SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18481)

SivasSpor.Com 04.05.2008 23:07

MAÇIN ARDINDAN

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Galatasaray yenilgisiyle şampiyonluk şanslarını kaybettiklerini fakat Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini herkese gösterdiklerini belirterek, "12 milyon YTL'ye kurulmuş takımımız ligde aslanlar gibi mücadele etti. Oyuncularımla gurur duyuyorum ve onları kutluyorum" dedi.

Galatasaray'a 5-3 yenilmelerine rağmen karşılaşmayı izleyen herkesin futbol adına büyük keyif aldığına inandığını ifade eden Uygun, şöyle devam etti: "Şampiyonluk mücadelemizi buraya kadar getirdik. Bu maçtan sonra şansımızı kaybettik. Ama önümüzdeki hafta ligdeki son karşılaşmamızda Gençlerbirliği'ni yenerek UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz. Bugünkü karşılaşma öncesinde ve maç sırasında Atatürk'ün cumhuriyetin temellerini attığı Sivas'tan yine centilmenlik ve sevgi yükseldi. Galatasaray'ı da Galatasaray camiasını da galibiyetten dolayı kutluyorum."

Bülent Uygun, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya yönetimiyle ilgili bir soru üzerine ise, "Hakan Şükür'ün attığı 5. gol ofsayttı. Mehmet Yıldız sahada Servet ve Emre tarafından sürekli tartaklanırken devam kararı verdi. Mehmet rakiplerine dokununca da faul düdüğünü çaldı. Hakemlerin, antrenörlerin mentalleri olmalı. Türk futbolunda devrim yapılmalı. Yarı profesyonel çalışarak tatmin edici ücretler almaları, geleceklerinin güvence altına alınması sağlanmalı. Bunlar olmazsa hakemin haftada 3 antrenman yapıp yapmadığını nasıl bileceğiz. Bu tür hatalar her zaman olur" diye cevap verdi.

ligtv.com.tr

SeLoCan58 04.05.2008 23:15

--->: MAÇIN ARDINDAN

sivasspor futbolcuları ne olsa Salam düşşelerde bişi olmaz gs oyuncuları süt kuzusu ya bi yerlerine bişi olur tabi onlara calar düdü...

navruz58 04.05.2008 23:34

-->: MAÇIN ARDINDAN

selamun aleyküm bülen hocam sen birtanesin hakeme bir bardin biras adam gibi calmaya basladi sivasspor iyi oynadin hakem bir seye yaramazdi en büyük sivasspor sivassporu almanyada cok kizganiyorlar hama allha cok sükür almanyada en cok sivasli var hocam seni cok seviyorum sen adam gibi adamsin

sivaslı-elif 04.05.2008 23:38

YERE YATMAYA ALIŞMIŞLAR DOKUNMADAN DÜŞÜ YOLAR....
(satılmış, adi insanlar)
FUTBOLCULARIMIZA, TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZLE, BAŞKANIMIZLA HEPSİYLE GURUR DUYUYORUZ ONLAR ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTI YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR HELAL OLSUN GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLUĞUNU HAK ETTİK ONU ALDIK...İNŞ DEVAMI GELECEK
ŞAMPİYONNNN SİVASSS

XXCakir58 04.05.2008 23:39

hocam sizi unutmayiz, unutamayiz. Yinede iyi Fikstür elde ettik. Sivasspora avrupa da basarilar dilerim

DuncanIdaho 04.05.2008 23:41

Bulent hocam,

Elinize, yüreğinize sağlık. Seneye hep beraber devam hocam inşallah

Agcalli 04.05.2008 23:43

maça yürek dayanmadı ne maçtı abi öyle ya. Bülent hocam hoşsun güzelsin ama su ilk golü attıktan sonra onun üstüne yatmaya çalıştık çok kapandık ve ilk yarının son dakikalarında iki tane gol yedik. Eğer soyunma odasına 1-0 önde gidebilseydik herşey daha farklı olurdu Sivas için. Hocam Petkovic konusuna değinmemiş hiç. Acaba Petkovic transfer teklifi felan mı aldı. Çünki izlediğim en kötü petkoviç vardı sahada.

Taraftarda bir düzelme gördüm iyi bağırıyorlardı. Hayrettin yine yaptı yapacağını ve yaktı bizi. Defans berbattı ya. Sivasın defansı ilk defa bu kadar kötü oynadı desem yeridir. Kerim Saidi, Hayrettin döküldüler resmen..

