![]() |
Hilton Sivas'a geliyor
[IMG]http://www.internethaber.com/images/news/64698.jpg[/IMG]
[FONT="Arial"][COLOR="Red"] Hilton Oteli, Sivas'ta yatırım kararı aldı. Şimdi yapılacak otel için yer aranıyor. Dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton, Sivas'a yatırım kararı aldı. Sivas'ta 5 yıldızlı bir otel inşaatına başlayacak olan Hilton, şimdi yer alıyor. Sivas TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan TSO Başkanı Osman Yıldırım, dünyaca ünlü Hilton Oteli'nin Sivas'ta yatırım kararı aldığını açıkladı. Gelişen ve büyümekte olan Sivas'ın 5 yıldızlı bir marka otele kavuşacağını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti: ''Kısa süre önce Hilton Oteli'nin Sivas'ımızda yapılması konusunda Amplio oteller zinciri ilimizde bir inceleme yaptı. Hilton Oteli'nin Sivas'ta hizmet vermesi kararlaştırıldı. Otel için şimdilerde yer aranıyor. Kısa süre sonra bu otelin temelini atacağımıza inanıyoruz. Dünya şehri olma hedefimize bir dünya markası oteli Sivas'a getirerek devam edeceğiz.''[/COLOR][/FONT] |
--->: Hilton Sivas'a geliyor
güzel bi proje sivasın gelişmesinde önemli rol oynayacaktır umarım gerçekleşir:)
|
DELİYİZ MELİYİZ AMA YÜREKLİYİZ NEDE OLSA SİVASLIYIZ
inşallah hayırlısıyala güzel bir çalışma olur |
Çok güzel bi haber şehirimiz giderek avrupai bir görünüme kavuşuyor ya bu arada Paris HİLTON da gelirmi acaba :D
|
-->: Hilton Sivas'a geliyor
[B]sivasımız inş daha güzel yatırmları da alacaktır...[/B]
|
--------------hayırlısı olsun inşallah------------------
|
niye hilton yerli sermayeye kıranmı girdi.
|
bence hiç lazım degil büyük otel yeter, bizim otel e degil üretim yapacak işyerine ihtiyacımız var olsada olur olmasada hiç önemli degil 5 yıldızlı, kumar oynamaya gelen olursa onuda bilmem.ne faydası olacak sivasa öteki otellerin müşterisini çalacak o kadar,sizcee?
|
Sivas icin hayirlisi olsun. Böyle bir Hotelin bizim oraya yapilmasi gurur verici. Insallah hakkimizda hayirlisi olur.
Paylasim icin sagol. |
[QUOTE=pover58;379985]bence hiç lazım degil büyük otel yeter, bizim otel e degil üretim yapacak işyerine ihtiyacımız var olsada olur olmasada hiç önemli degil 5 yıldızlı, kumar oynamaya gelen olursa onuda bilmem.ne faydası olacak sivasa öteki otellerin müşterisini çalacak o kadar,sizcee?[/QUOTE]
Aynen katiliyorum sana gardas.Bizim halkimizin kazanacagi parayi gavur kapacak.Tabiki adimiz belki duyulacak,iki üc ünlü zoytari gelecek, ama bizim cebimize girecegine niye onlarinkine girsinki? |
Tanitim Amacindan Guzel..Ama Sivas'a Katkisi Olabilirmi Onu Bilemem?
Avrupa Maclarinda Deplasmana Gelen Takimlar Kalabilir.. |
'Ulan elin gavuru kazanacak' deyip, işletmecilikten anlamayan, dünyayı tanımayan, çapsız, yabancı sermaye düşmanları yine konuşmuş.
Yok Sivas'ta zengin yokmuymuş, yok bizim iş adamımız bunu yapamaz mıymış vs zırvalar zırvalar... Tabi yok Sivas'ta zengin, parası var olanın da kafası çalışmıyor, kafası çalışsa otel yapsın, alış veriş merkezi yapsın... Ama yok, para var kafa yok, kafa var para yok... Yabancı gelir otel yapar, alışveriş merkezi yapar, şunu yapar bunu yapar, ama adam kafalıdır, ekonomiyi bilir, yatırımını da yapar, parasını da çatır çatır kazanır. Bizim kahvehane milliyetçisi abuk sabuk zümre de tu kaka derdinde. Ya arkadaş ben niye yapmıyorum demez yapanı da kötüler... Birisi de 'bize Büyük otel yeter' demiş, diğeri de ona teşekkür etmiş. Vay anasını be! Sizin zihniyetteki adamlara 4 Eylül stadı yüz yıl da yeter iki yüz yılda! Aklınızı başınıza alın. Paranın dini, dili, milliyeti olmaz. Sivas'ın gelişimine gölge etmeyin, başka ihsan istemez! |
[B]Paris Hiltonu reddetti dedesi o gelmez ellaağamki.. Ama bu otel şehrimize avrupai bir özellik katacaktır.[/B]
|
[B]paris hilton açılışı yapsıııııııııııııııııııııııın :D:D[/B]
|
[B]beyler yavaş yavaş Dünya'nın merkezi[COLOR="Red"] SİVAS[/COLOR] oluyor farkındamısınız...[/B]
|
DİKİMEVİ KALKTI, BARİ ONUN YERİNE YAPSALAR, STADADA YAKIN SÜPER OLUR.
