![]() |
GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sivasgolsevinci.jpg[/IMG]
İntertoto Kupası’nda mücadele edecek olan Sivasspor’a spor kamuoyu tarafından ‘As takımla oynayın!’ isteği geldi.. Türkiye’yi Avrupa arenasında temsil edecek takımlardan birtanesi olan Sivasspor’a spor kamuoyundan destek ve eleştiri geldi. Spor kamuoyu Sivasspor’un İntertoto’dan UEFA’ya yükselebileceğini belirtirken, “Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun, İntertoto’da gençleri oynatacağını açıkladı. İntertoto Kupası maçları küçümsenmemeli. Bülent Uygun takımına güveniyor ve inanıyor. Bunda haklı ama, yinede bu maçlara daha ciddi yaklaşarak As takımıyla maçlara çıkmalı. Sivasspor’un UEFA’ya yükselmesini ve ülke puanına katkıda bulunmasını istiyoruz. Bu nedenle gençlerle maçlara çıkmak biraz riskli. Sivasspor Yönetimi ve Teknik heyetinin kararlarını bir daha gözden geçirmesi ve maçlara Süper Lig’de harikalar yaratan As takımı ile çıkmasını bekliyoruz. Çünkü Sivasspor UEFA’da başarılı olabilecek bir takım” denildi. [B][I]Sivas`ın Sesi[/I][/B] |
--->: GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN
evet haklılar da bence türkiye kupasında da o gençlerle ilerleyecektik alanyaya elendik.O çok güvendiğiniz gençlerle kusura bakmayın bırak tur atlamayı ip bile atlanmaz.aklınızı başınıza alın bu fırsat malesef kırk sene sonra bize geldi.şimdi macera aramanın anlamı yok
|
-->: GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN
GERÇEKTENDE ASLARLA OYNAMAYIZ.TÜRKİYE KUPASI GİBİ İŞİ CİDDİYE ALMIYORUZ UEFA GİTMEMİZ İÇİN ASLARLA OYNAMALIYIZ.BENİM GÖRÜŞÜM BU;)
|
Avrupa'da ki ilk senemizde acı bir tecrübe yaşamak istemiyoruz. 41 yıl sonra gelen bu fırsat tarihin sayfalarında kötü bir anı olarak yazılmasın. Tamam bizde gençlerin kazanılmasını istiyoruz ama zaten Avrupa tecrübesi olmayan bir takımız. Süper Lig tecrübesi dahi olmayan gençlerle maceraya atılmak ne derece doğru olur, bir kez daha düşünmek lazım değil mi değerli hocam.
Bülent hocam seni seviyor ve sana güveniyoruz. Ama Süper ligde yaşadığımız tecrübesizliğin acısını daha yüreğimizde taşıyorken bunu da ah-vah ederek yaşamayalım. Süper Ligde tecrübeli olsaydık 3'lü averaj olayını ta başından tedbir alırdık. Neyse her acı bir tecrübedir. Tekrar söylüyorum, Bülent hoca seni seviyoruz ve inanıyoruz. . |
Spor kamuoyu denen ucubeler türlü katakullilerle, üçlü averaj alavere-dalaveresiyle Sivassporumuz dördüncülüğe yerleştirilirken niye sesini çıkarmadı da şimdi ötmeye başlıyor.
