![]() |
UYANMAK GEREK...!!!!ŞİİR!!!!
[B]KÜÇÜKTÜK MAÇA GÖTÜRMEDİLER.
HEP HOLİGANLARI ÖRNEK VERDİLER. NE TARAFTAR GÖRDÜK, NE FUTBOLCU, BÜYÜDÜK OKULUN VAR DEDİLER DEPLASMANA GÖNDERMEDİLER. NE DEPLASMAN OTOBÜSÜ GÖRDÜK, NE DEPLASMAN HAVASI SOLUDUK. GENÇTİK BİRŞEYLER YAPMAK İSTEDİK, DESTEK VERMEDİLER, SİVAS AŞKIYLA PANKART YAPTIK, ZORLA İNDİRDİLER. DALGA GEÇTİLER 10 KİŞİDEN SES ÇIKARMI DEDİLER, İNÖNÜYÜ BİZ SUSTURDUK, YİNE YARANAMADIK NEDENDİR ANLAMADIK BU HALİ GERÇEK YİGİDOLAR NERDEYDİ ARADIK 10 KİŞİ BULABİLDİK MEGER 3 BÜYÜKLERLE BİRLİKTELERDİ. 3 BÜYÜKLERİ NESEVDİK, NEDE ÜMİT VERDİK, TELEFON SATIP DEPLASMANA GİTTİK, YİNE KİMSE DESTEK VERMEDİ. SEN SİVASLI UYUMA NEDİR BU HALİN, 3 BÜYÜKLERİN NARKOZUNUMU YEDİN NE ZAMAN FULL DOLAR 4 EYLÜLÜM NE ZAMAN DOLAR BU TRİBÜN. ARTIK UYUMASIN BU MİLLET 7.5 MİLYON SİVASLI AYAKLANSIN Bİ ZAHMET YAKALAMIŞKEN BU BAŞARIYI BİR KEZ TEKRARLAMAK GEREK SEN YİGİDO UYANMAN GEREK. BY MUSTAFA's [COLOR="Red"][B]ŞİİR BİR SİVASLININ SESSİZ MAGARAYA ÇIGLIGIDIR.DUYMAYANA DUYURIYIM UYAN ARTIK SİVAS UYAN ARTIK CÜMHURİYET ŞEHRİ TAKIMIN TARİH YAZARKEN SANA UYUMAK YAKIŞMAZ...!LİGDE AVRUPADA DESTEK VERMEN GEREK UYAN ŞEHİRLERİN ŞEHRİ UYAN...![/B][/COLOR];) |
--->: UYANMAK GEREK...!!!!ŞİİR!!!!
mustafa kardeş harikasın ağzına sağlık
|
-->: --->: UYANMAK GEREK...!!!!ŞİİR!!!!
[QUOTE=buraq588;374556]mustafa kardeş harikasın ağzına sağlık[/QUOTE]
ELİMDEN GELDİGİ KADAR YAZDIM BEYENDİYSEN NE MUTLU BANA:D |
[B]2. emre abimi doğuyor ne .emre abi sana rakip geliyor.
ellerine sağlık kardeş[/B]. |
[QUOTE=yeniceri_can;374561][B]2. emre abimi doğuyor ne .emre abi sana rakip geliyor.
ellerine sağlık kardeş[/B].[/QUOTE] EMRE ABİYE RAKİP OLURSAM YARA ALIRIM:D |
olucak olucak :D yalnız bazı yerlerde bana gore eksıkler var ama iyi calısma :)
|
[QUOTE=merkez_emre;374564]olucak olucak :D yalnız bazı yerlerde bana gore eksıkler var ama iyi calısma :)[/QUOTE]
SAGOL ABİ EKSİK BIRAKTIM ÇÜNKÜ ŞİMDİ MİLLET BEGENİR SENLE ARAM BOZULUR:d |
[B]asıl emre abimin hoşuna gider.hayatta en son kıskançlık yapacak adamlardan biri .tanı görürs.ün[/B]
|
[QUOTE=yeniceri_can;374571][B]asıl emre abimin hoşuna gider.hayatta en son kıskançlık yapacak adamlardan biri .tanı görürs.ün[/B][/QUOTE]
yavaş yavaş tanışıyor emre abi ile;) |
[QUOTE=lise!mustafa;374552][B]
[COLOR="Red"][B]ŞİİR BİR SİVASLININ SESSİZ MAGARAYA ÇIGLIGIDIR.DUYMAYANA DUYURIYIM UYAN ARTIK SİVAS UYAN ARTIK CÜMHURİYET ŞEHRİ TAKIMIN TARİH YAZARKEN SANA UYUMAK YAKIŞMAZ...!LİGDE AVRUPADA DESTEK VERMEN GEREK UYAN ŞEHİRLERİN ŞEHRİ UYAN...![/B][/COLOR];)[/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"]HELAL OLSUN TÜM GERÇEKLERİ DÖKMÜŞSÜN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM İNŞALLAH UYANIRLAR ARTIK:) [B][/FONT][FONT="Times New Roman"]BENDE SESLENİYORUM UYANINNNNNNNNNNNN SİVASLIYIM DİYEREK SİVASLI OLUNMUYO DİLDE DEĞİL ÖZDE SİVASLI OLUN!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaslı-elif;374582][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"]HELAL OLSUN TÜM GERÇEKLERİ DÖKMÜŞSÜN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM İNŞALLAH UYANIRLAR ARTIK:) [/FONT][FONT="Times New Roman"]BENDE SESLENİYORUM UYANINNNNNNNNNNNN SİVASLIYIM DİYEREK SİVASLI OLUNMUYO DİLDE DEĞİL ÖZDE SİVASLI OLUN!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[B][I]yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heyttttttttttt aferin elifffffffff..... şu kız kadar olmdınız.[/I][/B] |
[QUOTE=kaya0758;374583][B][I]yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heyttttttttttt