Sivasın gelecek sezon kesinlikle iyi bir orta saha oyuncusu yani lider bir oyuncu almasi lazım birde mehmet yıldızın yanına ona ayak uyduran iyi bir golcu lazım. Balili sakatlanmasa idi kesin bu sene şampiyonduk.

duman58 05.05.2008 00:09

Sayin BULENT HOCAM siz elinizden gelenin cok fazlasini yaptiniz ve bizi hic kimsenin hayal dahi edemeyecegi bir noktaya getirdiniz ama biz SIVAS'lilar sizin kadar inanmadik sizin kadar ugrasmadik ve dolayisiyla bu macla SAMPIYONLUK hayallerimiz bitti fakat ALLAH'a sukurler olsun bu mac bize cok sey katti SIVAS'lilarin uyanmasina birlik olmalarina sebep oldu su gecen bir haftada ve mac esnasinda icine girdigimiz hava cok guzeldi ve kesinlikle birlik ve beraberlik adina cok buyuk gelismeler oldu hic bir senelerdir ISTANBUL takimlarini tutanlar ve vazgecemem diyenler anladilarki senelerdir tuttuklari takimlarin o kadar SAMPIYONLUKLARI var ama kendilerine zerre kadar faydasi olmamis fakat SIVASSPORUMUZUN sadece bir macta memleketimize neler kattigi ALLAH'in izniyle daha neler katacagini gorduler ve tanidigim bir cok ISTANBUL taraftari SIVASLININ bugun ozune donusunu gordum ve cok mutlu oldum bu yuzden diyorumki SIZ BIZI COK SEVINDIRDINIZ ALLAH'TA SIZI COK SEVINDIRSIN.
VE SON OLARAK SAYIN HOCAM LUTFEN BIZI BIRAKMA GUZEL GUNLER YAKINDIR VE BU SENIN SAYENDE OLACAKTIR VEYA EN AZINDAN SENIN BU BASARININ ICINDE BULUNMAN LAZIMDIR SAYGILARIMLA

Sivaslibey 05.05.2008 00:33

Helal olsun sizlere be !!!
Helal olsun sana Bülent hocam !!

Yönetim, teknik kadro, futbolcular bizi bu sene çok gururlandirdilar, onurlandirdilar.

Helal olsun sizlere be !

Bu taraftar ne kadar bu takima yakismiyorsada, yinede helal olsun !!!

Bir gün Sivasspor'umumz sayesinde bu sehirde gelisecek ve gençlerimizin maddi durumlari daha elverisli olup dahada bilinçli olup, salakca küfürleri birakip, yarataci tezahüratlar yapacaktir ve takimlarini 90 dakika birlik ve beraberlik içinde çosturacaktir insallah.

yigido Atilla 05.05.2008 00:43

[B]BJK Fenerbahce maclarindaki hatalari yapmayacagiz bunlardan ders aldik dedin hocam ama bir fark yine göremedik ??????? Gol atipta geriye yaslanirsak adamlara davetiye cikarmiyormuyuz !!!!! cikardik ve 5 yedik simdi uefaya gitmek icin ikili avarajlara bakilacak su an BJK dan iyiz ama BJK ikincilige düsmüs Vestel Manisa ile evinde oynayacak, Sampiyonluk gitti, Sampyionlarligi de gitti.. Elimizden UEFA kupasida gitmesin.????[/B]

kaya0758 05.05.2008 01:02

HAKEM 5 SİVASSPOR 3
HALİS ÖZKAHYA MAÇI KATLETTİ.
............... BU KADARI OLMAZ.
TOLUNAY HOCAYA KIZIYOLAR BİRDE CEZA VERİYOLAR.
ADAM DOĞRU SÖYLÜYO ANADOLUDAN ŞAMPİYONU N.. ÇIKARTIRLAR.
BU VE BU GİBİ.......... HAKEMLER OLDUKÇA KİMSE KİMSEYİ BOŞUNA KANDIRMASIN.
............. ADAM.HAKEM SİVASSPORA TOP OYNATMADI.
GSDE BARIŞ ATIYO KENDİNİ FAUL.(ZATEN HER MAÇ ATIYO ARİF ERDEMİN İKİ KATI ATIYO BU ÇOCUK).SABRİ ATOYO FAUL.AYHAN ATIYO FAUL.SERVET BİLE ATTI.HAKAN ŞÜKÜR ELİYLE TOPU KONTROL EDİYO DEVAM.
LANET OLSUN BU GİBİ İNSANLARA.SANKİ MAÇ BİİZM EVİMİZDE DEĞİLDE SAMİYENDE.BU GİBİ ADAMLAR HEP OLDUĞUNA GÖRE KİMSE HAYAL KURMASIN BU ............HAKEMLER ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARMAZLAR.BÜTÜN ENGELLERİ GEÇSEN BU HAKEMLER ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARMAZ.
GALATASARAYLILARIDA KINIYORUM.KOSKOCA GS TAKIMINDA BAKTILAR HAKEM HER DÜDÜĞE ÇALIYO HER POZİSYONDA ATTILAR KENDİNİ.O BARIŞ YOKMU BARIŞ ADAM HER MAÇ HAKEMLERLE OYNUYO BUNU ANLAMAMAK İÇİN SALAK OLMAK LAZIM.ADAMLAR RESMEN BÜYÜKLERİ KOLLUYOLAR.HEPSİNİN............................
SİZİN YÜZÜNÜZDEN ANADOLUDAN HİÇBİR ZAMN ŞAMPİYON ÇIKMAYACAK
BRAVO HAKEM.BRAVO HALİS ÖZKAHYA.........

