SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   MEHMET YILDIZ YOK!!!!!!!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18649)

myway 10.05.2008 23:53

MEHMET YILDIZ YOK!!!!!!!!!

[B]A milli takim Euro 2008 Kadrosu az once Fatih Terim tarafindan aciklandi...

Aciklanan bu kadroda Mehmet Yildiz maalesef yer almadi...

Forvette [COLOR="Red"]Gokdeniz Nihat Kahveci Semih Senturk Mevlut ve Halil Altintop[/COLOR] yer alacak....

Mehmet Yildiz bu sezon gosterdigi performansla milli takimi fazlasiyla haketmisti ama....

[COLOR="Blue"]Fatih Terim....(Yorum Yok)[/COLOR]

Kadronun Tamami ise su sekilde....

KALE: Volkan Demirel (FB), Rüştü Reçber (FB), Tolga Zengin (TS)

DEFANS: Gökhan Gönül (FB), Sabri Sarıoğlu (GS), Gökhan Zan (BJK), İbrahim Kaş (BJK), Servet Çetin (GS), Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (GS)

ORTA SAHA: Uğur Boral (FB), Mehmet Aurelio, Mehmet Topal (GS), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Hamit Altıntop (Bayern Münich), Ayhan Akman (GS), Arda Turan (GS), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Kazım Kazım (FB), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)

FORVET: Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke)Semih Şentürk (FB), Mevlüt Erdinç (Sochaux)
[/B]

furky.b 10.05.2008 23:56

--->: MEHMET YILDIZ YOK!!!!!!!!!

Yazik Yazik...Kadroya En Azindan 3 SivasSpordan Futbolcu Girmesi Lagzimdi..
Haksizlik Bu!

velibircan 10.05.2008 23:56

[B]kardeş eminmisin bi yanlışlık olmasın...valla eğer öyleyse dicek bişi bulamıorum[/B]

tanju_58 10.05.2008 23:57

yorumsuz.........................................................

antik58 10.05.2008 23:58

ondan sonrada TÜRKİYE neden iyi yerlere gelemiyor derler bundan işte.
gerçi iyi olmus ıntertoto macları erken baslayacak mehmete ıhtıyacımız var

sarı şeytan 38 10.05.2008 23:58

Fatih Terim+İstanbul+Lejyoner Takımı.diyecek birşey yok.bu kadroyu gördükten sonra fatih terimin tarafsızlıgını tartışmaktan başka birşey gelmiyor elimizden.İnsanları milli takımdan sogutuyorsunuz fatih terim

serrrkan 10.05.2008 23:59

-->: MEHMET YILDIZ YOK!!!!!!!!!

Mevlüt Erdinç kimki mehmet yıldızı kesior yaw.saçmalık valla yaa!!!

DaRiCi58 11.05.2008 00:00

valla bende duyunca sok oldum Fatih Terim ne anlar zaten Teknik Direktörlükten yaa, ben desteklemicem Milli Takimimizi Avrupa Kupasinda, Mehmet Yildizi almadi diye degil tek, Mehmet Topuz, Ibrahim Toraman bunlar bile yok ayip yani ya neymis Kazimmis, Mevlütmüs, 4ay yedek oyuncu Emre Belezoglu git isine Fatih Terim ins. Beter olursun adi herifff!!!!

yigidoo 11.05.2008 00:00

ne bekliyordunuz peki ?? mehmeti,abdullah hi ve ya hayretininmi almasini ?
Fatih hoca orda oldugu mutece zor dostum zor.

58Mert58 11.05.2008 00:00

[B]Mehmet Yildiz Mevlüt Erdinc den kat kat iyi ve sivassporda birstürü böyle iyi oyuncular var Fatih Terimi anliyamiyorum.[/B]

ertor58 11.05.2008 00:01

MİLLİ KADRO FALAN DEĞİL BU MİLLİ TAKIMDA DEĞİL YİNE MAALESEF 3 EZİK TAKIMI KURMUŞ :-) BRAVO TERİM SANADA BU YAKIŞIRDI.MİLLİ TAKIM SEBGİSİDE BIRAKMAZSINIZ SİZ İNSANDA.

kadir0911 11.05.2008 00:01

Volkan ve Tolga'yi ne isler yaptilarda cagriliyorlar ??

Ingilterede kötü performanslarla göz dolduran tuncay ve emre ne yaptilarda kadroya cagriliyorlar ??

