![]() |
Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
Efendim!
Öncelikle PAF Takımını şampiyonlukları nedeni ile tebrik ediyorum. A Takımının teknik kadrosuna ve de futbolcularına şimdiye kadar gösterdiği mücadele ve aldığı sonuçlardan dolayı ve de dün ki maçta sarfettiği çabadan dolayı tebrik ve teşekkürleri mi sunuyorum. Gelelim asıl mevzumuza; Bir zamanlar Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli Hoca'nın futbol literatürümüze kazandırdığı [B]içimizdeki İrlandalılar[/B] tabiri ve daha sonra Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Sayın Celal Doğan'ın yine futbol literatürümüze kattığı [B]Antepte oturupta Alavezli olunmaz [/B]tabirine izniniz olursa bende [B][U]Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları[/U][/B] tabirini katmak istedim. Son iki haftadır Sivas'ta tuhaf şeyler gözlemledim. Eski SivasSporlular Ali Sami Yen Stadındaki 1-0 lık Fenerbahçe maçından sonra top yekün Galatasaray lı oluverdi. Bu durumu bir arkadaşım [B]eskinin Galatasaraylıları SivasSporlu olmuştu şimdi asıllarına rücu ettiler tekrar Galatasaraylı oldular[/B] şeklinde açıkladı. Peki, kalplerinde bu Galatasaray sevgisi var iken neden SivasSporlu oldular ki? Son bir kaç yıldır Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı kurduğu bariz üstünlük nedeni ile ezikliklerini saklama limanı Sivasspor idi de ondan. Buna İki sene evvel Denizli Spor'un Galatasaray'a hediye ettiği şampiyonluk senesi de dahil. Şimdi dün ki maç ta Galatasaray formasını giyip Galatasaray tirübününden Galatasaray ı destekleyen Sivaslı yiğidolar(!)a bir kaç şey demek isterim. Gidin bakın Karşıyakalılardan, Göztepelilerden, Bursasporlulardan, Eskişehirsporlulardan, Sakaryasporlulardan biraz memleket sevdası, takım sevdası ve taraftarlık öğrenin. Geçenlerde iş için Karaman'a gitmiştim. Orada masasının akasına Karşıyaka flaması asmış bir genç gördüm. Dedim biraz şunu kızdırayım, biliyordum ki Karşıyakalılar takımlarına laf söyletmezler. Dedim böyle ikinci sınıf takımları neye tutuyorsun? şöyle bir dikeldi gözleri kocaman oldu ve bana sorda --Sen hangi takımı tutuyorsun? Dedim --Sivasspor --Ha iyi dedi, eğer Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçeden birini deseydin ağır konuşacaktım. Dedim --Ne derdin? --İstanbul'un züppelerinin borazancılığını yapma derdim! dedi. Şimdi dün Galatasaray ı destekliyen Sivastaki Nişantaşı çocuklarına soruyorum. Bu sene Galatasaray ın şampiyonluğu kesin gibi. Galatasaray bilmem kaçıncı şampiyonluğunu bir fazlalaştıracak. Bundan sizin veya bizim daha doğrusu Sivas ın menfaati nedir? Aslanlar gibi bir takım dururken öz be öz bize ait bir takım [B]İstanbul'u züppelerin borazancıbaşılığını yapmak niye?[/B] Geçmiş yıllarda takım üçüncü ligede idi, ikinci ligde idi bir yerde mazeret su götürür. Ama artık takım birinci ligde ve bu sene kafaya oynarken [B]İstanbul'u züppelerin borazancıbaşılığını yapmak niye?[/B] [B]Sivas'ta oturupta Burhan Altıntop gibi şahsiyetsizce Nişantaşılı pozlarına girmek niye?[/B] 1983 yılından itibaren SivasSporu seyreden destekleyen biriyim. iyi günde kötü günde hep SivasSporun yanında oldum B.İsmail'i, K.İsmail'i, Alaaddin'i, Fethi'yi, İhsan'i, Tamer'i, Özcan'ı, Ömer'i seyrettim. Niyaziler, Mehmetler, Yusuflar, Yükseller, Ahmetler, ve diğerleri üçüncü ligde hep izlediğim futbolculardı. Bu takım kafaya oynarkende, küme düşmemeye oynarkende hep SivasSporlu idim. Çünkü Sivaslı idim. Hiç bir zaman SivasSpor'u ezilmişliğime, ezikliğime bir liman yapma derdinde olmadım. Çünkü ben Sivaslı idim ve hiç ezik olmadım hiç ezilmedim. [B]Bu sıfatlar Sivas'ta oturup da Nişantaşılı pozlarına bürünen zavallılara yakışır.[/B] |
--->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
dogru soylemıssın gardas bızans tohumlarını tutan haın sıvaslılar
|
dediklerine aynen katılıyorum arkadaşım
çok güzel yazılmış bir yazı bunlar delikanlı değil,çünkü delikanlı adamın tuttuğu takım nüfus cüzdanında yazar istanbul yalakası değiliz Sivassporun hastası gençleriz |
dogru soylemıssın gardas bızans tohumlarını tutan haın sıvaslılar
haklsısn gardaa |
[B]Sivasın ekmegini yiyipde gs trübününe giren arkadaşlar ne hikmetse sivassporun maçlarına gelen cinslerden sonra kalkıp ben sivassporluyum diyorlar sizin sivasspor sevginiz eksik kalsın siz sivassporlu degil istanbul yalakası nız gardaşım ne güzel yazmış[/B]
|
cok guzel yazı da su yazıları yazanların neden ısımlerı yazılmaz anlamıyorum...
