![]() |
[B][COLOR="Red"]Euro 2008 haberlerini, maç sonuçlarını, takım kadrolarını buradan yayımlayabiliriz...[/COLOR]
İtalyan hakem Roberto Rossetti EURO 2008'in açılışında düdük çalacak. İsviçre ve Çek Cumhuriyeti takımlarının Cumartesi günü Basel'de 19.00'da oynayacakları maçta Roberto Rosetti'nin yardımcılıklarını Alessandro Griselli ve Paolo Calcagno yapacak... Milli Takımızın EURO 2008'deki ilk maçı olan Portekiz mücadelesinin hakemi belli oldu. Cumartesi günü oynanacak maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Herbert Fandel yönetecek. İsviçre ile oynayacağımız grubun ikinci maçında ise Slovak hakem Lubos Michel düdük çalacak... Milli Takım dev kadro ile desteklenecek. Euro 2008'in ilk gününde 7 Haziran'da Portekiz - Türkiye maçına çıkarma yapacak olan Federasyon yarın yola çıkıyor. Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Yöneticiler, Tahkim Kurulu üyeleri, Hukuk Kurulu üyeleri ve Süper lig ile 1.lig başkanlarının büyük çoğunlu Federasyonun davetlisi olarak Cenevre'ye giderek milli takıma destek olacaklar. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 7 Haziran'daki Mali Kongre nedeniyle, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın da yine 7 Haziran'daki Tüzük Kongresi nedeniyle davete katılamayacakları belirtildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise bazı milletvekilleriyle ATA uçağı ile İsviçre'ye gideceği öğrenildi. Başbakan'ın net olmamakla beraber programı maç günü gerçekleşecek. Maç günü sabah saatlerinde Cenevre'ye gidecek olan Başbakan ve beraberindekiler, akşam stada geçerek milli takımı tribünden destekleyecek.[/B] |
İşte EURO 2008'in Hakemleri
[B][U][COLOR="Red"]İşte EURO 2008'in Hakemleri[/COLOR][/U]
[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_kp_Kupa001.jpg[/IMG] 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde görev yapacak hakemler belli oldu. [COLOR="Red"][U]Hakemlerin isimleri ve ülkeleri şöyle:[/U][/COLOR] Konrad Plautz (Avusturya) Frank de Bleeckere (Belçika) Howard Webb (İngiltere) Herbert Fandel (Almanya) Kyros Vassaras (Yunanistan) Roberto Rosetti (İtalya) Pieter Vink (Hollanda) Tom Henning Ovrebo (Norveç) Lubos Michel (Slovakya) Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (İspanya) Peter Frojdfeldt (İsveç) Massimo Busacca (İsviçre) [/B] |
--->: İşte EURO 2008'in Hakemleri
arkadaslar hakemlerin ulkelerine soyle bir goz attimda norvecten slovaakya dan hakemler varda 2008 avrupa kupasinda. ama bizim hakemlerimizde turkiye liginde neler cevireceni hangi takimi kazandiracana bakiyor oyuzden slovakya gibi norvec gibi ulkelerden bile kotu duruma dusmusuz. yazik ya vallahi yazik.
|
BILGILER ICIN TESEKKÜRLER MUSTAFA ABI
|
okudugum gibi avrupadakilerde türk hakemlerinin ne oldugunu biliyorlar. bence türk futbolu icin utanc verici bir sey
|
EURO 2008 DE TÜRKİYEDEN HAKEM OLSAYDI BUNU SADECE FIRAT AYDINUSUN HAKETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
|
bence bizim türk hakemlerinin hiçbiri hak etmiyor böyle çifte standartla maç yönetmete devam ederlerse hiç hakedemezler zaten
|
BİZİM HAKEMLERİMİZ HAK ETMİYOR BENCEDE BU GİDİŞLEDE EURO 2008DE ZOR OLURLAR..