Mevlüt Erdinc kim de Böyle bir büyük turnovaya cagriliyor fransa da gol kralli mi ?

antik58 11.05.2008 00:03

yav o degılde tırapzonu kevgıre cevıren takımların rahatca gol attıgı tolgayı bu adam nasıl almıs kadroya hayret volkan falan hıkaye kardesım akın akın akın...

ertor58 11.05.2008 00:03

MEHMET YILDIZ TÜRKCELL SÜPER LİGDE SEMİHTAN SONRA EN ÇOK GOL ATAN TÜRK FUTBOLCUSUDUR. AMA TERİM KÖR OLMALIKİ BUNU GÖRMEMİŞ YİNE ASİST KRALLIĞINDADA ALEX LE YARIŞMIŞTIR. AMA TERİM KÖR GÖRMEK İSTEDİĞİ GİBİ GÖRÜYOR. ALSADA OYNATMAZDI ZATEN. SİVAS DÜŞMANLARI.

mustafa_kavak58 11.05.2008 00:09

daha mehmet yildizi tanimiyorlar 1 mac oynatti okadar mehmet yildiz simdi fener de yada gs olsa cagrilirdi fatih terim semih sentürkü cagriyo mehmet yildi mi iyi semih mi 100 kisiye sorsan mehmet yildiz der

summerstar 11.05.2008 00:09

arkadaşlar bende az önce duydum ve şok oldum
değil mehmet yıldız ben sivastan en az üç futbolcu bekliyordum
mesela abdurrahman dereliyi kesin bekliyordum
veya muratı
böyle adalet yok
üç büyüklerde oynamak lazım
git mehmet sivastakilerin yüzüne bile bakmıyorlar
avrupaya git belki o zaman yaranırsın
adam gitmiş tolgayı alıyor kaleci olarak
onun yerine akını alsa daha iyi
yada rüştüyü alıyor
onun yerine aykutu alsaydı
bu terimin ya gözü kör
ya maçları izlemiyor
yada bilmiyorum
kafayı yememek elde değil
bu nasıl adalet
bu nasıl ülke
umarım gruptan çıkamazlar
ben bugün futboldan iğrendim
seneyede kombine falan almayacağım böyle giderse
lig tv aboneliğimide iptal edeceğim
bu kadarda olmaz

yigidomustafa58 11.05.2008 00:12

[B][COLOR="Red"]LANET OLSUN BÖYLE ADALETE , LANET OLSUN BÖYLE İNSANLARA...[/COLOR][/B]

ertor58 11.05.2008 00:15

BİZİM DEĞİL ANADOLUNUN DEĞİL BU TAKIM İSTANBULUN MİLLİ TAKIMI BENDE DESTEKLEMİYORUM MİLLİ TAKIMI ANADOLU TAKIMLARINI GÖRMEZDEN GELDİĞİ İÇİN GÖKHAN ÜNALI MEHMET TOPUZU MEHMET YILDIZI GÖRMEZDEN GELDİĞİ İÇİN BU BİİZM MİLLİ TAKIMIMIZ DEĞİL.

duman58 11.05.2008 00:16

SIVAS ve SIVASSPOR'un hakkini yiyen,onunla ugrasan,cekemeyen,ayak oyunlariyla hakkini elinden alan insanliktan nasibini almamis tum varliklar ALLAH HEPINIZIN BELASINI VERSIN.

badboysefaa 11.05.2008 00:24

sivas düşmanlıgı var allah bildigi gibi yapsın milli takımı desteklemicem

furky.b 11.05.2008 00:24

Mehmet yildiz Bu Kadroya Girmek Icin Daha Naapsin Acaba?
Sivassporun EN Gozde Oyuncusu!!
En iyi Forveti Baya da bi golu var 14 mi 15 mi yanilmiyorsam ?

Illaa Sirtina Bindirip Kalenin Icine Sokmasimi Lagzim Fatih Terimi :P :D:P

ÖFŞ2041 11.05.2008 00:58

..26 kişilik kadroda bu sezon harikalar yaratan SİVASSPOR dan hiç oyuncu yok.. 14 gol ve 11 asisti olan,SİVASSPOR u ayakta tutan MEHMET YILDIZ kadroda yok..onun yerine Mevlüt Erdinç var..bu nasıl bir seçimdir böyle..ayrıca SİVASSPOR ligin en az gol yiyen 2. takımı..bu takımın defansında oynayan 3 TÜRK oyuncu var..MURAT SÖZGELMEZ,ABDURRAHMAN,HAYRETTİN..Abdurrahman İbrahim Kaş tan daha iyi..Emre Aşık ı da alırken 2 kere düşünmek lazım..ne diyim..inşallah her şey güzel olur..

