![]() |
M. YILDIZ`DAN DEMEÇLER
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/tvmehmet.bmp[/IMG]
[FONT=Verdana]Mehmet Yıldız önceki akşam İstanbul’da katıldığı bir televizyon programında bir çok konudaki düşüncelerini açıklandı. [/FONT] [FONT=Verdana]Sivasspor olarak hedeflerinin İntetoto’da başarılı olup UEFA’ya gitmek olduğunu belirten yıldız futbolcu “Tabi direkt olarak UEFA’ya gidemememiz bizi üzdü, ancak İntertoto’da başarılı olup UEFA kupasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyıoruz. Önümüzdeki hafta Sivas’ta toplanıp çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. Milli takımla ilgili sorulan sorulara ise “İnşallah Milli takımımız başarılı olur,önemli olan şampiyonaya iyi başlamak, eğer iyi başlarsak finale kadar gideriz. Milli takımda çok iyi bir arkadaşlık uyumu var, bu da bize başarıyı getirecektir” şeklinde konuştu. Öte yandan İstanbul’da olan Mehmet Yıldız’ın yarın Sivas’a geleceği öğrenildi.[/FONT] [FONT=Verdana][B][I]Hürdoğan[/I][/B][/FONT] |
-->: M. YILDIZ`DAN DEMEÇLER
MEHMEDİMİN İSTANBULDA NE İŞİ VAR ORDA FAZLA DURMA AKLINI KARIŞTIRIRLAR GEL SİVASINA SEN.MİLLİ TAKIMIDA TAKMA SEN MEMMET KİMİ ALIP KİMİ ALMADIKLARINA ÇOK YANICAKLAR...!
|
--->: M. YILDIZ`DAN DEMEÇLER
Allah razı olsun mehmet abiden adam elinden geleni yaptı gol krallığını kıl payı kaçırdı dünya tanıdı adamı sevgili imparatorumuz tanımadı
|
ya ne imparatoru arkadaşlar ne yaptıda imparator oldu Allah aşkına İbrahim tatlıseste imparator olarak anılıyor ama neyin imparatorları anlamadımki ben. benim bildiğim imparatorlar ülkesi için çalışanlardır bunlar ülkesi içinmi çalışıyor birisi kodamanların söylediğini yapıyor birisi belli kesimler için çalışıyor (anladınız siz onu ) nasıl imparatorluk bu sizce ?
|
[B]İste İnparotorluk Budur.! Mehmet Yıldız Adam Gibi Adam[/B]
|
[B]vay Mehmet Yıldız istanbula gelmiş haberimiz yok...[/B]
|
[B]mehmet yıldız bizim çok önemli bir futbolcumuz tv proğramında çok iyi demecler verdi kendisini kutlarım [/B]
|
İstanbul a ne için gelmiş acep.İstanbul klüpleriyle görüşüyor olmasın.Korkmaya başladım.
|
Mehmet Yildiz iyi futbolcu, fizik gücü olan, performansi güzel olan ve hizli olan oyuncu. Insallah daha ileriki sezonlarda, herzaman bize faydali olur.
Paylasim icin sagol. |
adam izinli yau istanbulda o´na gezme yasagi mi var:D
|
[QUOTE=bayram;375931]ya ne imparatoru arkadaşlar ne yaptıda imparator oldu Allah aşkına İbrahim tatlıseste imparator olarak anılıyor ama neyin imparatorları anlamadımki ben. benim bildiğim imparatorlar ülkesi için çalışanlardır bunlar ülkesi içinmi çalışıyor birisi kodamanların söylediğini yapıyor birisi belli kesimler için çalışıyor (anladınız siz onu ) nasıl imparatorluk bu sizce ?[/QUOTE]
[B][I]aynen katılıyorum..............[/I][/B] |
ne gerekiyosa söylemiş koçum benim
|
[B]Gerçekten tam bir konuşmasını bilen bir oyuncu.
Sahada ne yapacağını bildiği gibi,Tv Programlarındada biliyor. Her yönüyle örnek alınacak Büyük kaptan.[/B] |
--->: -->: M. YILDIZ`DAN DEMEÇLER
[QUOTE=lise!mustafa;375916]MEHMEDİMİN İSTANBULDA NE İŞİ VAR ORDA FAZLA DURMA AKLINI KARIŞTIRIRLAR GEL SİVASINA SEN.MİLLİ TAKIMIDA TAKMA SEN MEMMET KİMİ ALIP KİMİ ALMADIKLARINA ÇOK YANICAKLAR...![/QUOTE]
söylediklerinde çok haklısın mustafa |
RESMİDE TV DEN ÇEKMİŞLER HERALDE::D:D:D:D:D
|
Orda senden olmaliydin Kaptan yaninda Abdullah derelide olmaliydi.ama Fatih hoca orda oldugu sürece biraz zor sanirim.
|
evet bende bu programi az birsey izledim bence mehmet tipkiyildiray gibi fatih terime biraz daha sert cikabilirdi
|
Bizans İmparatoru Fatih Terim. Allahın takozu Semih milli takımda. bizim mehmet yok. işte adaletsizlik diye buna denir.
|
[QUOTE=akifeker;376131]RESMİDE TV DEN ÇEKMİŞLER HERALDE::D:D:D:D:D[/QUOTE]
Telefonun çözünürlüğüde 2 Megapiksel galiba:):):):):):) |
[B]Haberimiz olsa idi bizde izlerdik adam gibi adamsın Mehmet Yıldız....[/B]
|
Mehmet Yıldız gibi yüreğiyle oynayan kaç futbolcu nar?
|
Milli olması için daha ne yapması lazımdı?
|
[B]tam bir profesyonel gibi demec vermis
terimin almadigi milli takima bile basarilar diliyor herkes kadar oda biliyor o formayi cok hak ettigini [/B] |
ARKADAŞLAR TİCARETTE BİR KURALDIRR SAĞLAM BİR MÜŞTERİN VARSA KİMSEYE ANLATMA ONUN DÜRÜSTLÜĞÜ İNSANLIĞI SENDE KALSIN.
BİZDE MEHMET YILDIZI FAZLAA ÖĞMEYELİMM ŞÖYLE GOLCU BÖYLE ASİST KRALI GÜÇLÜ FİZİKLİ DEMEYELİMM. KİMSEDE ALMASINN BİZDE KALSIN MEHMET YILDIZA SİVASSPORUNN BU YIL ÇOK İHTİYACI VARR. İNANIRSANIZ NETE GİRMEK İSTEMİYORUMM MEHMET YILDIZLA İLGİLİ TRANSFER HABERİ DUYMAYIM DİYEE YAZIYORLARR ÇİZİYORLARR BENİM KAFA 1 MİLYON OLUYORR LÜTFEN BU SİTEDENDE MEHMET YILDIZA ŞU TAKIM TALİP DİYEE BANA KÖTÜ ŞAKALAR YAPMAYINN BENDE KALP VARRR SEBEBİMM SİZ OLURSUNUZZZ |
Fatih Terim Akli dengesini kaybetmiş.Allah ne etmesin onu hemi mehmet abi kadar değerli futbolcusumu varmış.OFfffffffffff çıldıracam ya lanet olası isviçreye bile yeniliyoruz....
|
MEHMET ŞU AN DA KAMPTA FATİH TERİM ÜZÜLSÜN ARTIK ELENİNCE
|
mehmeti satanı bizde satarız mehmet satlırmı ya düşünmek bile istmiyorumadam topcu degil sanki tank
|
MEHMET YILDIZ BİZİ BIRAKMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:55. |