|
-->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
Bu yazıyı bizzat ben yazdım kardeşim. Bir yerden alıntı değil. Forumlarda da isim yazmak gibi bir mecburiyet olduğunu bilmiyordum kusura bakma. Eğer böyle bir mecburiyet var ise bundan sonra yazarız ve herkes de ismimizi öğrenir. İsmimizi yazmaktan herhangi bir çekincemiz yoktur!
|
ELİNE SAĞLIK GÜZEL YAZMIŞŞIN HACI.
|
--->: -->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
[QUOTE=alaybeyi;361588]Bu yazıyı bizzat ben yazdım kardeşim. Bir yerden alıntı değil. Forumlarda da isim yazmak gibi bir mecburiyet olduğunu bilmiyordum kusura bakma. Eğer böyle bir mecburiyet var ise bundan sonra yazarız ve herkes de ismimizi öğrenir. İsmimizi yazmaktan herhangi bir çekincemiz yoktur![/QUOTE]
o zaman tekrar tesekkürler..kusra bakmayın forumda bazıları baskasının yazısını alıp isim yazdırmadan kendı yazılarıymıs gibi baslık acdıklarından soyledim...Benim amacım yazanı korumak... |
Eline,yuregine,gonlune saglik cok guzel bir yazi kaleme almissin ve emin ol icimizdeki irlandalilara(senin deyiminle Sivas'ta oturan Nisantası cocukları)na inat cogu gercek SIVASLI YIGIDO'larin yureginin sesi bir yazi olmus tesekkurler.Aslinda bu konuya kisa bir zaman icinde aciklik getirilmeli cunku uzadikca gercek yigidolarida fikir ayriliklarina dusurup beraberligimizi zedeliyor soyleki kimisi demokrasi var diyor kimisi sen kimliginde yazani oku sonra demokrasiden bahset(bunu ben diyorum)diyor ve bunlar gibi bircok sey onun icin diyorumki.
[COLOR="Red"][I]EY SIVASLIYIM DEYIPTE BASKA TAKIMI TUTAN HEMSERILER LUTFEN NEREYI KIMI TUTUYORSANIZ TUTUN AMA SIVASSPOR'U TUTMUYORSANIZ BIZDEN UZAK DURUN KISACASI YA SEVIN YA TERKEDIN BIZ BIZE YETERIZ YETERKI GERCEK YIGIDOLAR BIRLIK OLSUN[/I][/COLOR] |
doğru demişsin...eline sağlık...
|
arkadaşım çok güzel yazmışsın,elıne saglık.bizim istanbul züppeleriyle ne işimiz var sivasspor umuz bize yeter.bende eski bir gs lı idim ,avrupada başarılı oldugu ve ligde sivasspor yok diye.ancak şimdi koçgibi takımımız var,gs la fb ile bjk ile ne işimiz olur.bu yıl yigido bize dünyaları bagışladı başkanımıza ve yönetime sonsuz teşekkürler.ben kasaba takımlarıyla oynadıgımız yılları unutmadım.bizim tek eksigimiz aşırı konsantre olunca kaldıramıyoruz,inşallah bunuda atlatacagız.hangi maşa fazla önem verdikse hepsindede yenildik.umarım uefa ya katılırız o tesellimiz olur.saygılar sevgiler sunarım.
|
la senin allahına krban olayım yiğidim helal sana be ağzına sağlık biliorum onları bitanesi dayım oluo kahrolası ya bunklar zannediyoki gs şampiyon olunca ceplerine para gircek pohhh girer cebinize ama sivas şampiyon olsaidi memleketim kalkınacaktı zübbeler siz ne anlarsınz onlara o nişantaşı zübbelerine sesleniyorum sivastaki kıçındaki kilodu yırtık olan çakma sivaslılara lan tek sigara almaya paranız yok dallamalar memleketimize zeval vermek hoşunuza mı gidio hangi yüzle yürüceksinz sivasın topraklarında vucudunz titricek adilerrrrr
|
BU YAZIYA SAPKA CIKARTIRIM
BASKA SÖZE GEREK YOK LAFIN BITTIGI YER BURASI AELINE DILINE SAGLIK KARDES |
[B]BİZ BUNLARI DAH NE ZAMANDAN BERİ DİLE GETİRİYORUZ FAKAT ARKADAŞIM SEN BUNU LAFI TAM OTURTMUSUN YANİ HELAL OLSUN DİYECEK BİŞEY BIRAKMAMIŞSIN BİZE..
BENİM BİR LAFIMDA HAKLISIN DİYENLERE YA SİZLER NE YAPTINIZ PEKİ HEP BÖYLE SÖZLE DESTEKLİYORUZ İCRATA GELİNCE ORTALIKTA HİÇBİRŞEY YOK![/B] |
[QUOTE]Peki, kalplerinde bu Galatasaray sevgisi var iken neden SivasSporlu oldular ki?