erol_58 11.05.2008 00:59

arkadaşlar biz sivaslılar olarak demekki hiçbiryerde yerimiz yok istemeyenler utansın bizim yüreğiynen oynuyan oyuncularımın işi yok oralarda bırakın onlar hep bizim için oynasın gün gelir muhtac olurlar ozamanda üçün birini alırlar

yigido_sampiyon 11.05.2008 01:11

bu kadroda mutlaka mehmet yıldız olmalıydı...

fatih hocanın mantalitesiyle o gruptan çıkmamız zor...

ahmetbaba 11.05.2008 01:30

fatih terim bence doğru yaptı intertotoda çok ihtiyacımız var. birde intertotoda ilk maçlar ne zaman bilen varmı

abdullah58 11.05.2008 01:36

ARKADASLAR SAKIN OLUN BU ADANALI SEHIR KABADAYISI VAR YA
MEHMETI MILLI TAKIMA ALACAK ALMASINADA
ÖNCE MEHMET GALATASARAYA IMZA ATSIN ONDAN SONRA ALACAK
SIMDI ALIRSA MEHMET PIRIM YAPAR

ÖFŞ2041 11.05.2008 01:37

2007-2008
"UEFA yeni sezonla birlikte İnter-Toto Kupası'nda bir sistem değişikliğine giderken, takımlar bu kupadan UEFA Kupası'na yükselmek için 5 tur yerine 3 tur maç oynamak zorunda kalacaklar.
Yeni sistemle birlikte 3. tur maçlarının galibi olan 11 takım, UEFA Kupası'na 2. turdan başlayacak.
İnter-Toto Kupası'nda 1. tur ilk maçları [B]23-24 Haziran[/B], rövanş karşılaşmaları [B]30 Haziran-1 Temmuz [/B]tarihlerinde, 2. tur ilk maçları [B] 7-8 Temmuz[/B], rövanş karşılaşması [B]14-15 Temmuz [/B]tarihlerinde, 3. tur ilk maçları [B]21-22 Temmuz[/B], rövanş mücadeleleri ise [B]28-29 Temmuz'da [/B]oynanacak."

kubilay68 11.05.2008 01:51

YA ARKADASLAR BU TERIM NE YAPMAYA CALISIYOR YA ADAM LIGIN EN IYI TAKIMINDAN YANI SIVASSPORDAN 1 TANE OLSUN FUTBOLCU CAGIRMAMIS A MILLIYE. AYIP AYIP YAZIK SU FUTBOLCULARIN EMEGINE

Bestepeli-58 11.05.2008 02:13

BUNLAR YILLARDIR BÖLELER EŞEK GÖZLÜKLERİNİ CIKARAMADILAR DAHA 34 MAC FORMA GİYMİŞ ASİST KARALI GOL KIRALIGDA 2 Cİ FTBOLCU TERİM İŞİ BİLİYOR MEHMEDİ AVRUPA ŞANPIYONASINA GÖTÜRSE AVRUPAYA TRANFER OLACANI BİLİYOR GS YADA FB YADA BJK UCUZA KAPATSIN DİYE DÜŞÜNNÜLMÜŞ FORMÜLDÜR BU ALLAHIMA ŞÜKÜR KÜ 3 BÜYÜLERİ TUTMUYORUM BU EZİKLİKLE YAŞAYAMADIM UYAN ANADOLU UYAN

Harput0658 11.05.2008 02:58

Ayıp ..................................................................
ne [B]Mehmet yıldız [/B]ne Ümit karan ne Gökhan Ünal var

corners19 11.05.2008 06:54

bu bence fatih terimin ayıbıdır imrahim toraman ı niye almadı acaba kadroda bire sivaslı oyuncu bile yok

çılgın-sedat 11.05.2008 07:14

bu ne saçmalık böle saçma bi kadromu olur mevlüt kim ibrahim son maçda 3 gol attı diye hemen milli takıma aldı adamı beşiktasda yapdığı hata denmez felaketleri görmüyormu bu adam
kazım kazımı ne diye alıyor
bu kadarda saçmalık olmaz yaa milli takımı rezil edib gelicekler bunlar

frankfurt58 11.05.2008 07:14

YAZIKLAR OLSUN FATIH TERIM

ARKADASLAR ADAY KADROYA BAKTIGIMIZDA BESIKTAS VE TRARZONDAN SADECE 1 OYUNCU VAR GERISI FENERBAHCE,GALATASARAY AGIRLIKLI VE GURBETCI OYUNCULAR.PEKI BU TR LIGINDE GERIDE KALAN 16 TAKIMDAN HIC MI A MILLIDE OYNUYACAK OYUNCU YOKKK.GERCEKTEN YAZIKLAR OLSUN,BU DÜZEN BÖYLE GELMIS BÖYLE GIDECEK KORKARIM. 2008 AVRUPA SAMPIYONASINA SIMDIDEN ELVEDA...

