![]() |
5.HALI SAHA MAÇI
5. halı saha maçımızı burda yapacaz etımesgut tren ıstasyonu yanı yunus emre parkı içi tarih sonradan belirlenecektir gelecek olan arkadaşlar isimlerini yazsın
[IMG]http://img385.imageshack.us/img385/6821/harun0006sb0.jpg[/IMG] [IMG]http://img385.imageshack.us/img385/6131/harun0007qd1.jpg[/IMG] [IMG]http://img385.imageshack.us/img385/4129/harun0008ht0.jpg[/IMG] [IMG]http://img385.imageshack.us/img385/6466/harun0009jg3.jpg[/IMG] |
--->: 5.HALI SAHA MAÇI
ELİNİZE SAĞLIK,ÖNÜNDE TAM ANA CADDE VAR HALISAHANIN,HERKEZİN GÖRMESİ İÇİN GÜZEL BİR YER OLMUŞ.MAÇDA GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE.
|
-->: 5.HALI SAHA MAÇI
bu saha etimesgutta sincan yolu üzerinde elvankent ve sincan otobüsler dolmuşlar önünden geçiyor tüm sivaslılar katılabilir. bu resimli pankartımızda devamlı orda asılı kalacak arkadaşlar. TEDAY derneğine sonsuz teşekkürler
|
en gec saat 7 olursa gelebilirim
|
ya arkadaşlar halı sahanın önünden geçtiğimde fark ettim bu işlerle uğraşanlara teşekkürler en kısa zamanda aranızda olacam
|
bu hafta saat 6-7 arası ayarlasanız olmazmı?
|
[B][I]benim yazılarım birisinin zoruna gitmişki silinmiş.
sözlerimin arkasındayım. gidin halı saha organizasyonu için msn lerini telefonlarınızı filan kullanın.yada özel mesaj filan atın.burası ana sayfa 10 konu alıyo sizde bu gereksiz konuyu anasayfada tutuyorsunuz.gerekli konular sayenizde gidiyo.[/I][/B] |
[QUOTE=kaya0758;375738][B][I]benim yazılarım birisinin zoruna gitmişki silinmiş.
sözlerimin arkasındayım. gidin halı saha organizasyonu için msn lerini telefonlarınızı filan kullanın.yada özel mesaj filan atın.burası ana sayfa 10 konu alıyo sizde bu gereksiz konuyu anasayfada tutuyorsunuz.gerekli konular sayenizde gidiyo.[/I][/B][/QUOTE] [COLOR="Black"][B][I]gardaş bak gardaş diyorum asabımı ve tavrımı bozmuyorum biz sivas dışında birleşmeye kaynaşmaya çalışıyorsak vede sen bunu boş bir iş olarak görüyorsan bu senin ayıbın birşey diyemem.ama bu bölüm başkentli yigidolar bölümdür.sen rahatsız oluyorsan kusura bakmada gider başka bölümlerde gezersin...bizim kaynaşmamız senin zoruna gitti.o lafların da benim zoruma gitti grubumdan tek adama laf edemezsin grubumun organizasyonlarınada tek laf edemezsin senin muhattabın bu grupda benim.[/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="Black"]Başkentli Yigidolar Reisi[/COLOR][/B] |
[QUOTE=SEMİH-58;375746][COLOR="Black"][B][I]gardaş bak gardaş diyorum asabımı ve tavrımı bozmuyorum biz sivas dışında birleşmeye kaynaşmaya çalışıyorsak vede sen bunu boş bir iş olarak görüyorsan bu senin ayıbın birşey diyemem.ama bu bölüm başkentli yigidolar bölümdür.sen rahatsız oluyorsan kusura bakmada gider başka bölümlerde gezersin...bizim kaynaşmamız senin zoruna gitti.o lafların da benim zoruma gitti grubumdan tek adama laf edemezsin grubumun organizasyonlarınada tek laf edemezsin senin muhattabın bu grupda benim.[/I][/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]Başkentli Yigidolar Reisi[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]sözlerimin arkasındayım........... benim sözlerimi birleşme kaynaşma terimlerini ortaya atarak saptırma.okaa. bu bölümüm adı başkentli yiğidolrsa senin yada her kimse yazılan mesajları silme yada sildirme hakkı varmıdır. bumudur kaynaşma?[/I][/B] |
[B]Helal olsun başkentli yiğidolara siz beşinci halı saha maçınızı düzenleyin biz ise daha ilkini yapamadık hemde İstanbul gibi bie yerde...[/B]
|
buda bizim farkımız olsun daha kimsenin 1. halısaha macını yaptığını sanmıyorum
|
[QUOTE=kaya0758;375738][B][I]benim yazılarım birisinin zoruna gitmişki silinmiş.
