SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Süper Lig Değil Kurtlar Sofrası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18638)

bayram 10.05.2008 21:56

Süper Lig Değil Kurtlar Sofrası

Merhaba arkadaşlar öncelikle canı gönülden hepinizin adınıza sivassporumuzu kutlar intertoto ve gelecek sezon için takımımıza başarılar dilerim. Arkadaşlar buzamana kadar takımımızı buraya kadar getiren başta başkanımız Sn. Mecnun ODYAKMAZ,Sn.Bülent UYGUN Yönetimine ve Tüm futbolcularına cani gönülden teşekkürlerimi sunmayı bir borç olarak görüyorum. Bu akşama kadar herkes SİVASSPOR'umuzun başarısını çekemedi lig başlayınca ilk maçtan hükmen 3 puan aldık ve sonrası geldi ilk yarıyı lider kapattık ama ne dediler ikinci yarı SİVASSPOR kesin düşer dediler sonra ne oldu SİVASSPOR herkesin korkulu rüyası oldu eskiden timsah gözyaşı döken insanlar şimdi eminim mutluluk gözyaşı döküyordur, Nedenmi ? Üç istanbul takımı bir oldu takımımızı UEFA dan resmen men ettiler bileğimizin hakkıyla geldiğimiz yerden oyunlarla indirildik,bu kadar insanın emeğine,başta yönetim ve futbolcular olmak üzere hiçmi saygı göstermediler, Fenerbahçe Trabzonspor karşısında adeta maçı satmışcasına oyun oynuyorsa hani anadolu takımı vardı (oldum olası 2.ligden buzamana kadar sevmediğim kişisel görüşüm)manisaspor maçı satıyorsa yazıklar olsun bu lige,Buradan ne Fenerbahçeyi Nede Beşiktaşı tebrik ediyorum Sadece ve Sadece Kayserispor ve Galatasaray'ı ve tebrik ediyorum. Şampiyonlar Liginde ve Uefa yolunda her iki takımada başarılar diliyorum. Şundan eminimki Beşiktaş Jimnastik Kulubü Olan BJK UEFADA 8 gol yiyip gelecek ve o zaman bu şikeleri yaptıklarına pişman olacaklar.Ne demişler Çakalların Gezdiği Yerde Kurtlar Fazla Yaşamaz.

Tüm Herkese Selam ve Saygılarımla üzgünüm ama benim takımım gönüllerin şampiyonu bu kadar gelmesi bile büyük bir onur bizler için...

yusuf_yusuf 10.05.2008 22:00

--->: Süper Lig Değil Kurtlar Sofrası

evet gradas haklıısn nede olsa bız kazandık bu savası ve 4 sırada bıtırıp avrupaya gııtkya genede iii

gardaSivaS 10.05.2008 22:04

gardaş FB niye bjk için maçi satsin? ben FBliyim ama YİGİDO benim bu ligde dostum dedigim tek takim

bayram 10.05.2008 22:07

[QUOTE=gardaSivaS;364338]gardaş FB niye bjk için maçi satsin? ben FBliyim ama YİGİDO benim bu ligde dostum dedigim tek takim[/QUOTE]

fb neden maçı sattı anlatayım arkadaşım

1 fb şampiyon olamayacağını biliyordu zaten

2 trabzonsporu yenseydi eğer sivasspor uefaya gidecekti ve bjk nin klası sarsılacaktı tüpçü ile inşaatçı anlaştı ve el ele verip sivassporu uefadan men ettiler bu akşamki maçı fenerbahçemi oynadı yoksa manisaspormu ? yoruma açık bir soru trabzon karşısında fenerbahçemi vardı pendikspormu ?

selimatal 10.05.2008 22:15

Arkadaşlar, boşuna dövünmeyin. Üçlü hesabı hiç hesaplamadık, yıkıldık. Ama bence sene başındaki Trabzon maçı çarptı bizi. 3 puan hakkımız değildi ama masada kazandık ve şimdi acısı çıktı.
Ama seneye farklı olacağını düşünüyorum. Bizim rakibimiz trabzon değil, onlar bizim yapmaya çalıştığımızı defalarca yaptılar daha önce.
İstanbulun 3 şişme balonu bizim rakibimiz. Anadolu takımlarından başka dost bilmezsek seneye şampiyon olabiliriz.
Üzülmeyi bırakın, bu takımla gurur duyun!!

bayram 10.05.2008 22:19

üzülerek söylüyorum bir site linki vereceğim girin bakın arkadaşlar yorumlara trabzonsporlu taraftarların yorumları [url]http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=318492[/url]

izmirliyigido 10.05.2008 22:24

[QUOTE=selimatal;364367]Arkadaşlar, boşuna dövünmeyin. Üçlü hesabı hiç hesaplamadık, yıkıldık. Ama bence sene başındaki Trabzon maçı çarptı bizi. 3 puan hakkımız değildi ama masada kazandık ve şimdi acısı çıktı.
Ama seneye farklı olacağını düşünüyorum. Bizim rakibimiz trabzon değil, onlar bizim yapmaya çalıştığımızı defalarca yaptılar daha önce.
İstanbulun 3 şişme balonu bizim rakibimiz. Anadolu takımlarından başka dost bilmezsek seneye şampiyon olabiliriz.
Üzülmeyi bırakın, bu takımla gurur duyun!![/QUOTE]

