![]() |
Sivaslılar Maca 24 saat Kala Sokağa Döküldü !!!
[B]Biraz önce çarsıdan geldım ınanırmısınız sesı duyan geldı sesi duyan geldi yaklasık 300 400 kişi 2 saate yakın sehır turu attık vede büyük ihtimal simdide devam ediyor...Sehırde dolasan arabaların %60 -70 i hepsi bakrak takmıs hepsi carsıdaki çoskuya kornalarıyla destek verdi...umarım yarınde yenerız ve 21.00 den bu sefer tüm Sivaslı gencler sokağa dökülür....[/B]
|
--->: Sivaslılar Maca 24 saat Kala Sokağa Döküldü
coşkunun yarında sürmesini dileriz
2-3 gündür bütün televizyonlar Sivasımızı gösteriyor bizlerde gururla seyrediyoruz |
[B]GALİP GELEREK YARIN EN BÜYÜK ÇOŞKUYU YAŞAYACAĞIZ...[/B]
|
inşallah allahın izniyle aynı coskunun 10 katını yapıcaz
|
galıp gelere k sabaha kadar snlık yapacağız
|
artık ŞAMPİYONLUK atmosferi yaratmalıyız
|
yarın insallah daha büyük coskuyla dökülürüz yollara..
|
halada devam edıyor ıste taraftar bu bea kımse bı sey demesın
|
ahmet resım varsa eklesene bakalım dunya kadar resım cekıyorlardi
|
inşallah yener sabaha kadar kutlarız ama eger ALLAH göstermesin yenilirsekte meydanı onlara bırakmayalım nede olsa GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ!!!
|
-->: Sivaslılar Maca 24 saat Kala Sokağa Döküldü !
bnde ordaydim ozellikle otelin onunde felan cok guzeldi ins ayni cosku stadda surer 1 mac herkez ayakta izlesin haydi yigidolar yarin stadda sonuna kadar destek olalim ama bnce birazda paf takima destek olalim mac 2.30da
|
-->: Sivaslılar Maca 24 saat Kala Sokağa Döküldü !
ufff ya keske sivasta olsam da bende katilsam araniza:D
|
--->: -->: Sivaslılar Maca 24 saat Kala Sokağa Dök
[QUOTE=yigido_furkan;360060]bnde ordaydim ozellikle otelin onunde felan cok guzeldi ins ayni cosku stadda surer 1 mac herkez ayakta izlesin haydi yigidolar yarin stadda sonuna kadar destek olalim ama bnce birazda paf takima destek olalim mac 2.30da[/QUOTE]
bence de paf takımımızı da destekleyelim, şampiyonluk maçına çıkıyorlar... taraftar grupları paflara destek olursa süper olur |
$ammpiyonnluk yarinnlara kaldiiiiiiiiiiiiii
gördünmü cincon ananin ***** ***** koyduumunun cocukklarriiiiiiii (melodi: pulp fiction) |
yarın 20:45 te sokaklara dökülmüş olacağız ve sivası sallayacağız...
|
-->: --->: -->: Sivaslılar Maca 24 saat Kala Sokağ
[QUOTE=sivas_sevdamiz;360077]bence de paf takımımızı da destekleyelim, şampiyonluk maçına çıkıyorlar... taraftar grupları paflara destek olursa süper olur[/QUOTE]
[B]Grup olarak Paflara destek verirsek Gs maçında takıma destek veremeyiz. Sesler kısılır walla.:D:D:D:D:D[/B] |
[QUOTE=koyayımcimboma;360119]yarın 20:45 te sokaklara dökülmüş olacağız ve sivası sallayacağız...[/QUOTE]
nickine deli oldum usta :) . . . . . |
[QUOTE=©onson;360124]nickine deli oldum usta :)
. . . . .[/QUOTE] Eyvallah kardeş bugün böyle yarın da koydukcimboma diyecez:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:13. |