SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18640)

eray58 10.05.2008 22:26

Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?

Yazıklar olsun. Şampiyonluk kutlaması için Sivas'ta sokağa çıkıp da Galatasray diye bağıranlara. Bu Sivasspor bu şehre fazla. İnanın fazla. Takım neredeyse şampiyon oluyordu ama yine burada Galatasaray için sevinen, göbek atanlar var. Hem de Sivasspor'un alnının akıyla geçirdiği bir sezonun sonunda UEFA şansının kaçtığı ve herkesin kahroldruğu bir akşamda, sokağa çıkıp utanmadan seviniyorlar. Kendi şehirinin takımlarının formasına 3 kuruş para verip almayanlar, Galatasaray'ı zengin etmek için aldıkları formalar ve atkılarla yapıyor bunu. Yazıklar olsun. Yuh olsun. Allah belanızı versin. Bu memlekette yediğiniz ekmekler boğazınıza dursun.. Lütfen forumdaki arkadaşlar bu ayıba duyarsız kalmayın. Bu şehirde artık sadece Sivasspor var. Ve sevineceksek sadece onun için sevineceğiz, üzülsek te onun için üzüleceğiz.

58 memo 10.05.2008 22:31

--->: Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?

yazıklar olsun size
kimliğinizden Sivas yazısınıda kaldırın
memleketinin takımı varken şikecileri tutuyorlar
2 hafta öncede sevinmişlerdi,yiğidolar engellemek istemişti
sonra tatsızlıklar olmuştu

sivaslimete 10.05.2008 22:35

ya o zmn bunlar brezilya türkiyeyi yenersede sevinsin nede olsan brezilya iyi takim bunlar aynisini yapior böle bisey hayatim görmedim sivas-gs macinda ultraslan pankarti acildi ya böle bisey varmi

TS58 10.05.2008 22:35

Zorla güzellik olmaz.19 MAYIS bugün boştu.Kale arkasında yeller esiyordu.2.Ligte taraftar bozuntusu takım oynasında derdi.

TEMBEL TARAFTAR-BAĞIRMAYAN TARAFTAR-BİZANS SEMPATİZANI TARAFTAR

eray58 10.05.2008 22:36

İnsanın kanına dokunuyor ya. Böyle rezalet olur mu
Bugün Sivaslıyım diyen harkesin UEFa kaçtı diye üzülmesi gerkirken, Sivaslılar Galatasaray'a seviniyor.
Şu başkanın emeğine yazık değil mi
Bülent Uygun'un ve futbolcuların emeğine yazık değil mi
Bu kadar mı duyarsızlaştı bu şehir

TS58 10.05.2008 22:37

ne yazık ki olur bal gibi olur.
FB-BJK-GS hepsi de olur.İnter toto da rakibide kutlarlar.

SİVASSPOR MUHTEŞEM TARAFTAR 1967'lerde.

merkez-apo 10.05.2008 22:44

ben birisiyle tartıştım kutlama yaprken boynundan atkısnı aldım yanındaki sevgilisi bana külhanbeylik yapıyor bizim arkadaşada tekme attı kız ardından polis geli çocuk üzerime yürüyor

alem_halil 10.05.2008 22:44

oda değilde hafta içinde birçok dırdır dinleyecem inş elim kana bulaşmaz..

KeruLLu_17 10.05.2008 22:48

-->: Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?

[B]TS58 Abim Yasından Dolayı Sana Saygım Sonsuzdur..Herseyden Öncede Saygı Gelir.Yol Al Otobanda Gibi Kelimler Kullanman Gerçekden Yalnıs Burası Sivaslıların Ortak Mekanı Yeridir Hepimiz Sivaslıyız Kardesiz Aynı Toprakların İnsanlarıyız Aramızda Kavgalar Kırgınlıklar olmasın İsterim Umarım Kırıcak Bir Söz Sarf Etmemişimdir.

Sivasdaki GsLilerin Kutlamalarına Gelince Evet İnsanların Sevinmeye Hakkı Vardır İstediği Takımı Tutma Gibi Bi Hakkıda Vardır.Ama Kutlamalar İstanbulda Resmen Sataşmalara Kavgalara Dönüştü.Sivasda Yasamadığım İçin Sivası Bilemem.Eray58 Abimin Dediğine Katılıyorum Fakar Söyle Bir Gerçekde Varki Sivasda Yasayan Sivaslı oLmayan Çokda İnsan Var Ama Sivaslı Kardeslerimizede Siz Sivassporu Tutmak Zorundasınız Diye Birseyde Söleyemeyiz.Herkezin Seçme Hakkı Vardır.Kimseye Zorla Bisey Yaptırılmaz.Ben Sivaslıyım Sivassporluyum Sonuna Kadarda Öle Kalıcam Selametle.[/B]

buraak58 10.05.2008 22:55

Arkadaşlar acık konusacagım bunu yapanlar kansız.Senin takımın var yigitler gibi meydana cıkıp herseye ragmen savasıyolar ama ne için savasıyorlar bir avuc kıcı kırık için mi.Bursa taraftarı kadar olamıyoruz yazıklar olsun bunlara...