[B]Sen ne biçim konuşuyorsun kardeşim? Ne demek masa başında kazandık. SİVASSPOR HİÇ BİR ZAMAN MASA BAŞINDA MAÇ KAZANMAMIŞTIR BU SENE. HER ZAMAN KURALLAR İÇERİSİNDE KAZANMIŞTIR. Böyle saçma sapan konuşup kurdu kuşu uyandırma !....

Dost dediğiniz Fenerbahçe en büyük kazığı Sivasspor'a attı, G.Saray ve Beşiktaş'a da kıyak yaptı. Yazıklar olsun Fener'e........... Hani siz GeSe'lilerin, Eziktaş'lıların söylediği "Sivasspor Fener'in arka bahçesi" lafı böylece fos çıktı, en büyük kazığı bize attı. Birini Şampiyon yaptı, birini UEFA'ya yolladı, bizede kazık attı. Hele Trabzon en büyük kazığı attı..

Bu hesap burada kapanmadı. Bunun senesi de var !...[/B]

.

ertor58 10.05.2008 22:48

EY FENERLİLER SİVAS GS İLE BERABERE KALSA YADA GS Yİ YENSEYDİ SİZ BU TRABZONA YENİLİRMİYDİNİZ BANA ONU SÖYLEYİN ŞAEY OYLE BİŞEY OLSA SİZ YENİLSEYDİNİZ SİVAS ŞAM. LİGİNE SİZDE UEFAYA GİDERDİNİZ? YENİLİRMİYDİNİZ SORUYORUM BEN CEVAPLIYIM YENİLMEZDİNİZ. O YÜZDEN BU MAÇI SATTINIZ BJK TAN KAÇ PARA ALDINIZ ONU SÖYLEYİN SİZ SATILMIŞ FENERLİLER. YERİNİZ YOK ARTIK SİVASTA. YEDİĞİNİZ GOLLER ORTADA BU GOLLERİ KASIMPAŞA BİLE YEMEZ ONLAR SİZDEN ŞEREFLİ GİTTİ KÜME DÜŞMEMEYE OYNAYAN MANİSAYI YENDİ. O KADAR YÜREĞİNİZ YOK SİZİN SİZ ŞİKE SEVERSİNİZ.

ertor58 10.05.2008 22:52

[QUOTE=selimatal;364367]Arkadaşlar, boşuna dövünmeyin. Üçlü hesabı hiç hesaplamadık, yıkıldık. Ama bence sene başındaki Trabzon maçı çarptı bizi. 3 puan hakkımız değildi ama masada kazandık ve şimdi acısı çıktı.
Üzülmeyi bırakın, bu takımla gurur duyun!![/QUOTE]

SAÇMALAMA NE HAKSIZ PUANI ÖLDÜRSELERDİ FUTBOLCULARIMIZI O ZAMAN. FİFADA UEFA DA TFF DE BU KONUDA BU KARARI VERİR. BURDA HAKSIZ PUAN FALAN YOK MASABAŞI HİÇ YOK MASABAŞI OYUNU ULUSOYLA TARBZON YAPTI AMA MERKEZ HAKEM KURULU YEMEDİ BU OYUNU DOĞRU KARARI VERDİ ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN TARBZONUN DA FEENRİN DE GS NİN BJK NINDA BU İŞİN GELECEK SENESİ DE VAR. UNUTMADIK UNUTTURMUYACAGIZ.

desertstrom 10.05.2008 23:02

[QUOTE=ertor58;364465]SAÇMALAMA NE HAKSIZ PUANI ÖLDÜRSELERDİ FUTBOLCULARIMIZI O ZAMAN. FİFADA UEFA DA TFF DE BU KONUDA BU KARARI VERİR. BURDA HAKSIZ PUAN FALAN YOK MASABAŞI HİÇ YOK MASABAŞI OYUNU ULUSOYLA TARBZON YAPTI AMA MERKEZ HAKEM KURULU YEMEDİ BU OYUNU DOĞRU KARARI VERDİ ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN TARBZONUN DA FEENRİN DE GS NİN BJK NINDA BU İŞİN GELECEK SENESİ DE VAR. UNUTMADIK UNUTTURMUYACAGIZ.[/QUOTE]

ne öldürmesi hemşerim?
yorum yaparken bari biraz insaf. ne öldürmesi?
sahada güvenlik sağlandı.. hatta tribünlerin boşaltılması bile teklif edildi.
ama maçı kazanamayacağı için mecnun otyakmaz ve bülent uygun maçı bu mecraya sokmayı uygun buldu.
bunun ne ölümle ne kalımla alakası yok.

biraz da bilgilendirme yapalım.
cehaletin alemi yok. merkez hakem kurulunun olayla hiçbir alakası yok. bu kadar ezbere yorum yapmayalım.
2-3 tane kurumun adını ezbere yazıp burada cümle içinde kullanma.
kararı bozan tahkim kuruludur. MHK nın öyle bir yetkisi yok.

gelelim önümüzdeki seneye.
hep beraber izleyeceğiz.:)
bunun önümüzdeki senesi de var tabi.

aman düşmeyin de.

