![]() |
İMZA GÜNÜME DAVET
İMZA GÜNÜME DAVET
Saygıdeğer üyelerimiz İçerisinde beş adet Türk Sanat Müziği, dört adet Türk Halk Müziği, bir adet Rap tarzında eserlerimin bestelendiği EFSANE adlı şiir kitabım için 27 – 29 Haziran 2008 tarihleri arasında Sivas’ın tarihi mekânlarından dünyaya açılan ilim kapısı BURUCİYE Medresesinde şiir kitabımın tanıtımı ve İmza günüm olacaktır. Sizleri yanımda görmekten mutlu olacağım, onur duyacağım. Davetlimsiniz, beklerim… Açılış tarihi: 27 Haziran 2008 Yer : BURUCİYE MEDRESESİ Merkez/SİVAS Saat : 11.00 27 ve 29 Haziran 2008 tarihleri arasında tam gün oradayım. SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS EFSANE adlı şiirimin adını verdiğim EFSANE adlı şiir kitabım 2007 Ağustos ayında Ankara Gündüz Yayınevinden çıkmıştır. EFSANE adlı şiirim bir şarkı sözü yarışmasın da 6000 şiir arasından finale kalmıştır ve bestelenmiştir, ayrıca bu şiirim İngilizceye çevrilmiştir.EFSANE adlı eserimi sizlerle paylaşayım.. EFSANE Senden ayrı her günüm, eder beni divane Olmayınca yanımda, güller açsa bana ne Bir kurumuş yaprağım hazan bana bahane Bırak gönülde kalsın, bu aşkımız efsane Bu dünyayı verirdim, gözlerinin rengine Dalıp dalıp giderdim, uzaklara,engine... Nasıl dayandı yürek, o bitmeyen sevgine Bırak gönülde kalsın, bu aşkımız efsane SABİHA SERİN Türk Sanat Müziği Dalında bestelenmiştir Güfte : Sabiha Serin Beste : Ferhat Sarmusak Makam : Muhayyer Kürdi |
--->: İMZA GÜNÜME DAVET
Yüreğinize sağlık.
Günümüzde,sanat'a ve sanatçıya verilen değer veya başka bir boyutu ile böylesi güzel uğraşlara merak duyulmamaktada. Başarılı bir hafta sonu temenni eder çalışmalarınızda başarılar dilerim. İnşallah herşey umduğunuz gibi geçer. |
-->: İMZA GÜNÜME DAVET
Ellerinize, Emeginize, Agziniza, Yüreginize saglik. Hayatta daha cok basarilar atmanizi dilerim.
Paylasim icin sagol. |
[B]Burayi okuyan ve imkani olan herkesin orda bulunmasini diliyorum.. Lutfen bu nazik davete icabet edelim.. Sabiha Serin gibi degerli kalemlere hakettigi degeri vermek borcumuz olsa gerek...[/B]
|
[B]şahsen orada olacağım .umarım herşey dilediğiniz gibi olur.[/B]
|
hayırlısı olsun inşallah herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olur başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla
|
insallah o tarıhlerde orda olacagım saygılar basarılar dılerım...
|
[B]Evdeki hesabımı çarşıdaki hesabıma tutturabilseydim;[/B]
[B]o tarihlerde orada oluyordum ama maalesef tutturamadım :confused:[/B] [B]Hemşehrilerimizin, Sabiha Hanım' a ve eserlerine[/B] [B]gerekli ilgiyi göstermelerini temenni ediyorum.[/B] |
Maalesef o tarihte Sivas' ta olamayacağım.
Ama Sivas' taki arkadaşlarımızın bu güzel günü kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Sabiha hanım, size başarılar diliyorum. |
maalesef sivasta olamayacağım o tarihte ama olsaydım mutlaka gelirdim bi hemşehriniz olarak başarılarınızın devamını dilerim
|
sanat ve edebiyat hayatınızda başarılar dilerim
|
[B][I]tamda kpss sınavına denk geliyo yahu.........
bu arada bende sanat ve edebiyat hayatında sabiha ablaya başarılar diliyorum[/I][/B] |
[B]Sabiha abla imza gununuz nasil oldu bahseder misiniz ? :)[/B]
|
Sivas'ımızın yetiştirdiği değerlere sahip çıkmayı her zaman başaran bir şehrin çocuklarıyız. Kıymetlerini biliyoruz ama onlar hayattayken de gereken ilgi ve değeride verirsek Sabiha hanım gibi yaptığı işe aşık olan insanlara daha çok şevk ve istek vermiş oluruz.
Bu ve buna benzer oluşumlarda lütfen Sanatçılarımızı, ozanlarımızı, sporcularımızı yani kısacası değerlerimizi yalnız bırakmayalım. Sabiha Hanım, Size de başarılar diliyor, İzmir'de gerçekleştirilecek bir organizasyonda sizi ve sevgili eşinizi aramızda görmek istiyoruz. . |
Çok haklısın. Bende başarılar diliyorum Sabiha ablaya. Tüm manevi değerlerimize sahip çıkalım ki bir çok alanda kendimizi geliştirebilelim.
|
hayirli olsun sevenleriniz yaninizda olur umarim...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:52. |