Geçelim efendim bu ayakları, spor kamuoyu falan filan bunlar yalan şeyler, daha bir ay evvel CNN'de futbol manyağı, geri zekalılar kendi aralarında konuşurlarken ''Ya bu Sivas UEFA'ya gitmesin, başarısız olur, onun yerine BJK gitsin'' derken ve BJK'nin üzerinden yüz yıl geçse unutulmayacak 8-0 destanını(!) unutup, Sivassporumuz aleyhinde içlerindeki pisliği kusarken bizi hiç düşünmüyorlardı. Eminim yine düşünmüyorlar, bu haberi yapan heralde Bülent Hoca'ya motivasyon olsun diye yapmış... Benim şahsi görüşüm, gençlerden kurulu kadroyla çıkalım, nereye kadar gidersek gidelim, hiç önemli değil. Asıl önemli olan bizim as futbolcuların dinlenip gelmeleri, çünkü onlara ligde çoooook çok ihtiyacımız olacak. Zira üç büyültülmüşle kesilecek hesabımız var! |
KİM NE DERSE DESİN BÜLENT UYGUN 16 YASINDAKI TOPCUYUDA OYNATSA 40 YASINDAKINI DE OYNATSA BI BILDIGI VARDIR GÜVENIM SONSUZ EN İYİSİNİ BİLİR
|
Bülent hocamıza güvenin siz yardım kampanyasına katılmaya devam edin sadece göreceksiniz ilerleyen zamanlarda göreceksiniz
|
[QUOTE=izmirliyigido;375917]Avrupa'da ki ilk senemizde acı bir tecrübe yaşamak istemiyoruz. 41 yıl sonra gelen bu fırsat tarihin sayfalarında kötü bir anı olarak yazılmasın. Tamam bizde gençlerin kazanılmasını istiyoruz ama zaten Avrupa tecrübesi olmayan bir takımız. Süper Lig tecrübesi dahi olmayan gençlerle maceraya atılmak ne derece doğru olur, bir kez daha düşünmek lazım değil mi değerli hocam.
Bülent hocam seni seviyor ve sana güveniyoruz. Ama Süper ligde yaşadığımız tecrübesizliğin acısını daha yüreğimizde taşıyorken bunu da ah-vah ederek yaşamayalım. Süper Ligde tecrübeli olsaydık 3'lü averaj olayını ta başından tedbir alırdık. Neyse her acı bir tecrübedir. Tekrar söylüyorum, Bülent hoca seni seviyoruz ve inanıyoruz.[/quote] Güzel konuşmuşsun fakat bir gerçeği unutmaki biz o üç büyütülmüşlerle uğraşamayız kendimize zarar veririz onun için işimize bakalım hesap konusunu da unut bence bizim gücümüz dediğim gibi onlarla uğraşmaya malesef yetmiyor.İstedikleri gibi aT oynatıyorlar bu ligde |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;375940]Güzel konuşmuşsun fakat bir gerçeği unutmaki biz o üç büyütülmüşlerle uğraşamayız kendimize zarar veririz onun için işimize bakalım hesap konusunu da unut bence bizim gücümüz dediğim gibi onlarla uğraşmaya malesef yetmiyor.İstedikleri gibi aT oynatıyorlar bu ligde[/QUOTE]
Canım kardeşim çok haklısın biz kendi işimize bakalım. Ama bu arada birşey hatırlatayım, hesap konusuna ben değinmemiştim. Onu BOUN kardeşimiz yazmış, ufak bir karışıklık olmuş, ama olsun.... . |
-->: --->: GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN
[QUOTE=izmirliyigido;375917]Avrupa'da ki ilk senemizde acı bir tecrübe yaşamak istemiyoruz. 41 yıl sonra gelen bu fırsat tarihin sayfalarında kötü bir anı olarak yazılmasın. Tamam bizde gençlerin kazanılmasını istiyoruz ama zaten Avrupa tecrübesi olmayan bir takımız. Süper Lig tecrübesi dahi olmayan gençlerle maceraya atılmak ne derece doğru olur, bir kez daha düşünmek lazım değil mi değerli hocam.
Bülent hocam seni seviyor ve sana güveniyoruz. Ama Süper ligde yaşadığımız tecrübesizliğin acısını daha yüreğimizde taşıyorken bunu da ah-vah ederek yaşamayalım. Süper Ligde tecrübeli olsaydık 3'lü averaj olayını ta başından tedbir alırdık. Neyse her acı bir tecrübedir. Tekrar söylüyorum, Bülent hoca seni seviyoruz ve inanıyoruz. .[/QUOTE] KATILIYORUM 40 SENEDE 1 GELMİŞ İYİ DEĞERLENDİRELİM |
[B]maça As takımla çıkılır kesinlikle hocam işini bilir..[/B]
|
Hocamiza güvenimiz sonsuztur ancak bizim bu seneki hedefimiz uefa kupasina katilmakti ve basardikta. Uefa da cok ileriye gidecek bi takimiz. Bu nedenle bende kesinlikle as takimla maclara cikilmasini istiyorum...
