SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yasir Gençler'e imzayı attı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19400)

yigido_furkan 25.06.2008 14:14

Yasir Gençler'e imzayı attı!

Gençlerbirliği, geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı siyahlı ekibin Genel Menajeri Cem Onuk, mevcut kadrolarını koruyacaklarını söylerken G.Saray'ın ilgilendiği OFTAŞlı Orhan'ı da sarı kırmızılılara vermeyeceklerini dile getirdi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine katılan genel menajer Cem Onuk, geçen seneki sıkıntıları yaşamamak için kadroyu geniş tuttuklarını belirterek, "Transferi yüzde 98 oranında tamamladık. Yasir ile güçlendik. Geçen yıl ağır bir sakatlık geçirdi, ancak şu anda sağlığına kavuştu" dedi.

Yasir Elmacı da Gençlerbirliği'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Başkanımız İlhan Cavcav, Cem Onuk ve teknik direktör Mesut Bakkal'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Hedeflerimi burada gerçekleştirmek istiyorum. Gençlerbirliği'ni tercih etmemle hedeflerimin büyüklüğünü anlamışsınızdır. En büyük amacım Milli Takım formasını giymek."

26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasir, 1998 yılında Dardanelspor ile profesyonelliğe imza attıktan sonra sırasıyla Göztepe, Erzurumspor, Zonguldakspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor ve Sivasspor formalarını giydi
[url]www.ajansspor.com[/url] da resmıde var

bnce yanlıs yaptı yasır bıze soz verdı genclere ımzaladı bızkı kac ay top oynamaması ragmen parasını vedık

FurkaN 25.06.2008 14:17

-->: Yasir Gençler'e imzayı attı!

[B]Bunun sözüde bu kadar adamlığıda... Yasir sevenlere kapak olsun....[/B]

davulcu 25.06.2008 14:17

--->: Yasir Gençler'e imzayı attı!

valla çok ayıp etmiş kendisine hiç yakıştırmadım..inşallah orda sıcak bi ortam bulur kendisine ama hiçbirşey sivasın yerini tutamaz

merkez_emre 25.06.2008 14:18

[QUOTE=yigido_furkan;381513]Gençlerbirliği, geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı siyahlı ekibin Genel Menajeri Cem Onuk, mevcut kadrolarını koruyacaklarını söylerken G.Saray'ın ilgilendiği OFTAŞlı Orhan'ı da sarı kırmızılılara vermeyeceklerini dile getirdi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine katılan genel menajer Cem Onuk, geçen seneki sıkıntıları yaşamamak için kadroyu geniş tuttuklarını belirterek, "Transferi yüzde 98 oranında tamamladık. Yasir ile güçlendik. Geçen yıl ağır bir sakatlık geçirdi, ancak şu anda sağlığına kavuştu" dedi.

Yasir Elmacı da Gençlerbirliği'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Başkanımız İlhan Cavcav, Cem Onuk ve teknik direktör Mesut Bakkal'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Hedeflerimi burada gerçekleştirmek istiyorum. Gençlerbirliği'ni tercih etmemle hedeflerimin büyüklüğünü anlamışsınızdır. En büyük amacım Milli Takım formasını giymek."

26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasir, 1998 yılında Dardanelspor ile profesyonelliğe imza attıktan sonra sırasıyla Göztepe, Erzurumspor, Zonguldakspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor ve Sivasspor formalarını giydi
[url]www.ajansspor.com[/url] da resmıde var

bnce yanlıs yaptı yasır bıze soz verdı genclere ımzaladı bızkı kac ay top oynamaması ragmen parasını vedık[/QUOTE]

her progfesyonel oyuncu ıstedıgı kulube anlasıldıgı takdirde gıdebılır sizin dedıgınız gibi olursa hiçbir futbolcunun gıtmemesı lazım bizden...
bu arada mecbur parasını vereceksın baskasının degıl kendı topcun

bayram 25.06.2008 14:19

zaten bir işe yaramıyordu gitmesi iyi olmuş en azından bir katkısı olmuştur

GokhanTurna 25.06.2008 14:20

[IMG]http://www.ajansspor.com/resim/yasirelmaci_genclerimza.jpg[/IMG]

bedava gitti galiba olmaz ki böle

XXCakir58 25.06.2008 14:21

nediyelim nerde mutlu oluyorsa olsun. Allah yolunu acikl etsin.
Paylasim icin sagol.

yigido_furkan 25.06.2008 14:22

-->: --->: Yasir Gençler'e imzayı attı!

