![]() |
Sivas bize sahip çıkmalı
[B][CENTER][IMG]http://www.gurunhaber.com/images/haber/57.jpg[/IMG]
Süper Lig'de geride kalan sezonda önemli başarılara imza atan Sivasspor, yeni sezon öncesi takımı güçlendirmek için çalışma yaparken, teknik direktör Bülent Uygun sitemli konuştu. Uygun, "Transfer parayla yapılıyor. Sezon sonunda Sivas halkının desteğine göre hareket edeceğimizi söylemiştik. Ancak değişen birşey olmadı" dedi. Yeni sezonda hem İntertoto Kupası'nda hem de Süper Lig'de mücadele edecek olan Sivasspor, transfer arayışlarını sürdürdürken Uygun, yeni sezon ile ilgili açıklamalar yaptı. Transfer çalışmaları konusunda henüz çalışmaların sürdüğünü ve net bir gelişme olmadığını söyleyen Uygun, "Transfer para ile yapılıyor. Ancak şu an bizim elimizde iyi transferler yapmak için yeterli para yok. Sivaslılardan bu takıma katkı yapmalarını bekliyoruz ama henüz bu konuda yaşanan bir gelişme olmadı." dedi. Lig bitiminde, yeni sezon hedeflerini şehrin ve taraftarın takıma bakışına göre şekillendireceklerini söylediklernini vurgulayan Uygun, "Ancak görüyoruz ki bu konuda herhangi bir gelişme ya da hareketlilik olmadı. Şehir bizden tam olarak ne istediğini ortaya koymadı. Başarı için hem maddi hem de manevi destek gerekiyor. Biz yinede yönetim kurulumuz ile birlikte yeni sezonda daha güçlü bir takım oluşturarak ligdeki başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor" dedi. [COLOR="Red"][B]"FUTBOLCULARIMIN HEPSİ EŞİT"[/B][/COLOR] Haziran sonunda katılacakları İntertoto Kupası maçları ile ilgili de değerlendirmede bulunan Uygun, "Nasıl bir kadro ile çıkacağımız konusunda yapılan spekülasyonlar doğru değil. Neticede bu takıma transfer olan her futbolcu bu takımın futbolcusudur ve görev verildiğinde bunu en iyi şekilde yerine getirecektir. İntertoto Kupası maçlarında da kime görev verirsek verelim, takımın başarısı için elinden geleni yapacaktır. Biz iyi mücadele ederek bu kupadada yolumuza devam edip UEFA'ya kalmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. Uygun 9 Haziran'da toplanarak İntertoto Kupası ve yeni sezon hazırlıklarına start vereceklerini vurguladı.[/CENTER][/B] |
--->: Sivas bize sahip çıkmalı
Bak işte bu konuda Bülent Uyguna kızarım ayıp etmiş ne demek hiç bir gelişme yok o kadar sms gitti sms atamayan buğday sattı vs. yaptı yardım yaptı bu konuda kızdım bülent hocaya ayıp etmiş gerçekten
|
kardeşi bu işe bende kızıyorum zaten Sivas halkının bütçesi belli, ikinci yarı başında o kadar para toplandı adam gibi transfer yapılmadı belkide bu yüzden şampiyonluğu kaçırdık.
|
Bana göre yerinde olmayan bir açıklama. Sivas halkı daha nasıl sahip çıksın ki türbinler ise doluyor, deplasmda dahi taraftar sıkıntısı çekilmiyor. Önüne gelen Sivasspor taraftarına saldırıyor ben anlamıyorum neden böyle yapıyolar Süper liğideki 18 takımdan 4 büyüğü çıktıktan sonra hangi kulübün taraftarı böyle doldurdu. Türbüne oynayan yada taraftara oynayan kaçtane futbolcu transferi yapıldı .Alıanan HANİFİ denen futbocu orduda bile yedek iken şampiyonluğa oynayan bir takıam transfer yapıldı. ikinci yarı 8 transferden kaçtanesi oynadı. 8 değil 3 tane alınaydı banko oynayadı bunlarıdamı sivas halkı sivasspor traftarı yaptı
|
-->: Sivas bize sahip çıkmalı
Sivas sahip çıkmıştır şimdiye kadar bundan sonrada sahip çıkaçağız
|
hocam ben olumne kadar sizin arkandayım bunu ii bil ben sivassporluyum sivasspor un kımseye maç satmasını istemıyorum her maçımızı yenerek yolumuza sampıyonlar liginde devam edelim
|
Her seferinde yaptığı açıklama "sivas ın şu kadar parası var bu kadar bütçesi var" ayıp yaa.Tamam bu sezon çok büyük bir iş başardın çok emeğin katkın oldu tebrik ediyoruz seni ancak bir takım da ancak bu kadar deşifre edilir sen bu takımın mali işlerden sorumlu yöneticisi misin...