aferin elifffffffff..... şu kız kadar olmdınız.[/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="RoyalBlue"]hey hey heyyyyyy ne oluyo ya şu kız kadar derken sen beni küçümsüyomusun....!!!!!??:)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaslı-elif;374587][B][COLOR="RoyalBlue"]hey hey heyyyyyy ne oluyo ya şu kız kadar derken sen beni küçümsüyomusun....!!!!!??:)[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I]elifim ben seni küçümsermiyim hiç ayıp ettin şimdi..... //demek sitediğim elif kız haliyle uğraşırken ve futbol kızların pekte ilgi duymadığı bi konu iken erkekler ne yapıyo idi.[/I][/B] |
[QUOTE=kaya0758;374591][B][I]elifim ben seni küçümsermiyim hiç ayıp ettin şimdi.....
//demek sitediğim elif kız haliyle uğraşırken ve futbol kızların pekte ilgi duymadığı bi konu iken erkekler ne yapıyo idi.[/I][/B][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="RoyalBlue"] bnde şaka yapmıştım zaten bni kolay kolay küçümseyemezsin burda bir sürü abim var onlar bana destek olurlar albina rallim cahar trac...:)vb gibi abilerim saolsun:)[/COLOR][/B][/FONT][/B] |
[B][I]elif sen şu postalarını bi silsen ya güzel kız gönderilmiyo sana posta.en fzla 125 saklayabiliyomuşsun.herkes sanamı yzıyo ne.[/I][/B]
|
-->: UYANMAK GEREK...!!!!ŞİİR!!!!
agzina, ellerine, emegine saglik. Paylasim icin sagol.
|
[B]Sayın Mustafa Kardeşim,
Gerçekten Şiirin Harika. Nerden Kopya Çektin :D Bunların Devamını Bekliyoruz. Çok Güzel Olmuş. Eline Sağlık Yüreğine Sağlık.[/B] |
[B][I]eyüp güzel krdeşim sen git yat bu vakitte ayakta durma derim yaşın küçük.
bilirisn severim seni[/I][/B] |
[B][QUOTE=kaya0758;374615][B][I]eyüp güzel krdeşim sen git yat bu vakitte ayakta durma derim yaşın küçük.
bilirisn severim seni[/I][/B][/QUOTE] Saol Abi Teşekkürler, Ama Herşeyde [U][COLOR="Red"]' Yaş '[/COLOR][/U] Değilki Be...Abi :D Daha Erken Yarın Okulda Yok. Bakarız Çıkıcam Birazdan [/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;374611][B]Sayın Mustafa Kardeşim,
Gerçekten Şiirin Harika. Nerden Kopya Çektin :D Bunların Devamını Bekliyoruz. Çok Güzel Olmuş. Eline Sağlık Yüreğine Sağlık.[/B][/QUOTE] SAGOL KARDEŞİM KOPYAYI YÜREGİMDEN ÇRKTİM GARDAŞ:D |
[QUOTE=EyüphanAydın;374611][B]Sayın Mustafa Kardeşim,
Gerçekten Şiirin Harika. Nerden Kopya Çektin :D Bunların Devamını Bekliyoruz. Çok Güzel Olmuş. Eline Sağlık Yüreğine Sağlık.[/B][/QUOTE] TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM, SİZ OLDUKÇA BEN VARIM Bİ YOLA GİRDİK YÜREGİMİZDEKİLER BİR BİR DÖKÜLÜYOR İŞTE OLUŞUMDA KİME SORSAN ŞİİR YAZAR:D |
[QUOTE=sivaslı-elif;374582][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"]HELAL OLSUN TÜM GERÇEKLERİ DÖKMÜŞSÜN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM İNŞALLAH UYANIRLAR ARTIK:)
[B][/FONT][FONT="Times New Roman"]BENDE SESLENİYORUM UYANINNNNNNNNNNNN SİVASLIYIM DİYEREK SİVASLI OLUNMUYO DİLDE DEĞİL ÖZDE SİVASLI OLUN!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] UYANAN UYANIR BİZLE GELİR UYANMAYANDA SON TRENİ KAÇIRIR...!;) |
KİMSE ŞİİRİMİ BEGENMEDİMİ OLSUN:D
|
helal olsun çok güzel yazmışsın
|
[B]Emegı Gecen Herkeze Tskler Elın3 sAgLık[/B]
|
[QUOTE=sinan-58;374650]helal olsun çok güzel yazmışsın[/QUOTE]
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;374652][B]Emegı Gecen Herkeze Tskler Elın3 sAgLık[/B][/QUOTE] sagolun içimden gelenleri yazdım...! |
ağzına sağlık mustafa gardaş çok güzel olmuş
|
MUSTAFA SANA KIZGINIM !! sebebini biliyorsun.. onun için bir şiir yetmez düşün taşın bu işi temizle:) yine de fena değildi ,detaya girmeyelim şimdi....