Son bir kaç yıldır Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı kurduğu bariz üstünlük nedeni ile ezikliklerini saklama limanı Sivasspor idi de ondan. Buna İki sene evvel Denizli Spor'un Galatasaray'a hediye ettiği şampiyonluk senesi de dahil. [/QUOTE] Takımının iyi gününe sahip çıktığın gibi, başarılarını alkışlayıp sevindiğin gibi, yukarda belirtilen kötü durumlarda da takımının adını söyleyebilmen gerek... Taraftarlık böyle bir şeydir! Bunu bilememiş, bunu anlayamamış isen, senin taraftarlığın tartışılır arkadaş! Böyle iyi günde takımını tutuyorsan, senin tuttuğun takım değil onlarca defa yüzlerce defa şampiyon olsa ne olur ki? Sen de bu eziklik psikolojisi varsa, sende bu eziklik psikolojisi oldukça bundan sonra ki ilk mağlubiyetinde tekrar SivasSporlu olursun. Ama artık yağma yok! Artık deşifre oldunuz! Fener galibiyetinden sonra Sivas'ın ana caddelerinde arabaları ile elinde GS bayrakları ile tur atıp nağra atanları hepimiz gördük. Kendinizi açığa verdiniz. Pazar günü ki GS tirübünlerinde de görüldünüz. Sizi eziklik psikolojiniz ile başbaşa bırakıyoruz. Ve diyoruz ki. Biz de SivasSporlu isek, bu yaptığınız yanlışın hesabını sizden soracağız ve GS ın ilk aldığı mağlubiyette sizlerle dalgamızı geçeceğiz. O gün [B]yok arkadaş ben SivasSporluyum da diyemeyeceksiniz artık.[/B] Değermiydi be bir şampiyonluk sevinci için ezilmişliğe tekrar geçiş yapmaya? Değermiydi hiç insanın menşeini inkar edip, Burhan Altıntopvari Nişantaşılıyım edaları ile yavşamaya? Değermiydi ki[B] aslını inkar eden haramzadedir[/B] lafının muhatabı olmaya. SivasSpor'un yaşattığı böyle bir sezonun sonunda asla ve asla değmezdi. Hoş biz SivasSpor'un üçüncü lig zamanlarındada Yiğido idik. Yiğidoluk bizim genlerimizde var.. Ne yapalım ki Allah her kulunu mükemmel yaratmıyor! bazıları sizler gibi ezik olarak doğuyor. hikmetinden sual olunmaz vardır bunun da bir sırrı. [B]Ama artık iş işten geçti. Madem ezikliği seçtiniz biz sizi her fırsatta ezeriz bundan böyle![/B] |
[B][QUOTE=alaybeyi;361845]Takımının iyi gününe sahip çıktığın gibi, başarılarını alkışlayıp sevindiğin gibi, yukarda belirtilen kötü durumlarda da takımının adını söyleyebilmen gerek...
[/QUOTE] Sahsen mactan sonra saclarim giti. Saclari maca kurban ettik.. ama gururla Sivassporluyum diyebiliyorum:)[/B] |
PEKİDE BU SÖYLEDİKLERİN NEYİ DEĞİŞTİRECEK ZATEN GS FB BJK TS TARAFTARI OLUPTA SİVASLI OLAN ADAMIN YAKASINA YAPIŞIP GEL DİYEMEZSİN BİZ ÖZGÜR TOPLUMUZ DİYECEKLER HA BELKİ YAZDIKLARIMIZI BİLE OKUMAYACAKLAR BİZ SADECE KENDİ ARAMIZDA BİR KIZGINLIK TUTACAZ O KADAR. İYİSİMİ HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR
|
HERKESİN TERCİHİ AYRIDIR ARKADAŞIM SİVAS TA OTURUYO DİYE İLLADA SİVAS SPOR UMU TUTACAK BU İŞLER ÖLE YÜRÜMEZ ADAMA DÖNEK DERLER
|
[QUOTE]PEKİDE BU SÖYLEDİKLERİN NEYİ DEĞİŞTİRECEK ZATEN GS FB BJK TS TARAFTARI OLUPTA SİVASLI OLAN ADAMIN YAKASINA YAPIŞIP GEL DİYEMEZSİN BİZ ÖZGÜR TOPLUMUZ DİYECEKLER HA BELKİ YAZDIKLARIMIZI BİLE OKUMAYACAKLAR BİZ SADECE KENDİ ARAMIZDA BİR KIZGINLIK TUTACAZ O KADAR. İYİSİMİ HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR[/QUOTE]
[QUOTE]HERKESİN TERCİHİ AYRIDIR ARKADAŞIM SİVAS TA OTURUYO DİYE İLLADA SİVAS SPOR UMU TUTACAK BU İŞLER ÖLE YÜRÜMEZ ADAMA DÖNEK DERLER[/QUOTE] Zorla kimseye takım tutturamazsın! Hala konuyu anlamayan arkadaşlar var! Anlatılmak istenilen; SivasSpor'u ezilmişliğinize, ezikliğinize sığınma limanı yapamazsınız. Taraftarsanız, takımınız yenildiğinde de o takımlı olduğunuzu [B]ERKEKÇE[/B] söylemeniz söyleyebilmenizdir. [B]SivasSpor'u dalga savar olarak kullanmaya hakkınız yoktur![/B] diyoruz bu zihniyete. Tuttuğun takım yenildiğinde SivasSporlu ol dalgaları önle:) Tuttuğun takım kazındığında bırak SivasSpor'u [B]dön baba dönelim[/B] i oyna. [B]Öyle yağma yok![/B] [B]EN AZINDAN YİNE TAKIMINI TUT! AMA DAHA EVVEL SÖYLEDİĞİN YALANDAN UTAN VE BU MAÇTA ALENEN TAKIMINI DESTEKLEME! BU ŞEHRİN İNSANLARI BU KADARCIK FEDAKARLIĞI HAK EDİYOR. BU TAKIM BU KADARCIK FEDAKARLIĞI HAK EDİYOR. ZİRA SENİ PEK ÇOK DALGADAN KORUDU, PEK ÇOK KEZ KEPAZE OLMANI ÖNLEDİ. [/B] Yoksa SivasSpor'un onların desteğine de taraftarlığına da ihtiyacı yok. Onlar Sivas'ta oturdukları halde Nişantaşı çocuğuyum diye Burhan Altıntop gibi yavşayıp durmaya devam etsinler. |
anlatmaya çalıştığın olay Trabzonda var. sahip çıkıyorlar kentlerine. Eskişehirde devar diyebiliriz. biraz birazda Bursada.