[QUOTE=merkez_emre;381519]her progfesyonel oyuncu ıstedıgı kulube anlasıldıgı takdirde gıdebılır sizin dedıgınız gibi olursa hiçbir futbolcunun gıtmemesı lazım bizden...
bu arada mecbur parasını vereceksın baskasının degıl kendı topcun[/QUOTE]

gıtmesı onemlı degıll bız ne yasırler buluruzda soz verıp gıtmesı guzel bıseymı sonucta 4 5 yıl Sıvassporun ekmegını yedı

ygd 25.06.2008 14:33

[B]Hiç bişeye değildeee;"Hedefleri olan bi takıma geldim"demiş yaa..Tamam profosyonel topçusun anladık,istediğin yere gidersinde,böle laf etme,dokundu valla.Neyse Cav cav öpsün senide gör o zaman:)[/B]

sivaslı-elif 25.06.2008 14:41

[B][COLOR="RoyalBlue"]GİDEN GİDER BİZ BİRŞEY KAYBETMEYİZ BİZE GELEN KEDİYİ ASLAN YAPARIZ BİZ.
GİTTİ KENDİ KAYBETTİ GÜLE GÜLE SİVASSPOR GİBİ Bİ KULÜP DAHA BULSUNDA GÖRİYİM[/COLOR][/B]

davulcu 25.06.2008 14:59

giden gitmiştir gün bitmiştir biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir

başarılar dileriz

davulcu 25.06.2008 15:03

[QUOTE=sivaslı-elif;381529][B][COLOR="RoyalBlue"]GİDEN GİDER BİZ BİRŞEY KAYBETMEYİZ BİZE GELEN KEDİYİ ASLAN YAPARIZ BİZ.
GİTTİ KENDİ KAYBETTİ GÜLE GÜLE SİVASSPOR GİBİ Bİ KULÜP DAHA BULSUNDA GÖRİYİM[/COLOR][/B][/QUOTE]

valla haklısın doğru söze ne denir:)

handsome5867 25.06.2008 15:09

besle kargayı oysun gözünü(amma ben sevindim gittiğine bal yapmaz arı idi) 6 ay sakat kaldı sivasspor yine de maç başı üçretlerini ödedi. giden gider iyi oldu gittiği. yasirin yokluğunda takım şaha kalkmıştı zaten :d

sivassporummm58 25.06.2008 15:10

Kendisi için hayırlı olsun."Hedefleri olan bir klube geldim", demiş. Sivasspor gibi sadece ligin ilk yarısında hedeflerine ulaşıp onu geçen bir kulup daha var mı Yasir bey?

sivasfutbol 25.06.2008 15:12

zaten pek matah bir futbolcuda degildi sezerin muhammedin oldugu bir takımda kadroya giremezdi

Besyo_cu 25.06.2008 15:19

1 sene oynamadıgın halde sakatsın diye bu klup sana para verdi şimdi iyileştin ve klubunu sattın helal olsun...

furky.b 25.06.2008 15:37

ufff yazik oldu ya..

En azindan Sozlesmesi olupta Bonservisiyle Satabilseydik..hic yoktan gelirimiz olurdu..

boyle futbolculara soylenecek laf bulamiyorum.

Del Piero 25.06.2008 15:37

[B]Hedefleri olan bir takıma gitmiş...

Evet haklı kümeme düşmeme gibi bir hedefi olan bir takımda top koşturacak...[/B]

hasantuan 25.06.2008 15:40

hedefleri olan bi takım mı lan geçen sezon zor kurtuldular düşmekten. yediğin ekmek haram olur gözüne durur

davulcu 25.06.2008 16:02

--->: -->: Yasir Gençler'e imzayı attı!

[QUOTE=hasantuan;381540]hedefleri olan bi takım mı lan geçen sezon zor kurtuldular düşmekten. yediğin ekmek haram olur gözüne durur[/QUOTE]

en azından küme düşmeme gibi bi hedefi var artık:):)

Turan 59 25.06.2008 16:11

Yasir efendi.hedefleri olan takım sivasspor'dur.yarın oradan da kovulursun.

tanju_58 25.06.2008 16:21

hedefleri olan kulübe bak.gençlerbirliği.acayip inandım :):):)

OLCAY_58_AKKUS 25.06.2008 16:45

biz burda yasir bize yaramaz deyince birileri karşı çıkıyordu alın size yasirin iç yüzü şimdi de savunun.Milli takımda oynayacakmış hadilan yavşak sen önce top oynamayı öğren.

