![]() |
RAFAEL SİVAS`A YAKIN!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/rmarques.jpg[/IMG]
Sivasspor, Vestel Manisaspor’un golcüsü Rafael için girişimlere başladı. Geçtiğimiz sezon beklenen çıkışı yapamayarak ligden düşen Vestel Manisaspor’un golcüsü Rafael için Sivasspor transfer çalışmaları başlattı. İç transferi büyük ölçüde tamamlayan Sivasspor, dış transferde Bursasporlu İbrahim Dağaşan ile anlaşmaya vardı. Sivasspor ilk transferini gerçekleştirirken ikinci transfer için de düğmeye bastı. Sivasspor, bu sezon Süper Lig’e veda eden Manisaspor’dan Rafael için de girişimlerine başladığı öğrenilirken, Manisaspor Yönetiminden yanıt beklediğıi gelen haberler arasında. Her iki kulübün arasında maddi yönde görüşmelerin yapıldığı Sivasspor’un golcü futbolcu için indirime gidilmesi beklendiği öğrenildi. Sivasspor Yönetiminini Brezilyalı oyuncunun kadroya katılması için yoğun çaba sarf ettiği bildirilirken, bu transfer için Yiğido’nun takasta önerdiği gelen haberler arasında. [B][I]Sivas`ın Sesi[/I][/B] |
--->: RAFAEL SİVAS`A YAKIN!
ligden düstü manisa bize gelirse daha iyi onun icin...insallah bize yarayan bir futbolcudur...gerci yönetim isini bilir
|
valla fena futbolcu değildi hocamız endoğru kararı verecektir
|
Rafael i alan takımlara bakarsanız tamamı küme düşmüştür. dolayısıyla böyle sıradan bi topçunun sivasta işi yok
|
iyi futbolcu memet le iyi 2 li olur
|
[QUOTE=aymed;373026]Rafael i alan takımlara bakarsanız tamamı küme düşmüştür. dolayısıyla böyle sıradan bi topçunun sivasta işi yok[/QUOTE]
ona bakarsan musa aydini alan takımda kume dusmutu on ne oldu en iyi oyuncularimizdan biri oldu rafael cok iyi bir forvet alınrsa ii olur ayrica[B][COLOR="Red"] turk vatandasi[/COLOR][/B] |
valla manisaya ilk geldiği sene oynadığı futbolu oynıyacaksa gelsin........
|
bence iyi bir futbolcu éger sivasimiz transfer ederse fraydalanir
|
[B][I]ya ne rafeeli millet kendinize gelin bu rafeel iddaya girerim türkiye liglerinin en kötü forvet oyuncusu.bu adama niye iyi diyosunuz adam iyi değil çok kötü sırf oyuncu almak için transfer yapılmamalı.[/I][/B]
|
rafaeli iyi tanırım yabancı bir arkadaşımın abi iyi bir futbolcu onu izlemştim
|
vallah rafael'i yakindan takip etmedigim icin yorum yapmam zor, ama yönetimin vardir bildigi birsey..
|
inş. bu futbolcu alınır avrupa kupaların da golcu oyuncuya ihtıyacımız var
|
[B]Yine Bu Sezon İyi Oynayan Oyunculardan,
Eğer Benim Tahmin Ettiğim Oyuncuysa Çok iyi Çok Sağlam. İnşallah Bundan Sonra Alınacak Her Oyuncu Başarılı Olur. Sivasspor'A Başarılı Olur. Sivas'a Başarı Getirir.[/B] |
gelsin bakalim nasil bir oyuncu
|
[QUOTE=aymed;373026]Rafael i alan takımlara bakarsanız tamamı küme düşmüştür. dolayısıyla böyle sıradan bi topçunun sivasta işi yok[/QUOTE]
Saçma sapan bir yorum. Futbol bir kere takım oyunudur. |
[B]eğer çağrılırsa gelir kesinlikle ama gerek yok bence Rafaele..[/B]
|
rafael kim =)))) ...............................
|
[QUOTE=SAVİS;373031]iyi futbolcu memet le iyi 2 li olur[/QUOTE]
balili var yaaa ne rafael'i balili ile mehmet güzel oynuyor )) bence |
Kim ne derse desin çok iyi bir oyuncu. Sivasta canlı izledim ve adama hayran kaldım. Takımımız için çok faydalı olur. Attığı gollerden çok asistleriyle ön plana çıkan bir oyuncu.
|
Arkadaşlar herkse bişeyler yazmış.. İyi olduğunu söyleyende var kötü olduğunu iddia eden de... Ama şu bir gerçek ki ben 3 senedir süper lig'de 3 senedir maç izliyorum.. Tabi öndeside var... Canlı yerinde en az 30 maç üzerinde maç izliyorum.. Sivas'a gelen ve ben futbolcuyum diyen, tiril tiril futbolcuyum diyen iki futbolcu izledim Sivas'ta biri şimdi Chelsea'da oynayan eski Fenerbahçeli Nicola Anelka ve diğeri ise Rafael Adam daha önce Samsunspor'da idi ve o dönem vitrindeki oyuncuların başında geliyordu.. Bizde almak için girişimlerde bulunmuştuk.. Ama maalesef alamadık Vestel aldı. Ve ilk yılında da beklentileri boşa çıkarmadı.. Ama yaşadığı talihsiz sakaltlıktan sonra kendine gelemedi..inanıyorum ki gençliğinin kuvveti ile ileride aşama kaydedebilecek süper kalitede bir oyuncu.. Ayrıca ben bu adamı Samsun'da da çıplak gözle izledim Kumaşı da süper.. henüz yaşı genç bence alınırsa süper bir transfer olur..
|
-->: RAFAEL SİVAS`A YAKIN!