58 memo 10.05.2008 23:06

[QUOTE=desertstrom;364486]ne öldürmesi hemşerim?
yorum yaparken bari biraz insaf. ne öldürmesi?
sahada güvenlik sağlandı.. hatta tribünlerin boşaltılması bile teklif edildi.
ama maçı kazanamayacağı için mecnun otyakmaz ve bülent uygun maçı bu mecraya sokmayı uygun buldu.
bunun ne ölümle ne kalımla alakası yok.

biraz da bilgilendirme yapalım.
cehaletin alemi yok. merkez hakem kurulunun olayla hiçbir alakası yok. bu kadar ezbere yorum yapmayalım.
2-3 tane kurumun adını ezbere yazıp burada cümle içinde kullanma.
kararı bozan tahkim kuruludur. MHK nın öyle bir yetkisi yok.

gelelim önümüzdeki seneye.
hep beraber izleyeceğiz.:)
bunun önümüzdeki senesi de var tabi.

aman düşmeyin de.[/QUOTE]

cahillik yapan sensin
bizmi dedik taraftariniz sahaya girsin bizim oyunculara saldırsın
sizin acınız devam ediyor anlıyoruz
siz kendi seyircinize hata bulun

DeliDolu_5858 10.05.2008 23:09

yazdıklarında sonuna kadar haklısın kardeş.ben burdan fb sk ne bişi sölemek istiyorum fenerbahce sk kına yaksın SİVASSPORUMUZU
4. etmeyi başardı.sizlere bi sorum var:''AYNI DURUMDA FENERBAHCE SK OLSAYDI VE BİZ BELİRLESEYDİK FB NİN UEFA YA GİDİP GİDEMİYECEĞİNİ BİZ NE YAPARDIK FB GİBİ YENİLİR MİYDİK,YOKSA FB UEFAYA GİTSİN DİYE RAKİBİMİZİ YENER MİYDİK?'' sadece kafama takıldığı için bu soruyu sizlere sormak istedim...

izmirliyiğido35 10.05.2008 23:09

herkes kendini düşünüyor olsun biz sindire sindire gidelim buna da şükür bu sene inter toto seneye uefa ondan sanraki sene şampiyonlar ligi
vardır bunda da bi hayır
boşuna dememişler hızlı giden atın b... seyrek düşermiş diye
başarılar sivasım başarılar hocam başarılar başkanım başarılar futbolcularımız başarılar sivasım bize bu onuru yaşattığın için

desertstrom 10.05.2008 23:12

[QUOTE=58 memo;364498]cahillik yapan sensin
bizmi dedik sizin hamsiler sahaya girsin bizim oyunculara saldırsın
sizin acınız devam ediyor anlıyoruz
siz kendi seyircinize hata bulun[/QUOTE]

cümlelerimin içinde sahaya girenlerin savunulduğu kelime dahi yok. bulamazsın. sahaya girenler cezalarını çekerler.

bunu fırsat bilip her türlü tahriki yapıp sahada kaybedenler, mücadeleyi saha dışında sürdürme kararı aldılar.
bunun da bir bedeli var. vicdani bir bedeli.

hak etmediğini almak için fırsat kollayıp, sahaya girenleri bahane etmeye kalkmayacaksın.
delikanlı gibi maçı bitirip, koyacaksan tepkini koyacaksın.

hem şark kurnazlığı ile maçı saha dışında kazanacaksın, hem de bunun hakkın olduğunu iddia edeceksin.

bu arada mhk nın kararı bozduğundan bahsedip bi de cehaletten bahsetme.

sivasli215 10.05.2008 23:16

gecen hafta gs macında bizim arkamızdaydı,tüm fb camiası
bizi çok sevdiklerindenmiydi dersiniz?
bizim baskanda aziz efendiyi yerinde ziyaret ederek güven tazelemişti!!!
ama ne oldu,o arkamızdaki fener! bizi harbiden arkamızdan vurdu
yazıklar olsun,hala bu istanbul takımlarından medet uman herkesi de kınıyorum!!!

