![]() |
Hangi 3 Oyuncu
[B]Hep Beraber Milli Takım Kadrosundan 3 Oyuncu Çıkaralım..Verdigim Linke Tıklayıp Begenmediginiz 3 oyuncuyu İşaretleyiniz..[/B]
Link: [URL="http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Euro2008.aspx?aType=Euro2008Kadrosu&CatId=188"]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Euro2008.aspx?aType=Euro2008Kadrosu&CatId=188[/URL] |
--->: Hangi 3 Oyuncu
İbrahim Kaş
Beşiktaş 10.465 oy Mevlüt Erdinç Sochaux 9.388 oy Emre Aşık Galatasaray 7.636 oy Ayhan Akman Galatasaray 7.493 oy Kazım Kazım Fenerbahçe 7.458 oy Tümer Metin Larissa 6.690 oy Semih Şentürk Fenerbahçe 4.738 oy Emre Güngör Galatasaray 4.606 oy Mehmet Topal Galatasaray 3.764 oy Uğur Boral Fenerbahçe 3.689 oy Gökhan Zan Beşiktaş 3.107 oy Sabri Sarıoğlu Galatasaray 2.583 oy Halil Altıntop Schalke 04 1.618 oy Yıldıray Baştürk Stuttgart 1.396 oy Servet Çetin Galatasaray 1.374 oy Mehmet Aurelio Fenerbahçe 918 oy Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan 861 oy Hamit Altıntop Bayern Münih 835 oy Hakan Balta Galatasaray 825 oy Arda Turan Galatasaray 791 oy Nihat Kahveci Villarreal 788 oy Emre Belözoğlu Newcastle United 587 oy Tuncay Şanlı Middlesbrough 553 oy |
-->: Hangi 3 Oyuncu
788 kisi nihat cikarsin demis hangi mantiga gore bunu demisler bilemiyorum nihatta olmassa kim gol atacaksa
|
bende kullandım
IBRAHIM KAS EMRE ASIK MEVLUT ERDINC |
--->: -->: Hangi 3 Oyuncu
[QUOTE=yigido_furkan;372863]788 kisi nihat cikarsin demis hangi mantiga gore bunu demisler bilemiyorum nihatta olmassa kim gol atacaksa[/QUOTE] haklısın bende sasırdım takımdakı en yuksek performansa sahıp
|
emre aşık
ayhan akman mevlüt erdinç mutlaka çıkmalı |
uLan terßiyesizlere bak.. Nihat çıksın demişler. Demekki onLAr ya Fenerli Yada Gsli:DHani Nihat ßeşiktaştan gitti ya ondan:D:D:D:D:D
1 Semih Şentürk(Allah'ın takozu. Şansa bala gol kralı oldu):):):) 2 Gökhan Zan 3 İbrahim Kaş |
tumer metin ciksin ve mevlut dinc
|
emre aşık
kazım kazım(tümer) ibrahim kaş |
Bence ibrahim kaş sabri sarıoğlu arda turan bunların olmaması lazım
|
Bende
Ayhan Akman... Emre Asik... Mehmet Topal.... |
[B]Gökhan Zan , Kazım Kazım , Semih Şentürk bu 3lüyü istemiyorum bende..[/B]
|
[COLOR="Blue"][B]SEMİH ŞENTÜRK<=>MEHMET YILDIZ
COLİN KAZIM<=>ABDURRAHMAN DERELİ RÜŞTÜ REÇBER<=>AKIN VARDAR EGER KADRODAN BU ÜÇ İSİM ÇIKARTILSAYDI. EGER KADROYA BU ÜÇ İSİM ALINSAYDI. MİLLİ TAKIMIMIZ UERO 2008'DE FİNAL OYNARDI. BÜTÜN TÜRK MİLLETİNE ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN. BİR MÜJDE VERİYİMDE MİLLET RAHATLASIN. FATİH TERİM EURO 2008'DEN SONRA MİLLİ TAKIMI BIRAKIYOR.[/B][/COLOR] |
Mevlüt Erdinc
Ibrahim Kas Semih Bunlarin cikmasi gerek oldugunu düsünüyorum. Nihata ciksin karari verenleride anlamiyorum. Nihat gibi futbolcu türkiye takimimiza lazim |
Gökhan Zan (1.60 lık Alex'e kafa topu vurduruyor)
Kazım Tümer milli takımla alakaları yok çıkarılmalı... |
BENCE EMRE AŞIK EMRE GÜNGÖR VE TÜMER ÇIKSIN
|
valla bakıyorum ben olsam milli takımdan kesin 6 kişi yollar yeni adam alırdım.1.Tümer Metin 2-Gökhan zan 3- İbrahim kaş 4-Kolin Kazım 5-Emre aşık 6-Semih Şentürk-7-Mevlüt Erdinç.Al yerine 7 tane yeni isim 1-MEHMET YILDIZ 2-MEHMET TOPUZ 3-YUSUF ŞİMŞEK 4-MURAT SÖZGELMEZ 5-ÜMİT KARAN 6-ABDURRAHMAN DERELİ 7-İBRAHİM TORAMAN
|
selam herkese ben sivasliyim hollanda kaliyorum sivassporluyim
busene auropada goreceyiz insallah |
tumer ibrahım kas ile mevlut çıksın derım bende
|
mevlut ayhan emre aşık.............
|
Nihat çıksın diyen yaklaşık 800 tane cahile sadece oha diyorum ve gülüyorum onlara:)))800 kişi ya oha.
|
[B][I]ben;
gökhan zan ibrahim kaş kazım yada aurellio dedim(bu ikisi kötü oldukları için değilde türkçe bilmedikleri için çıkarılsın) dedim[/I][/B] |
[B][I]Emre Aşık ,Semih Şentürk ,Tümer Metin.[/I][/B]
|
Yıldıray,Hamit çıktı vay be terim e baksana.Zaten Mehmet yıldız ı almayarak ne kadar hoca olduğunu kanıtladı bize.Pislik terim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:53. |