sözlerimin arkasındayım. gidin halı saha organizasyonu için msn lerini telefonlarınızı filan kullanın.yada özel mesaj filan atın.burası ana sayfa 10 konu alıyo sizde bu gereksiz konuyu anasayfada tutuyorsunuz.gerekli konular sayenizde gidiyo.[/I][/B][/QUOTE] gardasım bızım kaynaşıp sivasa destek olmamız senı nıe bu kadar gerıo senın bu laflarınlada senın sivaslı bir yiğido olduğunu sanmıyorum senin bu sitede de hiç bir yerdede yerin yok bole insanlar ne yazıkkı aramızda dolanıyor ... saygılarımla |
sende bi halı saha maçı yapta sende forumu işgal etsen keşke ama senin gibi adamlarla kimse maç yapmaz bunuda kalın kafana yerleştir
|
sözlerimin arkasındayım. gidin halı saha organizasyonu için msn lerini telefonlarınızı filan kullanın.yada özel mesaj filan atın.burası ana sayfa 10 konu alıyo sizde bu gereksiz konuyu anasayfada tutuyorsunuz.gerekli konular sayenizde gidiyo.[/I][/B][/QUOTE] YAZMAYIN BU ARTİSE,NE AYAKSA ANLAMADIM,KOÇUM BAS GİT NERDE OTLANACAKSAN ORDA OTLAN BURDAN SANA YEM ÇIKMAZ,ÇIKACAK TEK ŞEYSE SENİN GİBİLERE SOPADIR,AKILLI OL VE YAZMA BU SİTEYE,HADİ BAKİM AKILLI OLMAN TEMENNİSİYLE,HA OLMAM DİYOSAN SENİ BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR OLARAK DOKTORA GÖTÜRÜRÜZ TAMAMMI CANIM BENİMMM. |
siz yazdıkca kendini bişey sanıyo yazmayın gitsin
|
gardaş böyle şeylerle ana sayfayı meşgul etmeyin bizene sizin halısaha maçınızdan
|
o kadar komik geliyor ki cvp yazmak bile istemiyorum...yarın öbür gün herhangi bir organizasyon yaparsanız görüşürüz...
|
Helal olsun size. Bu basarinizdan dolayi sizi kutluyorum. Insallah daha cok maclar görürüz.
Paylasim icin sagol. |
--->: -->: 5.HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=XXCakir58;375992]Helal olsun size. Bu basarinizdan dolayi sizi kutluyorum. Insallah daha cok maclar görürüz.
Paylasim icin sagol.[/QUOTE] desteğin için saol teşekkür ederiz |
Mücadeleden vaz geçmek yok BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak örnek davranışlar içindeyiz amaçımız başkentte kaynaşmak olaçaktır onun için ön sayfada ne kadar fazla görünür vede izlenirsek başkentteki arkadaşlara ulaşmaktır tanışmaktır. Sivasspor başkente en az 4 defa deplasmana geleçek olması vede çevre illerdeki bize göre deplasman olan maçlara organize olmaktı amaçımız türübünlerde çoşkulu bir taraftar gurubu oluşmasında katkılarımızın olması için mücadele ediyoruz vede edeceğiz
|
[B]Gerçekten başkentte bulunan tüm yiğidolarımıza teşekkür ederiz.