kaya0758 05.05.2008 01:21

BÜLENT HOCAYA,
BÜLENT HOCAYI SEVERİM.
TEŞEKKÜR EDERİZ BU İMKANLARLA BU HAKEMLERLE BU HAFTAYA KADAR SİVASSPORU GETİRDİĞİ İÇİN.
AMA HOCAM BAZEN SİZİ ANLAMAK ZOR.GERÇEKTEN ZOR.AYNI 11LE HİÇBİR MAÇA ÇIKMIYOSUNUZ.TAMM ANLADIKTA BU HAFTA SOLDA OYNAYAN ADAM HAFTAYA ORTADA OYNUYO.ORTADA OYNAYAN ADAM SAĞKANATTA VEYA SOLDA OYNUYO.NASIL Bİ İŞ BU YA.MUSA AYDINI SOL KANAT OLARAK KOYMUŞSUNUZ ADAM SOL KANAT HARİÇ HER YERDE OYNADI.HOCAM ELİNDE İMKAN OLMASA NEYSE.YOKMU SENİN ELİNDE İLHAN UMMAK SOL KANATTA SOL KANAT OYUNCUSU OLMAZMI.DEVRAN SEZONA ORTA SAHADA BAŞLADI ADAM SAĞ KANATTA BİTİRDİ.CVETKOVU ISINMAYA GÖNDERİYOSUNUZ ADAMI 82DEN SONRA OYUNA ALIYOSUNUZ.CVETKOVUN YERİNDE BEN OLSAM O KADAR ISINIP BEKLESEM FUTBOLU BIRAKIRDIM BEN RAHATSIZ OLDUM ADAM ORADA ISINDIDA ISINDI CVETKOV BU MAÇTA EN AZ 45 DAKİKA OYNAMALIYDI.SERGİO ÇOK İYİ OYNADI ADAM SONRADAN GİRDİ.HOCAM SİZİ ANLAMAK ZOR.ANKARASPOR MAÇINDA MAÇI ÇEVİRMEK İÇİN 3LÜ DEFANSA KADAR DEĞİŞİKLİK YPIYOSUNUZ BU MAÇTA 82 DE CVETKOVU ALIYORSUNUZ OYUNA.SEZER ORTADA OYNUYOSA SİLLA VE DEVRAN YEDEK OTURMALIYIDI.ASLINDA ORTA TARAF DEVARNIN SOL KANAT İLHANIN SAĞ KNATTA MUSANIN OLMALI ÖNLERİNDEDE MOHAMMED İLERİDEDE MEHEMT VE CVETKOV.HER OYUNCUNU YERİ VARDIR HOCAM.ŞENOL GÜNEŞ DÜNYA KUPASINDA 3 OLURKEN HER OYUNCUYU YERİNDE OYNATARAK OLDU DEĞİLSE ŞENOL HOCA SİZİN GİBİ ÇOK İYİ Bİ HOCA DEĞİL.SİZ ÇOK İYİ Bİ HOCASINZI AMA HER FUTBOLSU YERİNDE DAHA İYİ OYNAR.
BİR FUTBOLCUDAN HER MAÇ AYNI VERİMİ FARKLI MEVKİLERDE OYNATARAK ALAMZSINIZ.
HER TAŞ YERİNDE AĞIRDIR.
YİNEDE HAKEMLERE ARĞMEN TÜM ANADOLUYA BU HEYECANI TATTIRDIĞINZI İÇİN KOCAMAN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

