![]() |
MAÇIN ARDINDAN !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
Maçın ardından basın toplantısında konuşan Uygun, şampiyon Galatasaray'ı kutladığını, ligden düşen takımlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Üçlü averajdan dolayı UEFA Kupası'na katılma avantajını kullanmadık" dedi. Turkcell Süper Lig'in son maçında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 yenen Sivasspor'da, teknik sorumlu Bülent Uygun, ligin başından bugüne kadar çok iyi bir performans gösteren futbolcularını kutlayarak, "İnandık, inandıklarımızı başarmaya çalıştık" dedi. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, şampiyon Galatasaray'ı kutladığını, ligden düşen takımlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Üçlü averajdan dolayı UEFA Kupası'na katılma avantajını kullanmadık. Gönüllerin şampiyonu olan ve maçlardan sonra alkışlanan bir takım yarattık. İnandık, inandıklarımızı başarmaya çalıştık. Diğer takımlar da Anadolu'dan şampiyon çıkacağına inansınlar. Bu sene UEFA Kupası'na gidemedik. Gelecek seneye gideriz" diye konuştu. [B]TRANSFER DEDİKODULARI[/B] Bülent Uygun, Trabzonspor ile basında yer alan görüşme haberlerinin sorulması üzerine, "Başında teknik direktör olan bir takımla konuşmam. Böyle bir düşüncem yok. Böyle bir görüşme olmamıştır. Başkanımız Mecnun Otyakmaz ile görüşeceğiz. Hedeflerim arasında Anadolu'dan bir takımı şampiyon yapmak var" değerlendirmesini yaptı. Beşiktaş'ın, Vestel Manisaspor karşısında ilk 10 dakikada bulduğu 4 golle ilgili bir soru üzerine de Uygun, şunları söyledi:"Tabii ki futbolcularımın 4 golü duyunca moralleri bozuldu. Vestel Manisaspor nasıl küme düştü anlamadım. Bir takımın 3-4 futbolcusu solaryumda, 4-5 oyuncusu şurada, burada görünecek. Herkes kendine bakacak. Türkiye'de değişmesi gereken gerçekler var. Futbol devrimi yapmalıyız." Sivasspor Teknik Sorumlusu Bülent Uygun, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'tan da futbolcuların askerlik yaşının 38'e yükseltilmesi konusunda yardımcı olmasını istedi. Futbolculardan golcü Mehmet Yıldız da UEFA Kupası'na katılamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "UEFA'ya gitmek kısmet değilmiş. Çok üzgünüz. 73 puanla İntertoto'ya gideceğiz" dedi. Mehmet Yıldız, Avrupa Şampiyonası finallerinde her Türk futbolcusu gibi yer almak istediğini, transferde de şu ana kadar kimseyle görüşmediğini sözlerine ekledi. |
--->: MAÇIN ARDINDAN !
Bülent FB sempatizanlığını bırak ve SİVAS'a hizmet et.
|
bulent hocam alllah sizden saolsun bızlerı bu yere kadar getırdın
ve sivassporu 41 senesınde avrupaya goturmeye hak kazandık saolsın sivaspor sen çok yasa |
-->: MAÇIN ARDINDAN !
hepinizin eline koluna yüreğinize sağlık
teşekkürler canı gönüldennn |
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN !
[QUOTE=TS58;364333]Bülent FB sempatizanlığını bırak ve SİVAS'a hizmet et.[/QUOTE]
[B]ha uygun sivasa hizmet etmiyor mu??[/B] |
BU LAFI KULLANIYORSAN SENEYEDE FENER MEBNER DERSEN GÜLE GÜLE.TARAFTAR KALICIDIR HERKEZ GİDİCİDİR.
SİVASSPORA VERDİĞİN HİZMETLERDEN ÖTÜRÜ İSE TEŞEKKÜR EDER İNŞALLAH YENİ SEZONDA İŞİNE BAKAN 4 BÜYÜĞÜ AKLINA GETİRMEYEN BİR MANTIĞINLA BİZİ YİNE AVRUPAYA GÖTÜRÜRSÜN. |
Arkadaşlar, boşuna dövünmeyin. Üçlü hesabı hiç hesaplamadık, yıkıldık. Ama bence sene başındaki Trabzon maçı çarptı bizi. 3 puan hakkımız değildi ama masada kazandık ve şimdi acısı çıktı.