|
Bu haberin kaynağı neresi acaba biz bülent hocaya kızıyoruz ama gerçekten bu açıklamaları yaptımı acaba
|
Bülent Uygun şunu unutmamalıdır ki Bülent Uygun'u Bülent Uygun yapan SİVASSPOR'dur
|
[QUOTE=bayram;376440]Bu haberin kaynağı neresi acaba biz bülent hocaya kızıyoruz ama gerçekten bu açıklamaları yaptımı acaba[/QUOTE]
Kaynak : [URL="http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=115&go=113102"]http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=115&go=113102[/URL] [B]Bu Haber Daha Yeni Samanyolu Haberin Spor Programındada Cıktı[/B] |
hepiniz kizip kizip duruyosunuz tribunler doluyomus hangi takim taraftarla beraber oynuyomus 1 buyuklerden sonra fallan filan ya ayip beee ayip yani EGER O KADAR TARAFTAR DESTEGI OLSA SIVAS TARAFTARI NEDEN TVLERDE HEP 0 NOT ALIYO??? EGER YETERLI DESTEK VARSA NEDEN CEKIRDEKCILIK COK PARA KAZANIYO 4 EYLULDE SIVASLILAR BULENT UYGUNA KIZIP KIZIP DURMAYIN NANKÖR OLMAYIN tribunler evet doldu belki SAMPIYONLUGA OYNAYAN 1. konumda olan 16 bin kisilik bir stad doldu ama SES CIKMADI CIKMADI CEKIRDEKLER CITLADI SADECE
SIVAS HALKI BULENT UYGUNA KIZACAGINIZA KENDINIZE BAKIN 3 KEZ SIVAS SIVAS SIVAS DEYIP OLMUYO TARAFTARLIK!!!! SMS ATMISLAR FELAN FILAN ATANLARA BISEY DEMIYORUM BUGDAYMI SATTILAN FELAN BI ARKADAS DIYODU EVET ONLARA HELAL IOLSUN AMA SIVASLILARDAN DIYORUZ BIR KISIM INSANLARDAN DEGIL 16 bin SMS MI DESTEK DIYOSUN SEN ??? SIVAS HALKI YETERLI DESTEGI VERMIS MI SENIN ICIN? BU SITEDE BILE 30 BINDEN FAZLA UYE VAR SENIN ICIN 16 BIN SMS YOLLAMAK YETIYOSA YOK BASKA SOZUM SAYGILARIMLA |
bence bülent hoca haklı değil hiç iyi bir transfer yapamadık bunu maddi desteğe bağlıyorlar ama o kadar para toplandı bunlar ne oldu.
|
Bülent hocaya güvenimiz tam bir bildiği vardır herhalde. Yook ciddi ise memnun olmayan yolu açık olsun, zorla güzellik olmaz.
|
Hiçbir sahıs sivasspordan önemli değildir.