summerstar 10.05.2008 22:59

arkadaşlar gerçekten herkez sevinebilir
ama bu dünya cok haksız bir dünya
ben bugün lig tv de macların hepsini izledim
ama fener trabzon macına takıldım
ikinci yarı sadece onu izledim
gs nin şampiyon olacagı belliydi zaten
ve ben 45 dakika fener yensin veya berabere kalsın diye dua ettim
ve kahroldum
gs li olsam sevinemezdim yani

TS58 10.05.2008 23:05

--->: -->: Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?

[QUOTE=KeruLLu_17;364455][B]TS58 Abim Yasından Dolayı Sana Saygım Sonsuzdur..Herseyden Öncede Saygı Gelir.Yol Al Otobanda Gibi Kelimler Kullanman Gerçekden Yalnıs Burası Sivaslıların Ortak Mekanı Yeridir Hepimiz Sivaslıyız Kardesiz Aynı Toprakların İnsanlarıyız Aramızda Kavgalar Kırgınlıklar olmasın İsterim Umarım Kırıcak Bir Söz Sarf Etmemişimdir.

Sivasdaki GsLilerin Kutlamalarına Gelince Evet İnsanların Sevinmeye Hakkı Vardır İstediği Takımı Tutma Gibi Bi Hakkıda Vardır.Ama Kutlamalar İstanbulda Resmen Sataşmalara Kavgalara Dönüştü.Sivasda Yasamadığım İçin Sivası Bilemem.Eray58 Abimin Dediğine Katılıyorum Fakar Söyle Bir Gerçekde Varki Sivasda Yasayan Sivaslı oLmayan Çokda İnsan Var Ama Sivaslı Kardeslerimizede Siz Sivassporu Tutmak Zorundasınız Diye Birseyde Söleyemeyiz.Herkezin Seçme Hakkı Vardır.Kimseye Zorla Bisey Yaptırılmaz.Ben Sivaslıyım Sivassporluyum Sonuna Kadarda

Öle Kalıcam Selametle.[/B][/QUOTE]

Gardaş benim dediğim zorla güzellik olmaz.Birde GS'li arkadaşlara SİVAS'lı FB'li arkadaşlar tepkide bılunuyor.

isteyen sivas'I TUTAR İSTEYEN TUTMAZ.Bu doğaldır.ŞİDDET YANLIŞTIR.
Bende seni kıracak birşey dediysem kusuruma bakma.
Sevgilerimle,

S.KUTLU 10.05.2008 23:10

YA VARSA 3-5 ÇAPULCUDUR.HERKEZE LAF SOKMAYIN.HERYERİN KILIBIK İNSANI VARDIR.DİĞERLERİDE BUNUN DIŞINDA SİVASA ÇALIŞMAYA GELENLER VE ÖĞRENCİLER.BUNLARDA KUTLAYABİLİR.AMA KUTLAYAN SİVASLILARADA LAFIMI SOKTUM YANİ.ÇAPULCU İNSANLAR İŞTE.

SAKARYA750 10.05.2008 23:31

gerçek taraftar yenilgiyi kabullenmektir hakedeni de alkışlamayı bilmektir. gs kazandıysa alkışlamak gerekir sivasta herkes sivas lı değil sivassporu da tutmak zorunda değil. gs lıları da hoş görmeniz gerekir. biz sivas olarak istediğimizi alamadık nasip değilmiş ama inşallah inter totodan uefaya geçer iyi şeyler yaparız. sivas- gs maçınca gs liler sevindi sivasta çok önemli bi kavga olmadı herkes sivası ve taraftarını alkışladı neden çünkü o zaman sivas taraftarı taraftarlık örneği gösterdi. sivas şampiyon olsaydı istanbulda belki 1 milyon sivaslı yollara dökülecekti o zaman gs-fb-bjk taraftarı bizle kavga mı etmesi gerekirdi. ingilterede bile herkes birbirini alkışlıyor bi ingiltere kadar bile olamadık olamayızda

SenSetik 10.05.2008 23:42

AVARAJLA ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAÇIRAN TAKIMIMIZLA GURUR DUYALIM....

