SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TARAFTAR TEK ÇATI ALTINDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19042)

SivasSpor.Com 29.05.2008 22:31

TARAFTAR TEK ÇATI ALTINDA

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar4.jpg[/IMG]

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz Başkanlığı’nda taraftar gurupları ilk kez bir araya gelecek.

Son 4 sezondur Sivasspor tribünlerinde yaşanan bölünmelerin son bulması için ilk adım önümüzdeki haftalarda atılacak. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz Başkanlığı’nda taraftar gurupları ilk kez bir araya gelecek.

Yıllardır özlenen ‘Efsane Sivasspor taraftarı’ gurupları için ilk ışık nihayet yanacak. Stadyumuyla, sahada mücadele eden futbolcularıyla, alt yapısıyla, Teknik heyetiyle, Yönetim Kuruluyla ve Başkanıyla Türkiye’ye örnek olan Sivasspor’un en büyük eksikliği ise tribün desteğiydi. Son 4 sezondur açık bir şekilde hissedilen tribün desteğinin yetersizliği ve tribün bölünmeleri, Sivasspor Yönetim Kurulu’nu harekete geçirdi.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Beşiktaş maçı öncesinde 5’e bölünen Sivasspor tribünlerini tek çatı altında toplamak için grup başkanlarıyla bir araya gelerek toplantı yapma kararı aldı. Başkan Odyakmaz, liglerin yoğunluğunun sona erdiği bir dönemde bu toplantının gerçekleşmesi içinde 15 Haziran olarak bu tarihi belirlemişti.

[B]TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAKLAR[/B]

Başkan Odyakmaz, gurup Başkanlarını bir araya getirerek yapacağı bu toplantı da bir araya gelmelerini ve tek isim altında birleşmelerini isteyecek. Yaklaşan bu toplantı öncesinde taraftar gurupları da isteklerini Yönetime sunmak için hazırlık yaparken, birleşme konusuna ise olumlu bakıyor.

[B]SESSİZLİK YOK OLACAK[/B]

Son dönemlerde herkes Türkiye’deki tüm spor kamu oyu tarafından da ‘Sivasspor Tribünleri sessiz-Çekirdek yiyorlar’ şeklindeki eleştirilerde artık son bulacak. Çünkü bütün taraftar gurupları bir araya gelerek stadyumdaki destek dozunu artıracak. Tek tezahürat şekli ve ortak hareket edilecek olması nedeniyle de uğultularda son bulmuş olacak.

[B]EN BÜYÜK TRANSFER!..[/B]

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın girişimleri sonrasında yaşananlar, Sivasspor camiası tarafından son derece önemli bir gelişme olarak gösterilirken, Sivasspor’un tribünlerini kazanarak en büyük transferini gerçekleştireceği şeklinde yorumlanıyor. 15 Haziran tarihinde Sivasspor tesislerinde saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan bu tarihi toplantı ise büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

[B][I]Spor58[/I][/B]

K4r_Tugrul 29.05.2008 22:33

-->: TARAFTAR TEK ÇATI ALTINDA

[B]Haydi Hayırlısı !.....................[/B]

merkez_emre 29.05.2008 22:38

--->: TARAFTAR TEK ÇATI ALTINDA

gercekden cok sevindim inş. birleşme gercekleşirde senelerdir dagılan gruplar tekrardan birleşir...bize 1 adım attıklarında biz 10 adım atmaya hazırız...lakin tek korkum çürük elmaların ortadan kaldırılmasıdır...

yigido_furkan 29.05.2008 22:44

gercekten cok iyi olur maratonda dusunun binlerce kisi takimi destekliyoruz beklenen gun geliyo ins gruplar birlik olur

furky.b 29.05.2008 22:47

Guzel hele sukur bir..yetkilinin agzindan duyruldu..