ne yazık ki bu böyle. iki yüzlülük sarmış ortalığı. |
EYVALLAH GARDAS...AGIZINA SAGLIK...RESMEN HAİNLİK YAPILANLAR...AKLI BASINDA HİC BİR İNSAN EVLADI YAPMAZ BUNU...GS NİN İSTANBULDAKİ TRUBİNİNE BİLE BU KADAR TARAFTAR GELMİYOR AMA SİVASTA DAHA FAZLA...
|
gardas müthis yazmissin... helal olsun
sivasspor buraya kadar getirmis bu saaten sonrada destek olmuyolarsa birdaha sivasa gelmesinler... |
[B]Ağzınızdan Bal Damlıyor Desem Az Bile Kalır..!!
Gerçekten Yazılarınızdan Ötürü Teşekkür Ederim.. Kardeşim Bu Sözlerin Hem Nişantaşlılara Hemde İstanbulda Sivasta Oturan 4 Büyük Hastalarına Giderse Daha İyi Olur..!! Çünkü Bunların,Onların,Şunların Hiç Bir Zaman Bu Sevdası Bitmeyecek Gibi. Ama Yinede Bizi Utandırırlarda Geri Dönerler..!!![/B] |
Sivasta oturan bu Nişantaşi çocukları, Lale devrinin zavallı insanlarından bir kısmının genleriden gelen neslidir.İstanbulun güzide semti Nişantaşi sakinlerini tenzih ederek söylemekteyim. Merak edenler kısa bir araştirma yapabilirler.Başlık çok yerinde kullanılmıştır.Bu ne idüğü belli olmayan Sivaslı olup Sivas ekmeği yiyen kimseler menfaatleri ve çıkarları uğruna hem vatanını hemde dinlerini bile satabilirler.Bu kimselerin Köklerini araştırmaya kalktığınızda altından Sebatais olduklarını rahatlıkla görebilirsiniz.
|
Her kelmesine kayılıyorum.Gerçekten iyi bir konuya tema ettiniz.Bazı illeğal grupların ayak işlerini yapanlar olurya işte Bizim Sivas tada istanbul zübbelerinin ayak takımları var.Senede birde olsa Sivassporumuz sayesinde Sivasa geldiklerinde ayak işlerini yaptırmak için. Nede olsa alışmışlar ayakçılığa DÜNYADA TÜRKİYEYİ TÜRKİYEDE İSE SİVAS SEVDALSIYIM.
|
-->: --->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
[QUOTE=yusuf_yusuf;361570]dogru soylemıssın gardas bızans tohumlarını tutan haın sıvaslılar
haklsısn gardaa[/QUOTE] Bugün, 13:46 #374 yusuf_yusuf Tecrübeli Yiğido Üyelik tarihi: 23.09.2007 Yaş: 16 Mesajlar: 680 Teşekkür: 289 65 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi. Tecrübe Puanı: 91 şampıyonlar ligi şampıyonu olmus gs tekrleklı takı -------------------------------------------------------------------------------- ben galatasarakıyım ve bu maçta sivassın yenılmesınde çok uzuldum sivaslı bır vaandas olara galatasaray tekerleklı sandalyelı engelı vatandaslarımız avrupada nağmalup olarak turkıyeye donduler kutlarım onları sivasspor un da bolee olmasını istserım tekerlelı sandalye takımı ---------------------------------------------------------------------------- YORUMSUZ . |
[QUOTE=sivaslıavukat;362085]Bugün, 13:46 #374
yusuf_yusuf Tecrübeli Yiğido Üyelik tarihi: 23.09.2007 Yaş: 16 Mesajlar: 680 Teşekkür: 289 65 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi. Tecrübe Puanı: 91 şampıyonlar ligi şampıyonu olmus gs tekrleklı takı -------------------------------------------------------------------------------- ben galatasarakıyım ve bu maçta sivassın yenılmesınde çok uzuldum sivaslı bır vaandas olara galatasaray tekerleklı sandalyelı engelı vatandaslarımız avrupada nağmalup olarak turkıyeye donduler kutlarım onları sivasspor un da bolee olmasını istserım tekerlelı sandalye takımı ---------------------------------------------------------------------------- YORUMSUZ .[/QUOTE] Tutarsızlık burada bile meydana çıkabiliyor işte???(!) Tebrikler Sayın avukat iyi yakalamışsınız! |
MEMLEKETİNİ SEVEN VE MEMLEKETİNİ DÜŞÜNEN HER İNSAN SENİN BU YAZDIKLARININ HER SATIRINA KATILIR.GERÇEKTEN BİZ MEMLEKET SEVDALISI İNSANLARIN İÇİNDEN GELENLERİ DİLE GETİRMİŞSİN.
|
[B]Ellerine sağlık çok güzel bir yazı....[/B]
|
[QUOTE=alaybeyi;361549]Efendim!