GS İÇİN SEVİNEN SİVASLILAR....YAZIKLAR OLSUN SİZE

ŞÜKRÜ ÇİTİL 10.05.2008 23:51

bunlar sıvaslı olamaz olsa zaten bunu yapmazlar yazıklar olsun ozaman sivasta niye ikamet ediyorsunüz gidin varoşlarla beraber yaşatın ayıp cok ayıp üzüldüm şimdi ellerinize kına yakın sivas şampıyon olmadı diye

ertor58 10.05.2008 23:54

GERÇEKTEN BU İNSANLARA BU LİGDE BU TAKIM FAZLA . YAZIKLAR OLSUN. SİVASTA ŞAMPİYONLUK KUTLAYANLARA KUTLAMASINA İZİN VERDİRENLERE.

BÜTÜN GRUPLAR BİRLEŞİN ORTAK HAREKET EDİN SENEYE 4 EYLÜLÜ CEHENNEME CEVİRİN 3 EZİKLERİDE GEZDİRMEYİN SİVASTA GÜÇ BİRLİĞİ ŞART ARTIK SİVAS İÇİN YAPIN BUNU LÜTFEN.

antik58 10.05.2008 23:55

konuyu acan arkadas
kutlama yapan sivaslılara kızmakta haklı olabılırsın ama sivasta üniversitede okuyan 25 bın ogrencı var ve neredeyse yarısı dısarıdan gelme yanı sivasla hıcbır alakası yok bu kadar dar kafalı olmayın o onların hakkı onemlı olan sivasslıların centılmenlıgını onlara gostermek kufur ve hakaret etmek degıl

eray58 11.05.2008 00:17

[QUOTE=antik58;364633]konuyu acan arkadas
kutlama yapan sivaslılara kızmakta haklı olabılırsın ama sivasta üniversitede okuyan 25 bın ogrencı var ve neredeyse yarısı dısarıdan gelme yanı sivasla hıcbır alakası yok bu kadar dar kafalı olmayın o onların hakkı onemlı olan sivasslıların centılmenlıgını onlara gostermek kufur ve hakaret etmek degıl[/QUOTE]

Kardeşim bunun dar kafalılıkla ne ilgisi var. Sevinenlerin bir çoğu bizzat sivaslı. Üniversiteil değil. Sen de gözlerini iyi aç

erol_58 11.05.2008 00:22

istediğiniz oldumu bağzı kanı bozuk sivaslılar çıkın şimdi sabaha kadar gs şampiyonluğunu kutlayın elinize ne geçecek bi tarafınıza kına yakın oldumu istediniz üç büyütülmüşlerin ne getirisi var size memleketimizin takımına sahip çıkmak dururken sizin gibiler varken bizler hiçbiryere gelemeyiz uefayı kaptırdık intertotoya kaldık buda büyük başarı ama biz sivaslılar halen uykudayız sanki biz yıllarca şampiyon oldukda başarılara doyduk tabi neyimize gerek gs zaferini kutlamak dururken sağolsun bizim kanından şüphe duyduğum sivaslılar onuda yaptılar yazık başkanımızın hocamızın futbolcularımızın emeğine kimin için çabaladılar bu duruma getirdiler bumu sivasın yiğitliği bumu mertliği bu takım bu şehre yakışmıyor.bizlere bu sevinci yaşatan sivasspor camiasına ve emegi geçen herkesi yürekten kutluyorum.ayrıca svs gs maçı öncesi sivasımızı karnavala çeviren gerçek sivasspor taraftarına sonsuz teşekkürler.yiğidoerol anti istanbul

erol_58 11.05.2008 00:45

bağzı trabzonlular sizde haddinizi bilin bağzı sitelerde yorumlarını okududum adamlar yok sivas şöyle oldu yok böyle oldu o sizin zorunuzdan ilk önce kendi bulundukları konumlarına baksınlar biz onların geçmişteki başarılarını inkar etmiyoruz ama geçmişe mazi diyorlar önlerine baksınlar geriye değil tabi zorunuza gider sivasa karşı üstünlüğünüz yok

muhsin koçak 11.05.2008 00:56

[QUOTE=S.KUTLU;364516]YA VARSA 3-5 ÇAPULCUDUR.HERKEZE LAF SOKMAYIN.HERYERİN KILIBIK İNSANI VARDIR.DİĞERLERİDE BUNUN DIŞINDA SİVASA ÇALIŞMAYA GELENLER VE ÖĞRENCİLER.BUNLARDA KUTLAYABİLİR.AMA KUTLAYAN SİVASLILARADA LAFIMI SOKTUM YANİ.ÇAPULCU İNSANLAR İŞTE.[/QUOTE]