kaya0758 05.05.2008 01:34

GENEDE ÇOK SEVERİM BÜLENT HOCAYI.
AYRICA GALATASARAY TAKIMI HAKAN ŞÜKÜR ÖNDERLİĞİNDE GELDİ SİVAS SEYİRCİSİNİ ALKIŞKADI.TEŞEKKÜR EDERİZ.
AMA BİZİM TAKIM MAÇ BİTER BİTMEZ TRÜBÜNLER ÇAĞIRMASINA RAĞMEN TAKIMI SOYUNMA ODASINA KAÇTILAR.NE VAR SANKİ SOYUNMA ODASINDA.
KENDİ SEYİRCİLERİ ÖNÜNDE SON MAÇLARI TARAFTARI ALKIŞLAMIYOLAR.
AYIP ETTİLER AYIP HEMDE ÇOK AYIP.
SEZON BAŞINDAN BERİ TARAFTARSIZ MAÇ OYNAYAN BİR SÜRÜ TAKIM BULUNAN BİR LİG TE HER MAÇ YAKLAŞIK 12-15BİN SEYİRCİ MAÇA GELİYO VE SEN O SEYİRCİYİ ALKIŞLAMIYOSUN.ÇOK AYIP ETTİLER FUTBOLCULAR.
MEHMET YILDIZ DAN BEKLEMEMDE MUHAMMED ALİNİN TAKIMI TARAFTARA GÖTÜRMESİNİ BEKLERDİM.ÇOK AYIP ETTİLER FUTBOLCULAR.
BAZI MAÇLARDA DEVARN TAKIMI GETİRİYODU TARAFTARA AMA BU DEFA DEVRANDA FIS ÇIKTI.
KAPTAN GEÇİNEN MEHMET YILDIZ ZATEN MAÇ BİTER BİTMEZ KİMİN FORMASINI ALAYIM DİYE KİMİN PEŞİNDE KOŞUYODU ACABA.MUHAMMET ALİ KEZA.
ÇOK KIZDIM FUTBOLCULARA ÇOK HİÇ İPLEMEDİLER.
TARAFTARDAN YAZILI OLARAK Bİ ÖZÜR DİLEMELİLER.
AYIP TARAFTAR AYIP.
TARAFTARSIZ FUTBOLMU OLURMUŞ.
O TRÜBÜNLERDE AKŞAM YİYECEK EKMEĞİ OLMADIĞI HALDE SON PARASINI SİVASSPORA VERMİŞ BİR SÜRÜ İNSAN VARDI.SİVASIN EKONOMİK DURUMU BELLİ.FUTBOLCULAR BUNU BİLİYO.AYIP ETTİLER ÇOK KIRILDIM ONLARA.
TARAFTARIN Bİ ALKIŞ ATMASINI ÇOK GÖRDÜLER.
ACABA SİVASSPOR İÇİN OYNAMIYOLARDA KENDİ KARİYERLERİ İÇİNMİ OYNUYOLAR NE.

altuntas58 05.05.2008 07:10

[B]Her şeye rağmen Sivassporumla gurur duyuyorum bizlere bu heyecanı yaşattığı için macın genelinde iyi oynadık biraz şans biraz tecrübe derken mac elimizden uctu gitti benim şahsi düşüncem GS bizden çok güclü güçlü bir takım futbolcuları bizim futbolcularımızdan daha yetenekli hatta galibiyeti bizden daha çok istediler sonuc böyle oldu olsun ben Sivassporuma çok teşekkür ederim bize bu sevinci heyecanı yaşattığı için [/B]

NUMAN 05.05.2008 07:20

BİR SİVASLI OLARAK BÜLENT HOÇAYA BAŞKANIMIZA VE FUTBOLCULARA KISACASI EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER SİZLER GÖNLÜMÜZÜN ŞAMFİYONUSUNUZ....

BOUN 05.05.2008 07:45

Sivassporumuz geçen üç sezonda Sivaslılara güven aşıladı, bir nevi Sivas'ın ekonomik olarak kalkınma mücadelesinin ve sosyal, külürel yapısının bayrağı oldu. Yıllarıdır göç veren, ezilen, fakirlikle boğuşan bu memleketin insanına çalışılırsa neler yapılabileceğini gösterdi. Eminim yakılan bu meşaleyle her alanda Sivasımızın şahlanışı sürecektir.

Öncelikle 7 milyon Sivaslıya bu gururu yaşatan başta başkanımız olmak üzere bütün futbolcularımıza ve teknik heyete sonsuz teşekkürler. Bu günlere gelebileceğimizi eminim taraftarımızın yüzde doksandokuzu aklının ucundan bile geçirmiyordu. Şu an hiç ummadığımız bir yerdeyiz.

