![]() |
YG ÇALIŞIYOR
1 ŞUBAT 2007 YILINDAN BERİ MARMARA BÖLGESİ SINIRLARI İÇİNDE 2 ALT GRUBU İLE ÇALIŞMALARINA BAŞLAYAN YiĞiDoLaR®, 2007-08 SEZONUNDA MARMARA BÖLGESİNDEKİ BAZI MAÇLARA GİDEREK VE BULUŞMALAR DÜZENLEYEREK ÇALIŞMALARINI DUYURMUŞTU.2008-09 SEZONU İLE BERABER VE İLERKİ SEZONLARLA BERABER MARMARA BÖLGESİNDEKİ DESTEĞİMİZ YiĞiDoLaR® OLARAK TAM OLACAKTIR.AYRICA TÜRKİYE GENELİNE AÇILACAĞIMIZIDA BELİTMEKİSTERİZ.
[COLOR="Red"]ALT GRUPLAR HAZIR[/COLOR] SADECE MARMARA BÖLGESİNDEKİ SİVASSPORLA ALAKALI ÇALIŞMALARDA YER ALACAK OLAN ALT GRUPLAR ARALARINDAKİ KIRGINLIĞI BİR KENARA BIRAKARAK AYRI AYRI DEĞİL HEP BİRLİKTE DESTEĞE ONAY VERDİ.YiĞiDoLaR® OLARAK ALT GRUPLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ.NE İSTİYORLARSA OLACAK.2007-08 SEZONUNDAKİ FB ve GS MAÇI BUNA ÖRNEKTİR.[COLOR="red"]AKINCILAR 58 [/COLOR]VE [COLOR="red"]MARMARA 58[/COLOR]'İN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ. [COLOR="red"]KAYIT ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR[/COLOR] YiĞiDoLaR® OLUŞUMU KAYIT ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR.TÜRKİYE VE DÜNYANIN HER YERİNDEN MARKANIZ YiĞiDoLaR® İLE BİRLİKTE OLABİLİRSİNİZ. [U]İnternet Yolu İle Kayıt:[/U] YiĞiDoLaR® OLUŞUMUNA KAYIT OLMAK İSTEYENLER.ADINI, SOYADINI,KİMLİK NUMARANI ve EV VEYA KENDİNE AİT OLMAK ŞARTI İLE TEL. NUMARANI [email]yigidolarmarkasi@mynet.com[/email] ADRESİNE MESAJ ATARAK YOLLA. [U]Üyeliğin Nasıl Mı Tamamlanacak:[/U] KİMLİK NUMARANIZDAN İSİM SOYADINIZ KONTROL EDİLDİKTEN SONRA TELEFON İLE ARANACAKSINIZ KAYDINIZI DOĞRULAYACAKSINIZ.GÖRÜŞMELER KAYIT ALTINDA TUTULDUĞU İÇİN EVET KABUL EDİYORUM DEMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.TELEFON NUMARANIZIN BAŞKASINA AİT OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILMAKTADIR.HATA OLURSA İSİM DOĞRU ÇIKSA BİLE KAYIT GEÇERSİZ OLACAKTIR.KAYIT OLANLAR SİVASIN BAZI YEREL GAZETELERİNDE SENEDE 1 DEFA OLMAK ŞARTI İLE DUYURULACAKTIR.KAYIT OLMAK [COLOR="Red"]ÜCRETSİZDİR[/COLOR] VE ASLA HİÇ BİR ZAMAN PARA TALEP EDİLMEYECEKTİR.UNUTMAYINKİ İSMİMİZ MARKA SINIFLARI ARASINDA GEÇMEKTEDİR.AYRICA BU DURUM BİZLERİ İLERLEYEN ZAMANLARDA BU KADAR DESTEKLEYENİMİZ VAR DEMEK İÇİNDİR. [COLOR="red"]ADRES BİLGİLERİ(eklenecektir)[/COLOR] TSE onay vermedi. Mert Karşıyaka Alt Gruplar Sorumlusu [COLOR="SlateGray"]Kesinlikle boş yerler en kısa sürede doldurulacaltır.Site görevlilerine eklenmesi için bilgiler sunulacaktır.[/COLOR] |
--->: YG ÇALIŞIYOR
Bende İstanbul'da oturuyorum.. Banada yer açın..:):):):) ßide ßurdaki adresi neresi oLacak.. Kesin ve net ßiLqi için zaman ßiraz uzun deiLmi. yada yazıyı erken yazmamışmısınız..
