SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İNTERTOTO`DAN DEVAM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18736)

SivasSpor.Com 13.05.2008 13:06

İNTERTOTO`DAN DEVAM

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygun2.jpg[/IMG]

Sivasspor, üçlü averaj kuralı nedeniyle son hafta Beşiktaş'a üçüncülüğü kaptırmıştı

2007-2008 sezonunda gösterdiği büyük çıkışla sezonu 73 puanla dördüncü sırada bitiren Sivasspor, üçlü averaj kuralı nedeniyle son hafta Beşiktaş'a üçüncülüğü kaptırmıştı. Önümüzdeki yıl Türkiye'ye İnter Toto Kupası’nda temsil edecek kırmızı beyazlı kulübün yönetimi bu durum sonrasında UEFA ve FIFA'ya başvuracaklarını ifade etmişlerdi.

Ancak Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, kuralların sezon başında konulduğunu ve kendisinin bu kurallara saygı duyduğunu söyledi. Uygun, talimatların kamuoyuna ve taraftarlara tam olarak anlatılmadığı için bu tip bir karmaşanın yaşandığını dile getirirken, "Sonuç olarak üçlü averaja kalındığı zaman üç takımın kendi aralarında oynadığı maçlar ve attıkları goller dikkate alınıyor" dedi.

"İnsanlar tam anlamıyla kuralları bilmediği için herkes ister istemez yorum yapıyor. Sonuç olarak üçlü averaja kalındığı zaman üç takımın kendi aralarında oynadığı maçlar ve attıkları goller dikkate alınıyor. Herkes bir yıl boyunca verilen emeğin karşılığındaki gollerin sayılması taraftarıydı ama kurallar bu şekilde değil. Sonuçta biz İnter Toto Kupası’na gideceğiz ve en iyi şekilde Türkiye'yi temsil etmeye devam edeceğiz. Üzgün olduğumuzu söyleyememe, hatta buraya kadar gelmenin bir sevinci var. Yönetim kurulumuzun bu konu ile itirazı Beşiktaş ile aramızda olan sıralamada Fenerbahçe maçlarının dikkat alınmaması yönündeydi. Onların istekleri Beşiktaş ile tarafsız sahada son bir maç daha oynayıp, kaderimizin o şekilde belirlenmesi yönündeydi. Bu onların kendilerine göre bir adalet yorumu ve düşüncesiydi ama kurallar geçerliliğini koruyor. Biz bu durumu saygıyla karşılayıp daha iyi bir seviyeye gelmek için önümüzdeki yıl çok daha fazla çalışacağız" diye konuştu.

Genç teknik adam futbolcuları ile gurur duyduğunu dile getirirken, Süper Lig'in ilk haftasında oynadıkları Trabzonspor maçının ardından, Bordo Mavili taraftarların Sivasspor'a beddua yerine dua etmelerinin kendilerini bu noktaya getirin etkenlerden biri olduğunu kaydederek şöyle konuştu:

"Ben bütün futbolcularımdan gurur duyuyorum. Türkiye'de olmaz denileni gerçekleştirdiler. 73 puanla ligi bitirmeleri bizim için başarıydı. Süper Lig maratonunda çok olaylar yaşadık. Bugün burada olmamızın sebebi belki de ilk hafta oynadığımız Trabzonspor maçında yaşanan olaylardır. Trabzonspor'un taraftarı bize o günden sonra beddua yerine dua etti. Yaşanan olaylardan sonra bize verdikleri destekten dolayı onlara da çok teşekkür ediyoruz. Sivasspor'un gönüllerin şampiyonu olmasını sağladığımız için de ayrı bir mutluluk duyuyoruz"

murteza 13.05.2008 13:07

--->: İNTERTOTO`DAN DEVAM

Bülent hocam sende teslim olduysan daha ne diyelim,
hakkımızı elimizden aldılar biz susalım

alptuğrul58 13.05.2008 13:09

Bülünt Hoca'yı kutluyorum.Önümüze bakıp İnter totodan UEFA kufpasına katılabiliriz.Bu zor bir iş değil.Sivasspora güveniyorum

zaralı19 13.05.2008 13:20

-->: İNTERTOTO`DAN DEVAM

[B]intertotodan çok rahat çıkacak ve uefaya katılacak işallah sivasspor artık önümüze bakmalıyız.Türkiye Biliyor BİZ GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ.[/B]

togarma kuzarim 13.05.2008 13:22

evet, üclü averaj kurali sezonun basinda mevcut olmus olabilir;
yinede uefa ve fifada uygulanmayan bir kuralin sike federasyonunda uygulanmasi düsündürücü.