Bülent UYGUN |
[QUOTE=sampiyon_yigit;376450]hepiniz kizip kizip duruyosunuz tribunler doluyomus hangi takim taraftarla beraber oynuyomus 1 buyuklerden sonra fallan filan ya ayip beee ayip yani EGER O KADAR TARAFTAR DESTEGI OLSA SIVAS TARAFTARI NEDEN TVLERDE HEP 0 NOT ALIYO??? EGER YETERLI DESTEK VARSA NEDEN CEKIRDEKCILIK COK PARA KAZANIYO 4 EYLULDE SIVASLILAR BULENT UYGUNA KIZIP KIZIP DURMAYIN NANKÖR OLMAYIN tribunler evet doldu belki SAMPIYONLUGA OYNAYAN 1. konumda olan 16 bin kisilik bir stad doldu ama SES CIKMADI CIKMADI CEKIRDEKLER CITLADI SADECE
SIVAS HALKI BULENT UYGUNA KIZACAGINIZA KENDINIZE BAKIN 3 KEZ SIVAS SIVAS SIVAS DEYIP OLMUYO TARAFTARLIK!!!! SMS ATMISLAR FELAN FILAN ATANLARA BISEY DEMIYORUM BUGDAYMI SATTILAN FELAN BI ARKADAS DIYODU EVET ONLARA HELAL IOLSUN AMA SIVASLILARDAN DIYORUZ BIR KISIM INSANLARDAN DEGIL 16 bin SMS MI DESTEK DIYOSUN SEN ??? SIVAS HALKI YETERLI DESTEGI VERMIS MI SENIN ICIN? BU SITEDE BILE 30 BINDEN FAZLA UYE VAR SENIN ICIN 16 BIN SMS YOLLAMAK YETIYOSA YOK BASKA SOZUM SAYGILARIMLA[/QUOTE] Arkadaşım Sivasın nüfusu kadar sms bekliyorsan yanılıyorsun bilmem hiç sivas halkını yakından tanıyormusun ? git bir dolaş sivasta cep teli kullanmayan veya kullanmayı bilmeyen insanlar var ayriyeten bir parça ekmek bulabilmek için çabalayanlar arkadaşım herkesten sms bekliyorsan yanılıyorsun kimseye sitem etme gibi bir lükse sahip değiliz |
yav kardesım nıye bı kayserı kentı bıze sahıp cıkın demıyor maclarda full stadı dolduruyoruz trılyonlarca para alınıyonuz ve lıg tvden gelen para var daha sıvas halkı napsın yeter artık gıdıp dandık dundık futbolcuları almasanız olmaz
|
Ayıb ettiniz hocam sadece ben fazla değil ama 32 ytl yardın yaptım ve 15 yaşındayım.Büyüğünden küçüğüne herkes yardım etti.Elimizden geleni yaptık yetmedimi hocam?
|
arkadaşlar bülent hocayı çok seviyorum ama bu sözlerine katılmıyorum...
denizli deplasmanına gittiğimizde,maç sonrası sivassporun kaldığı otele gittik maç sonrası...bülent hocayla fotoğraf çektirmek için 2 saat otel kapısında bekledik...sonra resmen bülent hoca azarlayan bi ifade ile hadi bakıyım çok yorgunum beni oyalamayın diyerek çekebildik... hani ben bülent hocadan beklemezdim...bu kadar lafın üzerine... |
ya siz hocaya ne sitem ediyorsunz arkadaşlar. haksız mı? bülent hoca imkanı olanlar kastetmiyor. hala anlayamadınız mı? Sivaslıyım diye fabrikalar açan sivaslılardan paralar kazanan sözde sivaslıları kastediyor. istanbuldaki sivaslı patronları. diğer illerdekiler falan. tabii sivastaki zenginleri de.
siz hemen kendi üzerinize alınıyorsunuz. maçlar full oluyor demişsiniz. üç büyüklerin maçları haric ben stadı hiç full görmedim. yanlış yere mi baktık ne yaptık. stada girerken binbir dalavere ile beleş girmenin yollarını arıyoruz. yok tek bilete iki kişi falan. böyle mi oluyor destek. |
bence fabrikalar açanda en küçük esnafta sivasspora ufakta olsa destek sağlamıştır madem böyle paraya ihtiyaç var güzel bir sponsor bulsunlar bildiğim kadarıyla yıllardır sivaslı olan coşkun vinç sivassporun sponsoru başka sponsorlarda bulabilirler
|
ya arkadaşlar noluyor sizee:mad:hoca bunları şehri kötülemek yada kötüye gitmesi için söylemiyor.takımımızın daha iyi ve başarılı olması için söylüyor.eğer biraz bülent hocayı tanıdıysanız onun taktik açıklamaları bunlar.(sivasın büyüklerinden yardımlarını almak için mesela,yada bu küçük bütçeli takımın her an desteğe ihtiyacının olduğunu belirtmek gibi)öyle şampiyonluk kovalamak adını türkiyeye duyurmak kolay değil.300ytl lik kombineleri kredi kartına 10 taksit yaptırıp kombine alınabilir(sivasta bunu alabilecek 5bin kişi de rahat çıkar herhalde)BAŞARILAR SİVASSPOR ŞAMPİYON SİVASSPOR...
|
ŞEKER GİBİ YARDIM!..
