bir galatasaraylı taraftar olacaktır . %40 ı stadın galatasarayda gibi :D
|
Biz İSt dan sivas Macına qelmek istiyoruz fakat biletler tukenmiş Neden Gs ye bu kadar buyuk bi yuzde oranı veriliyor ki:S
|
-->: --->: Stadin 10% Rakip Takima!!
[QUOTE=sivaslicix;359594]zaten sivas taraftarlarının arasında baya bir galatasaraylı taraftar olacaktır . %40 ı stadın galatasarayda gibi :D[/QUOTE]
ben bizim aramıza gelmemelerini tavsiye ediyorum gelecekleri varsa gorecekleride var |
Sivaslıcix'e katılıyorum:D 4 eylül'de sivası yenip şampiyonluğumuzu İlan edicez. sivas'da artık başka bahara şampiyon olur:D
[CENTER][COLOR="Yellow"]u[/COLOR][COLOR="Red"]A[/COLOR] [/CENTER] |
[QUOTE=sivaslicix;359594]zaten sivas taraftarlarının arasında baya bir galatasaraylı taraftar olacaktır . %40 ı stadın galatasarayda gibi :D[/QUOTE]
abartma o kadar da değil cesaret bile edemezler... |
[QUOTE=uA*;359600]Sivaslıcix'e katılıyorum:D 4 eylül'de sivası yenip şampiyonluğumuzu İlan edicez. sivas'da artık başka bahara şampiyon olur:D
[CENTER][COLOR="Yellow"]u[/COLOR][COLOR="Red"]A[/COLOR] [/CENTER][/QUOTE] görecez bakalım kim kimi şampiyon ediyor... |
[QUOTE=uA*;359600]Sivaslıcix'e katılıyorum:D 4 eylül'de sivası yenip şampiyonluğumuzu İlan edicez. sivas'da artık başka bahara şampiyon olur:D
[CENTER][COLOR="Yellow"]u[/COLOR][COLOR="Red"]A[/COLOR] [/CENTER][/QUOTE] dogru mactan sonra bakalım konuşacaklarmı böyle :D 2-0 3-0 demesi buradan kolay |
hem onların hepsi gelse ne yazar ulan....
|
ben yönetimi anlamıyorum...
% 10 ne demek ya...zaten 4 eylülnün kapasitesi belli... yarın 4 eylülün ali samiyenden farkı ne olacak??? |
bu maçta olmamması gerekirdi yazık ya üzüldüm bir sürü arkadaşım bilet bulamadı
|
[B]Çok iyi niyetli bi yönetimimiz var ama bu kadar önemli bir maçta bu fazla bi kıyak oluyoo..[/B]
|
peki neden sivaslıya satamadılarmı ellerinde mi kaldı ki gs taraftarına satıyorlar elalem bize %5 zor veriyor bizim yönetimimizin yaptığı ne anlama geliyor zaten taraftarımız tecrübeli değil adamlar daha fazla ses getirecekler.
yazık gerçekten de yazık bizim taraftarımıza biz bilet bulamayalım adamlar gelsin bizim stadımızdan istedikleri gibi biletlerini alsın gitsinle olacak iş değil |
[QUOTE=kadir984;359664]peki neden sivaslıya satamadılarmı ellerinde mi kaldı ki gs taraftarına satıyorlar elalem bize %5 zor veriyor bizim yönetimimizin yaptığı ne anlama geliyor zaten taraftarımız tecrübeli değil adamlar daha fazla ses getirecekler.
yazık gerçekten de yazık bizim taraftarımıza biz bilet bulamayalım adamlar gelsin bizim stadımızdan istedikleri gibi biletlerini alsın gitsinle olacak iş değil[/QUOTE] Sana katiliyorum, fakat olayin bir de diger tarafi var: Sivasspor maci alinca onlari delirirken görmek büyük zevk verecek, 8 ucak dolusu deli... Bu bana heyecan veriyor :) |
Maçtan çok hasılatı düşünen yönetimi kınıyorum bu liglerde nice takımlar geldi geçti taraftarı küstürürseniz bi bakmışsınız seyirci sayısında azalmalar kopmalar olmuş para her şey demek degildir
|
fotomac gazetesinde bugun haberde 700 gs 14 bin sivaslıyı susturdu diye yazmış susturmuş olabilir ama orda 1600 gs li vardı ondan bile haberleri yok ama artık şu sivasta taraftar konusuna el atılmalı
|
[B]Taraftar konusunu halletmek için top artık yönetimde sonra birileri kalkıp diyor sivaslı takımına destek vermiyor stadda bazı trübün liderleri konuşmaya çalışıyor fakat bazıları sırf bazı insanlar bu seyirci neden birleşmiyor diyor [/B]
|
hep alttan alan bizler,hep hoşgörülü olan bizler
birazda birileri bize güzellik yapsa |
[B]bazı hemşolar bazıları büyükşehirlerde ikamet ediyor bazıları da maratonda ve ya başka yerde elinde çayı çekirdegiyle otururken ve böyle insanlar gelip oturdugu yerde ahkam kesiyorlar tribünü yaşamak internetten ahkam kesmeye benzemiyor gardaşlar[/B]
|
HAYATTA 100%/10% DEGIL
ANLATIM: Stadin kapasitesi bilemedim 15000 kisilik yüzede 10 1500 yapar, ama yaklasik 4000 galatasarayli vardi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:32. |