Tek cözüm ya artik 3 büyüge taraftar olmamamk, yada anadolu ve istanbul ligini ayri uygulanmasi.

Maalesef birincisi mümkün olmayacagi icin, anadolu ligine alternatif yok.
Kültür seviyesi yüksek olan ülkekerde zaten bir bölgenin insaninin baska bir bölge takimi tutmasi cok nadir görülür, fakat sike federasyonu bölgesinde adam malatya veya sivasli, tuttugu takim istanbuldan...sanki babasi galatasarayli vs... cok büyük ayip.

Bütün istanbullu olmayan ve Istanbul takimi hisse seneti olmayan vatandaslari istanbul takimlarini boykotta dave ediyorum...

mustafa_kavak58 13.05.2008 13:24

sivasspor intertoto daki 2 maci alirsa para da gelir

bozkurt187 13.05.2008 13:44

bülent hocam bizi uefaya götür

antitoksidan 13.05.2008 13:46

[B]Tamamen saçma bir uygulama öyle saçmalık mı olur averajı kimin üstünse o takım diğer takımdan üstün gelir gole bakılmaz ne saçmalık bu[/B]

tanju_58 13.05.2008 14:36

haspinallaahhhh hocam şu trabzonu bırak ağzından lütfen.kim kime dua etmiş gözünü sevim bırak şu trabzonluları azından...

sulker48 13.05.2008 14:57

inşallah totodan uefaya geçersiniz artık üçünçümüyüz dördüncüyüz tartışması yapmak gereksiz hem üçlü averajla dördüncü oluyorsunuz bu maçlardan öncede bellidi ama hiçkimse fb tsye yenilceğini hesaba katmıyordu ki bjk bile katmıyordu manisaya 4 attı fb yenilmeseydi 10 bile atarlardı neyse geçmiş olsun artık ne diyelim ki demi...

sivas_kangallı 13.05.2008 15:03

inşallah intertotoda iyi işler yaparız.

kasko 13.05.2008 15:47

Merak etmeyin arkadaşlar intertotoda oynayacağımız maçları kazanıp yine uefa dan yolumuza devam edeceğiz...

yusuf_yusuf 13.05.2008 15:58

allah ın izni ile her sey olur derım arkadaslar alahtanbaska kımsemız yok

Dark Force 13.05.2008 16:13

Bu kadar emeğe yazık oldu ama sağlık olsun inter totdan gideriz uefaya inşallah.........

kadir0911 13.05.2008 17:09

Elinden gelen herseyi yapacaklar...

myway 13.05.2008 17:23

[B]Ortada calinmis bir hak falan goremiyorum ben..

3 lu averaj medyanin agzina mactan once sakiz olmadi diye kimse farkinda degildi olayin. ozeti bu..

Biz intertoto dan once karadag yada bosnali rakibimizi sonra da braga yi eleyip geliyoruz uefaya o kadar:)[/B]

MMK 13.05.2008 18:03

Benim tanıdığım Bülent Uygun Türkiye Kupasında iki yıldır yaptığı gibi ilk maçta elenir.Boşuna heveslenmeyin

XXCakir58 13.05.2008 18:29

artik intertotodan cikmamiz lazimki uefada yer alalim. Ama Intertotoyu gecmemiz lazim, insalla olur. Intertoto dan uefaya gitmemizin bir güzel tarafi var, oda intertotodan galible ayrilirsak bütün maclardan o zaman para aliyoruz

foreverSvsSpr 13.05.2008 18:37

yönetim itiraz ediyor hoca devam edicez diyor. kardeşler yönetim ve teknik heyet arasında olumsuz gelişmeler var gibi geliyor. intertotoda ne yapacaz? lige 2hafta sonra başlarız! yazın ortasında maçmı olr kardşler! :@

CoolSpeak03 13.05.2008 18:39

Arkadaşlar bir Bjk LI olarak öncelikle bülent uygunu kutlarm bu kuralları Bjk koymadı ama bazı arkadaşlar sert davranarak yokdan bi hak iddia ediyor..Şunu söyleyebilirimki şuan bu olaylar bazı Bjk Forumlarında(o forumlardan birinin adminiyim) Şampiyon olmasını istediğimiz Sivasspor gitti tepkiler gelmeye başladı biz böyle bi dalaş istemiyoruz.Bunları söyleme ihtiyacı duydum..