Öncelikle PAF Takımını şampiyonlukları nedeni ile tebrik ediyorum. A Takımının teknik kadrosuna ve de futbolcularına şimdiye kadar gösterdiği mücadele ve aldığı sonuçlardan dolayı ve de dün ki maçta sarfettiği çabadan dolayı tebrik ve teşekkürleri mi sunuyorum. Gelelim asıl mevzumuza; Bir zamanlar Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli Hoca'nın futbol literatürümüze kazandırdığı [B]içimizdeki İrlandalılar[/B] tabiri ve daha sonra Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Sayın Celal Doğan'ın yine futbol literatürümüze kattığı [B]Antepte oturupta Alavezli olunmaz [/B]tabirine izniniz olursa bende [B][U]Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları[/U][/B] tabirini katmak istedim. Son iki haftadır Sivas'ta tuhaf şeyler gözlemledim. Eski SivasSporlular Ali Sami Yen Stadındaki 1-0 lık Fenerbahçe maçından sonra top yekün Galatasaray lı oluverdi. Bu durumu bir arkadaşım [B]eskinin Galatasaraylıları SivasSporlu olmuştu şimdi asıllarına rücu ettiler tekrar Galatasaraylı oldular[/B] şeklinde açıkladı. Peki, kalplerinde bu Galatasaray sevgisi var iken neden SivasSporlu oldular ki? Son bir kaç yıldır Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı kurduğu bariz üstünlük nedeni ile ezikliklerini saklama limanı Sivasspor idi de ondan. Buna İki sene evvel Denizli Spor'un Galatasaray'a hediye ettiği şampiyonluk senesi de dahil. Şimdi dün ki maç ta Galatasaray formasını giyip Galatasaray tirübününden Galatasaray ı destekleyen Sivaslı yiğidolar(!)a bir kaç şey demek isterim. Gidin bakın Karşıyakalılardan, Göztepelilerden, Bursasporlulardan, Eskişehirsporlulardan, Sakaryasporlulardan biraz memleket sevdası, takım sevdası ve taraftarlık öğrenin. Geçenlerde iş için Karaman'a gitmiştim. Orada masasının akasına Karşıyaka flaması asmış bir genç gördüm. Dedim biraz şunu kızdırayım, biliyordum ki Karşıyakalılar takımlarına laf söyletmezler. Dedim böyle ikinci sınıf takımları neye tutuyorsun? şöyle bir dikeldi gözleri kocaman oldu ve bana sorda --Sen hangi takımı tutuyorsun? Dedim --Sivasspor --Ha iyi dedi, eğer Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçeden birini deseydin ağır konuşacaktım. Dedim --Ne derdin? --İstanbul'un züppelerinin borazancılığını yapma derdim! dedi. Şimdi dün Galatasaray ı destekliyen Sivastaki Nişantaşı çocuklarına soruyorum. Bu sene Galatasaray ın şampiyonluğu kesin gibi. Galatasaray bilmem kaçıncı şampiyonluğunu bir fazlalaştıracak. Bundan sizin veya bizim daha doğrusu Sivas ın menfaati nedir? Aslanlar gibi bir takım dururken öz be öz bize ait bir takım [B]İstanbul'u züppelerin borazancıbaşılığını yapmak niye?[/B] Geçmiş yıllarda takım üçüncü ligede idi, ikinci ligde idi bir yerde mazeret su götürür. Ama artık takım birinci ligde ve bu sene kafaya oynarken [B]İstanbul'u züppelerin borazancıbaşılığını yapmak niye?[/B] [B]Sivas'ta oturupta Burhan Altıntop gibi şahsiyetsizce Nişantaşılı pozlarına girmek niye?[/B] 1983 yılından itibaren SivasSporu seyreden destekleyen biriyim. iyi günde kötü günde hep SivasSporun yanında oldum B.İsmail'i, K.İsmail'i, Alaaddin'i, Fethi'yi, İhsan'i, Tamer'i, Özcan'ı, Ömer'i seyrettim. Niyaziler, Mehmetler, Yusuflar, Yükseller, Ahmetler, ve diğerleri üçüncü ligde hep izlediğim futbolculardı. Bu takım kafaya oynarkende, küme düşmemeye oynarkende hep SivasSporlu idim. Çünkü Sivaslı idim. Hiç bir zaman SivasSpor'u ezilmişliğime, ezikliğime bir liman yapma derdinde olmadım. Çünkü ben Sivaslı idim ve hiç ezik olmadım hiç ezilmedim. [B]Bu sıfatlar Sivas'ta oturup da Nişantaşılı pozlarına bürünen zavallılara yakışır.[/B][/QUOTE] çok güzel yazmışında bu durum sadec galatasaray için değil fener de aynı beşiktaşta onlarda aynı fark yok bence |