58 memo 10.05.2008 23:20

[QUOTE=desertstrom;364527]cümlelerimin içinde sahaya girenlerin savunulduğu kelime dahi yok. bulamazsın. sahaya girenler cezalarını çekerler.

bunu fırsat bilip her türlü tahriki yapıp sahada kaybedenler, mücadeleyi saha dışında sürdürme kararı aldılar.
bunun da bir bedeli var. vicdani bir bedeli.

hak etmediğini almak için fırsat kollayıp, sahaya girenleri bahane etmeye kalkmayacaksın.
delikanlı gibi maçı bitirip, koyacaksan tepkini koyacaksın.

hem şark kurnazlığı ile maçı saha dışında kazanacaksın, hem de bunun hakkın olduğunu iddia edeceksin.

bu arada mhk nın kararı bozduğundan bahsedip bi de cehaletten bahsetme.[/QUOTE]

sahaya yüzlerce kişi girmiş saha karışmış
ve hakem bu maç oynanmaz diyor
hakemin oynatmadığı maçı mı oynayacağız
akıl var- mantık var
ayrıca benzer olaylarda dünyanın her yerinde aynı karar alınıyor
yani olayları çıkartan takım ceza alıyor

kadir0911 10.05.2008 23:26

ALLAH GALATASARAY, FENERBAHCE, BESIKTAS, TRABZONSPOR VE MANISASPORUN BELASINI VERSIN, DIYECEK BASKA BISEY DAHA VERSA EKLEYIN......................................

desertstrom 10.05.2008 23:27

[QUOTE=58 memo;364553]sahaya yüzlerce kişi girmiş saha karışmış
ve hakem bu maç oynanmaz diyor
hakemin oynatmadığı maçı mı oynayacağız
akıl var- mantık var
ayrıca benzer olaylarda dünyanın her yerinde aynı karar alınıyor
yani olayları çıkartan takım ceza alıyor[/QUOTE]

güvenliğimiz yok deyip sahadan çekilirsen hakem maçı oynatayım demez elbet.

maç boyu tekme tokat, dirsek.. gözümün önünde bin türlü tahriki sahada yaparken hiç evrensel hukuktan, dünyadaki adaletten haberdar görünmüyordu topçularınız.

madem adaletten bahsedeceksin, cinayette dahi "ağır tahrik" in ne denli ceza indirimine sebebiyet verdiğini bi araştır.
ama benim için tahrik dahi sahaya giren kuş beyinliler için bahane olamaz.

ama bunların hiçbiri m. yıldızın maç sonunda alenen yalan söyleyip, "boynumu döndüremiyorum" vs. gibi yalanlar söyleyip, ajitasyon yapma bahanesi, sahadan kaçma sebebi de değildir.

sahaya girenler en suçludur.
ajitasyon yapanlar da suçludur.
sahaya girmeyi engelleyemeyen de suçludur.
ama bunu fırsat bilip er meydanından kaçan da suçludur.

biz kabahatimizin bedelini ödedik.
siz yeni ödemeye başladınız.

dediğin gibi bunun önümüzdeki senesi de var.

58 memo 10.05.2008 23:34

[QUOTE=desertstrom;364579]güvenliğimiz yok deyip sahadan çekilirsen hakem maçı oynatayım demez elbet.

maç boyu tekme tokat, dirsek.. gözümün önünde bin türlü tahriki sahada yaparken hiç evrensel hukuktan, dünyadaki adaletten haberdar görünmüyordu topçularınız.

madem adaletten bahsedeceksin, cinayette dahi "ağır tahrik" in ne denli ceza indirimine sebebiyet verdiğini bi araştır.
ama benim için tahrik dahi sahaya giren kuş beyinliler için bahane olamaz.

ama bunların hiçbiri m. yıldızın maç sonunda alenen yalan söyleyip, "boynumu döndüremiyorum" vs. gibi yalanlar söyleyip, ajitasyon yapma bahanesi, sahadan kaçma sebebi de değildir.

sahaya girenler en suçludur.
ajitasyon yapanlar da suçludur.
sahaya girmeyi engelleyemeyen de suçludur.
ama bunu fırsat bilip er meydanından kaçan da suçludur.

biz kabahatimizin bedelini ödedik.
siz yeni ödemeye başladınız.

dediğin gibi bunun önümüzdeki senesi de var.[/QUOTE]

bu seneki Sivastaki maçta tatsızlık olmadı
önümüzdeki seneside var derken ne demek istedin?

desertstrom 10.05.2008 23:38

[QUOTE=58 memo;364599]bu seneki Sivastaki maçta tatsızlık olmadı
önümüzdeki seneside var derken ne demek istedin?[/QUOTE]

ben tekme tokat bedel ödemekten bahsetmiyorum.
ne elde ettiysen o şekilde ödersin.

bugün ödemeye başladınız bedeli.
seneye daha ağır ödeyeceksiniz. bu mesajı al bir kenara yaz.

öyle dayak kötek değil.
bunlarla bedel ödenmez. bunu deneyen kendine de zarar verir.

hiç bu yollara gerek yok. tatsızlık olmayacak.

şuna da emin olun.
biz sivas uefaya gitmesin diye feneri yenmedik.
ama ilahi adalet bu galibiyetin diyetini size ödetti.
ama borcunuz daha bitmedi.