''Yigidolar'' geliyor..

sewaz58 29.05.2008 23:04

İnşallah lafta kalmazda gerçekleşir..

titizyiğido 29.05.2008 23:06

sen osun ben buyum kavgası biter artık inşallah

yigido Atilla 30.05.2008 00:18

[B]Bu gruplari Baskan Mecnun otyakmaz dan baska hic kimsenin tek cati altinda Toplayamayacagini 1 sezon önce yazmistim !!!!! Bu ise baskan el atmasi gerektigini yoksa bu gruplar cogaldikca hic ise yaramayacagi gibi takimada zarar verecektir. Büyük baskan bu isi Kökünden cözecektir.. Sivassporlular artik tek cati altinda toplanacak...[/B]

ofozturk 30.05.2008 07:32

hadi hayırlısı. inş birliktelik sağlanır ve artık bizimde tek grup adımız olur.

Abdullah DuMaN 30.05.2008 07:43

OH BE ÇOK ŞÜKÜR..... ......

.....

OLCAY_58_AKKUS 30.05.2008 08:02

başkan çok doğru söylemiş 12. adam eksikliğini geçen yıl sivasspor çok yaşadı bu eksikliğin bir şekilde giderilmesi lazımdı ve umarım bu sorun bu şekilde çözülür ateşli bir taraftar gurubu sivassporu fişek yapar.

BEAT58 30.05.2008 09:19

hayırlısı olsun ne diyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mert2121 30.05.2008 09:46

eger tek grup olacaksa bu grup MARATON tribününde toplanması gerekir kale arkadasında 3 kisinin bagırdını maratonda 1 kisi bagırıyor

YigidoSaskın58 30.05.2008 09:59

ınsaalah yapılırda trıbunler hep bır agızdan bagırır

YiğidoGençlik 30.05.2008 10:53

Hayırlısı olsun ii olur İnşallah ama ortada grup göremiyorum biz kiminle birleşecez onu da bilmiyorum neyse hayırlısı ne diyim...

GLoBe-Y-Gençlik 30.05.2008 10:55

[QUOTE=YiğidoGençlik;374229]Hayırlısı olsun ii olur İnşallah ama ortada grup göremiyorum biz kiminle birleşecez onu da bilmiyorum neyse hayırlısı ne diyim...[/QUOTE]

aYnen kımınle ortada kımse yoq Hayırlısı dıyecegıız

bozkurt187 30.05.2008 12:29

taraftar gruplari bir araya gelsinde gelmesine kombine satislari ne durumda

velibircan 30.05.2008 12:46

[B]Günün En İyi Haberiydi...Sivas Ulaaaaaaan !!!![/B]

MURAT SARI 30.05.2008 12:58

İŞTE SEZONUN EN BÜYÜK TRANSFERİ BUNA DERİM GEÇ ALINMIŞ BİR KARAR AMA

ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSENİZ ORASI KARDIR MİSALİ BAŞKAN BURADADA BÜYÜK*

LÜĞÜNÜ GÖSTERDİ İNŞALLAH İSTNBUL TARAFTARLAR DERNEGİ OLARAK ORADA BİZDE -

OLURUZ

SAYGILARIMLA MURAT SARI

sinan-58 30.05.2008 14:06

hayırlısı olsun..................

yusuf_yusuf 30.05.2008 14:53

haydi hayırlısı olsun-----------

kaya0758 30.05.2008 15:28

[B][I]o hftaki maçta 18 e alınmayan oyuncu yada cezalı oyuncuda maçları oradan birleşen taraftarların arasından izlesin ve amigoluk yapsın:D[/I][/B]

samet yıldız 30.05.2008 15:56

[B]çok iyi olur yaa
bu nee biri kırmızı diyor biri şampiyon sivas diye bağırıyor
bu birleşmeyle
tarftarlarımız daha coşkulu olacak[/B]

merkez_emre 30.05.2008 18:09

[QUOTE=YiğidoGençlik;374229]Hayırlısı olsun ii olur İnşallah ama ortada grup göremiyorum biz kiminle birleşecez onu da bilmiyorum neyse hayırlısı ne diyim...[/QUOTE]

daha şimdiden başkalarını kucumsemeye basladınız inş. o günde yapmazsınız

Army 30.05.2008 18:18

[QUOTE=merkez_emre;374420]daha şimdiden başkalarını kucumsemeye basladınız inş. o günde yapmazsınız[/QUOTE]