|
[QUOTE=YuNuSPaSa58;370920]Bende İstanbul'da oturuyorum.. Banada yer açın..:):):):) ßide ßurdaki adresi neresi oLacak.. Kesin ve net ßiLqi için zaman ßiraz uzun deiLmi. yada yazıyı erken yazmamışmısınız..[/QUOTE]
UZUN DEĞİL.KONU DİKKAT EDERSEN TEK KONU ÜZERİNE DEĞİLDİR. İYİ AKŞAMLAR YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE |
[B]Arkadaşım bu konuyu neden bu kadar dallanıp budaklandırıyorsunuz anlamış değilim.
Hergün yeni bir konu, yeni bir bilgi... (Aslında eklenen herhangi bir bilgide yok) Artık zamanını bekleyip ondan sonra yazsanız nasıl olur? Tabir-i caizse baymaya başladıda...[/B] |
[B]BU KONU ASILSIZDIR BU KİŞİLER ARTIK BİZLERDEN DEĞİLDİR
MERAK ETMEYİN BUNLARIN HEPSİNİ DÖVECEĞİZ.ÖZELİKLE SEN MERT KARŞIYAKA.ARTIK BIRAKIN YAKAMIZI.İÇİMİZE BİLE KARA KEDİ SOKTUN.YANIMIZDAKİ ARKADAŞLARIMIZ BİLE HAİNLİK YAPIYOR. [/B] |
YAZIKLAR OLSUN SİZE.
BİRTİRDİNİZ BİZLERİ HAİN HERİFLER. DEDİKLERİNİN YARISI DOĞRU AMA ARTIK BİZDEN DEĞİLLER BU ..LER. GÖRÜŞÜRÜZ NASIL POSTALIYOZ SENİ ADANAYA GELDİĞİN GİBİ HIZLI ŞEKİLDE. |
[QUOTE=GuNaY;370925][B]Arkadaşım bu konuyu neden bu kadar dallanıp budaklandırıyorsunuz anlamış değilim.
Hergün yeni bir konu, yeni bir bilgi... (Aslında eklenen herhangi bir bilgide yok) Artık zamanını bekleyip ondan sonra yazsanız nasıl olur? Tabir-i caizse baymaya başladıda...[/B][/QUOTE] [B]Abi durumu çok güzel ifade etmişsin[/B] |
[B]bu ne ya??????????????????????[/B]
|
[B]hıımmm Akıncılar 58 grubunu biliyorum da Marmara 58 'i bilmiyorum...[/B]
|
[QUOTE=yigidomustafa58;371145][B]hıımmm Akıncılar 58 grubunu biliyorum da Marmara 58 'i bilmiyorum...[/B][/QUOTE]
konuyu açan kişi bizden değildir gardaş.salla gitsin.aramızda olamassın diye onu 2 gün önce uyarmıştık.kaşarlık yapıyor yani. |
[QUOTE=YARALI_AŞIK;370919]1 ŞUBAT 2007 YILINDAN BERİ MARMARA BÖLGESİ SINIRLARI İÇİNDE 2 ALT GRUBU İLE ÇALIŞMALARINA BAŞLAYAN YiĞiDoLaR®, 2007-08 SEZONUNDA MARMARA BÖLGESİNDEKİ BAZI MAÇLARA GİDEREK VE BULUŞMALAR DÜZENLEYEREK ÇALIŞMALARINI DUYURMUŞTU.2008-09 SEZONU İLE BERABER VE İLERKİ SEZONLARLA BERABER MARMARA BÖLGESİNDEKİ DESTEĞİMİZ YiĞiDoLaR® OLARAK TAM OLACAKTIR.AYRICA TÜRKİYE GENELİNE AÇILACAĞIMIZIDA BELİTMEKİSTERİZ.