Ama seneye farklı olacağını düşünüyorum. Bizim rakibimiz trabzon değil, onlar bizim yapmaya çalıştığımızı defalarca yaptılar daha önce. İstanbulun 3 şişme balonu bizim rakibimiz. Anadolu takımlarından başka dost bilmezsek seneye şampiyon olabiliriz. Üzülmeyi bırakın, bu takımla gurur duyun!! |
Basin öne eyilmesin, aldirma YIGIDO aldirma
bu haksizliga agladigin duyulmasin, aldirma YIGIDO aldirma aldirma YIGIDO aldirma, YIGIDO aldirma. Gönüllerin ve sivaslilarin SAMPIYONU YIGIDOLAR Sizinle Gurur duyuyoruz, ALLAH Yolunuzu acik etsin . |
her kim beşiktaşın 10 dk içerisinde 4 gol atmasında şike ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorsa ve konunun araştırılması için türkiye futbol federasyonunun konunun üstüne gitmesini istiyorsa o zaman aşağıda link'te verdiğim telefon numaralarına ulaşsın ve taleplerini bildirsin.
eğer bir katil varsa katili bulmak nasıl polisin göreviyse, futbolumuzun katlediği şu günde de katili bulmak federasyonun görevidir. öyleyse federasyonu göreve davet edelim [url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=302[/url] |
sivas i düsünün baskan ve hoca
sivas-galatasaray maci 3:3 ken niye 4:3 saldirdik feneri sampiyon yapmak icin ama eger beraber kalsaydik simdi sampiyonlar liginde olacakdik |
ya arkadaşlar biz şimdi intertotoya gidiyoruz ya. ordan UEFA ye geçemiyormuyuz. sanırsam iki maç yaptıktan sonra UEFAya geçebiliyoruz. Öyle değiLmi. Eğer öyLeyse neden herkes üzgün._? bu konuya bi açıklık getirir misiniz..
En Büyük Yiğido..... |
şimdi araştırdım arkadaşLar gerek kaLmadı:D yaww üzüLmeyin 4 maç yapıyormuşuz sonra uefa dayız.. üzülMeyin dandik dandik takılmalar geLiyo intertotoda:D
|
herkes kendini düşünüyor olsun biz sindire sindire gidelim buna da şükür bu sene inter toto seneye uefa ondan sanraki sene şampiyonlar ligi
vardır bunda da bi hayır boşuna dememişler hızlı giden atın b... seyrek düşermiş diye başarılar sivasım başarılar hocam başarılar başkanım başarılar futbolcularımız başarılar sivasım bize bu onuru yaşattığın için |
[QUOTE=gala86;364411]sivas i düsünün baskan ve hoca
sivas-galatasaray maci 3:3 ken niye 4:3 saldirdik feneri sampiyon yapmak icin ama eger beraber kalsaydik simdi sampiyonlar liginde olacakdik[/QUOTE] İlk yarı 1-0 iken kapandıkta ne oldu. Biraz insaflı eleştiri yap hemşerim |
Böyle satılmış bir ligde bu başarı bile büyük bir başarı. Üzülme be hocam anadolu takımları ligden düşerken biz oturmuş şampiyonluğa ulaşamadık diye üzülüyoruz. Bunca imkansızlığa bunca sakatlığa rağmen şampiyonluğu kaçırdık diye üzüliüyoruz.
|
Valla bu karaktersiz ligin karaktersiz takımlarına karşı ligi bazı takımlarla aynı puanda bitirmişiz geriye kalan tek şey kadromuzu dahada güçlendirip bu sefer lige daha iyi asılmak olmalı..