Kayseri Şeker Fabrikası'nın Kayserispor'a 500 bin YTL yardım ettiği bildirildi. Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce Kayserispor'a maddi destek sağlanması için Polisevi'nde düzenlenen toplantıda, kendilerinin de destek sözü verdiklerini hatırlattı. Verdikleri sözü 500 bin YTL'lik yardımla hayata geçirdiklerini ifade eden Özışık, şunları söyledi: ''Sayın valimiz ve belediye başkanlarımız ile birlikte yaptığımız toplantıda Kayserispor'a yardım sözü vermiştik. Dün Şeker Fabrikası'nda, Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur ile biraraya geldik. Takımımıza destek için kendisine 500 bin YTL verdik. Kayserispor'un başarılarından ve ilk kez Türkiye Kupası'nın şehrimize gelmesinden gurur duyduk. Takımımızın UEFA Kupası'nda da ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Kayserispor'un başarılarının devamının gelmesi için desteklerimiz elimizden geldiğince sürecek.'' Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un da maddi sıkıntılar nedeniyle zor dönemler yaşadığını belirten Özışık, Kayseri Erciyesspor'a da ilin ileri gelenlerinin sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekledi. bızdede okadar kurulus var ama bızdekılerın yardımları hep sozde ıcrat yok helal olsun adamlara nedıyım |
[QUOTE=YiğidoGençlik;376396]kardeşi bu işe bende kızıyorum zaten Sivas halkının bütçesi belli, ikinci yarı başında o kadar para toplandı adam gibi transfer yapılmadı belkide bu yüzden şampiyonluğu kaçırdık.[/QUOTE]
madem maddi gücümüz yok öle bizde manevi destek vericez stadda boş yer kalmıcak |
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img367.imageshack.us/img367/514/sivashaturas005dg5.jpg[/IMG][/URL]
[B]Bülent hocamıza katılıyorum hocamız çok haklı bu devirde her şey parayla dönüyor bir takımın gelirini giderini bilmeyenler öyle kos,kos konuşurlar kardeşim babasından harclık alanlardan bir şeyin istendiği felan yok parası olanlara esnafa fabrikatörlere acıkcası parası olanlara söylüyorlar paralı insanları yardıma cağırıyorlar sizler rahat olun ha birde bazı arkadaşlar sivassporumuzun tirilyonlar kazandığını yazmışlar bu takım ayakta duruyrorsa maddiyatla duruyor gelirinden çok gideri var destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın gölge etmeyin başka ihsan istemez sivassporumuz her halukarda kendi yağı ile kavrulur [COLOR="Red"]BAŞKA SİVASDA YOK SİVASSPORDA YOK[/COLOR][/B] |
HOCA HAKLI 7 MİLYON SİVASLIYIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ 20-25 BİN SMS KATILIMI OLDU, UTANIYORUM, SİVASLILIK KALMADI DEMEKKİ YADA PARAYA YENİLDİK, ALTI ÜSTÜ 5 LİRA BİR SMS, LAF ÇOK İCRAAT YOK, AMA UMUDUNU KIRMA HOCAM , 3. YILDA BİZLE ÇIKANLAR DÜŞTÜ AMA BİZ 4. TAMAMLADIK ASLINDA 3.YÜZ CANIN SAĞOLSUN KIYMETİ ANAŞILMASDA ANLAYANLAR VAR BUDA ŞİMDİLİK YETER BİZE
|
Bulent hoca yeter ya valla yeter
|
[B]valla bencede hakılı
Sivas halkı İstanbultakımlarını sahiplendiği kadar sivaSSporu sahiplensenydi... Bülent hoca şimdi bunları söylemek zorunda kalmazdı. Haklısın bületn uygun Sivas halkının %80 istanbul yalaması...[/B] |
BIZ BURDA BIRBIRIMIZLE KAYNASAK SANKI TEK SIVASLI BIZIZ BAZI TARAFTARLARA SORUYORUZ NEDEN DESTEKLEMIYORUZ BANANE BEN DELIMIYIM DIYORO ZAMAN TEK DELI BIZIZ BEA ORNEK GOSTERMEK ISTEMEM AMA INONUDEKI O KADAR INSAN DELIMI SOLE BAKALIM ONLARINKI SEVDDA BIZIMKI NEY AMA BIR GUN INANIYORUZ SIVAS TARAFTARINI BULUCAKTIR BUNDAN HIC SUPHENIZ OLMASIN SAYGILARLA
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:30. |