[COLOR="Red"]ALT GRUPLAR HAZIR[/COLOR] SADECE MARMARA BÖLGESİNDEKİ SİVASSPORLA ALAKALI ÇALIŞMALARDA YER ALACAK OLAN ALT GRUPLAR ARALARINDAKİ KIRGINLIĞI BİR KENARA BIRAKARAK AYRI AYRI DEĞİL HEP BİRLİKTE DESTEĞE ONAY VERDİ.YiĞiDoLaR® OLARAK ALT GRUPLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ.NE İSTİYORLARSA OLACAK.2007-08 SEZONUNDAKİ FB ve GS MAÇI BUNA ÖRNEKTİR.[COLOR="red"]AKINCILAR 58 [/COLOR]VE [COLOR="red"]MARMARA 58[/COLOR]'İN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ. [COLOR="red"]KAYIT ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR[/COLOR] YiĞiDoLaR® OLUŞUMU KAYIT ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR.TÜRKİYE VE DÜNYANIN HER YERİNDEN MARKANIZ YiĞiDoLaR® İLE BİRLİKTE OLABİLİRSİNİZ. [U]İnternet Yolu İle Kayıt:[/U] YiĞiDoLaR® OLUŞUMUNA KAYIT OLMAK İSTEYENLER.ADINI, SOYADINI,KİMLİK NUMARANI ve EV VEYA KENDİNE AİT OLMAK ŞARTI İLE TEL. NUMARANI [email]yigidolarmarkasi@mynet.com[/email] ADRESİNE MESAJ ATARAK YOLLA. [U]Üyeliğin Nasıl Mı Tamamlanacak:[/U] KİMLİK NUMARANIZDAN İSİM SOYADINIZ KONTROL EDİLDİKTEN SONRA TELEFON İLE ARANACAKSINIZ KAYDINIZI DOĞRULAYACAKSINIZ.GÖRÜŞMELER KAYIT ALTINDA TUTULDUĞU İÇİN EVET KABUL EDİYORUM DEMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.TELEFON NUMARANIZIN BAŞKASINA AİT OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILMAKTADIR.HATA OLURSA İSİM DOĞRU ÇIKSA BİLE KAYIT GEÇERSİZ OLACAKTIR.KAYIT OLANLAR SİVASIN BAZI YEREL GAZETELERİNDE SENEDE 1 DEFA OLMAK ŞARTI İLE DUYURULACAKTIR.KAYIT OLMAK [COLOR="Red"]ÜCRETSİZDİR[/COLOR] VE ASLA HİÇ BİR ZAMAN PARA TALEP EDİLMEYECEKTİR.UNUTMAYINKİ İSMİMİZ MARKA SINIFLARI ARASINDA GEÇMEKTEDİR.AYRICA BU DURUM BİZLERİ İLERLEYEN ZAMANLARDA BU KADAR DESTEKLEYENİMİZ VAR DEMEK İÇİNDİR. [COLOR="red"]ADRES BİLGİLERİ(eklenecektir)[/COLOR] TSE onay vermedi. Mert Karşıyaka Alt Gruplar Sorumlusu [COLOR="SlateGray"]Kesinlikle boş yerler en kısa sürede doldurulacaltır.Site görevlilerine eklenmesi için bilgiler sunulacaktır.[/COLOR][/QUOTE] bıktım yaw sizin bu başlıklardan.oluşumunuz adına en az 50 konu var.hep laf hep laf bi icraat yapın sonra yapın reklamınızı bizde destekleyelim. |
fikir çok ama bizde maalesef bi organizasyon eksiklği var bu yüzden yapmak istediğimiz işlerin genelinde muvaffak olamıyoruz önce bu sorunun giderilmesi lazım