Elbette içerde aldığımız üç yenilgiyi almasaydık, üç büyültülmüşü gözümüzde bu kadar büyütüp stres yapmasaydık daha iyi olacaktı. Bu üç maçtan da en azından beraberlik alabilseydik belki bugün biz şampiyonluk kutlaması yapıyor olacaktık, ancak fazlaca geçmişe dönüp keşke demenin ve ah vah etmenin bir anlamı yok. Olan oldu, önemli olan geçmişten ders çıkararak geleceğe emin adımlarla yürüyebilmektir.

Bu sezon inşallah UEFA'ya gideceğiz. Bunun için gerekli hazırlıkları yapalım, kadroyu bozmadan bir iki takviye ile önümüzdeki sezon hem lig şampiyonluğuna hem de UEFA'da iyi maçlar çıkarmaya bakalım.

Taraftarımızın baka Sivasspor olmadığını anlaması, sonuna kadar sadece ve sadece Sivassporlu olup ellerinden geldiğince Sivasspor'a sahip çıkıp destek olmasını temnni ediyorum. Artık üçüncü sezonumuzu geride bırakıyoruz. Eşinizin, çocuğunuzun, kardeşinizin orjinal formaları olsun, kırmızı beyaz renkler sokaklara, tribünlere hakim olsun, taraftar tribünleri doldursun, tezahüratlarla takıma destek olsun. Bunları yapalım yeter. Unutmayın bu şekilde taraftarlık kök salacak ve daha geniş bir zemine yayılacaktır.

Bu yıl olmadı ama biraz sabredin bakın, bu yıl kazandığımız tecrübe ve oturan kadromuzla seneye bu ligin tozunu atacağız, Avrupa'da nasıl başarılı olunurmuş herkese göstereceğiz. İçerde dışarda farketmez üç büyültülmüşlere ot yolduracağız. Yeter ki sadece taraftar inansın, destek versin, GS maçındaki gibi uyumasın. Düşünün takım bir defa öne geçmiş, iki defa da beraberliği yakalamış ne destek ne tezahürat ne coşku... Hiçbirşey yok... Bir de GSlilere bakın son on beş dakika nasıl stadı inlettiler. Bütün bunlara ibret nazarıyla bakalım ve ayaklarımız yere sağlam bassın, yaşadıklarımızdan daha ileriye gidebilmek için ders alalım.

Gerçek taraftarlık bugünlerde belli olur, bir kaç galibiyetle gelenler birkaç yenilgiyle giderler. Önemli olan Sivas ve Sivasspor sevdalıları vefasızlık yapmasın hep destek olsun

Hep destek tam destek.

kadir984 05.05.2008 07:52

TAMAM HELAL OLSUN TAMAM ÇOK HARİKA TAMAM HERKES GÜZELDİ.

PEKİ BEN TARAFTARIM BENDEN NE İSTEDİLER

SİVASI BAYRAM YERİNE ÇEVİRELİM YAPDIK

STADI DOLDURALIM YAPTIK

DESTEKLEYELİM YAPTIK.

PEKİ DE HOCAM BU HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK DEMİŞ YA NASRETTİN HOCA

OLCAY_58_AKKUS 05.05.2008 08:16

[B]Hocam takma kafana daha önümüzde çok güzel günler var inşallah.hepinizi canı gönülden kutluoyrum ve tüm futbolcu ve yönetimi tebrik ediyorum allah hepinizden razı olsun bize bu güzel duyguları yaşattınız sağ olun var olun.[/B]

sivaslitaner58 05.05.2008 08:35

gercekten iyi oynadik ama yetmedi yinede gecen sezondan iyi oynuyoruz

atila58 05.05.2008 09:09

agcalli yiğidonun dediklerine aynen katılıyorum.kale boş olsa yine 5 gol yerdik.petkoviçi tanıyamadım . TRT DEKİ stadyum programında Ömer üründül iki kaledede kaleci yok gibiydi diye güzel bir tesbit yaptı.Bugüne kadar yönetim,teknik direktör ve yüreğiyle oynayan oyuncuların verdiği emeklere yazık oldu. yinede sizleri çok seviyoruz. bizlere bu günleri bu güzellikleri yaşattığınız için.