Saygılar.. Başarılar..

adres58 13.05.2008 19:07

[B]Benim hala korkularım var hocam.. Sebebine gelince erken form tutmamızdan kaynaklanıyor. Biz Kayserispordan ve Bursaspordan dolayı bunları anımsıyoruz. Hoş eskiden İntertoto çok zordu çok az takımın şansı vardı bu sene işler biraz daha kolay görünüyor ama ben hala bu erken form tutmaktan dolayı açıkca konuşmak gerekirse çok tedirginim...[/B]

adres58 13.05.2008 19:14

[QUOTE=CoolSpeak03;367560]Arkadaşlar bir Bjk LI olarak öncelikle bülent uygunu kutlarm bu kuralları Bjk koymadı ama bazı arkadaşlar sert davranarak yokdan bi hak iddia ediyor..Şunu söyleyebilirimki şuan bu olaylar bazı Bjk Forumlarında(o forumlardan birinin adminiyim) Şampiyon olmasını istediğimiz Sivasspor gitti tepkiler gelmeye başladı biz böyle bi dalaş istemiyoruz.Bunları söyleme ihtiyacı duydum..

Saygılar.. Başarılar..[/QUOTE]

[B]Değerli BJK admini arkadaş...
Kontrolsüz güç güç değildir. Sizler ve sizin renkdaşlarınız bizim renklerimize ve formumuza giriyorsunuz ve ağız dalaşına katılıyor sinir germekden başka bir şey yapmıyorsunuz. Aslında ben burada bizim adminlere kızıyorum. Maç günleri burada üyelikleri kapatsalar bazı dalaşmalar ve gerginlikler yaşanmayacaktı. ama beş parmağın beşi bir değil felsefesine göre sizlerinde içinde bazı kusura bakma ama soysuz herifler var. Umarım bu yazım ı okuyorsunuzdur. Bizler kaçan bir takım sıralama yerimizin üzüntüsünü yaşarken sizler sitemize saldırıya geçip saygısızlık ettiniz. Ben aynı gün de sizin bazı form sitelerinizide ziyaret ettim Hiç bir Yi.ğido taraftarı buna benzer bir terbiyesizlik yapmadı. Her neyse bu duyarlılığından dolayı Kulübün adına seni tebrik ediyor UEFA kupasında başarılar diliyorum. Sana da saygılar dostum...[/B]

yerliturkuaz 13.05.2008 19:54

[B]Biz tarih yazmasını çok iyi biliriz Avrupa bekle Sivas geliyor....[/B]

şafak58_35 13.05.2008 19:55

ewet bölede çıkabiliriz ben inanıyorum takımımıza...

holigan 13.05.2008 19:55

[B][/bülent hoca trabzonlularin gönlünü kkazanmak istiyor ama,onlartam tersini düsünüyor.trabzonun anadolu takimlarindan korkusu daha büyük anadolu takimlarinin istanbul takimlarinin üstünde yer almasi cok uzun vadeli bir konu ama trabzonun üstüne gecmek artik cok siradan olan bisey ama türkiye torpil ligi öyle bir mantalite üzerine kurulmuski 4 büyük icine hep trabzon da giriyor kemiklesmis bir laf ama son zamanlarda trabzonda kemik erimesi basladi insanlarda trabzonu büyük olarak saymamaya basladi.bu trabzonun en büyük korkusu ve uzun vadeli bir olay degil.bundan dolayi trabzon anadoludan bir takimin ilerlememesi icin istanbul takimlarindan daha fazla bir gayret icinde.kimse bunun tersini düsünmesin.B]

AYDIN1985 13.05.2008 19:58

NIYE BU IKILI AVERAJDAN SONRA GENEL AVERAJA BAKMAZLARKI???

Del Piero 13.05.2008 19:59

[B]bakalım intertotodan uefaya geçince bu 3 büyütülmüş ******** ozamanda önümüzü kesebilecekmi çok merak ediyorum ![/B]

murteza 13.05.2008 20:01

[QUOTE=holigan;367600][B][/bülent hoca trabzonlularin gönlünü kkazanmak istiyor ama,onlartam tersini düsünüyor.trabzonun anadolu takimlarindan korkusu daha büyük anadolu takimlarinin istanbul takimlarinin üstünde yer almasi cok uzun vadeli bir konu ama trabzonun üstüne gecmek artik cok siradan olan bisey ama türkiye torpil ligi öyle bir mantalite üzerine kurulmuski 4 büyük icine hep trabzon da giriyor kemiklesmis bir laf ama son zamanlarda trabzonda kemik erimesi basladi insanlarda trabzonu büyük olarak saymamaya basladi.bu trabzonun en büyük korkusu ve uzun vadeli bir olay degil.bundan dolayi trabzon anadoludan bir takimin ilerlememesi icin istanbul takimlarindan daha fazla bir gayret icinde.kimse bunun tersini düsünmesin.B][/QUOTE]