HİÇ KİMSE MEÇBUR DEİL OTURDUĞU ŞEHRİN TAKIMINI TUTMAYA TUTMUYO DİYEDE NİŞANTAŞI ÇOCUĞU OLUNMAZ O ZAMAN İSTANBULDA OTURAN HERKES İSTANBU BELEDİYEYİ TUTSUN ADAMLARIN NİYE HİÇ TARAFTARI YOKTUR. ANLATABİLMİŞİMDİR UMARIM İSTANBULLULAR İST.BELEDİYEYİ TUTMUYO DİYE NERENİN ÇOCUĞU OLUYO O ZAMAN*
|
paylasim icin tskler. dediklerine katiliyoruz
|
[QUOTE=metincetin58;362116]HİÇ KİMSE MEÇBUR DEİL OTURDUĞU ŞEHRİN TAKIMINI TUTMAYA TUTMUYO DİYEDE NİŞANTAŞI ÇOCUĞU OLUNMAZ O ZAMAN İSTANBULDA OTURAN HERKES İSTANBU BELEDİYEYİ TUTSUN ADAMLARIN NİYE HİÇ TARAFTARI YOKTUR. ANLATABİLMİŞİMDİR UMARIM İSTANBULLULAR İST.BELEDİYEYİ TUTMUYO DİYE NERENİN ÇOCUĞU OLUYO O ZAMAN*[/QUOTE]
kimseyi mecbur tutmuyoruz ki; yazılanları bir daha okuyup anlamanı tavsiye ediyorum. İstanbul'u salt İstanbul olarak düşünmek ne derece doğru. Bunun semtleri yok mu? Orada bırak şehri semt şuuru yerleşmiş. Bence İstanbul Belediye örneğin yanlış bir örnek gibi. |
[QUOTE=alaybeyi;361549]Efendim!
Öncelikle PAF Takımını şampiyonlukları nedeni ile tebrik ediyorum. A Takımının teknik kadrosuna ve de futbolcularına şimdiye kadar gösterdiği mücadele ve aldığı sonuçlardan dolayı ve de dün ki maçta sarfettiği çabadan dolayı tebrik ve teşekkürleri mi sunuyorum. Gelelim asıl mevzumuza; Bir zamanlar Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli Hoca'nın futbol literatürümüze kazandırdığı [B]içimizdeki İrlandalılar[/B] tabiri ve daha sonra Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Sayın Celal Doğan'ın yine futbol literatürümüze kattığı [B]Antepte oturupta Alavezli olunmaz [/B]tabirine izniniz olursa bende [B][U]Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları[/U][/B] tabirini katmak istedim. Son iki haftadır Sivas'ta tuhaf şeyler gözlemledim. Eski SivasSporlular Ali Sami Yen Stadındaki 1-0 lık Fenerbahçe maçından sonra top yekün Galatasaray lı oluverdi. Bu durumu bir arkadaşım [B]eskinin Galatasaraylıları SivasSporlu olmuştu şimdi asıllarına rücu ettiler tekrar Galatasaraylı oldular[/B] şeklinde açıkladı. Peki, kalplerinde bu Galatasaray sevgisi var iken neden SivasSporlu oldular ki? Son bir kaç yıldır Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı kurduğu bariz üstünlük nedeni ile ezikliklerini saklama limanı Sivasspor idi de ondan. Buna İki sene evvel Denizli Spor'un Galatasaray'a hediye ettiği şampiyonluk senesi de dahil. Şimdi dün ki maç ta Galatasaray formasını giyip Galatasaray tirübününden Galatasaray ı destekleyen Sivaslı yiğidolar(!)a bir kaç şey demek isterim. Gidin bakın Karşıyakalılardan, Göztepelilerden, Bursasporlulardan, Eskişehirsporlulardan, Sakaryasporlulardan biraz memleket sevdası, takım sevdası ve taraftarlık öğrenin. Geçenlerde iş için Karaman'a gitmiştim. Orada masasının akasına Karşıyaka flaması asmış bir genç gördüm. Dedim biraz şunu kızdırayım, biliyordum ki Karşıyakalılar takımlarına laf söyletmezler. Dedim böyle ikinci sınıf takımları neye tutuyorsun? şöyle bir dikeldi gözleri kocaman oldu ve bana sorda --Sen hangi takımı tutuyorsun? Dedim --Sivasspor --Ha iyi dedi, eğer Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçeden birini deseydin ağır konuşacaktım. Dedim --Ne derdin? --İstanbul'un züppelerinin borazancılığını yapma derdim! dedi. Şimdi dün Galatasaray ı destekliyen Sivastaki Nişantaşı çocuklarına soruyorum. Bu sene Galatasaray ın şampiyonluğu kesin gibi. Galatasaray bilmem kaçıncı şampiyonluğunu bir fazlalaştıracak. Bundan sizin veya bizim daha doğrusu Sivas ın menfaati nedir? Aslanlar gibi bir takım dururken öz be öz bize ait bir takım [B]İstanbul'u züppelerin borazancıbaşılığını yapmak niye?[/B] Geçmiş yıllarda takım üçüncü ligede idi, ikinci ligde idi bir yerde mazeret su götürür. Ama artık takım birinci ligde ve bu sene kafaya oynarken [B]İstanbul'u züppelerin borazancıbaşılığını yapmak niye?