SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ŞİMDİ DESTEK ZAMANI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18668)

Abdullah DuMaN 11.05.2008 10:51

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

[B]ARKADAŞLAR ŞU ANDA MORALSİZ OLAN TAKIMIMIZA ŞİMDİ SAHİP ÇIKMA ZAMANI LÜTFEN ŞEHRİ HÜZNE SOKMAYALIM TAKIMIMIZIN İNTERTOTOYA MORALLİ GİTMESİ İÇİN BİRŞEYLER YAPALIM MESELA TESİSLERE İZİN ALARAK ZİYARETE GİDELİM BİZİM ONLARLA NE KADAR GURUR DUYDUĞUMUZU AÇIKLAYALIM SONUÇTA ONLAR ANADOLUNUN EN İYİ TAKIMI[/B]

TS58 11.05.2008 22:21

--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Moralleri gayet iyi.Şen şakraklar.

titizyiğido 11.05.2008 22:49

evet katılıyorum hep destek tam destek herşeye rağmen inadına sivasspor

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

yigido_sampiyon 12.05.2008 00:01

zaten moral bozacak bişey yok...

aslında sevinmek lazım...

milyon dolarlar harcayan bir beşiktaşla ve fenerle aynı puan da bitidirdik ligi...asıl onlar üzülsün...yansınlar harcadıkları dolarlara...

yani maldonado fiyatına takım kurduk biz yav:D:D:D:D

eyuphulagu 12.05.2008 00:19

ARKADAŞLAR BAŞARISIZ DEĞİLİZ Kİ ÜZÜLELİM.SİVASSPOR YILIN TAKIMI SEÇİLDİ.ŞİMDİDEN GELECEK YILIN TAKIMINI KURMALIYIZ.İNTERTOTOYU GEÇİP UEFAYA KATILACAĞIMIZA GÖNÜLDEN İNANIYORUM.ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM;BİZ SÜPER LİGE ÇIKALI DAHA YENİ 3 YIL OLDU.BENCE SİVASSPORUN ASIL HEDEFİ SÜPER LİGDE UZUN YILLAR MÜCADELE ETMEK OLMALIDIR.GEÇMİŞTE SÜPER LİGDE OYNAYIP SONRA 2.LİGE DÜŞEN ORADAN DA 3.LİGE DÜŞEN SAYISIZ TAKIM VAR.SİVASSPORUN EN BÜYÜK HEDEFİ SÜPER LİGDE KALICI OLMAK OLMALIDIR.

özsivasli1903 12.05.2008 00:22

vallaha bu istanbullular ne yapip edip sivasi al asagi ettiler...
sivaslilar sevinmisdir simdi...
sivasspor insallah seneye 2-3 takviye yapip seneye 3.lüge oynamali

murteza 12.05.2008 18:58

Sivasspora hep destek tam destek verelim.

XXCakir58 12.05.2008 19:20

-->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

bence destek varda. Ama bagirmayan taraftarlar var. Stada gelip cekirdek yiyorlar, susuyorlar ve sadece maca bakiyorlar. Böyle olmaz geleceksen bagirarak geleceksin, bagirarak destekleyeceksin Sivassporu.

kadir0911 12.05.2008 20:10

herzaman heryerde hep testek tam destek

Ellisekizlee 13.05.2008 00:20

[QUOTE=kadir0911;366521]herzaman heryerde hep testek tam destek[/QUOTE]

katiliyorum hep destek tam destek yürüyün yigidolar avrupa sivasi görsün.ah bi alaman takimi ciksa da su gurbette sivasimi izlesem.ama mehmet yildizi satmisiz okudum az evvel bu sitede icim öyle bi yaniyy ki anlatamam gardaslar cok seviyorum mehmetimizi.avrupayi titretecez yigidolar haydi sivasspor:):D

badboysefaa 13.05.2008 00:29

moralleri iyide olsa bence bi ziyaret cok güzel olur

AYDIN1985 13.05.2008 00:31

[QUOTE=Ellisekizlee;366966]katiliyorum hep destek tam destek yürüyün yigidolar avrupa sivasi görsün.ah bi alaman takimi ciksa da su gurbette sivasimi izlesem.ama mehmet yildizi satmisiz okudum az evvel bu sitede icim öyle bi yaniyy ki anlatamam gardaslar cok seviyorum mehmetimizi.avrupayi titretecez yigidolar haydi sivasspor:):D[/QUOTE]

gardas bu haber yalan haber demiyorum ama malesef buna benzer cok sey yazilip ciziliyor. sen onlarin agzindan duyana kadar pek inanma diyorum. cünkü mehmet yildizi bende cok seviyorum ve gitmesini istemiyorum.

birde su var mehmet yildizin degerini 5 milyon euro olarak aciklamislardi devre arasinda, trabzon okadar para verirmiki yada yönetim mehmeti o paranin altinda verirmi bilmem.

Ellisekizlee 13.05.2008 00:55

[QUOTE=AYDIN1985;366974]gardas bu haber yalan haber demiyorum ama malesef buna benzer cok sey yazilip ciziliyor. sen onlarin agzindan duyana kadar pek inanma diyorum. cünkü mehmet yildizi bende cok seviyorum ve gitmesini istemiyorum.

birde su var mehmet yildizin degerini 5 milyon euro olarak aciklamislardi devre arasinda, trabzon okadar para verirmiki yada yönetim mehmeti o paranin altinda verirmi bilmem.[/QUOTE]

iyi güzelde dostum hersey para degil ki yani 5milyona versek ne olur o parayla daha iyisini alabiliyon mu sen onu söyle bakim?ben inanmak istemiyorum ama acikcasi korkuyorum keske fenere versek de trabzona vermeyelim adamlar aklisira parayla bizi ezecekler tek ürktügüm konu bu.aha bak hakkimizla 70 puan aldik 3. olduk ama noldu?realite 4. oldugumuzu gösteriyor ah icim kan agliyor yegenlerim hakkimiz sampiyonluktu ya neyse :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:08.