Valla gardaş tespitlerin çok doğru ama sen bizim tepkisiz uyuşuk afyonlanmış taraftarımıza ne diyeceksin. Bizim taraftarın çoğunun ikinci takımı sivasspor. Bir bayanın 2 kocası olmaz. Trabzonspordan nefret etsemde taraftarında böyle bir durum sözkonusu değil. Elimizden hakkımızı çaldılar bizim biz ne yapıyoruz. Taraftar olarak tepki koyabiliyormuyuz. O beğenmediğimiz nefret ettiğimiz trabzonspor aynı durumda olsa sence bizim gibi uyuşuk mu davranırlardı. Ben yiğidoyum takımıma olan inancım sonsuz ama bizim taraftarımız küçük düşünen küçük taraftar. Haksızmıyım gardaşım.

FurkaN 13.05.2008 20:12

[B]Şeriatın kestiği parmak acımaz kuralsa uyulacak ama bize olan kural herkese aynı olmalı....[/B]

Del Piero 13.05.2008 20:40

[QUOTE=murteza;367604]Valla gardaş tespitlerin çok doğru ama sen bizim tepkisiz uyuşuk afyonlanmış taraftarımıza ne diyeceksin. Bizim taraftarın çoğunun ikinci takımı sivasspor. Bir bayanın 2 kocası olmaz. Trabzonspordan nefret etsemde taraftarında böyle bir durum sözkonusu değil. Elimizden hakkımızı çaldılar bizim biz ne yapıyoruz. Taraftar olarak tepki koyabiliyormuyuz. O beğenmediğimiz nefret ettiğimiz trabzonspor aynı durumda olsa sence bizim gibi uyuşuk mu davranırlardı. Ben yiğidoyum takımıma olan inancım sonsuz ama bizim taraftarımız küçük düşünen küçük taraftar. Haksızmıyım gardaşım.[/QUOTE]

çok haklısın....

üçyıldız58 13.05.2008 20:51

ELLERİNDENN GELSEE BİRR KILIFF UYDURUPP İNTER TOTOYADAA GÖNDERMEYECEKLERR AMAA ELLERİNDEE TUTARR BİRR DALLARII YOKK.
TÜRKİYEDEKİ ÇOK SAYIDA SİVASLININ BİR OLUPP KARŞILARINDA GÜÇ OLUŞTURMALARINDAN AL GÜLÜM VER GÜLÜM TEHLİKEYE GİRECEKLERİNDEN KORKUYORLARR.
AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK ARTIK OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR SAYIN BAŞKANIMIZ SAYESİNDE BİR ÇOK HEMŞERİMİZ ÖZ BENLİKLERİNE DÖNMÜŞTÜR ARTIK SİVAS SPORUMUZ BİR ŞEHRİN TAKIMI DEĞİL TÜRKİYENİN TAKIMIDIR İNŞALLAH İNTER TOTODAN UEFAYA GİDECEĞİZ DÜNYA TAKIMI OLACAĞIZ YETERKİ BİRAZ OLSUN KENDİMİZE GÜVENELİM HER ZAMAN DİYORUZYAA SİVASLIYIZ MİLLİYETCİYİZ.
BUNU FUTBOLDADA GÖSTERSEK BİR MOLDONADA FİYATINA KURULAN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKSAN İSTANBUL YALAKALIĞI YAPMASAK HERŞEY GÜZEL OLACAK.

murteza 13.05.2008 21:09

[quote=üçyıldız58;367631]ELLERİNDENN GELSEE BİRR KILIFF UYDURUPP İNTER TOTOYADAA GÖNDERMEYECEKLERR AMAA ELLERİNDEE TUTARR BİRR DALLARII YOKK.
TÜRKİYEDEKİ ÇOK SAYIDA SİVASLININ BİR OLUPP KARŞILARINDA GÜÇ OLUŞTURMALARINDAN AL GÜLÜM VER GÜLÜM TEHLİKEYE GİRECEKLERİNDEN KORKUYORLARR.
AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK ARTIK OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR SAYIN BAŞKANIMIZ SAYESİNDE BİR ÇOK HEMŞERİMİZ ÖZ BENLİKLERİNE DÖNMÜŞTÜR ARTIK SİVAS SPORUMUZ BİR ŞEHRİN TAKIMI DEĞİL TÜRKİYENİN TAKIMIDIR İNŞALLAH İNTER TOTODAN UEFAYA GİDECEĞİZ DÜNYA TAKIMI OLACAĞIZ YETERKİ BİRAZ OLSUN KENDİMİZE GÜVENELİM HER ZAMAN DİYORUZYAA SİVASLIYIZ MİLLİYETCİYİZ.
BUNU FUTBOLDADA GÖSTERSEK BİR MOLDONADA FİYATINA KURULAN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKSAN İSTANBUL YALAKALIĞI YAPMASAK HERŞEY GÜZEL OLACAK.[/quote]