antik58 05.05.2008 10:38

yiğit gibi coltılar oynadılar yiğit gibide yenildiler.yenıldık ama kolay takım olmadıgını kral takım oldugunu gosterdı SİVASSPORUMUZ.
-Bazı catlak sesler mactan sonra oyunculara ve bulent hocaya hakaret ettı zoruma gıttı.ulan SİVASSPORun hermacına geldınızde candan destekledınızde butun maddı anlamda katkı sagladınızda mı bu hakkı kendınızde hıssedıyorsunuz!!ustunde cakma SİVASSPOR formasıyla gelmıs bırde artsılık yapıyor yazık vala.
-helal olsun hepsıne teker teker bundan sonra bu takım cok ıs yapar ama taraftar olarak aramızdan dengesızlerı soyutlayalım yoksa bunlar adamı katıl eder...

myway 05.05.2008 10:42

[B]Karaborsadan biletleri gs lilere satarsan arana sokarsan onlari ortada ruh namina bi sey kalmaz...

Karaborsacilik yapan ve biletlerini fahis meblaglara satanlari kiniyorum,....!

Yaziklar olsun...[/B]

yigido_sampiyon 05.05.2008 11:10

bülent hocam sana güveniyorum...gelecek sezon yine şampiyonluğa oynacağımıza şüphem yok...

kqqn58 05.05.2008 11:15

Bülent abi sana helal olsun ne olacağını gösterdin arkadaşlar ben sivaslıyım fenerbahçeyide tutuyorum ama tabi sivas başta gelir FENERBAHÇE SİVAS KARDEŞTİR kardeş takımlardı fanatik sivas ve fenerbahçe taraftarıyım saygılar

Hasan Uğur 05.05.2008 11:31

bütün sivasspor takımına ve yönetimine çok teşekkürler bize bu sevinçleri yaşattıkları için daha yeni birinci lige çıkmış bir takımsın ve tecrüben belli milyar dolarlık takımların arasında oyna ve sen yüreğinle buralara gel daha ne olsun beyler hepsinin ellerinden ve alınlarında öpülesiler ENBÜYÜK SİVASSPOR varmı ötesi

TS58 05.05.2008 11:38

TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR

Bize bu mutluluğu yaşattığın için.Şu anda tek hedef 3.lük.

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSPOR.

NİHAT_EKİCİ 05.05.2008 11:39

[B]BU DAHA BAŞLANGIÇ, ASIL İŞİMİZ BUNDAN SONRA SONRA BAŞLIYOR. BU BÜYÜK BAŞARILAR İÇİN YÖNETİME, HOCAMIZA VE TÜM FUTBOLCULARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.[/B]

yigidomustafa58 05.05.2008 11:59

[B]hocam sizi ve tüm teknik heyeti ve futbolcularımızı tebrik ediyorum...[/B]

oz.can 05.05.2008 12:30

[QUOTE=antik58;361142]yiğit gibi coltılar oynadılar yiğit gibide yenildiler.yenıldık ama kolay takım olmadıgını kral takım oldugunu gosterdı SİVASSPORUMUZ.
-Bazı catlak sesler mactan sonra oyunculara ve bulent hocaya hakaret ettı zoruma gıttı.ulan SİVASSPORun hermacına geldınızde candan destekledınızde butun maddı anlamda katkı sagladınızda mı bu hakkı kendınızde hıssedıyorsunuz!!ustunde cakma SİVASSPOR formasıyla gelmıs bırde artsılık yapıyor yazık vala.
-helal olsun hepsıne teker teker bundan sonra bu takım cok ıs yapar ama taraftar olarak aramızdan dengesızlerı soyutlayalım yoksa bunlar adamı katıl eder...[/QUOTE]

Sivasspor u eleştirenler, hakaret edenler febeli bejekalı hainlerdir(şrfszlr) canınızı sıkmayın, 70 puanı bu takım topladı. Gururluyuz, yenilsekte erkek gibi, şampiyon olamasakta şerefimizle...

sivaslıavukat 05.05.2008 12:36

Gurur duyuyorum , emeği geçen herkese bize bu gururu yaşattıkları için müteşekkirim.

Keşke dün orada rakip takımdan daha çok sesimiz çıkabilseydi yada sürekli küfür eden o zavallı takımın taraftarlarının sesleri daha az gelebilseydi.

özsivasli1903 05.05.2008 12:40

söyle süper bir macta en kötüsdü yine hakemdei...
biraz adam gibi calsaydi ilk yari iki gol yemezdi sivasspor...
ama burada kanun böyle hakemlerle sampiyonlar tayin ediliyo mac kazaniyolar
bjk-sivas out gs in....