Rafael cok iyi bir oyuncu. Bence alalim. Insallah bize faydali olur.
|
[QUOTE=kaya0758;373076][B][I]ya ne rafeeli millet kendinize gelin bu rafeel iddaya girerim türkiye liglerinin en kötü forvet oyuncusu.bu adama niye iyi diyosunuz adam iyi değil çok kötü sırf oyuncu almak için transfer yapılmamalı.[/I][/B][/QUOTE]
kaç defa nerede seyrettin?? istatistiklerini mi tuttun? bence çok iyi bir futbolcu ve kesinlikle işimize yarar... bir futbolcuyu değerlendirirken sadece attığı gollerle değerlendirmeyin |
hiç macını islemedin bu oyuncunun...inşallah yararlı bir transferdir
|
wallaha çok iyi bir yuncu ha gelirs iyi olur ama yinede hocamız ii bilir
|
[B]Bizde çok iş yapabilecek bir futbolcu... Teknik ve de hızlı forvette alternatifli olmamız Mehmet'e mahkum etmez bizi...[/B]
|
teknık bı oyuncu sivasa gelırse yararlı olacağını düşünüyorum:)
|
cok iyi bir oyuncu kafda toplarinda iyi fizigi guclu bnce alinirsa baya yararli olur
|
VESTELDE PEK BASARILI OLAMADI
BENCE SAMSUNDAYKEN DAHA BASARILIYDI ZATEN SAMSUNDA BASARILI OLDUGU ICIN MANISAYA ERSUN HOCA ALDI |
[B]Gelsin alırlarsa isabetli transfer olmuş olur zaten Bülent hoca işini bilir....[/B]
|
bizim bilmedimiz yanlarini Bulent
hocamiz kesfetmistir mutlaka nediyelim hayirlisi |
[B]Bizlerin yorumları elbetteki çok önemli fakat bizden daha önemlisi Rafael gibi bir forvet oyuncusuna sivassporumuzun teknik kadrosunun vereceği karardır mutlaka onlar daha iyi analiz etmişlerdir onun için biz boşuna kafamızı yormayalım belkide böyle bir transferden Sivassporumuzun haberi bile yoktur bu aralar hepimizinde tahmin edeceği gibi balon haberlerin önü arkası kesilmiyor bana kalırsa Rafael kaliteli bir futbolcu Sivassporumuzda iş yapar diye düşünüyorum hem bizim avrupa kuparında çok altarnatif futbolculara ihtiyacımız var yen mehmet yıldızların cıkması bizim yararımıza sayılır kim bilir belki Rafaelde yeni bir yıldız oluverir peşin hükümlü olmamak lazım hakkımızdan hayırlısı[/B]
|
[QUOTE=sewaz58;373178]rafael kim =)))) ...........[/QUOTE]
alınınca 2 maça gidince yöneticilerden allah razı olsun diyeceğini şimdiden duyuyor gibiyim ;) |
Gardaslar rahat olun, hepimiz biliyoruzki Sivasspor parasini oyle deneyelimde gorelim hesabi oyuncuya yatirmaz. Yonetimin bir bildigi vardir elbet. Elbet vardir cunku basari ortadadir.Bekleyelim gorelim.
|
bülent hoca en dogrusunu bılır bıze söz düşmez
|
GELDİMİ GELECEKMİ GELMİYOMU YAW
|
ya hangi takımı batırmış adam doğru düzgün oynamadan 3seznda24 gol kaydetmiş daha ne istiosunz
|
Rafael Türkiye'ye ilk geldiği sene Samsunspor'da harikalar yaratmıştı. Ama iki senedir Manisaspor'da kayıpları oynuyor. Bizim giden Şaban'ımız (Anderson'dan) farkı yok. Andwerson'dan kurtulduk derken 2. bir Andi Vakası mı yaşayacağız? Balili Mehmet yeter bize. İlla almak istiyorsak Cvetkov'u bırakmayalım ve Antalyaspor'dan CENK İŞLER'i alalım.
. |
[B][I]rafeele buraya gelirse sivassporu bırakıyorum.[/I][/B]
|
[QUOTE=kaya0758;374786][B][I]rafeele buraya gelirse sivassporu bırakıyorum.[/I][/B][/QUOTE]
[FONT="Georgia"][COLOR="RoyalBlue"][B]sen bilirsin bize 2 günlük taraftar lazım değil yensede yenilsede ii transferinde kötü transferinde takımımızın yanında olacak taraftar lazım öle olmayan zaten tam taraftar sayılmaz bi rafael gelio die takım bırakılmaz!!!!!!!!!!!!!!:mad:[/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=sivaslı-elif;374788][FONT="Georgia"][COLOR="RoyalBlue"][B]sen bilirsin bize 2 günlük taraftar lazım değil yensede yenilsede ii transferinde kötü transferinde takımımızın yanında olacak taraftar lazım öle olmayan zaten tam taraftar sayılmaz bi rafael gelio die takım bırakılmaz!!!!!!!!!!!!!!:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][I]ELİF BEN RAFEELİ SEVMEM ONU TRANSFER EDECEKLRİNE BENİ TARANSFER ETSİNLER ONDAN DAHA İYİ OYNARIM.HEM UCUZADA OYNARIM.[/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:47. |