|
[QUOTE=tanju_58;350549]EURO 2008 DE TÜRKİYEDEN HAKEM OLSAYDI BUNU SADECE FIRAT AYDINUSUN HAKETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.[/QUOTE]
[B]evet kardeşim haklısın bizden hakeden sadece [COLOR="Red"]Fırat Aydınus [/COLOR]var..gerisi yalan[/B] |
-->: İşte EURO 2008'in Hakemleri
bulent hocamın dediği gibi ne zmn bizim hakemlerimiz avrupada final yonetirse o zmn turk futbolu gelişir buda imkansız gibi bakınsana daha grup eleme maçlarında yoklar
|
[B]AHMET ÇAKARDAN BERİ AVRUPADA ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYONDA GÖREV YAPAN BİR TÜRK HAKEMİ GÖRMEDİM BUDA TÜRK HAKEMLİĞİNİN ARKASINDA DURMADIĞIMIZI GÖSTERİYOR TAMA ÇOK KÖTÜ OLABİLİRLER FAKAT BİZ ONLARA DESTEK VERMEDİĞİMİZ SÜRECE ONLAR DAHADA GERİLEYECEKLER...[/B]
|
[B][COLOR="Blue"]ÜLKEMİZDE HAKEMLİK BİR MESLEK HALİNE GETİRİLMEDİĞİ SÜRECE BU SIKINTILARI YAŞARIZ.[/COLOR][/B]
|
tesekkrler.. paylasm ıcın saoll ama fifa kokartlı TÜRK hakemlre neden görev verilmıyor ilginc..:S
|
inş bizim maçlarda tarafsız olurlar
|
Scolari: Finale gideriz
EURO 2008'de Türkiye'nin 7 Haziran'da A Grubu'nda ilk maçında karşılaşacağı Portekiz'in Teknik Direktörü Felipe Scolari, "Finale kadar gidebileceğimize inanıyorum." dedi. 2.5.2008 EURO 2008’de Türkiye’nin 7 Haziran’da A Grubu’nda ilk maçında karşılaşacağı Portekiz’in Teknik Direktörü Felipe Scolari, “Finale kadar gidebileceğimize inanıyorum. Türkiye de dahil olmak üzere rakiplerimiz oldukça kuvvetli. Herkes bizden başarı bekliyor. Takımımızın en kilit oyuncusu kuşkusuz Cristiano Ronaldo. Gerçekten çok çabuk olgunlaştı ve en iyiler arasında olmayı sürdürecektir” dedi. Kaynak:Fanatik Gazetesi |
son 5 gün kaldı....................!!!!!!!!!!!
|
Son 5 gün!
28 Mayıs´a kadar 23 kişiye inmesi gereken EURO 2008 kadrosunda, Mehmet Topal, Emre Güngör, İbrahim Kaş ve Kazım için tehlike çanları çalıyor. 23.5.2008 Gökhan Gönül çıkarılacak Almanya'da 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımımız’da, finalere kısa bir zaman kala 27 kişilik kadrodan kimlerin çıkarılacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Teknik Direktör Fatih Terim’in, 20+3 kaleci ile katılacağımız turnuvada UEFA’ya kadrosunu 28 Mayıs’a kadar bildirmesi gerekiyor. Fenerbahçe’de forma giyen ve sakatlığı bir türlü düzelmeyen Gökhan Gönül, Avusturya-İsviçre’nin düzenleyeceği finallerde olmayacak tek garanti isim. Sadece 1’i kalacak Teknik heyetin 3 oyuncu ile yollarını ayırmasına en fazla 5 gün kala, futbolcularımız arasında da kamptaki ilk gündem maddesini bu oluşturuyor. Ay-Yıldızlılar’ın piyango çeker gibi, kimin kadroda olmayacağını tahmin etmeye çalıştıkları öğrenildi. Alınan bilgiye göre herhangi bir sakatlık dışında Fatih Terim’in, Mehmet Topal, Emre Güngör, İbrahim Kaş ve Kazım Kazım arasından seçim yapacağı dört oyuncudan sadece birinin finallerde takımda kalacağı öğrenildi. FANATİK ALMANYA'DA Orhan YILDIRIM Yaşar SAYGI Şölen gibi idman A Milli Futbol Takımımız, Almanya kampını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fatih Terim yönetiminde, Heidewald Stadı’nda çalışan millilerin idmanını yaklaşık 5 bin kişilik gurbetçi taraftar topluluğu izledi. Şölen havasındaki idmanda çift kalede Volkan, Sabri, Emre Aşık, Gökhan, Yıldıray, Uğur, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Colin Kazım ve Nihat’tan oluşan takım, diğer takımı 3-0 yendi. Bu arada sakatlığı süren Servet, salonda çalışmaya devam etti. Antrenman öncesinde milli takımı ziyarete gelen Gutersloh Belediye Başkanı Maria Ungar, Türk Milli Takımı’na başarılar dilerken, teknik direktör Fatih Terim’e de kenti tanıtan bir kitap hediye etti. Terim ise kentin özel defterine İtalyanca ‘teşekkür ederim’ yazdı. Kaynak:Fanatik Gazetesi |
Milli Takım'dan 3 Futbolcu Çıkarıldı !