[/B] [B]Sivas'ta oturupta Burhan Altıntop gibi şahsiyetsizce Nişantaşılı pozlarına girmek niye?[/B] 1983 yılından itibaren SivasSporu seyreden destekleyen biriyim. iyi günde kötü günde hep SivasSporun yanında oldum B.İsmail'i, K.İsmail'i, Alaaddin'i, Fethi'yi, İhsan'i, Tamer'i, Özcan'ı, Ömer'i seyrettim. Niyaziler, Mehmetler, Yusuflar, Yükseller, Ahmetler, ve diğerleri üçüncü ligde hep izlediğim futbolculardı. Bu takım kafaya oynarkende, küme düşmemeye oynarkende hep SivasSporlu idim. Çünkü Sivaslı idim. Hiç bir zaman SivasSpor'u ezilmişliğime, ezikliğime bir liman yapma derdinde olmadım. Çünkü ben Sivaslı idim ve hiç ezik olmadım hiç ezilmedim. [B]Bu sıfatlar Sivas'ta oturup da Nişantaşılı pozlarına bürünen zavallılara yakışır.[/B][/QUOTE] Arkadaşım iyi gazel okumuşsun.Dar görüşlü çevresine at gözlüğüyle bakan insanların tamamını kandırmak için birebir söz sanatlarını kullanmışsın. Hem Galatasaraylı hem de SİVASSPOR'lu olarak sana soruyorum.Eğer Sivasspor Galatasarayı yenmiş olsaydı Şampiyonluk şansı neydi.Bi kere Galatasarayı 3 farklı yenemeyeceği kesindi.Hadi yendi diyelim Bu kez önündeki rakip Fenerbahçe olacaktı ve fenerbahçenin ikili averajı Sivassporun üstünde olduğu için fb son haftaya Sivassporun üstünde ve de lider olarak girecekti ve şampiyon olacaktı.(Kimse asla ikinci bir denizli faciası beklemesin , bu asla ve asla olmayacaktı ) O halde Sivassporun galibiyetinde sivassporun puan durumundaki konumu değişmeyecek ve fenerbahçe şampiyon olacaktı.Bu sizce hem GS li hem de Sivaslı olan biri için ne kadar istenen bir durum olacaktı. Açık konuşuyum ben bu yüzden bu maçta eğer Sivasspor 3 farklı kazanacak olsa sonuna kadar sivassporu destekleyecektim fakat diğer durumda sivassporun da yenilmesini de bir sivaslı olarak asla istemediğim için maçın berabere bitmesi için dua ettim. Şimdi sen ve senin gibi koyu Fenerbahçe taraftarı olup ta insanları gaza getirmeye çalışan ve kargaşa ortamı oluşturarak edebiyat yapmaya çalışan alaybeyi isimli hemşerime BİR NİŞANTAŞI ÇOCUĞU OLARAK sruyorum , eğer fenerbahçe şampiyon olsa çıkıp caddede eğlenmeyecekmiydin ya da eğer SİVAS caddelerinde şampiyonluk sevincini SIVASSPOR taraftarından KORKTUĞUNDAN dolayı yaşayamayacağın için evinin bir köşesinde sessiz sedasız kutlamayacakmıydın. Arkadaşlar son olarak bu konuda duyarlı olalım , bilmeden araştırmadan yorum yaparak zeki olmayan insanları gaza getirmeye çalışan insanlara pabuç bırakmayalım.Rica ediyorum sizden. |
Gazel okumak aynen yukarda senin yaptığın gibi olur.
Ben bu topic in neresinde averaj hesabı yaptım. Bana ne veya bize ne GS'ın FB'nin averaj hesaplarından, bunlara kafa yoracak [B]AHMAKLARDAN[/B] değiliz. Şimdi sen akıllısın ya, geniş görüşlü ve çevrene at gözlüğü ile bakmayanlardansın ya(!) burada bir tek seni kandıramamışsım... Tüh, tüh, tüh... Gördünüz mü? Ne yaparız şimdi? Bana sorduğun soru senin gibi, geniş görüşlü[B](!)[/B] ve çevresine normal gözlükle bakan[B](!)[/B] zeki[B](!)[/B] birisi için oldukça [B]avamca[/B].. [B]Benim fenerbahçeli olduğuma dair en ufak bir imam var mı?[/B]ki bana sen fener şampiyon olsa şöyle yapmayacakmıydın, böyle yapmayacakmıydın diye soruyorusun.... [B]BENİM SORDUĞUM ŞU; GS'IN ALDIĞI ŞEREFLİ(!) MAĞLUBİYETLERDEN SONRA, SİZLERİ Tİ'YE ALMAK İSTEYEN DOSTLARINIZA NEDEN "BEN SİVASSPORLUYUM" DİYEREK KIVIRMA POZİSYONUNA GİRDİĞİNİZİ SORUYORUM. VE SIRF SİZİ BU ZOR DURUMDAN KURTARDIĞI İÇİN SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇINDA TARAFSIZ OLARAK VEFALI OLDUĞUNUZU GÖSTEREBİLİRDİNİZ. AMA ÖYLE YAPMAK YERİNE BURHAN ALTINTOPVARI YAVŞAMAYI SEÇENLERE İDİ LAFIM. VESSELAM.... [/B] |
--->: -->: Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?)