GuLo 05.05.2008 12:41

Arkadaslar bosuna uzulmeyin bizim buraya qelmemis sans deildi cunku biz her zman en iyisini yaptık bu sene uefa da yız sivasımızn adı duyuldu seneye daha büyük yerlere qeleceğimzdn eminim

yigidolar06 05.05.2008 12:55

MAÇ 1-0 KEN PENALTIYI VEREMEDİ ALLAH BELASINI VERSİN HOCAM SİZLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİVASSPORU BURALARA GETİRDİĞİNİZ İÇİN

altan54&58 05.05.2008 12:56

Dün akşamdan beri üzüntüm ve sinirim hala geçmedi.Yenilginin faturasınu hakeme kesmek en kolayı ama ortada da bariz pozisyonlar var.İlk yarıda verilmeyen penaltı evet emre'nin yaptığı darbe yine aynı emre Mehmet Yıldız'ı biçti devam.Adı emre olan futbolumuzun yeni kasabının iki pozisyonda da sarı kart dolayısıyla kırmızı kart görmesi gerekirdi.Ayrıca son yediğimiz gol bariz ofsayt ne oldu o zaman maç 4-4 bitecekti.Acaba o hakemlerin vicdanı rahatmıydı dün gece kafalarını yastığa rahat koydularmı bence evet onlarda vicdan ne arar zaten.gs'nin saygıdeğer yöneticisi sayın Haldun Üstünel bu hakemi beğendiniz mi yoksa bunu da takibe alacakmısınız veya bildiri falan.
Halis Özkahya ve ofsayt pozisyonda bayrağı kaldırmayan yancı için en hafif tabirle emek hırsızı denir.Emek hırsızlarına vicdansızlara bjkli serdar özkan ve o maçın hakemi Hüseyin Göcek'i de örnek verebilriz utanmaz heriflar dün serdar efendinin yaptırdığı Hüseyin efendinin çaldığı uydurma penaltı ile Sivasspor'unda kaderi ile oynadılar utanmazlar.Yaptığı beceriksizleri hakemlere saldırarak ve devamlı ağlayarak örtemeye çalışan bjk yöneticileri acaba dünkü penaltı için en düşünüyor.
Bu arada geçen hafta içi futbolumuzun gelmiş geçmiş en büyük kasaplarından bülent korkmaz velihattım emre demiş bence çok haklı yeni kasap emre yakışır ona.

sivasli215 05.05.2008 13:00

ya o olmasaydı bu olmasaydı...
bırakın bunları artık,maç bitmiş öncelikle böyle bir mac izlediğimiz için çok şanslıyız
örneğine avrupa liglerinde bile zor rastlarız.
ne olursa olsun sivassporumuza canı gönülden tsk edelim,sivasımızı bırakın türkiyeyi avrupaya hatta dünyaya duyurdu
türkiye gündemini günlerce sivas olusturdu
yani sivasımız,kafa kağıdında sivas yazan herkesin göğsünü kabarttı
gönüllerin şampiyonu sivassporumuz bizlere bu mutlulukları yasattığın için tskler....

altan54&58 05.05.2008 13:02

Doğru maçın kalitesine lafım asla olamaz emeği geçen herkesi tebrik ederim ama yapılan bariz haksızlıklara da değinmeden geçemedim.

yigidoo 05.05.2008 13:02

bu macta ben Muhammed den cok seyler bekliyorumdum ama o da bir vardi bir yoktu macta Musa aynisi. sahada tek ayakta kalan sezer di
yinede cok tesekürler oyunuculara sahsim adina bana bu 33 hafta büyuk heyacan yasatiklari icin