[B][COLOR="Red"]Ve üç isim belli oldu !..[/COLOR]
[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_gr_Terim034.jpg[/IMG] Ve Terim açıkladı !.. Milli takımda 26 kişilik aday kadrodan çıkarılan son üç isim belli oldu. Almanya'da kamp yapılan otel'de bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim kadrodan [COLOR="Red"]İbrahim Kaş, Halil Altıntop[/COLOR] ve [COLOR="Red"]Yıldıray Baştürk[/COLOR]'ün çıkarıldığı açıkladı. Bu kararı verirken çok zorlandığını açıklayan Terim "Arkadaşların kararımı basından önce benden öğrenmesini istedim" dedi. Terim, Yıldıray'ın uzun süre bizle olamadığı için ve o mevkide Arda, Emre ve Tümer gibi oyuncuların olmasından dolayı çıkarıldığını açıkladı. Sağ kanatta Sabri-Hamit ikilisine şans vereceğini ve bu yüzden de İbrahim Kaş'ın çıkarıldığını söyleyen Terim forvette de Semih ve Nihat'ın Halil'in önünde olduğunu ve bu yüzden de Halil'den vazgeçtiklerini belirtti. Terim, Tümer'in kadrodan çıkarılmamasından dolayı gelebilecek eleştirilerle ilgili olarak, "Tümer sürekli bana soruluyor. Gruplarda oynadığımız 12 maça da bakarsak Tümer'in çok faydalı olduğunu görürüz. Tümer bizim milli takımımızda olan tek sol ayaklı futbolcusu. Ben hiçkimseyi şu takımda oynuyo diye almam." Terim Yıldıray'ın mevkisinde çok adam olduğu için çıkarıldığını söylerken, "Yıldıray gibi bir futbolcuyu yedek tutmak istemediğim için kadro dışında bıraktım dedi" Terim, Emre Belözoğlu'nun bu sezon fazla şans bulamamasının bir sıkıntı yaratmayacağı şeklinde geleb bir soruya ," Emre'nin fazla oynamaması bir handikaptı ama burada iyi çalışıyor. Önümüzde daha 10 günlük de bir süre var. Kendisi daha iyi bir duruma gelecektir." dedi. [U][COLOR="Blue"]Milli takımın UEFA'ya bildirdiği 23 kişilik kadroda şu isimler yer alıyor:[/COLOR][/U] [U]Fenerbahçe: [/U]Volkan Demirel, Uğur Boral, Mehmet Aurelio, Kazım Kazım, Semih Şentürk [U]Beşiktaş:[/U] Rüştü Reçber, Gökhan Zan [U]Galatasaray: [/U]Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan, Emre Güngör, Emre Aşık [U]Trabzonspor:[/U] Tolga Zengin [U]Newcastle United:[/U] Emre Belözoğlu [U]Larissa:[/U] Tümer Metin [U]Bayern Münih: [/U]Hamit Altıntop [U]Middlesbrough:[/U] Tuncay Şanlı [U]Rubin Kazan: [/U]Gökdeniz Karadeniz [U]Villarreal: [/U]Nihat Kahveci [U]Sochaux:[/U] Mevlüt Erdinç [/B] [B][COLOR="Blue"]adalet mi şimdi bu G.Saray'dan tam 8 tane oyuncu,F.Bahçe'den 5 oyuncu Beşiktaş'tan da 2 oyuncu almış.nerde Anadolu'nun Yükselen takımlarının futbolcuları..[/COLOR] [COLOR="Red"][U]Fatih hocam herkes hata yapabilir ama çok geç olacak...[/U][/COLOR][/B] |
--->: Milli Takım'dan 3 Futbolcu Çıkarıldı !