58 memo 10.05.2008 23:41

[QUOTE=desertstrom;364605]ben tekme tokat bedel ödemekten bahsetmiyorum.
ne elde ettiysen o şekilde ödersin.

bugün ödemeye başladınız bedeli.
seneye daha ağır ödeyeceksiniz. bu mesajı al bir kenara yaz.

öyle dayak kötek değil.
bunlarla bedel ödenmez. bunu deneyen kendine de zarar verir.

hiç bu yollara gerek yok. tatsızlık olmayacak.

şuna da emin olun.
biz sivas uefaya gitmesin diye feneri yenmedik.
ama ilahi adalet bu galibiyetin diyetini size ödetti.
ama borcunuz daha bitmedi.[/QUOTE]

uefa kupasına katılamamız her yöne çekiliyor
bedelle ilgisi yok,önümüzdeki sezon alacağımız puanlar her şeyi belirleyecek
şöyle olur,böyle olur demekten çok bakıp göreceğiz

summerstar 10.05.2008 23:41

arkadaşlar fener kızıyoruz
bende fenere sempati duyarım ve bende çok kızıyorum
inanın iğrendim ben bugün
ama emin olun fener tsyi yenseydi
bjk en az 5 gol daha atardı
adamlar normalde iki gol atamıyor bugün 9 dakikada 4 gol attı
bu nasıl iş yaa ?

Ağanız 10.05.2008 23:56

KARDESIM AYIP OLUYOR, HEPIMIZ IYI BILIYORUZ KI BU LIGI IYI OLAN TAKIM DEGIL PARASI OLAN TAKIM DEGIL SIKECI OLAN TAKIM GÖTÜRÜYOR, SADECE KAYSERISPOR VE GS´YI KUTLAMANIZ BIRAZ BÖLÜCÜLÜK OLMUYORMU, RENKLERE BAKARSANIZ AYNISI CIKIYOR, YANI BUGÜN 6 SEHIT VERIYOR ISE MEMLEKET ÖNCE BUNU DÜYÜNEREK YAZMIS OLSAYDINIZ BENCE IYI OLURDU, KOYUN SARI KIRMIZININ YANINA YESIL ZEMINI NE OLUYOR ???
IYI DÜSÜNMEK VE ONA GÖRE CEVAP VERMEK LAZIM BENCE, KIMSEYE DIREK OLARAK CEVAP DEGIL KIMSEDE ÜSTÜNE ALINMASIN SAKIN, GS´YI KUTLUYORUM FENERBAHCE´YI DE AVRUPADAKI PERFORMANSINI VE ÜLKEYE KAZANDIRDIGI PUANLAR ICIN TESEKKÜR EDIYORUM, VE GÖNÜLLERIN SAPIYONU ´´SIVASSPORUMA´DA´´ BIZE BU SENE BU TADI VE ZEVKI YASADIGI ICIN DE COOOK TESEKKÜR EDIYORUM...
SAYGILARLA IYI GECELER MUTLU VE SAGLIKLI KALIN

yigidomustafa58 11.05.2008 00:23

[B]Ne Ş e r e f s i z ce küme düştük [COLOR="Blue"](V.Manisaspor)[/COLOR] gibi, ne Ş e r e f s i z ce Ş.Ligine gittik [COLOR="Blue"](Fenerbahçe)[/COLOR] gibi,ne Ş e r e f s i z ce Uefa'ya gittik [COLOR="Blue"](Beşiktaş)[/COLOR] gibi...

[COLOR="Red"]Alnımızın Hakkıyla Gidiyoruz İnter Toto[/COLOR]'ya ama sevinmeyin İstanbullular (Antİst) Uefa da görüşeceğiz...

[U][COLOR="Red"]GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU SİVASSPOR[/COLOR][/B][/U]

_DeReBeYi_ 11.05.2008 00:27

-->: --->: Süper Lig Değil Kurtlar Sofrası

[QUOTE=gardaSivaS;364338]gardaş FB niye bjk için maçi satsin? ben FBliyim ama YİGİDO benim bu ligde dostum dedigim tek takim[/QUOTE]

[B]daha hala yalakalik yapiyorlar la adami deli etmeyin kimse bundan sontra bu sitede ben bjk liyim fb liyim gs liyim demesin
sattti resmen sivasiii hala fb liyim diyor sivasliysan sivasporla ilgili sey yaz buraya [/B]