|
halfeliğe yapsınlar.:) hem aksu da geldi bence çok güzel olur.
|
GLOBALLEŞEN BİR DÜNYADA SERMAYENİN PARANIN YEŞİLİ BEYAZI SİYAHI OLMAZ
HİLTONUN SİVASA YATIRIM YAPMASI BİR MİLADDIR. BİR AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI DÜZENLESE VEYA ULUSLAR ARASI BİR ŞAMPİYONA DÜZENLENSE İLLERE DAĞITILSA O İLDEKİ STADINA OTELİNE KADAR BAKARLAR ÖYLE KARAR VERİRLER BURDAN 4.EYLÜL STADYUMU YETER YENİ STADA GEREK YOK DİYEN BÜYÜK OTEL VAR 4.EYLÜL OTELİ VAR HİLTONA GEREK YOK DİYEN ARKADAŞLARIMA TEESSÜFLERİMİ BİLDİRİYORUM. İLİMİZDE TRUZİM VEDE OTELCİLİK MEZUNU KAÇ TANE İŞSİZ VAR HABERİNİZ VARMI EN AZ MEMLEKETİMİZDEN 400 KİŞİ ÇALIŞIR BUDA ORGANİZE SANAYİDE 5 FABRİKAYA BEDEL CUMHURİYETİN KURULDUĞU YILLAR TÜRKİYEDE SAYILI 5 ŞEHİRDEN BİRİ OLAN SİVAS HEP GERİ KAFALILIKDAN GÖÇÇ VERDİ BÜTÜN BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ KAPANDII ADETAA 300.000 NUFUSLU BİR KÖY HALİNE GELDİ DÜNYA ŞEHRİ BİR SİVAS İÇİN BÜTÜN BİREYLERİNN BİLİNÇLENMESİ LAZIMMM. HERKESE SEVGİLERRR |
ben yer buldum otele...
üniversite yolu üzerine yapılabilir... |
[B]Bu bir kanıttır işte Sivas'ımızın büyüdüğününü bir göstergesidir...[/B]
|
hayırlısı neyse o olsun ... Sivasımıza
|
[B]Gerçekten Sivas'ımızın yatırımı için çok güel bir haber.
İnşallah İyi olucaktır. Acaba Parıs Hilton'da Gelir mi ? :D[/B] |
bi sürü arkadaş sivasta hilton otelinin ne işi var diye yazıp çizmiş kendince ahkam kesmişler en basitinden örnek veriyorum hilton oteller zinciri yaptıracağı bir katalogla Türkiyedeki otellerini tanıtsa kaç tane il bunların arasında yer alacak yurt dışındaki birçok turist veya yatırım yapmayı düşünen yatırımcı bu iller arasında sivası da gördüğü zaman bu il hakkında oturup düşünecek
oturduğumuz yerden konuşmak kolay tabiiki Türkiyede zengin yokmu Sivaslı zengin yokmu diye bas bas bağıran arkadaşlar kaç tane zengin bu memlekete gelip yatırım yapmış hiç düşünüyormusunuz bence hilton oteller zincirinin sivasa yapılması bu şehir ve burada yaşayan insanlar için iyi bir şans tır bunu iyi değerlendirip şehrimizin gelişmesine yardımcı olmalı ve bu projeyi köstek değil desteklemeliyiz SİVAS için ayrıca bazı arkadaşlar yer konusunda şurası olsun burası olsun şeklinde görüş belirtmişler yapılacak otelin yeri tam kesinlik kazanmamakla beraber % 80 ihtimalle şu andaki otogarın yeridir.yenişehirde bulunan otobüs terminali yakında çimento fabrikası ilerisinde bulunan şeker fabrikası alanına taşınacak. otogarın yeri ise hilton oteli olarak düşünülüyor tabii henüz kesinleşmedi |
işte bu başarı'nın göstergesisidir.AVRUPA YOLUNDA DAHA ÇOK BÜYÜK PROJELERE BAŞLANACAKTIR
|
[B]Memleketimiz ekonomisine katkısı bulunacak sermayenin; yerlisi-yabancısı, dili-dini, siyahı-beyazı olmaz.
Sivas'a gelen her sermayenin, sana, bana, kardeşime ve dostuma ekmek olacağını unutmamak lazım. Elbette herkesin düşüncesi farklı olacaktır, saygı duymalı, gelişmelere destek olmalıyız. Bakın yakında MÜSİAD'da Sivas'ımızda şubesini kuracak, bunlar güzel şeyler, gelişme sinyalleridir, iyi algılamalıyız.[/B] |
vala herşey sıvassporumuz sayesınde sıvasımızın adı daha çok duyulmayabasladı artık sıvasspor sayesınde dahada iyi olcak
|
bize otel gibi kazanıp götürecek değil fabrika gibi kazandıracak yatırım lazım
|
çok süper bi hareket olur
belki otel için bulunacak yerin yanına da güzel bi alış weriş merkezi yapılırsa sivas için yeni ni genişleme alanı bulunabilir. |
[B]Harkia olur birçok ilde olmayan bir oteli sivasta inşa etmek harika emeği geçenlere teşekkürler...[/B]
|
geri kafalılar başlamış paramızı gavura kaptırmayız diye bu ne cahilliktir ya millet gider mersine biz bunlar yüzünden gideriz tersine
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37. |