Geleneksel hale getirdiler bu organizasyonlar tebrik ederim.[/B] |
-->: --->: 5.HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=furkancfc;375960]gardaş böyle şeylerle ana sayfayı meşgul etmeyin bizene sizin halısaha maçınızdan[/QUOTE]Gençler güzel şeylerle uğraşırken sizlerin karşı çıkmasına anlam veremedim sivassporu sevenlerin bir araya gelmesi için bundan daha güzel ne olabilir yürekten kutluyorum bu delikanlıları
|
--->: -->: --->: 5.HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=emekli_yiğido;376139]Gençler güzel şeylerle uğraşırken sizlerin karşı çıkmasına anlam veremedim sivassporu sevenlerin bir araya gelmesi için bundan daha güzel ne olabilir yürekten kutluyorum bu delikanlıları[/QUOTE]
bırak abi olur olmadıga laf anlatmayı boş verr meyve veren agaç taşlanır kıskançlık böyle birşey bir daha ki maçda kesin yanımızda olacaksın... |
[QUOTE=politepol;61812]arkadaşlar, aranıza bir büyük istiyorsanız ben de burdayım. başbakanlık koruma da emniyet amiriyim. yerim kolay gelen bir çayımı için, yemeğimi yiyin, bu arada başbakanlığa yakın olmanın avantajlarını biliyorsanız mutlaka gelin...
lütfi çiçek tel 4137607[/QUOTE] böyle bir abimiz var msjı eski ama unutulmadıgını göstermek için bir ziyarete ne dersiniz... |
DAVET GÜZEL AMA İÇERİK DE BİRAZ DOKUNACAK KELİMELER VAR,HOŞ DİĞİL.
|
politepol´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar, aranıza bir büyük istiyorsanız ben de burdayım. başbakanlık koruma da emniyet amiriyim. yerim kolay gelen bir çayımı için, yemeğimi yiyin, [COLOR="Red"]bu arada başbakanlığa yakın olmanın avantajlarını biliyorsanız mutlaka gelin...[/COLOR] lütfi çiçek tel 4137607 Orda ne demek istiyor acaba anlamadım ? |
davetin içerisinde iğneliyici laflar var bence davet güzel olabilir ama
|
[QUOTE=bayram;376310]politepol´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar, aranıza bir büyük istiyorsanız ben de burdayım. başbakanlık koruma da emniyet amiriyim. yerim kolay gelen bir çayımı için, yemeğimi yiyin, [COLOR="Red"]bu arada başbakanlığa yakın olmanın avantajlarını biliyorsanız mutlaka gelin...[/COLOR] lütfi çiçek tel 4137607 Orda ne demek istiyor acaba anlamadım |
pardon yanlışlıkla oldu arkadaşlar özür dilerim
|
başkentli yiğidolar sonuna kadar sizi destekliyoruz
|
destekleriniz için teşekkürler
|
-->: --->: -->: --->: 5.HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=SEMİH-58;376145]bırak abi olur olmadıga laf anlatmayı boş verr meyve veren agaç taşlanır kıskançlık böyle birşey
bir daha ki maçda kesin yanımızda olacaksın...[/QUOTE]Olur emrin başım üzerine enkısa zamanda gelmeye çalışacam |
bence hiçbir acayiplik yok gayet güzel bir davet başbakanlıga yakın olmanın avantajını kullansak kötü mü olur yani...
|
başkentli yiğdo kardeşlerim
bu güzel organizasyonlarınızdan dolayı sizleri kutluyorum daha önceden de belirtmiştim,ben de ankarada oturuyorum ama işim dolayısıyla istanbuldayım.ailem hala ankara-dikmende.inşallah ağustos sonlarında geliyorum :) kimse sizin canınızı sıkmasın,benim gördüğüm kadarıyla sivasspora en çok destek olan gruplardansınız... ağustos sonundaki organizasyonda görüşmek üzere... |
Bu hafta sınava girecek tüm yiğidolara allah zihin açıklığı versin, başkentli yiğidolar haftaya pazartesi veya salı akşamı maça ne dersiniz sınav stresinden kurtulmuş oluruz
|
eTİMUSGUT BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ FUTBOL TURNUVASINA KATILIYORUZ SEÇMELER OLACAK TÜM BAŞKENTLİ YİĞİDOLARI BU HAFTA BEKLİYORUM
|
ne seçmesi deniz abi ne zaman olacak ben volkan uğur varya onun adresi benle beraber maça gelen onun
|
Halı saha maçı 21-06-2008 cumartesi akşamı saat 20.00-21.00 arası tüm arkadaşları bekliyorum aramıza yeni katılanlar olacak erken gelip tanışalım arkadaşlar
|
akşam ordayım inşallah. başkentteki en son yiğidoya da ulaşıncaya kadar gayretimiz devam edecek.
|
slm millet ben serhan başkentten
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:31. |