|
ÜZÜLMEYE HİÇ GEREK YOK NASİP NEYSE O OLUR İNŞAALLAH İNTER TOTO DAN UEFA YADA KATILIRIZ KİMSE BUNA İHTİMAL VERMİYORMU YA
|
[B]hocam siz elinizden geleni yaptınız ama ligin artık tadı kalmadı...[/B]
|
Öncelikle Sivasspora emek veren başkanından futbolcusuna herkese steşekkür ederim.Dah gecen haftaya kadar şampiyonluk hesabı yaparken bugün intertotoya gidiyor olmak biraz acı verdi..Ben bütün bunların tecrübe eksikliğinden veya benim .yani bizim taraftarların aklının ermediği başka işlerden kaynaklandığını düşünüyorum...Arkadaşlar unutmayalım yıllardır üçüncü ligde bu takım resmen süründü...Mecnun başkan ve misyonu gelince sanki sihirli değnek değmiş gibi takımımız önce birinci sonra da süper lige çıktı..Takımmız üçüncü ligdede çok defalar şampiyonluğun eşiğinden dönmüştü...Sonradan anladıkki bu işler sahada futbol oynamayla olmuyormuşşş!Netice olarak bu işler daha çok masa başında bitmiş oyunlardır.Sağlık olsun bu yolda daha öğreneceğimiz çok şeylerimiz olacak...İnşallah bizde önümüzde ki sezonlarda bu oyunları bozar ve emeğin karşılığını alırız...Bize bu yıl unutulma sevinçler yaşatan takımımıza baişarılar diler..Ne olursa olsun takımımızın Sivassporumuzun sonuna kadar desetkçisi olacağız...Başka Sivas başka SİVASSPORUMUZ yok
|
Arkadaşlar olan olmuş.biz şimdi inter toto da ne yapacağımızı düşünmeliyiz.inter totodan uefaya gitmek için eskiden en az 5-6 maç oynanıp gidiliyordu.bu kural son yıllarda değişti.en fazla 2-3 takımı elerseniz intertotodan uefaya gidiyorsunuz.2 sene önce kayseri spor 2 takımı eleyip uefaya katılmıştı.biz niye başarmayalım.ben sivassporun öncelikli hedefinin, tesislerini bir an önce bitirmesi,stadının yıkılıp takıma yeni stat yapılması, kurumsallaşmasını gerçekleştirip uzun yıllar süper ligde kalıcı olması olarak belirlemesi gerektiğini düşünüyorum.geçmiş yıllarda süper ligde oynayan bir çok takım(altay,karşıyaka,göztepe,altınordu,karabük,van,erzurum,eskişehirsağ elazığ,ordu,giresun,samsun,kırıkkale,kahramanmaraş,diyarbakır,malatya.zeytinburnu,sarıyer,zonguldak,adana demirspor,adanaspor,şekerspor v.b)şimdi hangi ligdeler blen var mı?AYAĞIMIZI SAĞLAM YERE BASMALIYIZ.HAYALCİ OLMAMALIYIZ.UNUTMAYALIM Kİ DÜŞENİN DOSTU OLMAZ....
|
[B]hala fenerbahce b.... yiyin adami boyle satarlar isteeeeee[/B]
|
Bazi kesimler halen bi takinti icerisinde. Sonradan cikan sonuclar ile onceki alinan sonuclari kiyaslayip abuk subuk fikir beyan ediyorlar.
