![]() |
M. YILDIZ ZORU BAŞARDI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizz2.jpg[/IMG]
Sivassporun golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, tam 12 hafta sarı kart sınırında takımının formasını giydi. Ligin 21. haftasında oynanan Gaziantepspor maçında 3. sarı kartını görerek ceza sınırına gelen Mehmet Yıldız, aradan geçen 12 maçta hiç kart görmedi ve sarı kart cezası olmadan sezonu bitirmeyi başardı. Sivasspor formasıyla 14 gol atıp 13te gol asisti yaparak takımına önemli katkı sağlayan Mehmet Yıldız, ligin ikinci yarısından itibarende belindeki sakatlık nedeniyle iğne ile maçlara çıkıyor. hürdoğan |
--->: YILDIZ ZORU BAŞARDI
SON MAÇ BE MEHMEDİM BİRAZ DAHA SIK DİŞİNİ ONDAN SONRA İNŞALLAH UZUN SÜRE İSTİRAHAT EDERSİN
|
--->: YILDIZ ZORU BAŞARDI
helal sana mehmet...sakat sakat oynadın, 12 maç sarı kart görmedin...daha ne yapacan:D:D:D
|
-->: YILDIZ ZORU BAŞARDI
[B]Anadolu Yildizinin Yildizi Mehmet Yildiz..:)[/B]
|
-->: YILDIZ ZORU BAŞARDI
NEDEN GÖRMEDİ ÇÜNKİ ARTIK POZİSYONLARA TEPKİ GÖSTERİP İTİRAZ ETMİYOR DİŞİ Nİ SIKTI
|
--->: M. YILDIZ ZORU BAŞARDI
[B]Ha Mehmedim göreyim seni aslanım. Artık sana 1 ay kafa izni. Ye iç yat gez dolaş. Ağaya beleş gel buraya sana krallar gibi bakarım. Deniz sahil güneş temiz hava... Yeterki sık dişini.
Bu arada Mehmet Yıldız tüm basının bu yıl en değerli oyuncusu şu anda 86-89 puanı var en yakın rakibine 8 puan fark atmış durumda. Vede en çok asist yapan oyuncu sıralamasında 1. liği paylaşıyor. Bu adam herşeyi hakediyor. Boş kaleyede atamasanda senin canın sağolsun. Fakat şu takımın kollarından tut seyirciye götür be koçum bırak bazı şeyleri. Biz hayatımızda bazı şeyleri sizin vasıtanızla gördük daha seyirci kültürümüz gelişmedi (aslında bende kızıyorum ama) onun için sen kaptansın seni sen yapan kulüp Sivasspordur ve Bülent hocandır. Yediğin ekmek sana helali hoş olsun daha olsada yedirsek sana. allah iniş takımlarına zeval vermesin koçççççuuuummmmm.... Atilla Torun namı diğer adres58[/B] |
-->: M. YILDIZ ZORU BAŞARDI
[B]Mehmet yıldız bu sezon büyük başarılara imza attı tebrikler mehmet yıldız seni seviyoruz[/B]
|
adam gibi adam,helal olsun sana mehmet yıldız...
|
mehmet sen bızım herşeyımıssınn
en buyuk sivasspor |
helal sana mehmet yıldız kim tutar seni beeeeeeeeeeeeeeee
|
helal olsun mehmet yildiz sana. Sivassporun buralarda olmasinin senin de faydali oldugun kesin. Insallah daima bize faydali olursun ve insallah devam böyle sivasspor gider
|
Anadolu Yildizinin Yildizi Mehmet Yildiz.. baskası yok bundan baskası
|
en büyükmehmet bizim mehmet........
|
[B]Gerçekten İsteyince Sarı Kart Yenilmediğini Mehmet Yıldızımız Gösterdi.
Gerçekten Çok Hırslı Bir Futbolcu Ancak,Takımını Yanlız Bırakmamak İçin Sarı Kart Görmeyi Göze Almamış... Gerçekten 12 Hafta Sıkmış Dişini. Tebrik Ederim BÜYÜK KAPTAN[/B] |
memedim yap bi hat trıck ol kral
|
[B]evet Mehmet Yıldız Sivas'ın gülü çiçeği...[/B]
|
hll mehmete takımı sırtladı bence kart görmüyüp takımımızı yanlız bırakmak istemedi hll sivasın YILDIZı
|
[B]helal olsun
mehemt esaslı adam bee [/B] |
[B]helal olsun
mehmet esaslı adam bee [/B] |
mehmet yıldız en parlak seozunu yaşadı diyebiliriz inş daha başarılı olacaktır...
|
[B]Mehmet Yıldız sezon biter bitmez milli takım kampına katılacak ve istirahat edemicek yeni sezonada yorgun girecek..... Performansından birşey kaybetmez umarım.....[/B]
|
Vay be helal olsun Mehmet Yildiz'a. Demekki benim gibi sakin oynuyor :D
|
I love You Mehmet lütfen takımda kal mehmet yerin dolmaz buna eminim
|
mehmet yıldız bu sene sivassporumzda çok iş helal olsun sana
|
Mehmet YILDIZ`in futbolunu tartismaya bile gerek yoktur.
Sahada MEHMETler gibi mücadele etti ve soyadina layik oldugunu isbatladi... Helal olsun sana be Mehmed`im!... |
Bende amerikadan sana sevgilerimi yolluyorum sevgili kardesim basarilarinin devamini diliyorum Allah hepinize kolaylik versin
|
boyle bi yıldız zor bulunur zor..
|
5858ismail3535 onu galatasarayın bütün oyuncuları tutar.bu sene galatasarayın transferleri çok mütfiş
|
helal sana mehmet yıldız kim tutar seni beeeeeeeeeeeeeeee
|
bu da mehmet yıldızın futbol zekası ve gücünün yanında ne kadar profesyonel olduğunu gösteriyor
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Mehmet yıldız bu takımın yıldızı. Balili sakatlandıktan sonra tüm yük onun sırtına bindi ama o aslanlar gibi bu yükü hakkıyla taşıdı. Tebrikler Mehmet Yıldız..
|
adam gibi adam ertugrul saglam pardonya MEHMET YILDIZ............................
|
helaldir yiğidoma allah nazarlardan saklasın
|
emmioğlu helal sana bee geleceğinde yıldız gibi parlayacak inşallah :) o bir yıldız ooo ooo o mehmet yıldız mucukss :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:07. |