[B]Bence Çok Büyük Hata Yapmış,
Biri Şu Terim'i Durdursun. Yıldıray Gibi Futbolcuyu Çıkartması Çok Yanlış. Semih Daha Topa Vurmayı Bilmiyor, Mehmet Yıldız Semih'i 100'e Katlar. Ama Gerçekten Son Dönemlerde Fatih Terim Çok Değişti. Bunda Bişey Var Halen Anlamış Değilim..[/B] |
kazım,mevlüt,semih,tümer, bunlar dururken yıldırayı göndermek çok büyük hata Halil i de nasıul gönderirsin sen ya Alalh Yardımcımız olsun
|
[B]Halil ve Semih Milli Takımda İşe Yaramıyor..Aslında Fatih Tekke Ve Ümit Karanı Alması Lazımdı...Yıldırayı Cıkarmasıda Sorun Deil O Bölgede Alternatif Cokh..Defanstan İbrahimi Çıkarmış Zaten Defans Elemanlarının Hepsi Kötü[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydin]Bence Çok Büyük Hata Yapmış,
Biri Şu Terim'i Durdursun. Yıldıray Gibi Futbolcuyu Çıkartması Çok Yanlış. Semih Daha Topa Vurmayı Bilmiyor, Mehmet Yıldız Semih'i 100'e Katlar. Ama Gerçekten Son Dönemlerde Fatih Terim Çok Değişti. Bunda Bişey Var Halen Anlamış Değilim..[/QUOTE] [B]aynen sana katiliyorum euphan kardesim. Semih bencede futbolcu deil yildiray ve mehmetyildiz 100 ceker. Halil altintopuda cikarmasi iyi bir fikir deildi, neyse insallah kazanirizda.[/B] __________________ |
-->: Milli Takım'dan 3 Futbolcu Çıkarıldı !
dogru kararlar vermis 3u de isteksiz oyun sergilediler uruguay macinda ama ayhanin yerine mehmet topuz lazim
|
--->: -->: Milli Takım'dan 3 Futbolcu Çıkarıldı !
[QUOTE=yigido_halil_58;373448]dogru kararlar vermis 3u de isteksiz oyun sergilediler uruguay macinda ama ayhanin yerine mehmet topuz lazim[/QUOTE]
Mehmet Topuza Gerek Yok ki..Sag Tarafta Bir Sürü Adam Var.. |
bu ne yapıyor ben anlamadım anlayan biri varsa açıklasın.
|
[B][I]YILDIRAYA ÇOK AYIP ETMİŞ HOCA.
AH FATİH TERİM AH SEN TAKIMIN 10 NUMARASINI NASIL ÇIKARIRSIN SENİ ANLAMAK ÇOK ZOR[/I][/B] |
ÇIKARTILAN FUTBOLCULARDA ÇOK YANLIŞ İ.KAŞ YERİNE EMRE GÜNGÖR YILDIRAY YERİNE EMRE AŞIK HALİL ALTINTOP YERİNEDE MEVLÜT VEYA SEMİH ÇIKMALIYDI
|
BU ADAMIN HER İŞİ TERS YAW FATİH TERİM DEĞİL FATİH TERSİM
|
Sadece Yildirayi göndermesine kizdim. Gerileri dogru karar bence.
|
[B]Bence ibrahim kaş kararı doğru.ama colin kazım dururken yıldıray'ı nasıl çıkarır hala anlamış değilim.semih gibi topa vurmasını bilmeyen biri duruken halil'in gönderilmesinide hala anlamış değilim.Ben Türkiye'ye güveniyorum ama yanlış futbolcular çıkarıldığına inanıyorum.[/B]
|
allah akıl fıkır dagıtırken fatıh terım ne yapıyordu
|
Büyük hata yapti ve cezasini insallah cekecek
|
8 GS LİNİN YANINA ÜÇ TANE ADAM KOY TAKIMI ÇIKAR İSTERSEN TERİM!!!!!!!!!
|
ArkadasLar 2002 Dünya Kupasında Fransa'nın Başına gelenler ßizimde ßaşımıza gelmez inşallah. Adamlar gol atamadan elendiler.. inşallah bizim sonumuzda öyle olmaz..