OLCAY_58_AKKUS 25.06.2008 16:51

yav birde hedefi olan takıma gittim demez mi ? ulan denyo sen geçen sene kebap yaparken senin hedefi büyük takımın son hafta kümede kalmayı garantilerken biz şampiyonluğa oynadık hıyar... terbiyesiz şenpanze adam ol adam.

titizyiğido 25.06.2008 17:02

kendisine başarılar .Sivas maçları hariç...............

EyüphanAydın 25.06.2008 17:26

[B]Yaptığı bu büyük ayıbı kınıyorum.Gerçekten çok büyük bir terbiyesizlik yapmıştır.

İnşallah başarılı olmaz.Laf ağızdan bir kere çıkardı ama adam olamadın YASİR[/B]

YigidoSaskın58 25.06.2008 17:31

yazık adam 1 ay once sivasta kalacagım dıyordu sımdı bak ... bıde hedeflerı olan bır kulube geldım demesı ınsanı cıldırtıyor

oz.can 25.06.2008 17:53

Allah herkesin gönlüne göre versin...

yigidomustafa58 25.06.2008 18:00

[B]gerçekten de haber doğru [URL="http://www.genclerbirligi.org.tr/haber_detay.asp?HID=496"]Gençlerbirliği[/URL]'nin resmi sitesinde de yazıyor...

[/B]

kaya0758 25.06.2008 18:19

[B][I]egemen trabzona imaza attı bursaya teşekkür etti
gökhan ünal trabzona imza attı kayseriye teşekkür etti
yasir acaba sivasspora teşekkür etmemekle ayıp etmedimi?[/I][/B]

abdurrahim_58 25.06.2008 18:28

Ne diytelim hayırlı olsun inşallah yeni takımda basarılı olur.

GeCeKoNDu_58 25.06.2008 18:30

[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]herşey için çok teşekkürler Allah yolunu açık etsin inşallah mutlu ve huzurlu olur yasir iyi bir defansif ortasaha inşallah başarılı olur[/FONT][/COLOR]

revenge58 25.06.2008 18:43

hani biz bununla anlaşmışdık a.q

cenk5821 25.06.2008 18:49

sorun deil onun yerine topcumu yok sankii gule guleeeee

badboysefaa 25.06.2008 19:31

daha öncede gidecek diye haber çıkmıştı cok sevinmiştim şuanda gittigine çok sevindim arkadaşlar kızmayın iyi yapmış yasire verecegimiz parayla oyuncu alırız yetiştiririz anca sakat bu adam cok mutlu oldum hedefleri olan takıma gitmiş haklı hedefleri kümede kalma başarılar yasir

izmirligardaş58 25.06.2008 20:13

evet hedefi olan bi takıma gittin doğru küme düşmekten son anda kurtulan küme düşmemeyi kendne hedef seçmiş bi takıma gittin sen görürsün seneye hedefi sedefi yalaka bizimkilerde hataki sezon bitince kovmamışlar

fatihcan58 25.06.2008 20:23

arkadaşlar evet yasir çok haklı hedefleri olan bir külübe gitti hedef dediği ligden düşmemek maçlardan fark yememek v.b bize yasir gibi değil mehmet gibi muhammet gibi sözünün eri futbolcular lazım

yerliturkuaz 25.06.2008 20:29

[B]Yazık valla yazık biz sana ne umutlar bağlamıştık sözün bu kadar mı senin be yazıklar olsun....[/B]

pover58 25.06.2008 22:49

yolun açık olsun yasir umarım mutlu olursun çünki hiç bir takımda sivas kadar ilgi ve gelecek göremezsin örnek servet örnek m yıldız a dereli bunlar gelecegin millileri ama sen degilsin.

konartr58 25.06.2008 22:51

yasir yerini dolduracak futbolcular alınınca onada yol göründü.birde işe bu yönden bakalım.emekleri için yinede teşekkür ederiz.Sivasspor yıllarını ne o silebilir ne de Sivaslılar.Bizim açımızdan umarız yokluğunu aramayız.Onun açısından da hayırlı olsun diyelim.Bu kulupten kimler geldi geçti kimler gelip geçecek.Önemli olan Sivas ruhunun yaşatılabilmesidir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:10.