|
Ya öyle yedeklerle çıkılırmı böyle önemli maçlara.Birdaha kimbilir ne zaman katılabiliriz böyle kupalara.Hazır katılmışken ciddiye alınmalı.Ben ciddiye alınırsa çeyrek final oynayacağımızı düşünüyorum.
|
ya bu sene ne güzel zaferler, tarihler yazmisik. Ilk defa Avrupa kupalarina katiliyoruz. Burda Ligde oynayan, oyuncularlada Intertotoda cikmamiz lazim diyorum. Onlar hazirlar ve inaniyorumki insallah Intertotoyu gecip Uefaya Vizemizi alacagiz.
Paylasim icin sagol. |
Bülent hoca ya güvenimiz tam sivasspor için en iyisini yapar
|
GENÇLER DERKEN
Sanki taraftar biraz yanlış anlamış gibi.Bence Bülent hoca gençler derken.A takım içerisindeki,Uğur Yıldırım,Aytaç,sezer,Yasir buna benzer oyuncularla başlayıp hem İnter Totoda başarılı olmak hemde bu oyuncuları sezona erken başlatıp A takıma tam hazır hale getirmek istediğinden olsa gerekir.Bu fikrinide çok olumlu buluyorum.Bunlarlada tur atlayacağına inanlardanım. |
[B]Bence kimsenin Bişey sölemesi gerekmez....(!)
Bülent uygun'u hocamız olarak görüyorsak,kimse bişey demesin. Her hocanın kendi bileceği bir iştir. [/B] |
Bülent Hocamizin bi bildigi var ki gencleri oynatiyor. Hem Inter Toto'nun ücüncü tur'da oyniyacagimiz maclarda AS futbolculari oynatacagini söylemisti. Hayirlisi olsun
|
bnce genclerle cıkmak en ıyısı avrupaya gıdecez dıyede gelecek sezonu tehlıkeye atamayız bu sene lıg cok zor olacak cok ıyı takımlar var sezonu cok erken acacaz takıma zararı olabılır bnce genclerle cıkmalıyız elenırsekte canları sag olsun
|
Bu Firsat Her zaman gelmeyebilir, onun icin iyi degerlendirmek lagzimdir..
bencede as futbolcularla oynayip..galip oldugumuz durumda..veya kesinlesmis bir tur da ozaman genclere yer verilmeli.. |
[QUOTE=akkuzu;376065]GENÇLER DERKEN
Sanki taraftar biraz yanlış anlamış gibi.Bence Bülent hoca gençler derken.A takım içerisindeki,Uğur Yıldırım,Aytaç,sezer,Yasir buna benzer oyuncularla başlayıp hem İnter Totoda başarılı olmak hemde bu oyuncuları sezona erken başlatıp A takıma tam hazır hale getirmek istediğinden olsa gerekir.Bu fikrinide çok olumlu buluyorum.Bunlarlada tur atlayacağına inanlardanım.[/QUOTE] [B][I]evet eğer gençlerden kasıt bu ise eyvallah hatta yanlarına ivan cvethkov, mahnmut hanefi, onur tuncer, ömer kaplan, balili, emre efe,volkn ünlü gibi bu yıl sürekli oynmayan oyuncularda eklenebilir. yeterki ciddiye alınsın 2 tur geçince uefadasın çok kolay[/I][/B] |
Bakın aslar ligde 4. oLdu ama Şampiyonlar ligine giden takımda aynı puan aldı UEFAya qiden(ama hak etmeyen) takımda aynı Puan aldı. Ama ßizim PafLarımız kendi liginde Şampiyon oldu. Bize ne Ülke Puanından.. Bende oLsam ßüLent Hocanın yaptığını yapardım. ßeşiktaş gidip 8 10 tane yerken üLke Puanımız artıyo SİVASSPOR daha UEFA'ya gitmeden Ülke Puanının derdine düşmüşler. Şu gerçeği KAFANIZA İYİ SOKUN:Türkcell Süper Lig İstanbul'dan ibaret diğer takımlar figüran..
|
ya kesinlikle aslar oynamali yoksa 4. olmanin ne anlami var
|
[QUOTE=BOUN;375919]Spor kamuoyu denen ucubeler türlü katakullilerle, üçlü averaj alavere-dalaveresiyle Sivassporumuz dördüncülüğe yerleştirilirken niye sesini çıkarmadı da şimdi ötmeye başlıyor.