|
BU ŞEREF.İZ OLMASAYDI UERO 2008DE FİNAL OYNAYACAGIMIZA İNANIRDIM ALLAH BUNUN GİBİ PİSLİKLERİ DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN.
|
Çok mantıklı bir seçim yapıldı.
|
Her zaman lafta Sivassporluyum deniyorda burdaki arkadaşların yorumlarından herkesin kendi takımına göre futbolcu seçimi ve değerlendirme yaptığı görülüyor ki bu sadece burada değil çoğu yerde açıkça kendini belli ediyor.Seçime gelince de Ben bu adamın ne yaptığını nede kararlarını önemsiyorum artık milli takımımız başarıyı yakalasında bu ve bunun gibi şahsiyetlerdende kurtuluruz biz birgün...
|
--->: -->: Milli Takım'dan 3 Futbolcu Çıkarıldı !
[QUOTE=lise!mustafa;373657]BU ŞEREF.İZ OLMASAYDI UERO 2008DE FİNAL OYNAYACAGIMIZA İNANIRDIM ALLAH BUNUN GİBİ PİSLİKLERİ DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN.[/QUOTE]
ÇOCUK.İYİ YOLDASIN AMA SERT TAVRIN KÜFÜRE YAKIN OLMASIN. |
arkadaslar belkide her seyi aciklamak zorunda degiller ama ben uruguay macinda yildirayin yuz ifadesini hic begenmedim belkide sorunlari affinida istemis olabilir saglik olsun bakalim .
|
FIRTINA KOPTU
[B]
Bomba A Milli Takım patronu Fatih Terim EURO 2008 kadrosundan İbrahim Kaş´ın yanı sıra Halil ve Yıldıray´ı çıkarttı, kıyamet koptu. İlk tepki Stuttgartlı yıldız oyuncudan geldi: Bundan sonra Terim varsa ben yokum... 29.5.2008 Futbolseverler tepkili... EURO 2008’deki ilk maçını 7 Haziran’da Portekiz’le, son hazırlık sınavını ise bugün Finlandiya’yla oynayacak olan A Milli Takım’da Teknik Direktör Fatih Terim, 23 kişilik kadrosunu dün resmen UEFA’ya iletti. Tecrübeli teknik adam beklenen isim İbrahim Kaş’ın yanı sıra sürpriz bir şekilde Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk ikilisini açıklayınca herkesi adeta şaşkına çevirdi. Özellikle Yıldıray’ın kadroya alınmamasına futbolseverler büyük tepki gösterdi. Stuttgartlı oyuncu ise yaptığı sert açıklamayla Terim’e savaş ilan etti: Bundan sonra Terim Milli Takım’da varsa, ben yokum! Terim: Halil&Yıldıray'ı gönderdim Tecrübeli teknik adam, UEFA´ya bildirilmesi gereken EURO 2008 kadrosu için Almanya´da forma giyen iki yıldızımızın yanı sıra İbrahim Kaş´la da yollarını ayırdı ‘Bekletmek istemedim’ A Milli Takımımız’ın Teknik Direktörü Fatih Terim, dün düzenlediği basın toplantısında herkesin merakla beklediği kadrodan çıkacak 3 oyuncusunu açıkladı. Terim, 26 kişilik listeden Stuttgart’ta oynayan Yıldıray Baştürk’ü, Schalke 04’ten Halil Altıntop ve Beşiktaş’tan da İbrahim Kaş’ı çıkardığını belirtti. Bu kararı vermesinin kendisi için çok zor olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Yıldıray’ı yedekte bekletmek istemediğimi için çıkarmak zorunda kaldım” diye konuştu. ‘Test etmek yoktu’ Tecrübeli teknik adam, “Baktığımızda Tümer’in çok önemli bir sol ayağı var. Bu nedenle onu Emre’nin bir alternatifi olarak düşündüm. Ben verdiğimim kararlarda adil olduğumu düşünüyorum. Halil yerine Nihat ve Semih, İbrahim’in yerine de Hamit ve Sabri ikilisinin daha uygun olacağını düşündüm. Bu 3 futbolcumuz hakkında hiç kötü düşüncemiz olmadı. Son iki maçımızda değişik oyuncuları