bunların alayı sahtekar . Çok sessiz kalıyoruz. Vuruyorlar kafamıza elimizden ekmeğimizi alıyorlar

sivaslitaner58 13.05.2008 21:11

basaricagiz bunu her sivasli bilir

yigido_sampiyon 13.05.2008 21:14

bülent hocanın yapacağı birşey yok...bazı arkadaşlar bülent hoca teslim olmuş falan demiş...

hak arama işi yönetimindir...burada bülent in yapacağı birşey yok...

Kokomo 13.05.2008 21:15

Hocam seni seviyoruz ama şu TS sevdasını bırak artık ! Adamlar her gün web sayfalarında bize hakaretler yagdırıyor ! Bizi sevdikleri filan da yok. Trabzon'da 5 sene kaldım en iyi ben bilirim. Hala da bir sürü TS'li arkadaşım var. Hepsi de Sivas'a düşman, bunu bilesin ...

üçyıldız58 13.05.2008 21:16

[QUOTE=murteza;367636]bunların alayı sahtekar ama eşşeklik salaklık hayvanlık bizde sivasspor taraftarında. Çok sessiz kalıyoruz. Vuruyorlar kafamıza elimizden ekmeğimizi alıyorlar[/QUOTE]

ASLINDAA MURTAZA ABİİ ÖYLEE DEĞİLDEE YENİ YENİ BİZDE TARAFTARLIK OLGUSU OLUŞUYOR HALA BAZILARI SİVASSPORUN BÜYÜK TAKIM OLDUĞUNUN FARKINDAA DEĞİLL AMAA HER SENEE SÜPER LİGDE TAKIM OLARAKDA TARAFTAR OLARAKK ÜSTÜNEE KOYUYORUZZ.
ARTIKKK BUNDANN SONRAAA BİRAZZZ İŞŞ BİZEEE DÜŞÜYORRR BÜYÜK TAKIMLAR SENENİNN KOMBİNE BİLETLERİNİ SATTI PARAYI KASAYA KOYDUU TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIII BİZDE İNŞALLAH KOMBİNE ÇIKINCAA HEMEN ALIRRR ÜSTÜMÜZE DÜŞENN GÖREVİ YAPARIZZZ

NETLOG 13.05.2008 22:03

ANTİ TS ANTİ İSTANBUL olay budur!!!!!!:)

murteza 13.05.2008 22:07

[QUOTE=üçyıldız58;367646]ASLINDAA MURTAZA ABİİ ÖYLEE DEĞİLDEE YENİ YENİ BİZDE TARAFTARLIK OLGUSU OLUŞUYOR HALA BAZILARI SİVASSPORUN BÜYÜK TAKIM OLDUĞUNUN FARKINDAA DEĞİLL AMAA HER SENEE SÜPER LİGDE TAKIM OLARAKDA TARAFTAR OLARAKK ÜSTÜNEE KOYUYORUZZ.
ARTIKKK BUNDANN SONRAAA BİRAZZZ İŞŞ BİZEEE DÜŞÜYORRR BÜYÜK TAKIMLAR SENENİNN KOMBİNE BİLETLERİNİ SATTI PARAYI KASAYA KOYDUU TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIII BİZDE İNŞALLAH KOMBİNE ÇIKINCAA HEMEN ALIRRR ÜSTÜMÜZE DÜŞENN GÖREVİ YAPARIZZZ[/QUOTE]

Bende 2 kombine sözü veririm şimdiden başlasın satışlar anında alacam

titizyiğido 13.05.2008 22:21

çok saçma ve aDALETSİZ Bİ KURAL KARŞISINDA İNTER TOTOYA ADETA İTİLDİK

sivasın1uşağıbg 13.05.2008 22:43

abicim adam gercekleri söylemiş kimsede bişey diyemez inşallah intertotodan anllımız akıyla cıkıp yolumuza devam edecez

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:55.