|
[QUOTE=€rol;374669]MUSTAFA SANA KIZGINIM !! sebebini biliyorsun.. onun için bir şiir yetmez düşün taşın bu işi temizle:) yine de fena değildi ,detaya girmeyelim şimdi....[/QUOTE]
yine naptım sana abi:Dallah allah |
helal olsun ya
ozanlar ve şairler diyarı sivasımızın haykırışını ne güzel yansıtmışsın kardeşim bu güzel şiir için tsk ederim.... |
[B]Nede Olsa Benim Kankam,
Bu Yeterli Heralde :D Teşekkürler Mustafa[/B] |
mustafa süper vallahi emeğine sağlık...harbi çok sevdim bu şiiri...
|
[QUOTE=sivasli215;374834]helal olsun ya
ozanlar ve şairler diyarı sivasımızın haykırışını ne güzel yansıtmışsın kardeşim bu güzel şiir için tsk ederim....[/QUOTE] OKUDUGUNUZ İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDERİM ABİ |
devamını bekliyoruz gardaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşş
|
[QUOTE=titizyiğido;374840]devamını bekliyoruz gardaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşş[/QUOTE]
inşallah yazmaya çalışıcagım yazabilirim inş. |
gerçekten güzel ve anlamlı bir şiir olmuş.çocukken,1984 yılında sivasta ilk sivasspor maçına girişim aklıma geldi.kapıdaki görevliler,bileti olan yetişkinin yanında bir çocuğu da maça sokmasına izin verirlerdi.stadın kapısında durur,bizi yanında maça sokacak birisini beklerdik.sonra büyüyüp biletle maça girince biz de çocukları yanımızda içeri sokmaya başladık.
artık sivasspor taraftarı olarak gerçek potansiyelimizi yansıtma,maddi manevi anlamda takımımıza destek olma,tribünlerde ise 9 dakika destek verme zamanı geldi.takımımız süper ligde 3 sezonu bitirdi,acemiliği attı,şampiyonluğu son 2 haftada kaybetti.seyircimizin de artık tecrübeli yaraftar grubu olarak desteğini artırması lazım |
hll mustafa super olmus bıraz daha beklıyoruz
|
tebrikler gardaş gönlüne yüregine saglık maçlarda çekirdek yemeyi bırakıp uyanır inşallah sivas halkı çünkü bu sene takımın başarısından dahi heberleri yoktu malesef.
degerli kardeşim bende bir dörtlükle katılmak istedim. Sindirilmiş sivaslım slogandan korkuyor Maça gelmiş garibim elde gazte okuyor Bu liğ bitti bu sene bir şaibe kokuyor Onbir altın adamda üç yiğido duruyor. KÖYLÜM_58 Orhan KIZLARKAYASI |
[QUOTE=KÖYLÜM_58;374864]tebrikler gardaş gönlüne yüregine saglık maçlarda çekirdek yemeyi bırakıp uyanır inşallah sivas halkı çünkü bu sene takımın başarısından dahi heberleri yoktu malesef.
degerli kardeşim bende bir dörtlükle katılmak istedim. Sindirilmiş sivaslım slogandan korkuyor Maça gelmiş garibim elde gazte okuyor Bu liğ bitti bu sene bir şaibe kokuyor Onbir altın adamda üç yiğido duruyor. KÖYLÜM_58 Orhan KIZLARKAYASI[/QUOTE] SENDE BİR ŞİİR YAZ ABİ SENİDE GÖRELİM EDEBİYATIN İYİ GALİBA:D |
HERKES BEGENMİŞ NE MUTLU BANA
İLK ŞİİRİM TUTULDUYSA GERİSİDE GELİR İNŞALLAH HAYDİ YİGİDOLAR Bİ ŞİİRDE SİZDEN...! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:33. |