SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   9 HAZİRAN`DA START (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18892)

SivasSpor.Com 22.05.2008 11:43

9 HAZİRAN`DA START

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/idman2.jpg[/IMG]

Sivasspor yaklaşık 20 gün sonra yeniden topbaşı yapacak.

Büyük ihtimalle İntertoto kupasına gitmeye mecbur kalacak olan Sivasspor 9 Haziran’da Sivas’ta toplanarak çalışmalarına başlayacak.

23 Haziran’a kadar Sivas’ta antrenman yapacak olan Kırmızı-beyazlı takım daha sonra kamp çalışmalarına başlayacak.

İntertoto’ya gittiği takdirde Bosna-Hersek, Karadağ takımlarının galibiyle karşılaşacak olan Sivasspor’un İntertoto kupası maçlarında hafif sakatlıkları bulunan Murat Sözgelmez ve Sezer gibi futbolcuları riske etmeyeceği öğrenildi.

[B][I]Hürdoğan[/I][/B]

GLoBe-Y-Gençlik 22.05.2008 11:50

--->: 9 HAZİRAN`DA START

[I][B]BAŞARILAR DILERIZ TAKIMIMIZA GÖNÜLDEN DESTEKLIYORUZ[/B][/I]

kadir0911 22.05.2008 12:07

[B][COLOR="Red"]YIGIDOLARIMIZA BASARILAR........!![/COLOR][/B]

tanju_58 22.05.2008 12:10

Hazırlık maçlarımızı gurbetçilerimizin olduğu ülkelerde oynansa iyi olur.

adres58 22.05.2008 12:10

[B]Önceden de araştırmıştım Rakiplerimiz Bosnadan (Siroki Brijep yada Celik)Karadağdan (Zeta Golubovci yada Mogren Budva) takımlarından galipleri bizim rakibimiz olacak. Bu takımların liglerinin bitmesine 1-2 hafta kaldı muhtemelen bize karşı hazır halde gelecekler. Ama rakiplerimiz bunlar olacak. Diğer son rakibiz ise aynı şekilde bizim gibi galiplerle oynadıkdan sonra muhtemelen galip gelerek rakimiz olacak bir Portekizlirakibimiz varki (Son hafta Uefayı kaçırdı) buda Vitoria Setubal takımı. İşte bu rakip çok ciddi.. Umarım geçeriz turuda Uefa ya kalırız. Haydi Yiğidom seninleyiz her zaman...[/B]

ofozturk 22.05.2008 12:12

geçeriz hocam geçeriz. bizde bu azim olduktan sonra.

unsal_58 22.05.2008 12:14

sabırsızlıkla macları bekliyorum...Allahtan bi mani olmazsa hıcbırını kacırmam;)

yigidomustafa58 22.05.2008 12:24

[B]İnter Toto maçları vay be Sivas'ım avrupa da artık...[/B]

EyüphanAydın 22.05.2008 12:26

[B]Gerçekten Erken Toplanmakta Büyük Fayda Var,

Eğer 1 Ay'ı Geçerse,Futbolcuların Kendini Tekrar Toplaması Zor Olur.

İnşallah Önümüzdeki Sezon Hem Süper Ligde,Hemde Avrupada Çok Başarılı Oluruz.

Şimdiden Başarılar Dilerim....SİVASSPOR[/B]

S.KUTLU 22.05.2008 12:48

İYİ HAZIRLANMALIYIZ.KİM GELİRSE YENELİM İŞİ BİTİRELİM.

yigidolar06 22.05.2008 13:28

-->: 9 HAZİRAN`DA START

SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR BU YIL DA BAŞARILAR SÜRECEK

furky.b 22.05.2008 14:00

Ben inaniyorumki tum maclari da yenip UEFA Ya katilacagiz insallah!