A Milli Takım'ın aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

KALECİLER
1- VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
2- RÜŞTÜ REÇBER BEŞİKTAŞ
3- TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI
4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5- SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY
6- GÖKHAN ZAN BEŞİKTAŞ
7- İBRAHİM KAŞ BEŞİKTAŞ
8- EMRE AŞIK ANKARASPOR
9- SERVET ÇETİN GALATASARAY
10- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
11- UĞUR BORAL FENERBAHÇE

ORTA SAHA OYUNCULARI
12- MEHMET AURELIO FENERBAHÇE
13- MEHMET TOPAL GALATASARAY
14- EMRE BELÖZOĞLU
NEWCASTLE UNİTED
15- TÜMER METİN LARISSA
16- YILDIRAY BAŞTÜRK VFB STUTTGART
17- HAMİT ALTINTOP BAYERN MÜNİCH
18- AYHAN AKMAN GALATASARAY
19- ARDA TURAN GALATASARAY
20- TUNCAY ŞANLI
MIDDLESBROUGH
21- KAZIM KAZIM FENERBAHÇE

HÜCUM OYUNCULARI
22- GÖKDENİZ KARADENİZ RUBIN KAZAN
23- NİHAT KAHVECİ VILLARREAL
24- HALİL ALTINTOP SCHALKE 04
25- SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
26- MEVLUT ERDİNÇ SOCHAUX

zaralım 58 11.05.2008 07:15

böyle bir durumu zaten bekliyordum fatih terim'in gs aşkı bitmez

yigido_furkan 11.05.2008 07:24

-->: YAZIKLAR OLSUN FATIH TERIM

TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR 11- UĞUR BORAL FENERBAHÇE 8- EMRE AŞIK ANKARASPOR 7- İBRAHİM KAŞ BEŞİKTAŞ 21- KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
26- MEVLUT ERDİNÇ SOCHAUX bu adamlar ne yaptıda mıllı takımda tolga zengın Turkıyede her an ne yapacagı bellı olmayan bır kalecı ugur boral 2 avrupa macında oynadı oburlerıdne dolkuldu emre asık Sıvasta gorduk mehmet yıldız ezdı mac boyunca ıbrahım kas son 2 3 haftadır ıyı 1 sezon boyunca ne yapmıs kazım kazım duzenlı olarak 2 3 mactır oynuyo ruhsuz kosmayan bır adam kesınlıkle bu kadroda emre gungor mehmet yıldız mehmet topuz olmalıydı

altuntas58 11.05.2008 07:46

-->: YAZIKLAR OLSUN FATIH TERIM

[B]Sivasspordan Milli takıma futbolcu cağırılmamış neden acaba mehmet yıldız,Abdurahman dereli gibi oyuncularımız dururken başkalarının cağırılması benim çok tuhafıma gitti bu sezonun en istikrarlı futbolcuları daha nasıl oynasınlarki milli takıma secilsinler önemli olan milli takımın galibiyeti bizim futbolcumuz olmuş veya olmamış yeterki galip gelelim milli takıma başarılar dilerim [/B]

altuntas58 11.05.2008 07:59

[B]Mehmet yıldız ve Abdurahman dereli mutlaka milli takıma cağırılmalıydı süper liğde bu sezonun en istikrarlı futbolcuları neyse önemli olan milli takımın galibiyeti işnşallah galip gelirler milli takıma başarılar dilerim[/B]

furkancfc 11.05.2008 08:08

--->: YAZIKLAR OLSUN FATIH TERIM

Gerçekten yazıklara olsun sana fatih terim bizim iki süper futbolcumuz (mehmet yıldız,abdurrahman dereli'yi)milli takıma çağırmıyorsun bizde sivas halkı olarak seni kınıyoruz.

cilgin1966 11.05.2008 08:18

ismimiz galatasaray olsaydı en az 4 futbolcumuz olurdu

cilgin1966 11.05.2008 08:30

fatih terim in sayesinde milli takımdan olduk her şey istanbulun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42.