Geçelim efendim bu ayakları, spor kamuoyu falan filan bunlar yalan şeyler, daha bir ay evvel CNN'de futbol manyağı, geri zekalılar kendi aralarında konuşurlarken ''Ya bu Sivas UEFA'ya gitmesin, başarısız olur, onun yerine BJK gitsin'' derken ve BJK'nin üzerinden yüz yıl geçse unutulmayacak 8-0 destanını(!) unutup, Sivassporumuz aleyhinde içlerindeki pisliği kusarken bizi hiç düşünmüyorlardı. Eminim yine düşünmüyorlar, bu haberi yapan heralde Bülent Hoca'ya motivasyon olsun diye yapmış... Benim şahsi görüşüm, gençlerden kurulu kadroyla çıkalım, nereye kadar gidersek gidelim, hiç önemli değil. Asıl önemli olan bizim as futbolcuların dinlenip gelmeleri, çünkü onlara ligde çoooook çok ihtiyacımız olacak. Zira üç büyültülmüşle kesilecek hesabımız var![/QUOTE] [B]Arkadaş çok doğru söylüyorsun. Ben burada İntertotoya katıldığımızda bazı kaygılarımın olduğundan bahsetmiştim. Tamam Avrupaya sesimizi duyuracağız. Tamam Sivassporumuz geçen yıl büyük başarılara imza atmıştır. Ama size basit geliyor çıkıp oynamak galiba. Arkadaşlar erken form tutmak ne demektir aranızda bana açıklamasını getirebilen varmıdır. Ben size kısaca anlatayım. Sezonu 2 ay önce açmak demek. 2 ay önce tatillerini yapmadan gelen topçu arkadaşlarımızı moral ve istirahatlerini yapmadan uzun bir maratona sokmak demek. Burası İngiltere değil Türkiye. Bizim takımımızın maddi olanakları belli. Alternatifimiz az geçen sene görmediniz galiba neler çektiğimizi. Bir Balili ve Sedat ın yokluğunu ne kadar çektik. Arkadaşlar biz gençlerle tamam Alanaya ya elendik ama dikkatinizden kaçtı galiba ligi (bana göre) üçüncü bitirdik. Yapmayın hocamızın bildiği mutlaka vardır. Ama düşüncelerinde haklıdır veya haksızdır o bizim şansımıza kalmış. Yaşı genç olan arkadaşlarımız intertotonun acısını bilmezler. Katılıp başarılı olan bazı takımlarımız o yıl liglerinde ya küme düştüler yada zor kurtardılar. Varsın gençlerimiz oynasın varsın hocamızın takdiri ile gitsin İntertoto... Zaten ilk turdaki rakibimiz fazla kuvvetli değil. Ama son rakibimiz çok kuvvetli. Hadi onu geçtik Uefa da son torbadayız arkadaşlar. Biz o zamana kadar hazırlık maçları dahil en az 5 maç oynuycaaz. millet dinlenirken bizler o sıcağın en sıkı olduğu zamanlarda idman ve maç trafiğine giriceez. Hani o medyanın zorlamasınıda anlamıyorum. Trabzonun Rum takımına elenirken aklı neredeydi. Beşiktaşın sekiz yediği zaman yada GS ın Kopenhaglara Tromsölere yenilirken ülke puanlarını Yunanistana kaptırırken ne düşündüler. Ben iddaa ediyorum Son hafta bizi yediler yiyende Futbol Federasyonudur. yoksa o Fenerin ölüsü Trabzondan Puanla gelirdi. O zaman biz bu medya içinmi gidiyoruz İnter-totya yoksa güzide şehrimizin güzide topçuları içinmi gidiyoruz. Bazı şeyleri söylerken heyecana kapılmadan düşünerek konuşalım. Ben başarısız olmak istemiyorum sakın kimse yanlış anlamasın. Ama erken form tutup Bank Asyanın yolunu tutmayalım arkadaşlar bu sene lig daha sıkı geçicek. Bırakın hocamız bazı dengeleri kurup ona göre mücadele etsin vede sonucuna iyi yada kötü katlanan TFF ve onun uyanık şakşakcıları çeksin. Biz her halukarda hiç bir zarar görmüyceeez hiiiççç merak etmeyin. Saygılarımla...[/B] |
[B]Bülent hocam uefaya direkt katılsaydık as takımı oynatırdı onun için önemli olan lig bundan dolayı asların erken forma giripte ligden kopmamak istiyor haklıda yani...[/B]
|
Bu sivas kamuoyu soyle dedi boyle dedi seklindeki gazete haberlerini anlamiyorum. Kim demis? ne zaman demis? nasil alinmis bu gorusler belli degil. Bence yerel gazetelerin spor servisinden arkadaslar kendi aralarinda donen muhabbeti sivas kamuoyu soyle dedi boyle dusunuyor diye haber yapiyor. Intertoto ya as takimla cikarsak aslar erken form tutar sonra da ersun yanal' in calistirdigi takimlar gibi sezounun yarisinda yurumeye derman kalmaz. Bunu futboldan az bucuk anlayan birisi bile bilir.