kullandım. Ancak kimseyi test etmek gibi bir şey söz konusu değildi” yorumunu yaptı. Fatih Terim’in hakkı Düz ve doğru mantıkla Fatih Terim’in oyuncu seçiminin en doğrusu olduğunu kabul etmek gerekir. Oyuncularına en yakın kişi ve onları yönlendirip, şekillendiren baş sorumlu o olduğuna göre, tercihlerine saygı gösterilmelidir. Kendi sistemini, taktik tercihlerini, yüksek verim alabileceğini düşündükleriyle uygulamak istemesinden daha doğal ne olabilir? Ekibinin en büyük sorununun savunmada olduğunun bilincinde olan Terim, bu zaafı orta alandan gelecek destekle gidermeyi düşünmektedir. Hem ileri hem geri seri hareket etmeyi becerebilen orta alan isteği de, son derece yerindedir. Önemli olan kimin gittiği değil, kalanların bunu becerebilmesidir. Tamer BAĞLAN Umarım doğru karardır İbrahim Kaş ve Halil Altıntop’u kadrodışı bırakma kararı çok normal. Savunmanın sağı ve forvetimiz için yeterli alternatifler var. Ama Yıldıray’ın durumu tamamen farklı. Terim’in gerekçeleri futbolun doğrularına aykırı, gerek taktiksel anlamda gerekse maç performansı fizik kalite, oyuncu özelliği olarak Yıldıray, bir iki gömlek üstün. Terim’in, Yıldıray’ın karşısına Tümer’i koyması, olsa olsa ‘inandığı futbolcu’ çerçevesindeki kişilik figürüdür. Zaten Terim’in, inandığı futbolcu tipi bugüne dek birçok kez performans ve diğer futbol verilerinin sürekli önünde seyretti. Yıldıray’la da aslında bu anlamda yıldızının barışık olduğu söylenemezdi. Umarız doğru karar vermişti. Basri BAYKOÇ Terim’in adalet’sizliği’ Kadro ilk açıklandığında ortak görüş şuydu; Kazım, Emre Güngör ve Ayhan gönderilir. Kamuoyu ise Tümer’i istemiyordu. Antalya’da öyle bir olaya şahit oldum ki, Bu takımdan 10 kişi gitseydi bile Tümer kalırdı. Bunu sonra açıklayacağız. Terim, kimse Tümer’i sormadan, “Tümer 12 maçta bize büyük katkılar yaptı” dedi. Uruguay karşısında Yıldıray etkili olmuştu. Ne zaman ki dışarı alınıp Tümer maça dahil edildi, olay terse döndü ve galibiyetten geri düştük. Halil, Schalke gibi üst seviyede bir takımda oynuyor. Hazır ve moralli gelmişti. Geldiği gibi gitti. İbrahim Kaş’a gelince. Zaten yanlış seçimdi. Newcastle’da oynayan Emre Belözoğlu’na bel bağlanmış. Geçmişe dayanan nedenlerden dolayı yolların ayrıldığı apaçık ortadır. Umarım bu handikap başımıza dert açmaz.. Orhan YILDIRIM Son prova bugün Finlandiya ile... TÜRKİYE Volkan (Rüştü) Hamit Gökhan Servet H.Balta Kazım Aurelio E.Belözoğlu Arda Tuncay Nihat FİNLANDİYA Enckelman Kuivasto Pasoja Nyman Kallio Kolkka Eremenko Vayrynen Tainio Forssell Johansson STAT: MSV Arena YAYIN:TRT 1 SAAT: 21.30 HAKEMLER: Thorsten Kinhöfer Detlef Scheppe Christian Fischer Gündemin ilk maddesini kadrodan çıkarılan oyuncular oluştururken,Türkiye finallere hazırlık için yapacağı son maçta bu akşam Finlandiya ile karşılaşacak. Duisburg kentinde saat 21.30’da başlayacak olan mücadele, TRT 1’den yayınlanacak. İlk maçında Slovakya’yı 1-0 yenen Milliler, oyun stiliyle Portekiz’e benzetilen Uruguay’a 3-2’lik skorla mağlup olmuştu. FANATİK [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:10. |