DuncanIdaho 05.05.2008 13:17

[QUOTE=altan54&58;361255]Dün akşamdan beri üzüntüm ve sinirim hala geçmedi.Yenilginin faturasınu hakeme kesmek en kolayı ama ortada da bariz pozisyonlar var.İlk yarıda verilmeyen penaltı evet emre'nin yaptığı darbe yine aynı emre Mehmet Yıldız'ı biçti devam.Adı emre olan futbolumuzun yeni kasabının iki pozisyonda da sarı kart dolayısıyla kırmızı kart görmesi gerekirdi.Ayrıca son yediğimiz gol bariz ofsayt ne oldu o zaman maç 4-4 bitecekti.Acaba o hakemlerin vicdanı rahatmıydı dün gece kafalarını yastığa rahat koydularmı bence evet onlarda vicdan ne arar zaten.gs'nin saygıdeğer yöneticisi sayın Haldun Üstünel bu hakemi beğendiniz mi yoksa bunu da takibe alacakmısınız veya bildiri falan.
Halis Özkahya ve ofsayt pozisyonda bayrağı kaldırmayan yancı için en hafif tabirle emek hırsızı denir.Emek hırsızlarına vicdansızlara bjkli serdar özkan ve o maçın hakemi Hüseyin Göcek'i de örnek verebilriz utanmaz heriflar dün serdar efendinin yaptırdığı Hüseyin efendinin çaldığı uydurma penaltı ile Sivasspor'unda kaderi ile oynadılar utanmazlar.Yaptığı beceriksizleri hakemlere saldırarak ve devamlı ağlayarak örtemeye çalışan bjk yöneticileri acaba dünkü penaltı için en düşünüyor.
Bu arada geçen hafta içi futbolumuzun gelmiş geçmiş en büyük kasaplarından bülent korkmaz velihattım emre demiş bence çok haklı yeni kasap emre yakışır ona.[/QUOTE]

Hocam adam penaltiyi verseydi maç 3-1 4-1 biterdi belki.. Galatasaray'in en önemli başarısı basın-medya başarısıdır. Fenerbahce ile beraber ikiside hak yer.. ama galatasaray bir adım ötede sohbet konusu geçmez, Beşiktaş zaten mağdur, anadolu takımı statüsüne geldiler.

Şimdi herkesde methiye.. hakeme tek laf soyleyen yok. Boyle başabaş maçlarda lanet olsun bir hata herseyi bitiriyor. İşte o noktada bu penalti pozisyonu. Evet maç bitmiş demeyeceğim hakkımız yendi.. Uyduruk ofsayt gol ile de hakkıyla eze eze almış maçı imajını da oturttuk yerimize.. tamamdir. Tebrikler Galatasaray ! tebrikler.

Birde anadolu takimlarida Sivas'ıma yatiyor diye bir laf uydurup, en iyi savunma saldırıdır stratejisi beni hasta ediyor.

Yaşasın Sivas, Yaşasın tüm dürüst kukla olmayan Anadolu Takımları...

sivasli215 05.05.2008 13:19

[QUOTE=altan54&58;361271]Doğru maçın kalitesine lafım asla olamaz emeği geçen herkesi tebrik ederim ama yapılan bariz haksızlıklara da değinmeden geçemedim.[/QUOTE]

bana göre macın hakkı beraberlikti,skorda 4-4 olmalıydı
tıpkı macın kalitesi gibi :)

altan54&58 05.05.2008 13:26

[QUOTE=DuncanIdaho;361290]Hocam adam penaltiyi verseydi maç 3-1 4-1 biterdi belki.. Galatasaray'in en önemli başarısı basın-medya başarısıdır. Fenerbahce ile beraber ikiside hak yer.. ama galatasaray bir adım ötede sohbet konusu geçmez, Beşiktaş zaten mağdur, anadolu takımı statüsüne geldiler.

Şimdi herkesde methiye.. hakeme tek laf soyleyen yok. Boyle başabaş maçlarda lanet olsun bir hata herseyi bitiriyor. İşte o noktada bu penalti pozisyonu. Evet maç bitmiş demeyeceğim hakkımız yendi.. Uyduruk ofsayt gol ile de hakkıyla eze eze almış maçı imajını da oturttuk yerimize.. tamamdir. Tebrikler Galatasaray ! tebrikler.

Birde anadolu takimlarida Sivas'ıma yatiyor diye bir laf uydurup, en iyi savunma saldırıdır stratejisi beni hasta ediyor.

Yaşasın Sivas, Yaşasın tüm dürüst kukla olmayan Anadolu Takımları...[/QUOTE]

Yazdıklarının hepsine harfiyen katılıyor ve imzamı atıyorum kardeş.Doğru 3-1,4-1 de biterdi ama ben en kötü ihtimalle 4-4 dedim.Artık bıktım usandım bu sözde büyüklerin veya büyütülmüşlerin yalakalıkların yapılmasından.Onların oynatmadıkları bir futbolcuya verdikleri paralarla Sivas bu sezonu geçirdi ve buraya kadar taşıdı şampiyonluk umutlarını hepsine emeği geçen herkese milyonlarca defa teşekkürler.
Sivasspor bütçesinden daha fazla parayı Lincone veren ve onu kulübede oturtan gs'ye,harcadığı paraların haddi hesabı olmayan fb ve bjk'ye ve onların beceriksiz yöneticilerine de bu ayıp yeter zaten tabi anlarlarsa ve utanmaları varsa

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:07.