Bunun adina guzel birsey derler ama neyse demeye gerek yoktur. Alinan basariyi kutlamak lazim, fazla abuk subuk sonradan cikan sonuclara bakip suclamalara gerek yoktur diye dusunuyorum... herkez isini yapsin |
[QUOTE=gala86;364411]sivas i düsünün baskan ve hoca
sivas-galatasaray maci 3:3 ken niye 4:3 saldirdik feneri sampiyon yapmak icin ama eger beraber kalsaydik simdi sampiyonlar liginde olacakdik[/QUOTE] Arkadaşım sen maçı izlemedin heralde ne zaman defansa çekildik o zaman gol yedik,ne zaman ofansif oynadık gol attık. Mecnun başkana ve Bülent hoca'ya böyle ithamlarda bulunmak abestir. O başkan değilmiki bizi İkinci lig'den alıp 1.nci (Süperlig) çıkarttı. O başkan ve o teknik direktör değilmiki daha ikinci yılımızda bizi Süperlig'de 4.ncü bitirerek Avrupa yolunu açtı. Haksızlık etmiyelim. |
bir macta biraz kendinizi siksaydiniz intertoto da 2 yada uc mac yapmazdiniz,millet yaz tatilini plajlarda gecirirken siz intertoto maclari icin kamplarda olacaksiniz, akliniz basiniza gelir insallah futbolculardan bahsediyorum!haa o maclardada turkiye kupasinda yaptiginiz gibi ilk macta elenir gelirsenizzzzz bu sivas halki nasil sizi bas taci ettiyse sonrada nasil yere vuracagini iyi bilir milletin sevgisine layik olun, sivasspor taraftari kalici hersey gidicidir haberiniz ola bu takimin kiymetini bilmezseniz 2.yada 3. liglerde tekme yer dolanirsiniz!!!!! nasil olsa sivas halki terkedilmisligiyle basbasadir yani yani zannetmeyinki sivasa 41 yilda ilk defa boyle bi basari kazandirdikta bizi el bebek gul bebek dolastirirlar! HAYIRRRR sivaslilar ne pahasina olursa olsun satildigini,kandirildigini anlarsaaa degil super ligde sampiyonluk yada baska bir basari ustune bir cizik ceker elinin tersiyle herseyi bir tarafa itip butun siddeti ve hiddetiyle sizden hesap sormasini bilir ve bundan once nasilsa bundan once oldugu gibi 4 eylul stadina babalar gibi gider cekirdegini yer!!!!!!! haberiniz olaaa
|
[QUOTE=eyuphulagu;364654]Arkadaşlar olan olmuş.biz şimdi inter toto da ne yapacağımızı düşünmeliyiz.inter totodan uefaya gitmek için eskiden en az 5-6 maç oynanıp gidiliyordu.bu kural son yıllarda değişti.en fazla 2-3 takımı elerseniz intertotodan uefaya gidiyorsunuz.2 sene önce kayseri spor 2 takımı eleyip uefaya katılmıştı.biz niye başarmayalım.ben sivassporun öncelikli hedefinin, tesislerini bir an önce bitirmesi,stadının yıkılıp takıma yeni stat yapılması, kurumsallaşmasını gerçekleştirip uzun yıllar süper ligde kalıcı olması olarak belirlemesi gerektiğini düşünüyorum.geçmiş yıllarda süper ligde oynayan bir çok takım(altay,karşıyaka,göztepe,altınordu,karabük,van,erzurum,eskişehirsağ elazığ,ordu,giresun,samsun,kırıkkale,kahramanmaraş,diyarbakır,malatya.zeytinburnu,sarıyer,zonguldak,adana demirspor,adanaspor,şekerspor v.b)şimdi hangi ligdeler blen var mı?AYAĞIMIZI SAĞLAM YERE BASMALIYIZ.HAYALCİ OLMAMALIYIZ.UNUTMAYALIM Kİ DÜŞENİN DOSTU OLMAZ....[/QUOTE]
Kelimesi kelimesine katılıyorum. Allah yolumuzu ve bahtımızı sonuna kadar açık etsin... |
evet gardas ondada haklisin ,berabere kalsaydik lig ikincisi olarak sampionlar ligindeidik,ama hersey fener icindi galiba,iste alin size fener ,bügün fener asilsaidi uefa daydik
|
[QUOTE=MeD_Turc;364698]bir macta biraz kendinizi siksaydiniz intertoto da 2 yada uc mac yapmazdiniz,millet yaz tatilini plajlarda gecirirken siz intertoto maclari icin kamplarda olacaksiniz, akliniz basiniza gelir insallah futbolculardan bahsediyorum!haa o maclardada turkiye kupasinda yaptiginiz gibi ilk macta elenir gelirsenizzzzz bu sivas halki nasil sizi bas taci ettiyse sonrada nasil yere vuracagini iyi bilir milletin sevgisine layik olun, sivasspor taraftari kalici hersey gidicidir haberiniz ola bu takimin kiymetini bilmezseniz 2.yada 3. liglerde tekme yer dolanirsiniz!!!!! nasil olsa sivas halki terkedilmisligiyle basbasadir yani yani zannetmeyinki sivasa 41 yilda ilk defa boyle bi basari kazandirdikta bizi el bebek gul bebek dolastirirlar! HAYIRRRR sivaslilar ne pahasina olursa olsun satildigini,kandirildigini anlarsaaa degil super ligde sampiyonluk yada baska bir basari ustune bir cizik ceker elinin tersiyle herseyi bir tarafa itip butun siddeti ve hiddetiyle sizden hesap sormasini bilir ve bundan once nasilsa bundan once oldugu gibi 4 eylul stadina babalar gibi gider cekirdegini yer!!!!!!! haberiniz olaaa[/QUOTE]