[QUOTE=alaybeyi;362150]Gazel okumak aynen yukarda senin yaptığın gibi olur.
Ben bu topic in neresinde averaj hesabı yaptım. Bana ne veya bize ne GS'ın FB'nin averaj hesaplarından, bunlara kafa yoracak [B]AHMAKLARDAN[/B] değiliz. Şimdi sen akıllısın ya, geniş görüşlü ve çevrene at gözlüğü ile bakmayanlardansın ya(!) burada bir tek seni kandıramamışsım... Tüh, tüh, tüh... Gördünüz mü? Ne yaparız şimdi? Bana sorduğun soru senin gibi, geniş görüşlü[B](!)[/B] ve çevresine normal gözlükle bakan[B](!)[/B] zeki[B](!)[/B] birisi için oldukça [B]avamca[/B].. [B]Benim fenerbahçeli olduğuma dair en ufak bir imam var mı?[/B]ki bana sen fener şampiyon olsa şöyle yapmayacakmıydın, böyle yapmayacakmıydın diye soruyorusun.... [B]BENİM SORDUĞUM ŞU; GS'IN ALDIĞI ŞEREFLİ(!) MAĞLUBİYETLERDEN SONRA, SİZLERİ Tİ'YE ALMAK İSTEYEN DOSTLARINIZA NEDEN "BEN SİVASSPORLUYUM" DİYEREK KIVIRMA POZİSYONUNA GİRDİĞİNİZİ SORUYORUM. VE SIRF SİZİ BU ZOR DURUMDAN KURTARDIĞI İÇİN SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇINDA TARAFSIZ OLARAK VEFALI OLDUĞUNUZU GÖSTEREBİLİRDİNİZ. AMA ÖYLE YAPMAK YERİNE BURHAN ALTINTOPVARI YAVŞAMAYI SEÇENLERE İDİ LAFIM. VESSELAM.... [/B][/QUOTE] Canım benim Ali Sami Yen'deki maçta benim üzerimde Sivasspor forması olduğunu ve sesim kısılana kadar Sivas diye bağırdığımı bildiğin için mi o güzel yorumlarını yapıyorsun.(sana averaj hesabı yapmadığım durum ister inan ister inanma)Eğer genelleme yapacaksan da benim için genelleme yapma arkadaşım. Ayrıca şunu bilesinki herkes istediği zaman istediği takımı tutmakta özgürdür.Kimse kimseye o maçta onu tutyorsun bu maçta bunu tutuyorsun işte efendim o yenilince onu tutuyorsun bu yenilince bunu tutuyorsun diyosun.Buna kimse karışamaz karışmamalı da.Herkes kendini vicdanen rahat hissediyorsa o adama söyleyecek birşeyin yoktur. (Ha unutmadan şunu da söyleyim Fenerbahçe şampiyonluğa oynadığı zaman Gs o yarışta değilse Gs taraftarının bir çok kez Gsnin Fb nin rakibiyle oynadığı karşılaşmalarda yenilmesini istediğini de hatırlıyorum.Bu diğer takımlar için de geçerli.) dO YoU UnDeRSTanD mE ?(Umarım anlamışsındır) |
[QUOTE]Ayrıca şunu bilesinki herkes istediği zaman istediği takımı tutmakta özgürdür.Kimse kimseye o maçta onu tutyorsun bu maçta bunu tutuyorsun işte efendim o yenilince onu tutuyorsun bu yenilince bunu tutuyorsun diyosun.Buna kimse karışamaz karışmamalı da.Herkes kendini vicdanen rahat ediyorsa o adama söyleyecek birşeyin yoktur.
dO YoU UnDeRSTanD mE ?[/QUOTE] [B]EVET... ANLADIM... VE HERKES ANLADI VE İŞTE ANLATMAK İSTEDİĞİM DE BU İDİ. VE ÜZGÜNÜM, YAPTIĞIM GENELLEME İŞTE TAM BU AÇIKLAMAYA SIĞINANLAR İÇİNDİ... EVET ANLADIM... SİZİN SİVASSPORLULUĞUNUZ, EZİKLİĞİNİZİN EZİLMİŞLİĞİNİZİN LİMANI OLDUĞU İÇİNDİR... LANET OLSUN İÇİNİZDEKİ BU DÜALİST YAKLAŞIMA! :) SON SÖZ OLARAK; BİR KALPTE İKİ SEVGİ OLMAZ... SİVASSPORU SEVEN, GS., FB., BJK VEYA BİR BAŞKASINI SEVMEMELİDİR! [/B] |
Bu forumda Sivasspor dışında bir takımı savunmak istemiyorum.Fakat birilerini kışkırtarak Sivaslıları sudan sebeplerle ikiye bölmeye çalışan insanların her zaman karşısında olacağım.
Metincetin58 arkadaşımın yaptığı şey asla doğru değil.Bir takımın forumunda bir başka takımın amigoluğunu yapmak. Fakat biz dışlanan NİŞANTAŞI ÇOCUKLARI olarak yanlış işleyişe ve yanlış yorumlarla güzel Sivasımızı ikiye bölmek isteyen insanlara karşı olarak bir tepki gösteriyorum ve METİNCETİN58 ARKADAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM |
HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASSPOR UEFA'YA İNŞ.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:50. |