[B][COLOR="Red"]iSTANBUL '' YALAKASI'' DEGILIZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERIZ....!!![/COLOR][/B]

selimatal 11.05.2008 00:31

İzmirliyiğido arkadaşım,
Biz daha büyük olamadık, olmak istiyoruz. ne zaman büyük oluruz biliyor musun? Ligde tarihinin en kötü sezonunu geçiren Trabzonspor Fener maçına sanki final maçı gibi baktı ve söktü aldı. Biz ise şampiyonluğa oynarken Fener bizi güle oynaya yendi. Onlar kötü sezon geçirdi ama son maçta büyüklüklerini kanıtladılar. Biz ne zaman İstanbul takımlarıyla oynarken hiçbir iddiası olmayan Trabzonun bugünkü maçta"ben büyüğüm" dercesine maça asılması gibi büyük maçlara asılırsak, Fener'i dost bilip çiçeklerle karşılamak yerine Trabzonluların Feneri karşıladığı gibi karşılarsak, işte o zaman büyük olacağız.
Bugün GS şampiyon oldu ve Sivas sokaklarında GS bayraklarıyla millet sokaklarda. Trabzonda yaşayan Sivaslı bi arkadaşım var, maçtan sonra onunla konuştum. Sokaklar kendi takımlarının bayraklarıyla dolaşan insanlarla doluymuş ama bir tek GS bayrağı bile yokmuş. İşte biz de böyle olduğumuz zaman büyük olmaktan bahsedebileceğiz.
3. veya 4. olmamız hiç önemli değil, FB veya GS Sivasa gelirken titreyerek gelirse, işte o zaman büyük olacağız.
Bu şehir bu takıma tama olarak sahip çıkmadığı için bu sene şampiyon olamadık. Seneye de böyle olursa yine olamayız.
Bu şehirde farklı takım tutanlar olabilir ama Sivas sokakları sadece ve sadece Sivassporlulara ait olduğu zaman artık korkmamıza gerek kalmayacak. Nasıl biz AlisamiYen in önünde ya da Kadıköyde başka bayraklar göremiyorsak bu Sivasdada böyle olmalı. Yoksa büyüklüğü falan unutalım, hiç hayal görmeyelim.

dml 11.05.2008 00:45

ilk önce bu seneki başarınızdan dolayı tebrik ediyorum...ama sana söylemek istediğim beşiktaş jimnastik kulübü olarak imalı olarak yazman yanlış.beşiktaşın neden jimnastik kulübü olarak kurulduğunu öğrenmek istersen anlatabilirim.ewet 8 gol yemiş olabilir ama istanbulda da yendi başarılarla dalga geçmek herzaman yapılan birşey uefa'da çeyrek finale çıktığınıda hatırlatırım...inter totoyada katılmak bizim için gocuncağımız bir durum değildi.ayrıca fenerbahçe kaldıki kendinden başka kimseyi sevmeyen bir kulüp beşiktaşın uefaya gitmesi için trabzona yenilicek:rolleyes: hakkını yemeyin çok güzel oynayıp ayrıca müthiş bir genç kaleci çok güzel bir performans sergilemişken böyle birşey söylemeniz üzücü:rolleyes:şike yaptığını söylerken neye dayanraak söylüyorsunuz ayrıca[QUOTE=bayram;364315]Merhaba arkadaşlar öncelikle canı gönülden hepinizin adınıza sivassporumuzu kutlar intertoto ve gelecek sezon için takımımıza başarılar dilerim. Arkadaşlar buzamana kadar takımımızı buraya kadar getiren başta başkanımız Sn. Mecnun ODYAKMAZ,Sn.Bülent UYGUN Yönetimine ve Tüm futbolcularına cani gönülden teşekkürlerimi sunmayı bir borç olarak görüyorum. Bu akşama kadar herkes SİVASSPOR'umuzun başarısını çekemedi lig başlayınca ilk maçtan hükmen 3 puan aldık ve sonrası geldi ilk yarıyı lider kapattık ama ne dediler ikinci yarı SİVASSPOR kesin düşer dediler sonra ne oldu SİVASSPOR herkesin korkulu rüyası oldu eskiden timsah gözyaşı döken insanlar şimdi eminim mutluluk gözyaşı döküyordur, Nedenmi ? Üç istanbul takımı bir oldu takımımızı UEFA dan resmen men ettiler bileğimizin hakkıyla geldiğimiz yerden oyunlarla indirildik,bu kadar insanın emeğine,başta yönetim ve futbolcular olmak üzere hiçmi saygı göstermediler, Fenerbahçe Trabzonspor karşısında adeta maçı satmışcasına oyun oynuyorsa hani anadolu takımı vardı (oldum olası 2.ligden buzamana kadar sevmediğim kişisel görüşüm)manisaspor maçı satıyorsa yazıklar olsun bu lige,Buradan ne Fenerbahçeyi Nede Beşiktaşı tebrik ediyorum Sadece ve Sadece Kayserispor ve Galatasaray'ı ve tebrik ediyorum. Şampiyonlar Liginde ve Uefa yolunda her iki takımada başarılar diliyorum. Şundan eminimki Beşiktaş Jimnastik Kulubü Olan BJK UEFADA 8 gol yiyip gelecek ve o zaman bu şikeleri yaptıklarına pişman olacaklar.Ne demişler Çakalların Gezdiği Yerde Kurtlar Fazla Yaşamaz.