[B]Hayırdır takım küme düştüde bizim mi haberimiz yok? Bu feryat figanda neyin nesi? Olmamış birşey üzerine felaket senaryosu hazırlamanın ne manası var?[/B] |
[B][U][COLOR="Navy"]MANTIKSIZLIK[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="navy"][B]Nedenmi?[/B][/COLOR] [COLOR="navy"]Kupa maclarinda puan soz konuusu olmadigi icin 2 takim arasinda oynanan maclarda alinan neticenin (averaj) degerlindirilmesinin yapilmasini dogru ve gayet mantikli bulmaktayim… Ancak 18 takimin yer aldigi uzun bir Lig maratonunda averaj degerelendirilmesi yapilirken, oynanan tum maclarin averaji gerelendirilmeli... Bu durumda +28 gol averaji ile Sivaspor’un, +26 averaji bulunan Besiktas’in ustunde Ligi 3. olarak bitirmesi gerekmektedir… [/COLOR] [COLOR="navy"][B][U]REZALET[/U][/B][/COLOR] [B][COLOR="navy"]Nedenmi?[/COLOR][/B] [COLOR="navy"]Bu tur son derece onem tasiyan hususlarin, Lig basladiktan sonra degil, baslamadan once yururluge sokulmasi ve ilgili kurulus ve makamlar tarafindan resmi aciklamasi yapilmasi gerekmektedir… Sivasspor’un bu durumda ligi nasil 4. birirmis oldugunu lutfen biri mantikli bir aciklamasini yapsinki bende ikna olayim. Deveye “Neden sirtin egri?” diye somsular… Devede “Nerem dogruki” diye cevap vermis…[/COLOR] |
Neden Bülent hocaya karşı iğneli sözler kullanıyorsunuz , sizin içinizde bile 3 büyükleri tutmayan varmı , bu memleket hep başarılı olanları çekememezlik ve yere vurma ile bu hale geldi , bülent hocam gerçekten bu zor şartlarda bize yaşattığınız bu sevinç ve başarılar için sizi kutluyorum
|
daha iyi bir kadro oluşturarak seneye şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olucağız..
|
[B]Bu seneki yapılan başarının aynısını önümüzdeki sezonda gerçekleştirsesek bir daha ki sezon daha iyi yerlerde olabileceğimize inanıyorum....[/B]
|
Allah sizden razı olsun hocam sen elinden geleni yaptın ama işte yukardaki o büyük abiler bize bırakmadılar yüksekleri !!!
|
başkanında hocanında sivası düşünmedğini ima edenler
sözüm size insan utanır biraz bunu söylerken tarihimizde görmediğimiz hayal bile edemediğimiz başarıları getiren bu insanlara ancak ve ancak TEŞEKKÜR EDİLİR. Yüreğinize sağlık başkanım hocam ve tüm futbolcusundan malzemecisine kadar tüm ekip. |
[QUOTE=MeD_Turc;364698]bir macta biraz kendinizi siksaydiniz intertoto da 2 yada uc mac yapmazdiniz,millet yaz tatilini plajlarda gecirirken siz intertoto maclari icin kamplarda olacaksiniz, akliniz basiniza gelir insallah futbolculardan bahsediyorum!haa o maclardada turkiye kupasinda yaptiginiz gibi ilk macta elenir gelirsenizzzzz bu sivas halki nasil sizi bas taci ettiyse sonrada nasil yere vuracagini iyi bilir milletin sevgisine layik olun, sivasspor taraftari kalici hersey gidicidir haberiniz ola bu takimin kiymetini bilmezseniz 2.yada 3. liglerde tekme yer dolanirsiniz!!!!! nasil olsa sivas halki terkedilmisligiyle basbasadir yani yani zannetmeyinki sivasa 41 yilda ilk defa boyle bi basari kazandirdikta bizi el bebek gul bebek dolastirirlar! HAYIRRRR sivaslilar ne pahasina olursa olsun satildigini,kandirildigini anlarsaaa degil super ligde sampiyonluk yada baska bir basari ustune bir cizik ceker elinin tersiyle herseyi bir tarafa itip butun siddeti ve hiddetiyle sizden hesap sormasini bilir ve bundan once nasilsa bundan once oldugu gibi 4 eylul stadina babalar gibi gider cekirdegini yer!!!!!!! haberiniz olaaa[/QUOTE]
eğer bir kaç maşta yatsalardı yine plajlarda olurlardı beyler haksızlık etmeyelim ankaragücü gençler büyükşehir ... hepsi plajlarda olacak sivastan daha iyi oldukları anlamına mı geliyor bu EL_İNSAF |
insallah seneye uefaya gideriz. Bizi memnun ettiniz bu sene, elinizden geleni yaptiniz.