ne üç beş çapulcusu kardeşim,bugün sivasta yaşayanların kaçının ilk takımı veya tek takımı sivasspor,2,3? sıfır kardeşim sıfır kocamaaaaannn bir sıfır,sen bakma o ben gerçek sivassporluyum diyenlere hepsininde gönlünde bir istanbul takımı hep ilk plandadır her daim,beni üzen sadece ve sadece sahada mücadele eden bülent hoca ve aslanlarına yapılan saygısızlık,düşününki bir maçta tribündesin ve sırtındada sivasspor forması var,ama gönlün sahadaki rakiple,ne demek istediğimi anlayan anladı,anlamayanada yama olsun bu yorumum.

erol_58 11.05.2008 01:02

haklısın kardeş allah hepsinin belasını versin

duman58 11.05.2008 01:17

GS BAYRAGINI YAKTILAR

Eskişehir'de bir grup, takımlarının şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray taraftarlarının sevinmesine izin vermedi.
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde toplanan bir grup, takımlarının Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun şampiyon olarak tamamlamasına sevinen Galatasaray taraftarlarına tepki gösterdi.

Galatasaray taraftarlarının araçlarına saldıran ve polisin olay yerine gelmesinin ardından ara sokaklara dağılan yaklaşık 500 kişilik grup, İsmet İnönü Caddesi'nde tekrar bir araya geldi.

Galatasaray aleyhine tezahüratta bulanan grup, Galatasaray Kulubünün bayrağını yaktı.

İki Eylül Caddesi'nden Hamamyolu Caddesi'ne kadar yürüyen gruptakiler, daha sonra polis tarafından dağıtıldı.

haber7

yigido_sampiyon 11.05.2008 01:24

aslında asıl suçlu ne beşiktaş ne galatasarat ne fener ne federasyon asıl suçlu sivas halkı...

hiçbir zaman takımına destek vermedi...takıma inanmadı...sivası deplasman cennetine çevirdi...

Bestepeli-58 11.05.2008 02:25

ONLAR BANA HİKAYE TEK KELİMEYLE SİVASPORLU BÜTÜN FTBOLCULARA 2 CİF SÖZÜM VAR ALDINIZ PARA ANAINIZ SÜTÜ KADAR HELALDİR ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SENİ MİLİ TAKIMA ALMAYANLARDA KAHROLSUN SEN OYNA MAHMET YILDIZ NERDE OLURSA OLSUN SEN ADAMGİBİ ADAMSIN OLUM

TS58 11.05.2008 09:39

SİVAS ta O takımı tuttu döv,bu takımı tuttu döv bu şekilde bir yerlere gidemeyiz.Başarımız ile,SİVAS sevdamız ile Kırmızı-Beyaz formalarımızla dolaşarak ve Futboldaki başarılarımız ile kendimizi kabul ettireceğiz.Yoksa Anti olmak kolay önemli olan SEMPATİK olabilmektir.
Bayan olması sebebi ile Küfür etmememiz güzel.

furkancfc 11.05.2008 09:43

sivas bu durumdayken istanbulu tutanların anasın*****

Abdullah DuMaN 11.05.2008 09:44

[QUOTE=eray58;364397]Yazıklar olsun. Şampiyonluk kutlaması için Sivas'ta sokağa çıkıp da Galatasray diye bağıranlara. Bu Sivasspor bu şehre fazla. İnanın fazla. Takım neredeyse şampiyon oluyordu ama yine burada Galatasaray için sevinen, göbek atanlar var. Hem de Sivasspor'un alnının akıyla geçirdiği bir sezonun sonunda UEFA şansının kaçtığı ve herkesin kahroldruğu bir akşamda, sokağa çıkıp utanmadan seviniyorlar. Kendi şehirinin takımlarının formasına 3 kuruş para verip almayanlar, Galatasaray'ı zengin etmek için aldıkları formalar ve atkılarla yapıyor bunu. Yazıklar olsun. Yuh olsun. Allah belanızı versin. Bu memlekette yediğiniz ekmekler boğazınıza dursun.. Lütfen forumdaki arkadaşlar bu ayıba duyarsız kalmayın. Bu şehirde artık sadece Sivasspor var. Ve sevineceksek sadece onun için sevineceğiz, üzülsek te onun için üzüleceğiz.[/QUOTE]

FAZLA SEVİNEMEDİLER MERAK ETME KİMSEDE SEVİNEMEZ ZATEN

emre karatepe 11.05.2008 09:54

yavvvv bunlar kansızzzzzzzzzzzzzzzzzzz dumbuk bunlar yaaaaaaaa

Alfren 11.05.2008 14:33

Galatasaray Türkiyenin en büyük iki kulubunden biridir vede Ülkemizin her yerindede büyük bir taraftar sayısına sahiptir. Ne düşündüğünüzü anlıyorum ama o insanlara karışıp neden kutlama yapıyorsun demek saçmalığın ötesinde birşey. Sivas daha lige çıkalı kaç yıl oldu? sizcede bu şekilde konuşup "anti-İstanbul" edebiyatı yapmak için biraz erken değil mi?