[B]ah emre ahhh başkan bile girse araya zor görünüyor zihniyetler aynı değişen birşey yokki. İlk önce grupların önde gelenleri isteyecek tüm kalbiyle kabul edecek benimsiyecek artık hepimizin sivasspor için boğaz patlattığımızı aynı yolun yolcusu olduğumuzuki ondan sonra işler yoluna girsin. Bu oluşum başarılı olacaksa herkes taviz verip bir adım atacaksa biz varız.[/B]

XXCakir58 30.05.2008 18:41

birbirimizle dalasmayalim. Birlik, Beraberlik oldun mu hem güclü oluruz hemde kimse bizi ayiramaz. Cekirdekcilere sesleniyorum, lütfen sizde birlesin ve artik stadlarda sizinde sesiniz duyak.

yigidomustafa58 30.05.2008 18:55

[B]işte bu çok güzel bir iş oldu en sonunda...[/B]

NAUGHTYBOY58 30.05.2008 19:08

-->: --->: TARAFTAR TEK ÇATI ALTINDA

[B]Sen 20 25 ßirAraya qelip Maça qidince Kendini qrupmu Sanıyorsun ??[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 30.05.2008 19:16

--->: -->: --->: TARAFTAR TEK ÇATI ALTINDA

[QUOTE=NAUGHTYBOY58;374451][B]Sen 20 25 ßirAraya qelip Maça qidince Kendini qrupmu Sanıyorsun ??[/B][/QUOTE]

bız baskalarınıda goremıyoz tek bızmıyız 20 25

NAUGHTYBOY58 30.05.2008 19:19

[B]Şuan Faaliyette Olupta 20 25 qiden Sizsiniz ßaşka Faaliyette qrup Yok Zaten[/B]

sinan-58 30.05.2008 19:20

[QUOTE=NAUGHTYBOY58;374457][B]Şuan Faaliyette Olupta 20 25 qiden Sizsiniz ßaşka Faaliyette qrup Yok Zaten[/B][/QUOTE]

işte sende diyorsun faaliyette başka grup yok birleşecek

NAUGHTYBOY58 30.05.2008 19:33

[B]Ama Adam KEndinide qrup Sayıyo ßende Yanıma 3-5 Arkadaşımı ALıyım qidiyim ßaqrıyım ßende qrup Oluyum Yok Oyle ŞEy Şuanda Siwasta qrup Yoktur KArdeşim.[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 30.05.2008 19:39

--->: -->: TARAFTAR TEK ÇATI ALTINDA

[QUOTE=NAUGHTYBOY58;374459][B]Ama Adam KEndinide qrup Sayıyo ßende Yanıma 3-5 Arkadaşımı ALıyım qidiyim ßaqrıyım ßende qrup Oluyum Yok Oyle ŞEy Şuanda Siwasta qrup Yoktur KArdeşim.[/B][/QUOTE]

Gardas Sen nerdesın hangı sehır gardas yıgıdo genclıgı begenmeye bılırsın sende kur senıde gorelım sanal alemde mıllet super yazıyo harbyden bızden ıyısını kurarsan amenna buyur

NAUGHTYBOY58 30.05.2008 19:56

[B]ßeni Tanıyorsunuz Hepiniz Hemde Cok İyi ßiz Zamanında Herşeyin En İyisini Yaptık qrubun ßi defa olsun 500 kişi Maça qittimi ßiz ßunu Yaptık qrubun ßi Defa Mewzu Yaptımı ßiz ßunu Yaptık qrbun ßi Defa KEndi ßestesini Yaptımı ßiz ßunu Yaptık ßiz Siwasta Herşeyi Yaptık Hem yeniçerilerle Hemde qrubumla Yani MErkez Tayfayla Anladınmı Cnm ??? Sen Daha 3 qün once Tribüne qelDİn ßiz 95 den ßeri Warız ;)[/B]

yerliturkuaz 30.05.2008 19:57

[B]Yorumda kullanılan en büyük transfer sözüne katılıyorum çok doğru bence....[/B]

EyüphanAydın 30.05.2008 20:04

[B]Gerçekten İşin İşine Başkanımızın Girmesi Çok Güzel,

Bizimde İstediğimiz[COLOR="Red"] ' Aynı Çatı Altında ' [/COLOR]Toplanmaktı.