|
[QUOTE=S.KUTLU;371338]GÜZEL GARDAŞİM.BU KONUYU AÇANA İNANMA DİYORUM.HALEN ADAMA PİRİM VERİYORSUN.SESSİZ OLAN KİŞİLER GÜNDEME ELBET ÇIKAR.BEKLENTİLERİNDE GERÇEKLEŞİR.KÜFÜRÜ HATTA BU KONUYU AÇANA ÖZELDEN BASIN.ÇOK MAKBULE GEÇER.TEKRAR DİYORUM BUNLARLA ALAKAMIZ KESİLDİ.TAKMIYORUZ İNADINA YAPIYORLAR.BAHSETTİKLERİ DOĞRU.ÇÜNKÜ BİRAZ BİLİYOR.AMA PALAVRALARIDA DOLU.SİRİTİRET SALLA GARDAŞ.[/QUOTE]
ben prim felan vermiorum.adamın üyeliğini iptal ettirin mesajlarını sildirin bişiler yapın artık gınaga geldi aynı şeleri okumaktan. ayın 14. ü dediniz başarılı olursanız bizde destekçiniz oluruz. |
[QUOTE=yeniceri_can;371341]ben prim felan vermiorum.adamın üyeliğini iptal ettirin mesajlarını sildirin bişiler yapın artık gınaga geldi aynı şeleri okumaktan.
ayın 14. ü dediniz başarılı olursanız bizde destekçiniz oluruz.[/QUOTE] BEN YÖNETİCİ DEİLİM.GÖRÜYORLAR ONLAR DÜŞÜNSÜN. NEYSE İİİ AKŞAMLAR. |
[QUOTE=yigidomustafa58;371145][B]hıımmm Akıncılar 58 grubunu biliyorum da Marmara 58 'i bilmiyorum...[/B][/QUOTE]
MUSTAFA İŞTE BU KONUYU AÇAN BİLMEDİĞİN KİŞİ.BİZ TANIYORDUK AMA SİLDİK BUNLARI. SİTEYEDE HELAL OLSUN.BİZLERDEN ANINDA ATILIYORDU.AMA TAKLİTİMİZİ YAPANLAR BURDA OYNAMAYA DEVAM EDİYOR. AKINCILAR 58 GRUBUNU BİLİRSİN.ÇÜNKÜ ALT GRUBUMUZ.İŞİNİ YAPTI VE YENİ SEZONDADA YAPACAK.AMA ADAM KULLANIYOR İŞTE UTANMADAN.Ç |
lan artık aılı olun boş verin şunları gelsin 14 ayın bakalım sadeece çok reklam veriyorsun sen kimsin be neyse herkese iyi akşamlar bizim arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar baaaadın artık yigido gençlik herkese slm allaha emanet olun arkadaşlar
|
[QUOTE=reis25;371358]lan artık aılı olun boş verin şunları gelsin 14 ayın bakalım sadeece çok reklam veriyorsun sen kimsin be neyse herkese iyi akşamlar bizim arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar baaaadın artık yigido gençlik herkese slm allaha emanet olun arkadaşlar[/QUOTE]
AYNEN KATILIYORUM.İMZAMI KOYUYORUM.ANCAK DÜZELTİRİM Kİ İLK BAŞTA SİTE BOŞ VERMELİ.İLK BAŞTA KONUYU AÇANDAN BAŞLAMALI.ŞUTLANMALI BUNLAR.YORUMLARA İYİ BAKARSAN ANLARSIN. KONUYU İB..LİK OLSUN DİYE AÇIYORLAR. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:53. |