|
bülent hocaın bildiği bi şey vardırrr ama benim de düşüncem aslarlar çıkmak..
|
ilk defa böyle bişey yakalışken bence aslarla çıkmalıyız sahaya genç oyuncuları CUMHURİYET KUPASINDA OYNATIN HOCAM BENCE
|
[B]ben bülent hocamiza güveniyorum
ve intertotoya gidecek takimimiz karisik olacagini tahmin ediyorum as ve genc futbolcularimizdan olusur büyük ihtimal herkes elinden geleni yapacaktir insallah basarili olurlar[/B] |
Hocanın işine karışmayalım, türkeye deki intertoto ya katilan takımların akıbetini bir araştırın o sezon ligdeki konumlarına bakın hep dibe vuruyorlar.
|
aslar cıksın bence daha aslar Bİ AVRUPADA OYNAMAMIS KİGENCLER OYNASIN BENCE ASLARRR CIKSINN
|
ya arkadaşlar çok küçümsüyoruz intertotoyu...
özeleştiri yapmak gerekirse, sivasspor hersene avrupada oynayab bir takım değil malesef...ileriki seneler için çok büyük bir tecrübe olacak... ayrıca bundan 4 yada 5 sene önce juventus intertotoya gitmişti ve tam kadro oynamışlardı... sivasta sahaya tam kadro çıkmalı... |
avrupa umudumuz başlamadan bitmez inşallah ben sivasımıza güveniyorum güzel yerlere gelecektir bundan eminim
|
intertoto da olsa netice de avrupa arenası,ciddiye almalıyız
sonuçta uefa olduğu için aslarla cıkıp aslanlar gibi mücadele etmeliyiz ilk avrupa maceramızda takımımıza şimdiden başarılar.... |
tabi aslar oynasın ya ---- biz intertotoyu gecer uefa da 4 tur atlarız derim
|
EVET GERÇEKTEN AS FUTBOLCULARIN OYNAMASINDA FAYDA VAR ORADAKİ RAKİPLERİMİZDE UEFA HEDEFİNİ KOVALAYACAK ZOR MAÇLAR ÇIKACAKTIR O NEDENLE BU TANSİYONU KALDIRABİLECEK OLAN FUTBOLCULARIMIZIN OYNAMASINDA FAYDA VAR
|
aslarla oynamalıyız 40 yılda 1 gelmişiz.Eğer yedek takım(gençlerle)oynarsak ayağımıza gelen fırsatı tepmiş oluruz.
|
ewet soğru bir karar ama ilk maçta olsa gençleri bir kere denemek lazım.
|
[B]Sivassporumuzun inter totoda başarılı olacağına bütün Kabimle inanıyorum ayrıca futbol kamuoyu ne derse desin bülent hoca istediği gibi takım kurar hocamızda biliyor ülke puanının önemini oda Türkiyeye puan getirmek ister kimse kafasına göre baskı kurmaya kalkmasın Sivassporumuz gereğini yaparak avrupada ülkemizi en güzel şekilde temsil edecektir[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:40. |