İnşallah Bunu Başkanımızla Yapıcaktırız.

[COLOR="Red"]SivasSpor[/COLOR] Nelerin Altından Geldi,Tereyağından Kıl Çeker Gibi Yapıcağız İşi.[/B]

merkez_emre 30.05.2008 20:04

[QUOTE=NAUGHTYBOY58;374466][B]ßeni Tanıyorsunuz Hepiniz Hemde Cok İyi ßiz Zamanında Herşeyin En İyisini Yaptık qrubun ßi defa olsun 500 kişi Maça qittimi ßiz ßunu Yaptık qrubun ßi Defa Mewzu Yaptımı ßiz ßunu Yaptık qrbun ßi Defa KEndi ßestesini Yaptımı ßiz ßunu Yaptık ßiz Siwasta Herşeyi Yaptık Hem yeniçerilerle Hemde qrubumla Yani MErkez Tayfayla Anladınmı Cnm ??? Sen Daha 3 qün once Tribüne qelDİn ßiz 95 den ßeri Warız ;)[/B][/QUOTE]

arkandayım gardaşşşşş :D.......

GLoBe-Y-Gençlik 30.05.2008 20:07

[B][I]GARDAS YAPMIS OLABILIRSIN 10 YASIMDAN BUYANA STADLARDAYIM SIMDI NERDESINIZ GARDAS gardas bu ısı bılıyorsan kendı takımını desteklıyen GRUba ıse saygı duyacan Grup Yoq Demıyecen Merkez Tayfaysan Nerdesın Gardas Bız Bu Yola Bas Koyduk Sonuna Dek Desteklıyecegız BIZ KIMSEYE NE LAF ATIYOZ NE KOTULUYOZ[/I][/B]

velibircan 30.05.2008 20:09

[QUOTE=NAUGHTYBOY58;374466][B]ßeni Tanıyorsunuz Hepiniz Hemde Cok İyi ßiz Zamanında Herşeyin En İyisini Yaptık qrubun ßi defa olsun 500 kişi Maça qittimi ßiz ßunu Yaptık qrubun ßi Defa Mewzu Yaptımı ßiz ßunu Yaptık qrbun ßi Defa KEndi ßestesini Yaptımı ßiz ßunu Yaptık ßiz Siwasta Herşeyi Yaptık Hem yeniçerilerle Hemde qrubumla Yani MErkez Tayfayla Anladınmı Cnm ??? Sen Daha 3 qün once Tribüne qelDİn ßiz 95 den ßeri Warız ;)[/B][/QUOTE]

bende sizin arkanızdayım...sizin grubu takip ediordum çok iyi işler becerdiniz.:D:D

isminiz fatih ti dimi :D

merkez_emre 30.05.2008 20:11

ahmet bak severim seni önce arkadasının yazdına bak ondan sonra yorum yap kendınle çelişkiye düşme komik oluyon....

[QUOTE=AhMeTTuRaN90;374475][B][I]GARDAS YAPMIS OLABILIRSIN 10 YASIMDAN BUYANA STADLARDAYIM SIMDI NERDESINIZ GARDAS gardas bu ısı bılıyorsan kendı takımını desteklıyen GRUba ıse saygı duyacan Grup Yoq Demıyecen Merkez Tayfaysan Nerdesın Gardas Bız Bu Yola Bas Koyduk Sonuna Dek Desteklıyecegız BIZ KIMSEYE NE LAF ATIYOZ NE KOTULUYOZ[/I][/B][/QUOTE]

yeniçeriler bitti ama hiçbir zaman 100 ün altına inmedi o zaman biz avaz avaz bagırırken sen buyuk olasılık cekırdek cıtlıyordun 1 2 senedir tribune takılıon...bosver baslamayim yine..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09.