FurkaN 22.05.2008 14:53

[B]Erken başlamak gerekiyor Avrupa'da bir şeyler yapmak amaçlanıyorsa erkenden çok iyi çalışmalı..[/B]

titizyiğido 22.05.2008 15:05

tatil kısa o yüzden en iyi şekilde geçirmek ve dinlenmek gerek

XXCakir58 22.05.2008 15:16

Sizin arkanizdayiz, sizi destekliyoruz. Size basarilar diliyoruz ve hazirliklariniz moralli gecsin diliyoruz.

AYDIN1985 22.05.2008 16:48

Yigidolarin yolu acik olsun. gözümüz, yüregimiz ve kalbimiz onlarla beraber. Insallah yüzümüzün akiyla cikariz ordan.

adres58 22.05.2008 19:37

[B]Arkadaşlarımızdan bazıları erken başlayalım diyor ama kusura bakmayın ben hala endişeliyim. Bazı genç arkadaşlar bilmezler ama ben bir Bursa ile İngilterenin bir takımı (galiba Bolton takımıydı) maçı hatırlıyorum accaip bir final niteliğinde maçdı ve İngilizleri 2 maçtada farklı yenmişti Bursa o zamanlar çok sevinmiştim. Fakat neden Bu ingilizlerin bu kadar asılmadıklarını sonradan öğrendim. Erken form tutmamak için asılmadılar. Ki gerçektende o sene Bursa çok kötü bir sezon geçirdi ya küme düştü yada zor kurtardı. Anlayacağınız arkadaşlar çok dikkatli olmalıyız. Sebebi bu sene biz bu ligi bayağı bir zaman domine ettik 73 puanla 2. ile aynı puana sahip olduk rekorlar kırdık. Anadolu takımlarının sempatisini!!!!!! kazandık (Aslında ben öyle düşünmüyorum ama) Hal böyle olunca seneye artık sahaya çıkacak Yiğidomuza farklı bir asılma olacak bizi çok zorlayacak Lig. İşte erken form tutarsak erken havlu atabiliriz. Çok endişeliyim onun için biraz temkinli yaklaşmakta fayda var. Uefaya kalsak bile En son torbadan kuraya giriceez ve çok zorlu bir takımla karşılaşıcaaz. Neyse bunlar sonraki konular. Dikkat ET-ME-Lİ-YİİZZZ....[/B]

yusuf_yusuf 22.05.2008 19:58

yiğidolara basarılar dilerim şimdiden

fatih_bm 22.05.2008 20:07

aman dikkat futbolculara sezon başlamadan çok yükleme yapılırsa sezonun ilk yarısı bitmeden orta sıralardaki yerimizi alırız.Hatta geçmişte örnekleri var küme düşme tehlikesi bile yaşayabiliriz.

yerliturkuaz 22.05.2008 21:34

[B]ERken form tutupda ligde deforme olmayalımda Kayserispor bunu yaşadı çünkü...[/B]

yigido_sampiyon 22.05.2008 21:35

valla ben süper lige yorgun girmelerinden korkuyorum...

ama büyük takım olma yolunda bunların bahane olmacağınıda bilmemiz gerekli...

ahmetbaba 23.05.2008 03:16

hayatta önemli fırsatları kaçırmak

arkadaşlar hayatta bazı fırsatlar vardır.herşeyi başarırsınız fakat iş o fırsata gelince onu kaçırırsınız.sivasspor içinde bu sene öyle 3 fırsat geldi.birini değerlendirseydi.belkide şimdi şampiyonduk.en azından şampiyonlar ligindeydik.ama kısmet demekten başka birşey gelmez elimizden.
kaçan balık büyük oldu derler ya sivasspor belkide daha kolay kolay göremeyeceği bir şampiyonluğu/şampiyonlar ligini elinin tersiyle itmiş oldu.

bozkurt187 23.05.2008 08:29

evet bence portekiz macina baksinlar ondan sonra

yigido_sampiyon 23.05.2008 09:11

erken başlamak belkide doğru tarnsferler içinde iyi olacak...

bahadır erdem 24.05.2008 11:37

[B][COLOR="Blue"]TAKIMIMIZ İNTERTOTO'DA BAŞARILI OLACAKTIR.FAKAT ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPMAMIZ ŞART.BİRDE MEHMET YILDIZ GİTMEZSE YANINA İYİ BİR GOLCÜ ALMAMIZ LAZIM.[/COLOR][/B]

fatih_bm 02.06.2008 00:36

Az kaldı 1 hafta kaldı sahalara iniyoruz.Bekle bizi Avrupa sivasspor u herkes konuşacak bu sene.Öyle yada böyle ismimizi avrupa semalarına kazıyacağız.Türkiye ye kendimizi ıspatladık şimdi sıra Avrupa da.