Tüm Herkese Selam ve Saygılarımla üzgünüm ama benim takımım gönüllerin şampiyonu bu kadar gelmesi bile büyük bir onur bizler için...[/QUOTE]

EyüphanAydın 11.05.2008 00:48

[B]Artık Dostlarımızı Düşmanlarımızı Ayırma Vakti Geldi..!!

Uyan Türk Evladı Uyan 30 Kupona Alınmadı Bu Kulüp Uyan..

Şampiyonluk Yolunda İlerlerken Anadolu Takımlarını Bize Böyle

Büyük Bir Darbe Atması Gerçeten Üsdü.

Hani Bu Sene Anadoludan Şampiyon Çıkcaktı.

Hani Tüm Anadolu Takımı Birdi.

Demekki Öyle Değilmiş,Sizin Gibi Anadolu Takımı OLmaz Olsun..[/B]

dml 11.05.2008 00:49

bela okuma dönüp dolaşıp gene sana gelirmiş derler allah herkesin kalbine göre versin[QUOTE=kadir0911;364574]ALLAH GALATASARAY, FENERBAHCE, BESIKTAS, TRABZONSPOR VE MANISASPORUN BELASINI VERSIN, DIYECEK BASKA BISEY DAHA VERSA EKLEYIN......................................[/QUOTE]

mdeniz58 11.05.2008 00:56

-->: Süper Lig Değil Kurtlar Sofrası

UEFA'ya hala anlayamadığım 3.lü averaj sisteminden dolayı gidemiyoruz ama İntertoto'ya gidiceğiz. Sivasspor'a İntertoto'da başarılar dilerim. Ordanda ver elini UEFA'ya...

TFFD'nin web sayfasında Sivasspor 4.ncü sırada UEFA sayfasında ise 3. sıradayız. Bunu ise hiç anlamıyorum.

yigido_sampiyon 11.05.2008 01:17

valla ben doğduğumdan beri fenerliydim tabii sivasspordan sonra...

ama artık fenerliyim demeye iğreniyorum...artık fenerlide değilim...

tek takımım var oda SİVASSPOR...

dml 11.05.2008 01:19

brova zaten herkes bir takım tutmalı [QUOTE=yigido_sampiyon;364752]valla ben doğduğumdan beri fenerliydim tabii sivasspordan sonra...

tek takımım var oda SİVASSPOR...[/QUOTE]

Bestepeli-58 11.05.2008 02:20

YAPMAYIN ARKADAŞLAR BU İŞ KURTLARIN İŞİ DEGİL BU CAKLALRIN İŞİ BUNLARINKİ KAYIKCI KAVGASI HALAL OLSUN 1 ŞEYDAHA BÜLENT UYGUN GÜVENC KURTAR GİBİ HOCALAR COGALMADIKCA BU CAKKALIRIN CARKI DEVAM EDER

_DeReBeYi_ 11.05.2008 02:31

-->: --->: Süper Lig Değil Kurtlar Sofrası

[QUOTE=yigido_sampiyon;364752]valla ben doğduğumdan beri fenerliydim tabii sivasspordan sonra...

tek takımım var oda SİVASSPOR...[/QUOTE]

[COLOR="Black"][B]Hahhh ya aha boyle olun canimizi yiyin istanbul yalakaligi yapmayalim bir sivasliya yakismazzz[/B][/COLOR]

[B][COLOR="Red"]iSTABBUL ''YALAKASI''DEGILIZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ..!!![/COLOR][/B]

RisQ 11.05.2008 03:20

Arkadaşlar ben Canakkale GFB Lisenin Başındakilerden biriyim ve bu olaylar yüzünden Cok Şaşkınım... Bu Ligde Puandan sonra averaja bakılmıyor mu ?? Sivasın averajı 8taştan yüksek deil mi?? o zmn neden 3lü 5li averaja bakılıyor madem puanlar eşit normal Averaja bakılması gerek :S :S :S cok sacma.....
Bu Arada Fenere Olan Kızgınlığınızı Anlıyoruz Fakat Sitelerimize Girip Bakın Bundan Bizde Memnun Değiliz..Bir Yenilgiyi Bütün Fenerlilere Atmayın Sivasa Karşı Bi İlgim Var Gercekten bircok Cakallıkların Dolastığı bir Ligde buralara gelmesi cok güzel..Fakat Sunuda Lütfen Anlayın Eğer Şike Varsa Biz Yapmadık Camiamız Yaptı ama şike olduğunu düsünmüyorum inşallah Sivasspor birşeyler yapar 3. olur cünkü bana göre bu haksızlık... :mad:

