![]() |
G.BİRLİĞİ İLE 6. RANDEVU
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/svs-gb.jpg[/IMG]
Sivasspor ile Gençlerbirliği yarın oynayacakları maçla, ligde 6. kez karşı karşıya gelecek. UEFA Kupası'na katılmayı hedefleyen Sivasspor ile ligde kalmayı geçen hafta garantileyen Gençlerbirliği, yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da karşılaşacak. Sivasspor açısından büyük önem taşıyan maçı, Aytekin Durmaz yönetecek. Durmaz'ın yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Aleks Taşçıoğlu'nun yapacağı maçta, Muhammet Başkan dördüncü hakem olarak görev alacak. İlk kez 2005-2006 sezonunda karşılaşan iki ekip, yarın 6. randevuya çıkacak. İki ekip arasında bugüne dek oynanan 5 maçta, galibiyetlerde Sivasspor'un 4-1 üstünlüğü bulunuyor. 2005-2006 sezonunda Ankara'daki maçı 1-0, Sivas'taki maçı ise 2-1 kazanan Sivasspor, geçen sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılırken, ikinci yarıda Ankara'da oynanan rövanş maçında rakibini 1-0 yenmeyi başarmıştı. Sivasspor, bu sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşmayı da 2-0 kazanmıştı. Yiğidolar, ligin son maçında Gençlerbirliği'ni yenerek Beşiktaş'ın önünde ligi 3. tamamlamayı ve UEFA Kupası'na katılmayı hedefliyor. AA |
--->: G.BİRLİĞİ İLE 6. RANDEVU
bu maçıda laırız uefa ya da gıderız
|
-->: G.BİRLİĞİ İLE 6. RANDEVU
1 mağlubiyetimiz var onuda nasıl aldığımızı herkes biliyor
|
[B]6.Galibiyetimizi almak için sahaya çıkp alacağız...[/B]
|
bu maçı alıcaz başka yolu yok o kadar.
|
[B]Gençlerbirliğine Bariz Bir Üstünlüğümüz Var..(!)
Gerçekten Ligde Kalmaları İçin Sevindim. Çünkü Eğer Ligde Kalmaları Kesinleşmeseydi, Sivasspor Karşısında Ölümüne Oynarlardı, Bizide Uefa'dan Ederlerdi. Ancak Sivasspor 33 Hafta Geride Kalırken Kimleri Yenmediki, Beşiktaştan,Denizliye,Kayseriden,Oftaşa Bu Engelide Aşip, Uefa Kupasına El Ele Gidicektiriz.[/B] |
Tek yenilgimizi benim gittigim macta almisiz :D
|
bu maçı alacağız baska yolu yok--------------------------
|
1-0 yetmeyebilir
ama 2-0da uefa garanti.... |
maci kolaya almayin nekadarda kötü bir sezon oynasalarda karsimizdaki takim nihayet senelerce süperlig'de oynayan genclerbirligi cok tehlikeli bir mac ama alacaz baska caresi yok
|
valla rüyamda gördüm 20, dakka falandı 2/0 yeniyorduk biraz daha uzun olsaydı rüyam dahada çok atardık :)))))
|
[QUOTE=alperen5841;363520]valla rüyamda gördüm 20, dakka falandı 2/0 yeniyorduk biraz daha uzun olsaydı rüyam dahada çok atardık :)))))[/QUOTE]
Hemşerim 20 dakika 2 golse, 90 dakika da 9 gol yapar :D Beşiktaşın da bu averaj hesapları suya düşer inşAllah :D |
Benim skor tahminim 5-1 :D Hani bu 6 maç ya ve daha önceki maçlarda 4-1 üstünlüğümüz var bu maçı alarak bu üstünlük 5-1 olacak ve maçta bu skorla sonuçlanacak inş. :D
|
[B]Ankara ekiplerine karşı hep şansımız tutmuştur bu maçı alıp Avrupaya gideceğiz....[/B]
|
ben bu maci alacagiz diyorum, hissediyorum ve vizemizi Uefadan teslim alacagiz
|
[B]yine kazanacaz inş. [/B]
|
istatiklerdeki üstünlüğümüzü umarım skorada yansıtıp uefa ya kalırız. inadına sivsspor
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
2-0 KAZANIRIZ UMAARIM G.BİRLİĞİNİN DÜŞMEMESİNE SEVİNDİM
|
hadi be aslanlarım sunlarıda yenelim uefaya gidelim..inş yeneriz
|
[QUOTE=TracyMcGrady58;363467]Tek yenilgimizi benim gittigim macta almisiz :D[/QUOTE]
abi yoksa o maçta sahaya atlıyanda senmiydin |
her kim beşiktaşın 10 dk içerisinde 4 gol atmasında şike ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorsa ve konunun araştırılması için türkiye futbol federasyonunun konunun üstüne gitmesini istiyorsa o zaman aşağıda link'te verdiğim telefon numaralarına ulaşsın ve taleplerini bildirsin.
eğer bir katil varsa katili bulmak nasıl polisin göreviyse, futbolumuzun katlediği şu günde de katili bulmak federasyonun görevidir. öyleyse federasyonu göreve davet edelim [url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=302[/url] |
BİZİM TAKIM ŞAMPİYON AMA TARAFTAR SIFIR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40. |