XXCakir58 02.06.2008 01:07

insallah iyi hazirlanmislardir. Insallah istedikleri hedeflere ulasirlar. Insallah sakatliklar cikmaz.
Paylasim icin sagol.

YavuZ ÇandıR 02.06.2008 12:42

[B][COLOR="Red"]başarılar yiğidolar yanınızdayız[/COLOR][/B]

abircan 06.06.2008 14:12

Sivasspor 9 Haziran'da toplanıyor

Sivasspor 9 Haziran'da toplanıyor

Türkiye’yi İntertoto Kupası’nda temsil edecek olan Sivasspor, 9 Haziran’da Sivas’ta çalışmalarına başlayacak.
2007-2008 futbol sezonunda ligi dördüncü sırada tamamlayarak Türkiye’yi İntertoto Kupası’nda temsil etme hakkı kazanan Sivasspor, İntertoto Kupası maçları nedeniyle sezonu erken açacak. 41 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarında mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı ekip, 9 Haziran’da Sivas’ta toplanacak.
Zorlu Avrupa sınavının hazırlıklarına Sivas’taki kulüp tesislerinde start verecek olan Yiğidolar, İntertoto Kupası’ndaki rakiplerini bekliyor.
Sivasspor’un İntertoto Kupası 2. turundaki rakibi, 1. turda Bosna Hersek ile Karadağ takımları arasında oynanacak eşleşmenin galibi olacak. Yiğidolar, 5-6 ve 12-13 Temmuz tarihlerinde oynanacak olan 2. tur maçlarında rakibini elerse, 19-20 ve 26-27 Temmuz tarihlerinde 3. turda Portekiz temsilcisi ile karşılaşacak.
Yiğidolar, İntertoto Kupası’nda 2. ve 3. turdaki rakiplerini elemesi halinde, UEFA Kupası’na 2. ön eleme turundan katılma hakkını elde edecek.

-TEKNİK DİREKTÖR UYGUN- AA muhabirinin görüştüğü Teknik Direktör Bülent Uygun, 9 Haziran’da hem
İntertoto Kupası, hem de yeni sezon hazırlık çalışmalarına
başlayacaklarını söyledi.
Geçen sezonki kadrolarını koruduklarını ifade eden Uygun, hazırlık
kampına mevcut kadronun yanı sıra 3-5 futbolcunun denenmek üzere
katılacağını, ayrıca kampta geçen sezon kiralık verdikleri oyunculara da
şans tanıyacağını kaydetti.
Dış transferde şu ana kadar Bursasporlu orta saha oyuncusu İbrahim
Dağaşan ile anlaştıklarını belirten Uygun, takımlarına fayda sağlayacak
kapasitedeki oyuncuların bonservisinin yüksek olduğunu, bu nedenle
transferde kulübün imkanları ölçüsünde hareket ettiklerini söyledi.
Yeni sezona ve İntertoto Kupası’na en iyi şekilde hazırlanacaklarını
belirten Uygun, "Kaldığımız yerden yolumuza devam etmek istiyoruz"
dedi. Uygun, yeni sezon için hedefi yüksek göstermek istemediğini, ancak
hem ligde, hem de İntertoto Kupası’nda başarılı olmak istediklerini söyledi.

kaya0758 06.06.2008 14:29

--->: Sivasspor 9 Haziran'da toplanıyor

[B][I]ağustosta gidiyorum buralardan eğer futbolculardan aslarda geleceklerse bi ziyaret edeyim tesisileri[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02.