GencFBlise17 11.05.2008 03:25

[QUOTE=RisQ;364821]Arkadaşlar ben Canakkale GFB Lisenin Başındakilerden biriyim ve bu olaylar yüzünden Cok Şaşkınım... Bu Ligde Puandan sonra averaja bakılmıyor mu ?? Sivasın averajı 8taştan yüksek deil mi?? o zmn neden 3lü 5li averaja bakılıyor madem puanlar eşit normal Averaja bakılması gerek :S :S :S cok sacma.....
Bu Arada Fenere Olan Kızgınlığınızı Anlıyoruz Fakat Sitelerimize Girip Bakın Bundan Bizde Memnun Değiliz..Bir Yenilgiyi Bütün Fenerlilere Atmayın Sivasa Karşı Bi İlgim Var Gercekten bircok Cakallıkların Dolastığı bir Ligde buralara gelmesi cok güzel..Fakat Sunuda Lütfen Anlayın Eğer Şike Varsa Biz Yapmadık Camiamız Yaptı ama şike olduğunu düsünmüyorum inşallah Sivasspor birşeyler yapar 3. olur cünkü bana göre bu haksızlık... :mad:[/QUOTE]

[I]ÇANAKKALE GFB Lise sivassporluların yanında ve bejeke maçında şike var gerçektende sivasspor'a niye bu kadar düşmanlık hala anlamış değilim çok şampiyon olmasını istemiştim ama olmadı.
İtiraz edilecekmiş diye okudum inşallah birşeyler olumlu yönde giderde 3. olup siz gidersiniz uefa'ya.[/I]

[B]Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, üçlü averajla lig dördüncüsü olmalarına tepki göstererek, ''Sonradan üçlü averaj çıkarılamaz. Bizim yarıştığımız takım Beşiktaş ise lig üçüncüsü Sivasspordur'' dedi.
Fikret Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aynı puana sahip oldukları Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından üçlü averajla dördüncü sırada yer almalarının hukuki açıdan doğru olmadığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin daha önceden Şampiyonlar Ligi'ni garantilediğini kaydeden Ünsal, dolayısıyla kendilerinin Beşiktaş ile yarıştığını belirterek, bu durumda ikili averajın önemli olduğunu belirtti.

Bu durumu araştıracaklarını, böyle bir uygulamayı inceleyeceklerini belirten Ünsal, ''FIFA nezdinde, hukuki zeminde tüm haklarımızı sonuna kadar arayacağız'' dedi.

İkili averaj durumunda, gol averajına göre Beşiktaş'ın önünde olduklarını kaydeden Ünsal, ''Sonradan üçlü averaj çıkarılamaz. Bizim yarıştığımız takım Beşiktaş ise lig üçüncüsü Sivasspordur'' diye konuştu. [/B]

NortonBJK 11.05.2008 03:35

arkadaslar sorabilirmiyim ne sikesinde bahsediyorsunuz...

üclü averaj yeni konmus bir kural degil buyurun 2005 ten bi haber [url]http://www.ntvmsnbc.com/news/324116.asp[/url]

besiktasin bu sezon en az 10 puani yendi...

ilk macta sivasssporun 2. golunden önce faul vardi hakem veredi dönen top gol oldu...

dinlediniz mehter marslari az geldi galiba yenemedniz gs yi :)

yinede göstermis oldugunuz istikrarli grafikten sizleri kutlarim..

GencFBlise17 11.05.2008 03:36

[QUOTE=NortonBJK;364823]arkadaslar sorabilirmiyim ne sikesinde bahsediyorsunuz...

üclü averaj yeni konmus bir kural degil buyurun 2005 ten bi haber [url]http://www.ntvmsnbc.com/news/324116.asp[/url]

ilk macta sivasssporun 2. golunden önce faul vardi hakem veredi dönen top gol oldu...

dinlediniz mehter marslari az geldi herhalde yenmdiniz gs yi :)[/QUOTE]

[I]Çok konuşma bence sen bejeki 8 tane yiyip rezil ettiniz türkiye'yi.. [/I]

NortonBJK 11.05.2008 03:41

siz hickonusmayin SIFIR ceken takim...

Sigma olumuk akmisti olukoluk :)

RisQ 11.05.2008 03:49

[QUOTE=NortonBJK;364823]arkadaslar sorabilirmiyim ne sikesinde bahsediyorsunuz...

dinlediniz mehter marslari az geldi galiba yenemedniz gs yi :)

yinede göstermis oldugunuz istikrarli grafikten sizleri kutlarim..[/QUOTE]

Beşiktaş Taraftarı Olduğun Heryerden Belli Cünkü Gsnin Galibiyetine Bir Tek Sizin Gibiler Sevinir... Beter Olun !!! 10 yılda 1 Sampiyonlukla Büyük Oldunuzumu sanıyorsunuz önce Diğer Takımlara Saygı Gösterin ([B]Hele Hele Sizin Olduğunuz yere Kadar Şike Yapmadan Gelenlere[/B]) ve daha sonrada Sadece [B]KENDİ[COLOR="Red"] BAŞARILARINIZLA[/COLOR][/B] sevinmeyi öğrenin BAŞKALARININKİYLE değil...O yüzden Sivaslılar Suanda Fenere Ne Kadar Kızsada Arkalarındayım En Azından Kendileri Birşey Başarıyorlar Ve Hakediyorlar... GS Şampiyon Deyip Sokaklara Dökülen Jimlastikcilerden cok Daha Farklılar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:24.