Üstelik İstanbulda yaşayan biri olarak bir çok Sivas taraftarı 2 hafta önce sokaklarda coşkuyla dolaştığını gördükten sonra... o zaman Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş taraftarı onlara mı saldırması lazımdı?

Bunu zamanda yapanlar erken şımaranlar şuanda amatör kümede sürünüyorlar sonunuzun o olmaması dileğiyle

sevgiler

yigidolar06 11.05.2008 14:40

-->: --->: Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?

[QUOTE=alem_halil;364442]oda değilde hafta içinde birçok dırdır dinleyecem inş elim kana bulaşmaz..[/QUOTE]AKILLI OL KOCUM DEĞMEZ SPOR KARDEŞLİKTİR BİRGÜN GELECEK HERKES SİVASLI OLACAK

erem 11.05.2008 14:43

ts nikin trabzonsporu temsil etmiyordur inşallah

sivasli ebru 11.05.2008 14:44

onlar gercek sivasli olamazki onlar sivasin degerini bilmiyenlerdir ya biz ta fransadan sivasspor icin goz yasi dokuoruz onlarsa sivasta sokakta gobek attiyorlar iste onlarin neresi sivasli yok ya sacmalik bu galata icin sivassporu birakcam ve sivasta gobek atacam hangi sivasli yapar bunu????

astaravisa 11.05.2008 14:47

Sivasspor Sivasta yaşayanların 2. takımı olduğu müddetçe bu görüntüler değişmeeez. şu forumda bile dünya kadar kişi var aslen istanbul takımlı olan!.
Sivasspor Şampiyonluğa gidiyordu da kim inandı buna ?

XXCakir58 11.05.2008 15:26

arkadaslar keske böyle olmasaydi. Biz Uefa ya gitseydik Sivasta bence bizde cikip zaferi kutlicakdik, ama inter totoya gidecegiz.

yusuf_yusuf 11.05.2008 15:51

bana gore sevıncı olur ama bunu gosterıs olarak yaptılarsa sivasta ozman karusun

buraq588 11.05.2008 16:09

yazıklar olsun sizin gibi sivaslılara

titizyiğido 11.05.2008 16:17

boşverin şunları arkadaşlar onların sadece nüfus cüzdanında sivas yazıyo onları sivaslı olarak görüpte moralinizi bozmayın istanbul yalakalarına inat.inadına sivasspor

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Bestepeli-58 11.05.2008 16:20

Turkcell Süper Lig'de 17. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray taraftarları, Kocaeli'de şampiyonluğu kutlayamadı.
Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Altay ile kritik bir maç oynayacak Kocaelispor'a destek vermek üzere İzmir'e gitmeye hazırlanan Kocaelispor taraftarları, İzmit sokaklarında Galatasaray taraftarlarını zaman zaman tartakladı. İzmir'e gidecek otobüsleri bekleyen Kocaelispor taraftarları, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak isteyen Sarı-kırmızılı taraftarların sevinmesine izin vermedi. "Burası Kocaeli, en büyük Kocaelispor" sloganları ile tur atan Yeşil-siyahlı taraftarlar, Galatasaraylı taraftarların elinden bayrakları, üstlerinden formaları alarak yaktılar. Tur atan araçları da durduran Yeşil-siyahlı taraftarlar, araç içindekileri yumrukladı. Yumruklanan bir bayan taraftar, ağlayarak kendisine yumruk atan Kocaelispor taraftarını polise gösterdi. Polisin gruba müdahale etmemesine sinirlenen bayan taraftar gözyaşlarına boğuldu. Demiryolu Caddesi üzerinde zafer turu atan Galatasaray taraftarları, Kocaelispor taraftarları tarafından dağıtılırken polis olanları sadece seyretti. Yeşil-siyahlı takım taraftarları daha sonra davul zurna eşliğinde oynadı. İŞDE TARAFTAR BU HELEL OLSUN KOCELİSPOR HOŞ GELDİN BJK NİN BELALISI

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:34.