|
CANIM HOCAM ALLAH SIZDEN BASKANIMIZDAN VE OYUNCULARIMIZDAN RAZI OLSUN(musluman olmayanlarada hidayet nasip etsin) ve cok ozur dileriz hocam biz size layik olamadik biz size ihanet ediyoruz siz bize bukadar buyuk basarilar sagliyorsunuz bu basarilar bize agir geldi hocam baksaniza burda nerdeyse hergun tartistigimiz SIVAS'li SIVASSPORDAN baska takim tutamaz konularini unutup sizki bir sakaryali olarak SIVAS VE SIVASSPOR'a en az yuzde doksan SIVAS'lidan daha cok hizmet edip bizi hayal dahi edemeyecehimiz noktalara getirdiginiz halde sizi baskanimizi elestiriyor utanmadan sikilmadan fener hizmet ettiginizi soyluyoruz affedin diyecegim ama valla ben olsam hadi ordan derim.
kisacasi hocam bu basarilar bize cok ama cok agir geldi biz bunu kaldiramadik sacmalamaya basladik siz ve baskanim en iyisi birakin bu takimida biz ucuncu liglerde surunelim o zaman rahatlar simdi size tutuyororsun diye kizdigimiz uc buyuklerden birinide biz tutup simdiye kadar yaptigimiz gibi kus kaldirmaya devam ederiz boylece sizin kafanizda rahat olur en azindan. |
Koyu bir SIVASSPOR taraftarı, hatta fanatiği olarak Sevgili Bülent Hocamıza en derin sevgi ve saygılarımı iletiyor, yürek dolusu teşekkürler ediyorum... Sayelerinde Sıvas uzun yıllar sonra adını başarılarla duyurdu. Sağolsun, varolsun. İYİ Kİ VARSIN BÜLENT UYGUN SENİ SEVİYORUZ.
TÜM SIVASLILAR ADINA, FİGEN TOMANBAY |
Bir Sivaslı olarak, bize yaşattıkları için, verdiği onur ve grur için; yönetiminden futbolcusuna, tüm teknik heyetine, SİVASSPOR caiasına şükranlarımı sunuyor, onları ayakta alkışlıyorum. Yüreklerine, emeklerine sağlık. Maçı, elim yüreğimde izledim... Kah umutlandım, kah haksız kararlara sinirlendim... Galatasaray'ın bu sonucu hak ederek aldığı kanısında da değilim... Neyse sonuç ne olursa olsun Sivasspor, tüm Anadolunun, yüreklerin şampiyonu... TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR, YOLUNUZ ve UĞURUNUZ AÇIK OLSUN.......
FİGEN TOMANBAY |
Ben bu üçlü averajdan hiç bir şey anlayamadım... Eğer aynı puanlı 3 takımdan FB ile ikili averajı daha iyi olup BJK 2. sırada yer almış olsa anlarım. BJK nın FB ile ikili averajı kötü, Sivassporla eşit... Böyle olunca devreye gol averajı girmeli ki bu durumda üçüncülük Sivassporun hakkı olarak görünüyor. Peki Sivasspor ligi nasıl oluyor da 4. tamamlıyor anlayamıyorum... OYUNA mı geldik????
|
Uefa kupasina insallah Inter Toto'dan gireriz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:36. |